بازی l.a noire +lt میخواد؟
يعني كنسولي كه تاريخش اون هست مطمعناً 9504 ه درايوش؟؟نقل قول:
نه دیگه دقیقا همینطور هست اما از اون تاریخ به بعد دیگه معلوم نمیشه که کدوم دستگاه دقیقا درایوش چی هست چون Microsoft سابقه داره که مثلا تو خط تولید BenQ از درایو های LiteOn استفاده کنه !!
بعد اين مود چيپ توي درايو وصل شده؟ كار اصليش از كار انداختن رايت پروتكت هست يا...؟؟؟ ( ps2 هم رايت پروتكتد داشت؟)
حدود 99% آره چون تا قبل از اون 9504 اولین درایو Slim بود !نقل قول:
این Chip میاد Bios , یعنی مغز متفکر سیستم رو که روش دستورات اساسی نصب میشه رو میبره رو حالت Mod که داخل چیپست اش نوشته شده.
که اینطوری شما میتونی بازی های کپی رو Run کنی.
دوستانی که تو بازار بودن میشه بگن ، گه 0225 حک شد و قیمتش نجومی :دی
باندال چقدر افزایش قیمت پیدا می کنه؟
اصلن درایو باندال ها چیه؟
راسته که میگن باندال هیتاچیه و بدرد نخور؟:دی
ممنون :دی
دوستان شکل صحیح گذاشتن ایکس باکس روی زمین یا میز چطوره؟ عمودی یا افقی؟
ببخشید اگه سوالم یه مقدار عجیب به نظر میرسه.
سلام دوستان من یه سوال آماتور داشتم:
من اگه یه اکانت گلد بخرم بازم نیازی هست که کنسولم کپی خور بشه. یعنی اگه اکانت گلد داشته باشم بازی های موجود در بازار رو بدون این که کنسول کپی خور بشه یا تغییرات دیگه ای توش اجرا بشه اجرا میکنه؟
بلهنقل قول:
بطور ایستادهنقل قول:
دوستان شکل صحیح گذاشتن ایکس باکس روی زمین یا میز چطوره؟ عمودی یا افقی؟
ببخشید اگه سوالم یه مقدار عجیب به نظر میرسه.
اکانت برای LIVE هست !نقل قول:
من اگه یه اکانت گلد بخرم بازم نیازی هست که کنسولم کپی خور بشه. یعنی اگه اکانت گلد داشته باشم بازی های موجود در بازار رو بدون این که کنسول کپی خور بشه یا تغییرات دیگه ای توش اجرا بشه اجرا میکنه؟
ربطی به اجرای بازی نداره (اورج یا کپی )
پس یعنی برای استفاده از دی وی دی های موجود در بازار حتما باید کنسول کپی خور بشه؟؟
بله باید کپی خور باشه !
نقل قول:
شما اگه كاتالوگ ها رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه هم به صورت عمودي و هم افقي ميشه از كنسول استفاده كرد اما نبايد راه هاي هوا خورش جلوش گرفته بشه !!
-----------------
داوود جون درايو هاي باندل هيتاچي هست و به نسبت لايت ان از كيفيت ساخت كمتري برخورداره ( البته من اينجور شنيدم شايد اينجوري نباشه !!!! :31: ):10: