آموزش پرشیا هم هست؟
Printable View
آموزش پرشیا هم هست؟
به شمع های موتور هم بستگی دارهنقل قول:
هواگیری رو فراموش نکنید !!!!! بعد از تعویض دربنقل قول:
سوال های شما خیلی پراکندست!نقل قول:
1 - صندلی اگه گارانتی داره نمایندگی اگه نه صندلی ساز
2 - مشکل تر مز دستی چیه؟؟؟
3 - تعمیر قفل و شیشه بالا بر ولی نذارید الکی براتون رله بذاره و دستکاری کنه
4 - استاندارد همینه و بهتره دست نزنید (تعمیر ترمز)
5 - برقکار (فیوز - تو باکی شناور- سیم کشی) و به دلیل شماره 6 ممکنه از پنل کیلومتر باشه
6 - کیلومتر ساز
7 - اگه زیاد و مهمه صافکار و نقاش
سلام. داداش من یه جفت کمک لوازمی پژو دارم که نعلبکی روش جوش نیست...... نعلبکیرو که نمیشه جوش داد چون خراب میشه کمک. حالا اگر بدون جوش بندازم زیر ماشین مشکلی پیش میاد؟؟؟؟نقل قول:
بعضی از کمک ها نعلبکی پرس شده که با چندتا تقه چکش در میاد.در این مدلها نشیمنگاهی جهت نصب نعلبکی رو بدنه کمک داره.ولی مدل جوشی رو تو کارخونه جوش دادند.شاید کمک شما از نوع پرسی هستش.
سلام. داداش کمک من این شکلیه..... اون قسمت بالا یه برامدگی داره که دور تا دور کمک ادامه داره...... پرسیه؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید
دوستان من مدتیه یه مشکل واسه ماشینم پیش اومده(206 وی8)
اون مشکلم اینه که من هر وقت از بیرون میام و ماشین رو میذارم تو پارکینگ, یکی دو ساعت بعد از اینکه ماشینو خاموش ميكنم مقداری آب رادیات(آب سبز رنگ, به اندازه یه ته استکان) زیر ماشین مشاهده ميكنم
مکانش هم کنار چرخ جلو سمت شاگردِ
البته مشخصه که توسط سینی زیر ماشین اونجا میریزه
حالا بنظرتون مشکل چیه؟
اینم بگم که من از حد مقدارش بیشتر ریختم تو مخزن آب
سلام .نقل قول:
اول مقدار کولانت رو درست کنین بعدش اگر باز هم کولانت دیدین زیر ماشین باید دنبال نشتی بگردین .
در ضمن همیشه آب نمیریزه زیر ماشین .
اگر ماشین آب کم میکنه چند حالت داره :
شرشر آب میریزه از ماشین
چک چک آب میریزه از ماشین
آب نشت میکنه و فقط یه قسمت رو خیس میکنه اما در حدی نیست که بچکه .
نشتی به صورت نم پس دادن هست و زود بخار میشه و فقط اثری بسیار کم رنگ به جا میذاره .
با توجه به مقدار آبی که کم میشه در یک مدت معین , میفهمیم که بابد دنبال چه جور نشتی بگردیم . شرشر یا چک چک یا خیسی یا نم یا اثر نم .
از مایع فلوتورسنت دار هم میشه برایِ پیدا کردن نشتیهای مخفی استفاده کرد
اضافه میشه به آب رادیاتور و بعد از مدتی با چراغ ماورا بنفش میگردند دنبال نشتی دقیقاً مثل پیدا کردن نشتی سیستم کولر