از همونجا چک کرده بودم و نوشته بود که پورت خالی دارید و قابل ارائه است.نقل قول:
چرا باید دروغ بگن آخه؟ بقیه ISP ها هم همینو میگن در حال حاضر
ممنون از پاسختوننقل قول:
:n16:
Printable View
از همونجا چک کرده بودم و نوشته بود که پورت خالی دارید و قابل ارائه است.نقل قول:
چرا باید دروغ بگن آخه؟ بقیه ISP ها هم همینو میگن در حال حاضر
ممنون از پاسختوننقل قول:
:n16:
همون صفحه که سوال پرسیدی دو سه پست پایین تر گفتم تنظمیات دانلود منیجرت رو چک کن تیک اتو دانلود رو خاموش کننقل قول:
منم قبلا مخابرات بودم این شکلی حجم کم میکرد بعدش با این روش مشکلم حل شد تا اینکه
بعد چندماه مشکل اکانتینگ مخابرات باعث شد حجم خوری شروع بشه تا اینکه جمع اوری کردم
شاید با این روش مشکلت حل شه
منظور دوستمون این گزینه هستنقل قول:
تیک را بردارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وبسايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين ردهبندي هرساله براساس ميليونها تستي تنظيم ميشود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام دادهاند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سالهاي گذشته رتبههاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان ميدهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كردهاند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيشبيني شده بود، اما حالا نه تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارشهاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكايجنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز بهشمار ميرود و افغانستان و ليبي در جايگاههاي بالاتر از ايران دستهبندي شدهاند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گرانقيمتترين كشورهاي جهان به شمار ميآيد. چندي پيش مركز پژوهشهاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي ميرسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩ميليونتومان به كشور وارد ميشود اما با قيمت ٢٣٢ميليون تومان به كاربران فروخته ميشود.»
در این رابطه بیشتر بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] © tabnak.ir
- - - Updated - - -
«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وبسايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين ردهبندي هرساله براساس ميليونها تستي تنظيم ميشود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام دادهاند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سالهاي گذشته رتبههاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان ميدهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كردهاند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيشبيني شده بود، اما حالا نه تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارشهاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكايجنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز بهشمار ميرود و افغانستان و ليبي در جايگاههاي بالاتر از ايران دستهبندي شدهاند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گرانقيمتترين كشورهاي جهان به شمار ميآيد. چندي پيش مركز پژوهشهاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي ميرسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩ميليونتومان به كشور وارد ميشود اما با قيمت ٢٣٢ميليون تومان به كاربران فروخته ميشود.»
در این رابطه بیشتر بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] © tabnak.ir
چرا پورت اضافه نمی کنن؟نقل قول:
فکر کنم این مشکل همیشگی isp ها هست
دلیلش چیه؟
کجاست دقیثقا که دیگه از این مشکلات برا من پیشن نیاد.نقل قول:
فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.
یعنی زدید به خال.
- - - Updated - - -
کجاست دقیثقا که دیگه از این مشکلات برا من پیشن نیاد.نقل قول:
فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.
یعنی زدید به خال.
سلام
امروز دو تا شکابت تند و تیز با کلی طعنه و کنایه یکی تو سامانه 195 و یکی تو بازرسی مخابرات نوشتم
امروز رفتم مخابرات هیچ کس نبود !!!!!!!!!
رفتم میگم این مسئول mdf کجاس؟ میگن رفته بیرون فردا مراجعه کنید
خدا شاهده تو چه جهنمی گیر افتادیم
ما بریم جهنم همه اپشن ها عذاب برامون تکرارین
تو پست قبلی گفتم برای ایننکه بتونند به آشناها و مشتری بهتر بفروشند برای همین معمولا چند تا پورت خالی برای خودشون نگه میدارندنقل قول:
اگر نوشته خالی هست یقینا پورت خالی دارند و نمیخواند بدند و حتما برو شکایت کن
یکی از علت های درگیری وازن ارتباطات با مخابرات سر همین هست که کارهای توسعه ای رو انجام نمیدندنقل قول:
چونکه مخابرات به اندازه کافی برای خودش پورت جدا میکنه و برای اذیت کردن بقیه شرکت ها پورت اضافه نمیکنه
همین چند وقت پیش شاتل قم به خاطر ندادن پورت از مخابرات قم شکایت کرد و میگفت چند میلیارد به من ضرر زده
مخابرات ح.روم زاده ترین شرکت تو ایرانه !نقل قول:
امروز دو تا شکابت تند و تیز با کلی طعنه و کنایه یکی تو سامانه 195 و یکی تو بازرسی مخابرات نوشتم
امروز رفتم مخابرات هیچ کس نبود !!!!!!!!!
کلا زیر بار هیچی مشکلی نمیره !
تو منطقه ما انتن موبایل ایرانسل و همراه اول چند وقتی هست خیلی کم شده
من تو سایت ایرانسل فقط یه پیام براشون نوشتم باور کن چند ساعت بعد خود پشتیبانی ایرانسل بهم زنگ زد و مشکل رو پیگیری کردن
ولی همراه اول جواب ایمیل ها رو که کلا هیچی نمیدن ! تو 195 هم که شکایت کردم فقط زده در دست برسی ! اخرشم بعید میدونم کاری کنن
شرکتی که به دست ... افتاده دیگه معلومه چه کارس !
بی شرف مخابرات خط رو رانژه نمیکنه هفت روز برای تخلیه اذیت کرد حالا ۳ روز برای رانژه گذشته میگه حداقل ۱۰ روز کاری طول میکشه فردا و پس فردا هم حساب نمیشه باز افتاد شنبه آیا رانژه بکنن یا نه به آسیاتک زنگ میزنم میگه دست ما نیست حالا اگه از خود مخابرات میخواستیم بگیریم یک روزه تخلیه و رانژه شده بود الان علت این که بسیاری از کاربران ناراضی شرکت ها موندن تو اون شرکت ها همین دردسر تخلیه و رانژه هستش انگار نه انگار که تو عصر اطلاعات هستیم انگار باید با چاپار نامه تخلیه و رانژه رو بدست رانژه چی ها بفرستن تو کل روز هم یا چایی میخورن یا با همکاراشون صحبت میکنن یا ناهارن یا نماز بدشم برای اینکه بگن کار کردن چند تا سیم میزنن دو یا سه نفر رو رانژه میکنن بقیه هم تو صف وایستن تا ده سال دیگه نوبت رانژه شون بشه الکی هم میگن مرکز شلوغه پورت خالی هم دارن تنبل تشریف دارن مخصوصا تو مشهد حالا شهرهای دیگه رو نمیدونم:n34: