امیر جون میشه بگی فونت ها رو کجا بریزم؟؟؟؟
چون چیزی نداره
Printable View
امیر جون میشه بگی فونت ها رو کجا بریزم؟؟؟؟
چون چیزی نداره
خواهش مي كنم دوست عزيزنقل قول:
برو تو اين تاپيك پست اول رو بخون همه چيز توضيح داده شده :
فونت براي uiq3 :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242524
چگونه برنامه walkman 3 را در p1 نصب کنم با تشکر
عزيزم من كه خر نيستم مي دونم بايد پاك كنم ولي چون فلش كردم اصلا اجرا نمي ده يعني من اصلا واكمن 2 را رو p1 نريختم كه بخواهم پاك كنم و همچنين بعضي از هك ها را روي گوشيم جواب نمي دهنقل قول:
طبق پست اول مراحل رو انجام بدید و سپس از پست دوم فایل مربوط به واکمن رو گرفته و روی گوشیتون بریزیدنقل قول:
کدوم هکها جواب نمیده؟نقل قول:
شما پست اول رو با دقت خوندید؟ نکات خیلی زیادی توش هست که باید دقت کنید.
مثلا زبان گوشیتون.
هک افزایش صدای جدید توسط dongxanh
این هک صدای بهتری رو نسبت به هک های قبلی داره.
خصوصا هنگامی که صدا رو در حالت Bass زیاد میکنیم دیگه خش خش بر طرف شده.
در کل تغییرات جزئی و بهتری نسبت به قبلی ها توش رخ داده.
فقط روی P990 تست شده.ولی میتونید روی سایر گوشی ها تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید البته با مسئولیت خودتون.
مراحل نصب:
1-گوشی رو هک کرده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو روش انجام میدیم.
اگه قبلا هک افزایش صدای هدفون رو نصب کردید (Sound mod light) اونو پاک کرده و فقط هک افزایش صدا رو نصب کنید
2- همه فایلها رو از مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles پاک کنید.
3- همچنین هر فایلی که پسوندش dat هست (یعنی xxxxx.dat) از مسیر C:\Private\10200b19 پاک کنید
4- حالا از فایلهای ضمیمه کل محتویات پوشه AATFiles رو در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید
5- گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.
------------------------
دو تا ورژن از این هک هست که دومی تفاوت کمی با اولی داره.
من خودم اولی رو تست کردم و مشکلی نداشت
موفق باشید
آیا از کم بودن بیس Bass اسپیکر هاتون خسته شدید؟ اگه آره پس این پکیج رو استفاده کنید!
این هک صدا ، مخصوص افزایش بیس Bass اسپیکر گوشی شماست
نکته: بلندی صدای این هم به اندازه هک افزایش صدا های قبلی نیست ولی کیفیت و قدرت بیسش خیلی بیشتر از بقیه هستش.
این پک شامل:
1- AATFiles هک شده
2- هک کننده فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توسط SWmail's ساخته شده
3- فایل ارجینال 1020867A.cre برای تمامی گوشی های UIQ3
مراحل نصب:
1- برای کسانی که تاحالا از هک افزایش صدای اسپیکر استفاده نکردن و کسانی که فقط از هک افزایش صدا هدفون استفاده کردن ، اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید
حالا یکی از هکهای افزایش صدا رو انجام دهید.به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برای کسانی که هک افزایش صدا رو قبلا انجام دادن :
2-1- همه فایلها رو از مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles پاک کنید
2-2- همه محتویات پوشه MonSTer Bass V2 رو از فایل ضمیمه در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید
2-3- گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.
حالا از بیس اسپیکر هاتون لذت ببرید
آیا احساس میکنید هنوز هم صدای اسپیکر گوشیتون به اندازه کافی بلند نیست تا بتونید علاوه بر امکانات فراوان وجالب uiq با صداش هم به اصطلاح کل بقیه گوشی ها رو بخوابونید؟
آیا میخواید گوشی دوست داشتنی شما جلوی سری N نوکیا مثل N73 و N95 از لحاظ صدا کم نیاره؟
پس همین الان این پکیج صدا رو امتحان کنید!
این پکیج افزایش صدا ، صدای اسپیکر گوشیتون رو تا حداکثر امکان و با حداقل نویز زیاد میکنه.
تست شده و مشکلی نداره
این پک شامل:
1- AATFiles هک شده
2- هک کننده فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توسط SWmail's ساخته شده
3- فایل ارجینال 1020867A.cre برای تمامی گوشی های UIQ3
مراحل نصب:
1- برای کسانی که تاحالا از هک افزایش صدای اسپیکر استفاده نکردن و کسانی که فقط از هک افزایش صدا هدفون استفاده کردن ، اول فایل 1020867A.cre رو از مسیر 'C:\Private\10202be9\persists با فایل ارجینال که در فایل ضمیمه موجود هست جایگزین کنید
حالا یکی از هکهای افزایش صدا رو انجام دهید.به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برای کسانی که هک افزایش صدا رو قبلا انجام دادن :
2-1- همه فایلها رو از مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles پاک کنید
2-2- همه محتویات پوشه Monster sound رو از فایل ضمیمه در مسیر C:\Private\10200b19\AATFiles کپی کنید
2-3- گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.
از صدای زیاد گوشیتون لذت ببرید!
حسين خان من اين هك Bass رو چند وقته انجام دادم رو گوشيم ولي اسپيكر p990 به درد bass با كيفيت بالا نمي خوره
ولي خش خش صدا و زير بودن صدا گرفته ميشه كه اين خوبه .