کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟
Printable View
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟
نبود ما بریم دیگه یه هفته داره میشه سوال کردیم ما :n22::n22:نقل قول:
الووووووووووووووووووووووو وووووووووو
کسی جواب ما را نمی ده............نقل قول:
تا ١٥٠ هزار يكي از بهترين انتخاب هاي بازار tp-link w8968 هست.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
پارس آنلاین با Tplink مشکل داره، زنگ بزنید قبل خرید بررسی کنید.
از این بررسی ها جواب درست حسابی گیرتون نمیاد. از خود مصرف کننده در همین فروم بپرسی بهتره. من dlink 2750u دارم. از نطر اینترنت خیلی خوبه، همیشه دارم ازش استفاده می کنم، تا حالا ریست نکردم، که این مزیت خیلی خوبه. مودم از هر طرف جریان هوا وارد مودم میشه تا مودم خنک بمونه، که tplink به این صورت نیستو البته با این حال بازم مودم داغ هست ولی طبیعی هست. از نظر روتر و شبکه معمولی هست. با اینکه زده سرعت 300mbps ولی اصلا در این حد نیست. با تلویزیون es7770 و لپ تاپ چک کردم، بیشتر از 70mbps نمیشه و معمولا نوسان شدیدی داره، البته به گیرنده هم بستگی داره که چند تا آنتن داره و .... به هر حال بازم هم پایین تر از اون چیزی هست که تصور می کردم. خلاصه بگم عملکرد دستگاه پایدار و اینترنت عالی و شبکه با سرعت متوسط. چون می خوای کار کنی بنظرم هزینه کن، asus مدل آخرش عالیه که سری diamond چند آنتن هست.نقل قول:
آره ! گفته های فروشنده تایید میشهنقل قول:
ممنون از این همه راهنمایی:n03::n03:نقل قول:
بنده یک مودم 2640 t دیلینک دارم
جدیدا اینترنت 3 مگ خریدم
چند تا سوال داشتم:
1- لازمه مودم رو عوض کنم قدیمی شده کارایش کم شده یا همچین چیزی؟
2- مشکل بزرگ بعدیم اینه انتن دهی این مودم بسیار کمه ایا ارزش داره مودم دیگه ای بخرم با انتن دهی زیاد؟
3- بهترین مودم در رنج 150 تومن چیه و این جشنواره ای که شاتل داره مودم میفروشه منم میتونم ازش بخرم یا برم از جای دیگه ای بخرم
4 - اصلا نخرم و با این حال کنم
ممنونم :D