تیمی که از تیم قهرمان لیگش بازیکنی توی ترکیبش نیست لیاقت صعود نداره.
آقایان تاج، کفاشیان، علی آبادی و دایی مبارکتان باشد.
تیمی که از تیم قهرمان لیگش بازیکنی توی ترکیبش نیست لیاقت صعود نداره.
آقایان تاج، کفاشیان، علی آبادی و دایی مبارکتان باشد.
من برای اولین بار اصلا ناراحت نشدمنقل قول:
تسلیت میگم....
خداییش هم اگه بخواهیم ما نتیجه بگیریم
پس باید گفت دیگه چیزایی مثل مدیریت و بازیکن سازی و کشف استعداد و بازی های تدارکاتی و ...کشک است چون ما بدون استفاده از اینا به نتیجه رسیدیم و تیمی مثل ژاپن با استفاده از اینا
یکم بیشتر دقت کنین چی از دهنتون در میاد! شما خودت به بدترین شکل داری جانب داری میکنی... تموم کنین بحث رو.نقل قول:
خدا كنه بار همه تقصيرات رو نندازن سر قطبي
اون تمام تلاشش رو كرد
كفاشيان بايد بركنار بشه همچنين علي آبادي
ما مشکل مدیریتی داریم ... باید همه مسئولان اصلی برن کنار ... کفاشیان این آخر سری فهمید که باید خودش دست به کار بشه و مربی انتخاب کنه که نتیجش خوب بود
در هر صورت ما حذف شدیم ، اسنادش هم موجود است ! :دي
كاش قطبي يه بازي زودتر ميومد :(
اونا اگه مي خواستن كنار برن بعده المپيك ميرفتن!نقل قول:
خدا كنه بار همه تقصيرات رو نندازن سر قطبي
اون تمام تلاشش رو كرد
كفاشيان بايد بركنار بشه همچنين علي آبادي
در ضمن كسي ميدونه الان قطبي كجاست؟
با این اوضاع اگه میرفت باید تعجب میکرد !
از دست این شجاعی :angry:
هنوز تو کف اون موقعیتیم که کعبی سانتر کرد ،شجاعی هم به جای سر ضرب زدن استپ کرد توپ رو .. e ... e ...e :18:
تازه تو نیمه اول هم یه شوت نکونام کرد دربازه بان نتونست بگیره توپ از دستش ول شد ، اگه آقای شجاعی هوس یه پا دوپا کردن دربازه بان به سرش نمی زد و مستقیم توپ رو شوت میزد گل میشد ، مطمئنم ، اگه ریپلی رو با دقت نگاه کرده باشین با من هم عقیده این که راحت میشد گلش کرد.:13:
به نظر من باید قطبی رو 4 سال دیگه نگه دارن چون واقعا تمام تلاشش و رو کرد
اره من نمیدونم اون موقعیت رو چه جوری گل نکرد فقط کافی بود شوت کنهنقل قول:
از دست این شجاعی :angry:
هنوز تو کف اون موقعیتیم که کعبی سانتر کرد ،شجاعی هم به جای سر ضرب زدن استپ کرد توپ رو .. e ... e ...e [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه تو نیمه اول هم یه شوت نکونام کرد دربازه بان نتونست بگیره توپ از دستش ول شد ، اگه آقای شجاعی هوس یه پا دوپا کردن دربازه بان به سرش نمی زد و مستقیم توپ رو شوت میزد گل میشد ، مطمئنم ، اگه ریپلی رو با دقت نگاه کرده باشین با من هم عقیده این که راحت میشد گلش کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]