سلام
من دیشب صدای خودم را با موبایلم ضبط کردم و در زمانهای مختلفی وقتی که خواب بود پخش شد ولی از اونجایی که خوابم خیلی سبک هست هنوز شروع به گفتن نکرده از خواب بیدار میشم و نتونستم کاری از پیش ببرم و بقیه چیکار کردند.
Printable View
سلام
من دیشب صدای خودم را با موبایلم ضبط کردم و در زمانهای مختلفی وقتی که خواب بود پخش شد ولی از اونجایی که خوابم خیلی سبک هست هنوز شروع به گفتن نکرده از خواب بیدار میشم و نتونستم کاری از پیش ببرم و بقیه چیکار کردند.
سلام
منظورتون از فرکانسها همون صدای بوق برای چاکراهای اول تا هفتمه؟؟؟ وحشتناک گوشا داغون می کنه شما تونستید گوش بدید؟؟؟
نقل قول:
در ضمن مضمون كلي كتب اسماني يكسانه
hoaxes عزيز من قبول ندارم ولي شما چطور؟!
اینی که میگی درسته ، ولی نه کتاب آسمانی ای که تحریف شده باشه ... مثلا انجیل ... اگه تحریف نشدش باشه
مضمونش با قرآن فرقی نمیکنه
منظورتو نفهمیدم!نقل قول:
hoaxes عزيز من قبول ندارم ولي شما چطور؟!
نقل قول:
سلام
منظورتون از فرکانسها همون صدای بوق برای چاکراهای اول تا هفتمه؟؟؟ وحشتناک گوشا داغون می کنه شما تونستید گوش بدید؟؟؟
حالا دیگه فرکانسای منو مسخره میکنی؟! همین صدای بوق میدونی چند هزار تومنه؟
نه دوست گلم من تا حالا هیچ چیز و هیچ کس را مسخره نکردم
سوئ تفاهم شده چون مثل صدای بوق بود اینطور گفتم . شما همین که لطف کردی ادرس گذاشتی و به فکر بقیه هستی خیلی عالیه
به هر حال شرمنده اگه ناراحتتون کردم.
هایییییی
اخرش مثل اینکه یه تاپیک قرار شد بزنید برای اون بحثا
از همه ممنون
دوستان ميشه يه روش برونفكني كپسولي معرفي كنين؟
نقل قول:
سوئ تفاهم شده چون مثل صدای بوق بود اینطور گفتم . شما همین که لطف کردی ادرس گذاشتی و به فکر بقیه هستی خیلی عالیه
شوخی کردم بابا ، حتما باید از شکلک استفاده کنم تا منظورمو برسونم.
نقل قول:
شوخی کردم بابا ، حتما باید از شکلک استفاده کنم تا منظورمو برسونم!.
من به احترام دوستان گرامی دیگه جواب نمیدم .نقل قول:
ما هم بریم تو کار پرواز روح ( انسان نور عزیز من هر روز بیش از پیش عاشق این کار میشم ولی هدف رو فراموش نمی کنم ) شاید تونستیم.
من هم دو شب پیش صدای خودم رو گذاشتم تا صبح بگه که من دارم خواب می بینم ولی خوابم خیلی سنگینه عمل نکرد . بازم امتحان خواهم کرد.