راستی یادم رفت بگم underTracker شما به بخش سیستم های آلوده برو.
آخه این مشکل اونجا بار ها روش بحث شده.
موفق و پیروز باشی.
Printable View
راستی یادم رفت بگم underTracker شما به بخش سیستم های آلوده برو.
آخه این مشکل اونجا بار ها روش بحث شده.
موفق و پیروز باشی.
از طریق Disk management خود ویندوز هم امتحان کردید؟نقل قول:
از اون طریق هم نمیتونید پارتیشن بندی کنید ؟
نه عزیزم. نشد . هر راهی که به فکرم رسید انجام دادم!نقل قول:
سیستم آلوده !!!نقل قول:
من فقط مشکل پارتیشن بندی دارم.
ممکنه آدرس تاپیک مربوطه رو لطف کنید؟
mobin جان باشما نبودم. با UnderTracher_ss بودم.
خودمم مشکل شما رو دارم. و هر راهی رو که بگید که بدون Fdisk بشه کرد و کردم و نشد.
کمکککککککککککککک....
این مشکل از وقتی بروز کرد که ویندوز 7 رو نصب کردم:41:
میخواستم ویندوز 7 رو بعنوان ویندوز دوم در درایو d نصب کنم که سیستم به هیچ طریق قبول نمیکرد یعنی نه از طریق اینستال کردن ، آپگریت کردن و بوت شدن پس از ریستار کردن سیستم !
بهر حال ویندوز جدید اتومات در درایو c نصب شد و ویندوز قبلی رو پاک کرد:13:
بعد از نصب ویندوز 7 یک درایو کم آوردم ( درایو e مفقود شده بود ) و رفتم از طریق fdisk درستش کنم که زدم چشماشو هم کور کردم:31:
غافل از اینکه همون اول میتونستم مشکل رو حل کنم و اصلا تو ذهنم نبود و الان هم هارد رو کامل دارم به این طریق:
روی آیکن my camputer راست کلیک و گزینه manage رو انتخاب واز سمت چپ گزینه disk managment رو انتخاب کردم بعد رو درایو ناپدید شده که برنگ خاکستری تیره بود کلیک کرده و بعد گزینه pane show/hide action در قسمت تولبار رو کلیک کرده و بعد مجدد روی درایو مربوطه راست کلیک کرده وگزینه ای رو که یادم نیست ( یک گزینه بیشتر نداشت ) انتخاب و بعد صفحه ای باز میشه و next و ... تا اینکه درایو مشخص شد و خودش شروع به فرمت کردن همون درایو کرد و بعد ریستار کردن سیستم .
البته این روش رو اکثر دوستان میدونند و خودم قبلا یه مرتبه امتحان کرده بودم ولی فراموشم شده بود :20:
امیدوارم بتونی مشکلت رو حل کنی :11:
با سلام . درایو usb سیستمم از کار افتاده و نه فلش و نه ماوس رو میتونه تشخیص بده. راهنمایی بفر مایید متشکرم
سلامنقل قول:
شما یک بار پورت های usb را در دیوایس منجر update کنید.
درایورش رو از cd مادربرد نصب کن.نقل قول:
منظور از سی دی مادر برد همون سی دی ویندوزه؟ اگر نه، اسم انگلیسیش چیه که تو سی دی هایی که اول خرید سیستم بودند بگردم یا اگر نبود برم بگیرم؟نقل قول: