داداش لین ک Aimbot بزار
Printable View
داداش لین ک Aimbot بزار
دوست عزیز اینجا لینک کد تقلب و چیت و ... قرار نمی گیره .نقل قول:
داداش لین ک Aimbot بزار
( قرار دادن لینک ممنوع نیست اما کسی برات این کد تقلب رو نمی زاره چون باعث اذیت و ناراحتی بقیه در بازی میشی و لذت بازی رو از بین می بری.. صفحات قبل هم سره همین موضوع بحث بود .....)
آقای Amir NiN9S بهت پیشنهاد میکنم خودت رو منفورتر از این چیزی که الان هستی نکنی.نقل قول:
این عکس ها از Great Hossein هست کسی که وقتی تو از پینگ بالای 100 میترسیدی و سرت به کمپ کردن تو s&d خودت گرم بود داشت تو سرورهای دنیا با پینگ بالای 250 با بازیکن های خوب دنیا بازی میکرد.
با شناختی که من ازت دارم میدونم که دچار یه نوع پارانوید هستی و فکر میکنی هر کس بازیش خوبه لزومآ از چیت استفاده میکنه.
از طرفی میدونم که دوست داری مهارت هات تو بازی به اندازه سن و سالت باشه اما حالا که نیست لااقل یاد بگیر به خوبای این بازی احترام بزاری.
چرا فکر کنم گذاشتن لینک هم ممنوع باشه.این رو باید مدیران بخش توضیح بدن.ولی باز هم بعید میدونم که مجاز باشه.نقل قول:
در اندازه جواب دادن باید بود....
دوستان من نمیتونم وارد سرور لیست ها بشم
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم مشکل از چیه ولی همینجوری یه ساعت مینویسه ارتباط با آلتریونت و هیچی نمیشه!
ورژن آلتریومم گذاشتم ببینید آپدیته ؟؟... مشکل از چیه الان من 4 روزه همین مشکل رو دارم و بازی نکردم
تنها چیزی که هست اینه که بازیت به سرور آلتر وصل نمیشه برای ریجستر.شما ایننقل قول:
فایل رو در پوشه اصلی بازیت کپی و جایگزین کن.همچنین در پوشه bootstrapکد:http://s1.picofile.com/file/6756707242/iw4mp.cfg.html
باید بازی بدون اجرای بالونی در کنار سیستم تری بالا بیاد.
بعدش دیگه باید صبر کنی تا بازیت به سرور اصلی وصل بشه اگه باز همون کانکتینگ رو داشتی بهتره به آی اس پی ت زنگ بزنی و تشکر ویزه کنی.سعی کن با آی پی های خارج از ایران هم تست کنی ببین حل میشه مشکلت.ورژن بازیت درسته مشکل از ارتباط اینترنتی هستش.
آقا دمت گرم درست شد..همون فایل 1 کیلوبایتیه که گذاشتی درستش کرد..خدا عمرت بده...:11:نقل قول:
از کجا فهمیدی با اون فایل درست میشه؟؟:40:
خیلی گلی خیلی آقایی خوشحال شدم شدید :8:
آقا بازم همون مشکل پیش اومد!! ولی اون فایل هم کپی میکنم دیگه درست نمیشه!
نمیدونم چی شد اوندفعه که درست شد باز کامپیوتر خاموش کردم و الان که روشن کردم باز همونطوری شد با کپی اون فایل
هم درست نشد...
ببینید بالاخره با این بازی از بدو تولد کرک شدنش بودمنقل قول:
اما خب مشکلت ارتباط اینترنتت هست.من فایلی رو که بهت دادم چک کردن اولیه بازیرو برای نسخه جدید رو قطع کردم ولی ظاهرا شما به سرور اصلی برای ریجستر هم نمیتونید وصل بشید.
ببینید بازی باید به سرور خودش رو بشناسونه ،معرفی کنه،ریجستر بشه هرچی رو که اسمش میزاری
حالا ببین مشکلت از چیه؟
اینترنت
فایر وال
برنامه ای که بیش از حد از اینترنتت استفاده کنه
ای اس پی ات (سرویس دهنده اینترنتت)
معمولا با باز و بسته کردن بازی ،قطع و وصل کردن ارتباط اینترنت برای من حل میشه.
سلام دوستان
شاید اینجا جای مطرح کردن این سوال نباشه ولی متاسفانه من تو بازی ( آنلاین ) مینی مپ ( Mini Map ) بالای صفحه رو ندارم و حتی امتیاز تیم ها رو هم ندارم و حتی نشونه ی تفنگ رو هم ندارم !!! یه علامت اسکلت جای یار آدم رو که تازه کشته شده نشون میده ولی من اون رو هم ندارم . کسی نمی دونه چکار می تونم بکنم ؟ البته تو بعضی بازیا اینا رو دارم ! در ضمن درباره Mini map اگه دکمه Esc رو بزنم مپ رو نشون میده ولی خود به خود بالا سمت چپ صفحه Mini map وجود نداره .
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه ممنون می شم .