نه اقا ارش اتفاقا بحثش هم بود اقای بهنام و timsar هم تایید کردند من هم همین طورنقل قول:
چون اگر ترازمون بیاد پایین کاملا به هم میریزیم انشالله از 4 2مهر به بعد به کوب می خونیم:46:
Printable View
نه اقا ارش اتفاقا بحثش هم بود اقای بهنام و timsar هم تایید کردند من هم همین طورنقل قول:
چون اگر ترازمون بیاد پایین کاملا به هم میریزیم انشالله از 4 2مهر به بعد به کوب می خونیم:46:
آقا خدا بگم چیکارت نکنه..... مردم از خنده!!!نقل قول:
elhameli یه وقت به حرف این بچه ها گوش نکنی... خیلی خطر داره به بچه قرص دیازپام و غیره و ذالک بدی....
والا خونه ما داخلش ساکت بود ولی بیرونش بعضی وقتا خیلی اذیت میکرد... من از کلک قدیمی پنبه کردن توی گوش استفاده کردم!!! البته با ذکر یه سری نکات:
1- پنبه زیاد خوب جواب نمی ده من دستمال کاغذی رو گوله می کردم....
2- حتما دور گلوله ها با کرم یا روغن کمی چرب بشه چون بعد از سه چهار روز گوش من زخم شد ولی اگه چربش کنی مشکلی پیش نمیاد..
به به وقتی یک موضوع غیر علمی مطرح می شه همه پایه ان
تعداد پستا میل می کنه به سمت بی نهایت ولی یک موضوع علمی که مطرح می شه دریغ از یک پست!:39:
در رابطه با موضوع بچه هم باید بگم که اشکال نداره یک رقیب کمتر :21:
بابا دمتون گرم.عجب شیوه هایی برای حفظ تمرکز و سکوت استفاده میکنین.البته حواستون باشه عادت کردن به سکوت کامل برای کنکور زیادم خوب نیست.چون ممکنه روز کنکور اصلا محیط ساکتی رو تجربه نکنین و بقیه ماجرا...اون وقت واقعا باید یه چیزی گیر بیارین بکنین تو گوشتون.:31:نقل قول:
شما ها مثلا کنکوری هستید؟!!!!!!!!!!!!!!!
:18:نقل قول:
بدجوری بهم بر خورد. :angry:
جوجه رو آخر پاییز میشمرن :47:
حالا که این طوره یه بچه که سهله... 100 تا هم باشه من از پسش برمیام
پیش به سوی رتبه برتر و بهترین ها:21:
سلام به همه
چه تاپیک جالبیه اینجا.برای همه ی بچه های کنکور 89 آرزوی موفقیت می کنم.
راستس اینجا کسی هست بخواد کنکور هنر شرکت کنه؟
سلاچند روزیه (حدود 8 روز) کرخت شدم!
اصلا نمیتونم درس بخونم..
تو بهترین حالت روزی 4 ساعت میشه
یعنی حال و حوصله ندارم!
در تمام طول روز خسته ام!
وقتی نشستم پای کامپیوتر دیگه بلند نمیشم...
چیکار کنم؟
ممنون/:5:
معمولا وقتی کسی تو برنامه اش تفریح نداره و یه سره درس میخونه بعد از یه مدتی این طوری میشه.من پیشنهادم اینه که برای یه مدت معین مثلا برای 1 روز هیچی درس نخون و فقط استراحت کن تا حالت سر جاش بیاد.بعد طبق یه برنامه اصولی درس بخون تا دیگه این طوری نشی.نقل قول:
من که منظوری نداشتم چرا انقدر ناراحت شدی .نقل قول:
انشالله که موفق باشی . اگر بخوای هیچ چیز نمی تونه مانع درس خوندنت باشه :10:
من خودم از همه نا امید ترم:41: