الان مثل اینکه ADSL قطع شده منم با dialup اومدم، خدایی حاضرم همون سرعت باشه ولی قطع نشه :((
Printable View
الان مثل اینکه ADSL قطع شده منم با dialup اومدم، خدایی حاضرم همون سرعت باشه ولی قطع نشه :((
من توی این چند روزه تجربه کردم که اگه بعد از ساعت 1 مودمت را روشن یا ریست کنی طول میکشه وصل بشه یا اصلا وصل نمیشه.نقل قول:
مهلت ثبت نام مخابرات تا کی هست؟
بله درسته باید مودم رو از قبل از ساعت 1 برای شبانه روشن کنی و گرنه وصل بشو نیست .نقل قول:
سلام دوستان،من میخوام ISP م رو عوض کنم،ولی موندم بین این دوتا:
1-مخابرات
2-پارس آن...
(قصد تبلیغ نداشتم!:31:)
مهم ترین دلیل واسه عوض کردن ای اس پی مشکل پینگم هستش،چون زیاد آنلاین بازی میکنم،یکی از دوستانم از دومی استفاده میکنه و پینگش خوبه.ولی امروز وقتی رفتم تو سایت مخابرات این متن رو دیدم:
می خواستم بدونم قضیه این سرویس گیم چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل توجه مشتركين گرامي،
شركت مخابرات جهت تست سرويس Game خود از تعدادي از كاربران كه استفاده بيشتري از بازي هاي ONLINE دارند دعوت به عمل مي آورد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 2102390 تماس حاصل نماييد .
درضمن اگر ممکنه چند نفر از دوستان که از سرویس 128 مخابرات استفاده میکنن تست از سرعتشون بذارن.شنیدم سرعت دانلود مخابرات خیلی خوبه...:10:
ترجیحا تست از این سایت باشه :که با سرعت خودم مقایسه کنم.کد:http://speedtest.net/
بیشتر شرکتا سرعت دانلود رو بالاتر از سرعت اسمی میبندن،اما فقط واسه جذب مشتری و بعد از چند ماه افت سرعت دارن.اگه مخابرات هم همینه بگید بیخیال بشم!:27:
ممنون:11:
دوست عزیز اگه برای پولت ارزش قائلی اصلا فکر سرویس گرفتن از مخابرات رو از سرت بیرون کن . :46:
اینم یه تست از speedtest برای سرعت 128 که همین الان گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
morteza1221 ، ممنون بابت تستی که گذاشتین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این حساب سرعتش خیلی بهتره.
چرااااااااااااااااااااااا اا؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طبق این چیزی که دوستمون گذاشته سرعتش خیلی بهتر از الآنه منه
آخه تو رو خدا نیگا کنین:
سرویس 128 شرکت ×××× !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
(ساعت 11:43 --- تاریخ میلادی 2011/08/02)
تازه الآن تعجب کردم که اینقدر بالاست،وگرنه از سرعت دان از 35 بالاتر نمیشد!:13:
دوست عزیز الان سرعت ها شانسی شده
شما اگه چند صفحه قبل را مطالعه بفرمایی متوجه همه چی میشی
دوست عزیز شما هم اینقدر به جای اسم شرکت ها XXX نذار توی همین انجمن اسم همه شرکت ها هست حتی مقایسه هم می کنند نیازی به XXX گذاشتن نیست.نقل قول:
یک نکته دیگه این که این سرعتی که دوستمون گذاشتن اصلا مناسب نیست براساس پینگ 511 که دارند اصلا صفحات به راحتی باز نمی شود.