خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من میخوام 14 باشه (وزن کمتر)
N43SN ایران اومده؟؟ به نظر میرسه خیلی ایده آل باشه مشخصاتس
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی من میخوام 14 باشه (وزن کمتر)
N43SN ایران اومده؟؟ به نظر میرسه خیلی ایده آل باشه مشخصاتس
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه هنوز وارد بازار ایران نشده است .:10:
از همه دوستان به خاطر کمکشون ممنون منم یه n53jq(i7(740qm) 4GB 500GB(7200rpm) 425-1GB USB3 Win7-HP(Orginal) a خریدم 1.240
یه لپ تاپ می خواستم در حد 700 تا 800 این امکانات رو داشته باشه :
15 اینج
رم 3 به بالا باشه
سی پی یو خوب توش بکار رفته باشه
هارد 320 به بالا باشه
گرافیکش برای بازی خوب باشه ( یعنی تو این رنج قیمت برای بازی کم نیاره )
بقیه امکانات خیلی مهم نیست .
اگه میخوای گیم بازی کنی تنها انتخاب هات تو این رنج باید از acer باشه و لاغیر.نقل قول:
اگر نخوای گیم بازی کنی میتونی سراغ لپتاپ های دیگه هم بری.
تو ایسر هم فکر کنم 5742 از باقیشون بهتر باشه.
مدلی که انتخاب میکنی بازی اینکار باید گرافیکی در حد 540m داشته باشه
حالا شما تو ایسوز بگو . من که نمیخوام بازی های کیفیتی روش نصب کنم فقط یه فیفا بزن اونم بعضی اوقات .
به نظرت لپ تاپ ایسر از لحاظ سخت افزاری خوب عمل میکنه و کیفتش خوبه ویا اینکه آمار خرابیش بالاست یا نه ؟؟؟؟؟
درود ...
دوستان این سری U ایسوس چطوره ؟؟؟ بین dell و Asus و HP تا 1 ملیون کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟
من که asus رو پیشنهاد میکنم .چون در مورد این برند هیچ وقت مشکل ندیدم ولی از اچ پی شندیدم که بعضیاش مشکل دارن ( البته این نظر منه)
ایسوس اگه بخوای بخری شاید نتونی حتی فیفا رو هم رو های بازی کنی !نقل قول:
کمترین چیزی که بتونی باهاش بازی کنی میشه:
x52jt که سازگار زده 1 میلیون
ولی به جاش میتونی ایسر 5742G رو بخری که همون مشخصات رو داره ولی گرافیکش خیلی خیلی بهتره و قیمتش هم سازگار زده 830 تومن
حتی میتونی ایسر 4570G رو بخزی که سی پی یوش هم سندی بریج هست !
در مورد دل هم میتونید اینسپایرون 5110 با قیمت 910 تومن رو بگیری که اونم عالیه تنها مشکلش هارد کندشه که به نظر من باید تعویض بشه وگرنه نمیتونی از تمام امکانات دستگاهت استفاده کنی
اینم لینک های سازگار در مورده :
1- ایسوس :2- ایسر :کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=asus&p_group=notebook
در مورده خرابی هم ایسر قطعا خرابیش از ایسوس بیشتره ولی به نظر من میرزه.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=acer&p_group=notebook-AS
(من خودم هم طرفدار سرسخت و قدیمی ایسوس هستم ولی بنظرم فقط تو این رنج قیمت نمیشه ایسوس خوبی پیدا کرد(بخاطر اینکه الکی رو قیمت لپتاپ میکشن) وگرنه اگه پولت یکم کمتر یا بیشتر بود میتونستی مدل های خیلی خوبی از ایسوس بگیری)
راستی من u36jc رو با گارانتی رسمی پیدا نکردم اگه اونو یر بیاری عالیه برا بازی هایی در حد فیفا در حد مدیوم رو به بالا جواب میده به علاوه ی این که 10 ساعت بطری مفید داره و خیلی هم سبکه
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
در یک کلام فوق العاده س.نقل قول:
اگر با گرمای لپتاپ مشکلی ندارین(مشخصه ی تمام لپتاپ های ایسوس) در مورد باقی موارد فوق العاده س مخصوصا u36jc که بالا گفتم.
به نظر من اگه میخواید سبک باشه و باطری داشته باشی سری u ایسوس وگرنه میتونید از دل و ایسر انتخاب های بهتری داشته باشید
با سلام
ممنون میشم دو ستان در مورد این مدل و کانفیگ لب تاپ نظر بدن
K52j
Ram=4GIG
corei5
graphic=1GiG
Led 15.6inch
فقط اینکه من این مدل لب تاپ رو تازه چند ماهی هست گرفتم چون کمی داغ می کنه ،نگران شدم و صفحه بیرونی ال ای دیش چون کریستالی هست کمی خش برداشته ،ممنون میشم نظرتون رو بگین.