سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ750K
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
Printable View
سلام دوستان یکی از دوستان سینما خانگس سونی SONY DAV-DZ750K
داره که با هر فرمتی فیلم یا ویدئو میزنم روی usb نمیخونه ...
باید چه فرمتی بزنم ؟
یا اینکه ابگرد کنم دستگاه رو ؟؟
هیچ موقع فکر هماهنگ کردن نباش من اول همین اشتباه رو کردم سونی گرفتم که بدرد نمی خوردنقل قول:
کلا همه دستگاه هایی که سیستم سینگ دارند با تلویزیون های سونی که خودم امتحان کردم راحت مچ میشن
و کلا خیلی راحت هماهنگ میشه
با بودجه 500 تومان به نظر من بهترین گزینه سینمای خانگی پایونیر مدل 787 هست واقعا محشره
در ضمن اکثر سینما های خانگی وروردی کمپوننت و یا اچ دی ا آی ندارند و فقط خروجی انرا دارند معمولا تو سینما خانگی های پیشرفته و حرفه ای تر این جور امکانات هست
در مورد سونی هم بنده به شخصه اطلاعی ندارم کدوم مدل این ویژگی رو داره ولی سونی نخر از ما گفتن بود
خوب این مدل قابلبت خوندن فیلم رو نداره حالا هر فرمتی باشه حتی مدل های بعدی این سری هم نداشتند و جدیدا حدود یکسال است این قابلیت برای سینما خانگی های موجود در بازار ایران با برند سونی فراهم شدهنقل قول:
در مورد آپگیرد هم من چیزی راجب آپگرید این مدل سینما خانگی ها نشنیدم و معمولا با آپگیرد باگ ها و نواقص حل میشه نه امکانات جدید از قبیل خوندن فایل تصویری چون این مستلزم آپکیرد سخت افزار مناسب هم می باشد که این قابلیت غیر ممکن است
در ضمن این مدل خیلی وقته از دور خارج شده وآرشیو شده اگر سونی برای سینما خانگی هاش فریمور بیرون می ده بعید می دونم الان این مدل رو ساپورت نرم افزاری کنه
نقل قول:
100% تایید میشه .دوست عزیز بهتره صدای پایونیرو تست کنی بهد تصمیم بگیری. پایونیر همیشه خوب بوده و لی سونی تو اکثر مدلهاش بیشتر پول اسمشو میگیره. البته ممکنه تک و توک خوب در اومده باشه ولی در کل برند جالبی نیست.
من خودم RS-30 رو 550 بدون پلیر خریدم . بد نیست یه تستی ازش بگیری.
درادامه صحبت دوستان میتونی یه 60 -70 بیشتر هزینه بکنی وباخرید RS30این قابلیت ورود وخروجی روهم داشته باشی البته بدون پلیر با پلیرش مثل اینکه حدود 650 درمیاد.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز... کسی هست که بدونه این DVD Player توشیبا که اینجا عکسشو گذاشتم چه مدلی هست و احیانا از قیمت و مشخصاتش خبر داره؟ بعضی جاها زدن مدلشو SD900 اما وقتی سرچ می کنی نتیجه چیز دیگه ای هست. (این مدل را تو یه سایت فارسی پیدا کردم)
اینم آدس سایتی که اینو توش پیدا کردم
http://www.digionline.ir/Product.aspx?p=8398
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادم كه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عزیز من دیدم خیلی سخته بین پایونیر و فیلیپس انتخاب کردن جفتشو خریدم . مقایسه کردم و یکیشو با 50 ضرر فروختم . اگه عشق تفکیکی و حجو برات مهم نیست . پایونییر 787 بگیر . ولی اگه حجم صدا و بیس کوبنده و بیسیم بودن برات مهمه بدون شک فیلیپس 3578w/98 بگیر . اصلا شک نکن. من شک کردم 50 تومنم ضرر کردم .
سلام خدمت دوستان متخصص امر صدا و پلیر و کلآ هوم تیاتر سیستم و اینا! :8:
می خواستم یه سیستم سینما خانگی بهم معرفی کنید که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
1. فرمت mkv رو ساپورت کنه.
2. ویدئو با رزولیشن فول اچ دی پخش کنه.
3. ترجیحآ دو تا اسپیکره وایرلس داشته باشه.
4. کیفیت صداش هم واسه دیدن فیلم و گوش دادن موزیک عالی باشه.
5. قیمتش هم تا سقف 900 تا 1 باشه، خوبه.
خودم نظرم رو RS 70 ه پایونیره، ولی ازمحصولات فیلیپس اطلاع چندانی ندارم. اگه کسی بتونه کمک کنه، خیلی ممنونش میشم.
ضمنآ خواستم تفاوتای محسوس RS 30 و RS 70 رو بدونم.
پیشایش ممنون. :11:
دوسن عزیز من چند روز پیش زنگ زدم نمایندگی گفتم میشه RS-30 رو بدون پلیر بردارم گفت نه نمیشه و اینا ست هستن و این حرفا(فروشگاه راستین)....:18:نقل قول:
شما چطوری بدون پلیر خریدید یعنی اونجا گفتید پلیر رو نمیخوام اونها هم پول پلیر رو کم کردند....
یه سوال دیگه که کنترل دستگاه روی آمپ هست یا روی پلیر....یعنی اگه پلیر رو برندارم کنترل برای کم و زیاد کردن صدا وجود داره یا باید دستی این کار رو انجام بدم....:31:
مرسی از راهنمایی همه دوستان...:40::10::40: