[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
من امروز یه شورلت niva دیدم! ولی نتونستم ازش عکسی بگیرم!(صاحبش داخلش بود گفتم زشته!!)
کسی یه عکس از این ماشین نداره بزاره؟:10:
سلام
خیلی جالبه چون تابحال اسم این مدل را نشنیده بودم..بعد از یه جوستجوی کوتاه متوجه شدم که این شورلت نیوا در واقع همان لادا نیوا روسی است که در آمریکا به نام شورلت فروخته میشه..این فرم تغییر اسم و مدل از یه شرکت به شرکت دیگه قبلا هم بارها انجام شده..مثل مدلهای اپل آلمان که در آمریکا تحت نام شورلت یا فورد فروخته میشد..
در هر صورت بازار خودرو توی دنیا هرروز رقابتی تر میشه و ناچارا باید این جور تغییر و تبدیلها را انجام بدهند..
شورلت نیوا
خیلی خیلی ببخشید من منظورم نوا بود :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
البت خیلی با این فرق می کرد و یه مدل دیگه اش بود.
سلام
یک مورد جدید پیدا کرده بودم که باید در موردش تحقیق میکردم و البته چند روز قبل انجام شد..
یک دستگاه فورد ماستنگ مک وان 1973
این خودرو در همان گاراژی بود که ماستنگ قبلی(زرد رنگ) را دیده بودم..اما بسیار سالمتر و بهتر از آن یکی بود..
از بیرون نگاهی کلی انداختم..صاحبش را پیدا کردم و قضیه اینجور بود که این ماشین حدود 15 سال در یک خانه خوابیده بوده..البته زیر سقف ..ولی پوسیدگیهایی در پا رکابها..لبه های آبگیر و ستونهای عقب داشت..اما قابل رفع شدن بود ..
خودرو از نظر داشبورد خوب بود اما پانلهای داخلی آن و تودوزی بسیار فرسوده بود..رینگ اسپورت هم نداشت و قطعات تزئینی آن اکثرا موجود نبود..
اسناد و مدارک کامل و آماده بنام شدن..پلاک قدیم..
فروشنده قیمت 2.5 را پیشنهاد داد که من با برآوردی دیدم خیلی زیاد است و شاید نهایتا بیشتر از 700 تا 800 ارزش نداشته باشد..
بدلیل کمیاب و بسیار گران بودن قطعات این خودرو این قیمت بسیار بالا بود و چندان چنگی به دل نمیزد..
در هر صورت معامله انجام نشد..او میگفت که ماشین را برای بازسازی خریده اما وقت این کار را ندارد...
ماستنگ زرد رنگ قبلی را هم میخواسته او بخرد اما گویا صافکاری از اصفهان آن را 250 تومان خریده و برده..شاید برای استفاده از قطعاتش روی یک ماستنگ دیگر...
عسکهایی که میبینید مربوط به ماستنگ 1973 است که قصد خریدش را داشتم..
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
یک مک وان دیگه هم که آماده رنگ بود را سالها پیش میشناختم..هنوز به همان صورت در یک گاراژ دیگر نگهداری میشه..صاحبش گفته قصد فروش ندارد..شاید پلاکش بشه..
گویا من شانسی در مورد ماستنگ ندارم و باید بیشتر در تعقیب کامارو و پونتیاک باشم!!!
سلام
آقا علی من تو نت اینو دیدم دلم رفت خیلی دوس دارم (مکوان) راستی موتور گیربکس سالم بود؟ به نظرتون 1 یا 1/5 داد بگیرمش؟ حدودا چند خرج داره؟
مهمترین چیز در مورد ماشین آمریکایی برای من پوسیدگی هست آیا قست هایی که پوسیده بود به صورت عالی درست میشود؟
سلام.
من این ماشین را حدود یکماه قبل دیدم 10 روز قبل پیش صاحبش رفتم و صحبت کردیم.فکر کنم چون مشتری پیدا نشد توی نت تبلیغ کرده..میگفت 2.5 مشتری داشته نفروخته اما خیلی از حرفها زیاد نمیتونه صحت داشته باشه..
گفت که خودش 1.5 خریده و کمتر از 2 نمیده..حالا اگر بعد از این مدت 1.5 یا 1 بفروشه نمیدونم!!شاید بفروشه بهرحال سوال کردن ضرری نداره..اما من پیشنهاد 800 دادم قبول نکرد..بنابر این فکر نکنم 1 هم بفروشه..شاید در بهترین شرایط همان 1.5 بده..البته اگر قیمت را بخاطر این تصویب جدید ماشینهای کلکسیونی بالاتر نبرده باشه.
در مورد موتور گفت که روشن تحویل میده...اما اینکه موتور چقدر سالم باشه بازهم معلوم نیست..گیربکس و دیفرانسیال هم همینطور روی این حساب در واقع شما باید اینجور حساب بکنی که یه تعمیر موتور و سرویس گیربکس و دیفرانسیال لازم داره..بهر حال وقتی ماشین خوابیده باشه اورینگها و کاسه نمدها و واشرها چندان سالم نمی ماند.
خرجش را من برای خودم به این حساب که بیشتر تعمیرات و کارها را خودم انجام میدم چیزی حدود 5 میلیون محاسبه کردم..البته میتونه خیلی بیشتر باشه شاید 6 یا 8 میلیون چون بیشتر مشکل سر قطعات فابریک و اصلی تزئیناتی است که واقعا نایاب و مثل جواهر قیمت دارند...
در مورد بدنه و پوسیدگی میشد درستش کرد..اما این دیگه به هنر صافکار بستگی داره که چقدر وقت و حوصله و انرژی صرف بکنه و اینکه چقدر بخواد هزینه بگیره؟
مثلا یه صافکار ممکنه برای یک گلگیر 50 تومان بگیره و یکی دیگه کل ماشین را با 50 تومان درست بکنه!!اما کیفیت کار هرکدام ممکنه متفاوت باشه یا اینکه کاملا برابر..من این را بارها و بارها دیدم و واقعا صافکاری و رنگ آمیزی یه هنره که نمیشه حساب دقیقی براش در نظر گرفت..بخصوص این ماشینها که هیچ حساب کتاب مشخصی از نظر قیمت و هزینه ها ندارند..هر چیزی میشه گفت و هیچ چیز هم نمیتونه 100% باشه..
توصیه میکنم با شمارش تماس بگیر و ببین نهایت قیمتش چقدره؟و هزینه های کلی را با قیمت ماشین جمع بزن و ببین یه ماستنگ سالم چند قیمت داره و ارزش داره که اینو بازسازی کنی یا نه؟
دیروز برای بیمه اون سوال کردم 500 هزار تومان هزینه بیمه شخص ثالث اون میشه..
تشکر از توجه و راهنماییتون من نظرم رو 1.200 هست الان یک مکوان 73 تمیز چیزی بین 8 تا 10 تومن قیمت داره ولی من یه علاقه خیلی خیلی خاص به این دارم که خودم همچین ماشینی رو جمع کنم یکی از بچه ها هم یه موتور 460 فورد داره که چیزی حدود 1.500 خرج داره تا 500 اسب بخار تولیده کنه اا که چیزی در حدود 300 اسب بخار تولید میکنه میخواد بفروشه میگه 1.800 آیا اینطور چیزی ارزش خرید داره؟ اصطحلاک 460 زیاده؟
اگه یه وقت اینطور چیزی خریدم از کجا باید لوازمشو تهیه کنم؟ برای صافکاری کجا ببرمش؟ چون تجربه من در مورد اینطور چیزا -0 هستش
سلام
در مورد این ماستنگ شما اول تماس بگیرید و ببینید آخرین قیمت چنده؟چون گویا فروخته شده و آگهی دیگه توی سایت ایران ماشین نیست!!!
منظور شما را از موتوری که الان 500 اسب نیرو تولید میکنه اما خرج داره( یا اینکه 300 اسب نیرو داره) را درست متوجه نشدم..
حجم بالای موتور بهرحال توان بالاتر هم ایجاد میکنه..اما قطعات فورد کلا در ایران خیلی کمه و خیلی باید دنبالش باشین و اگر پیدا کردین بهر صورت قیمتهای بالایی دارند..حالا قیمت قطعات موتوری را زیاد نمیدونم چون تا الان فورد نداشتم..(البته فورد تانوس آلمانی استفاده کردم)..قیمت موتو خالی اگر با این توصیفات که گفتین این مقدار نیرو تولید بکنه و البته کاملا سالم باشه بنظر خوب میاد..وقتی سرسیلند دست دوم سالم یه نوا که شش سیلند است و ردیف چیزی حدود 450 تا 500 قیمت داره نمیشه به قیمت 1800 این موتور 500 اسب بخار ایراد گرفت..البته اگر ارزونتر بخرید که چه بهتر..مراحل کاغذ بازی و اداری تعویض موتور هم در نظر داشته باشید..
راستی یادم آمد که صاحب ماستنگ گفت موتور ماشینش شماره نداره و توی کارت هم نوشته شده..پس هر موتور دیگه 8 سیلندری را میشه بدون دردسر کاغذ بازی تعویض کرد..
استهلاک موتور یا یه خودرو به چیزهای زیادی بستگی داره..اگر منظور مصرف بنزین باشه البته..اما نسبت به چی؟؟به پراید؟ژیان؟
یا پژو؟؟..و البته نسبت تولید نیرو در هرکدام متناسب با مصرف سوخت را باید سنجید..مثلا وقتی یه موتور شورلت 5000 سی سی با 8 سیلند در 100 ک م چیزی بین 15 تا 18 لیتر بسوزونه و نیروی تولیدی آن 150 اسب باشه مسلما اقتصادی تر از موتور یه پیکان با 1600 سی سی و 4 سیلندر و قدرت تولیدی 60 اسب بخار است!! اما مردم تنها به تعداد سیلندر ها نگاه میکنند و 2 تا 3 لیتر مصرف بالاتر..چیزهای دیگه را گویا نمیبینند..البته این حساب کتابها را کسایی که دنبال یه هیجان واقعی و لذت راندن یه ماسل آمریکایی هستند را نمیکنند..
برای صافکاری بلاخره باید بگردید و دنبال صافکار مناسب و ماهر و البته با انصاف باشید!!!پرس و جو کنید و ببینید معمولا چه کسی روی این ماشینهای قدیمی کار میکنه و چقدر اجرت میگیره و نمونه کارهاش را ببینید..
مطلب خیلی مهمی را هم الان بگم که اگر قصد دارید تمام رنگ ماشین را پاک کنید این کار را قبل از ترمیم پوسیدگیها انجام بدین چون بعد از پاک کردن رنگها پوسیدگیهای جدیدی پیدا شده و البته موجهای دیگری هم در بدنه مشخص خواهد شد..و البته ترمیم اینها نیز باز به هزینه ها اضافه میشه..بتونه ها که پاک بشه خیلی چیزها تغییر میکنه مانند فرم خطوط بدنه و انحناهای مختلف که توی ماستنگ مک وان خیلی به چشم میاد..
اگر دوست و آشنایی توی شهر خودتون دارید که روی ماشین آمریکایی کار کرده و یا میدونه چه کار باید بکنه از اون حتما کمک بگیرید..چون خیلی وقتها در این بین اتفاقاتی رخ میده که ناخوشایند و ناراحت کننده است..
در مورد لوازم هم بیشتر میشه توی تهران دنبالش را گرفت..میدان شوش و اوراقچیهای آنجا..اگر داشته باشند که خودش خیلی شانسه و دیگه نباید روی قیمت زیاد چونه زد..
یکی از بازمانده های یدک فروش فورد در تهران هم جهان فورد است که سالیان درازی است در خیابان سعدی جنوبی است
آدرس آن :تهران خیابان سعدی جنوبی پلاک 15 تلفن 33901931 یا 33903571 است.البته من سوال کردم بیشتر قطعات سنگین داشت و تزیناتی را نداشت.
از آقای هادی نیکپور هم که خیلی شنیدید و ایشان در بازسازی خودرو ماسل ید طولانی دارند..برای این کار حتما با او مشورت بکن و البته قطعات فروشی هم دارند..این هم آدرس سایت :
آقا علی باز هم ممنون که راهنماییمون کردید خیلی خوبه یه سایت آدم های با تجربه ای مثل شما داشته باشه گویا که فروخته شده درسته باز هم بد شانسی باز هم اختلاف طبقاتی و باز هم بچه مایه دارا
در مورد اون موتور هم اگه 1 تا 1.500 خرجش کرد 500 اسب بخار تولید میکنه اما در این حالت چیزی در حد 300 اسب بخار نیرو تولید میکنه در مورد اصطحلاک هم من ناراحت بنزین نیستم اولا به خاطر اینکه من عاشق ماسل های آمریکایی هستم و مشخص هست که ماشینی که 500 اسب تولید کنه اونم یه موتور 30 سال پیش مصرفی حدودا صدی 25 تا30 داره دوما:ما به غیر کارت سوخت ماشین خودمون کارت سوخت یه نیسان(زامیاد) هم داریم:8: