سلام دوستان !!!
کینک چنده ؟؟؟؟
چطوره ؟؟ یه توضیح کامل بدید !!
سلام دوستان !!!
کینک چنده ؟؟؟؟
چطوره ؟؟ یه توضیح کامل بدید !!
سلامنقل قول:
حول و حوش 180-170تومنه.
خیلی جالبه! کلا تا حالا نظیرش رو توی دنیای بازی های ویدثویی و کنسول ها تجربه نکردین! توصیف کردنی نیست باید خودتون از نزدیک تستش کنید تا ببینید که چه لذتی داره! اگه یه اتاق نسبتا بزرگ ( خیلی بزرگ نه):31: و حال و حوصله ورج و وورجه رو دارین در خریدش شک نکنید!
شهاب تو مگه خریدی ؟! نگفته بودی ! :31:نقل قول:
ممنون ازتوننقل قول:
یکم هم میشه توضیح فنی بدید که خود کنسول رو باید کاری کرد یا نه !! یا اینکه تنظیمات خاصی ( خود کینک) داره ؟؟
شما اینجا رو یه نگاه بنداز هر سوالی هم بود در همین تاپیک بپرس دوستان حتما جواب خواهند داد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335629
نه سعید من نخریدم ولی یکی از بچه های خوابگاه رو شاخ تو جیبش گذاشتیم رفت خرید!:31:نقل قول:
فکر نمیکردم اینقدر بازی کردن باهاش جذاب باشه و توصیفه میکنم دوستان اگه از نظر مالی مشکلی ندارن حتما یکیشو بخرن.
پوریا جان دسته برا چشه ؟ :دی
دوستان این هاردش کجاشه ؟ :دی میشه درش آورد ؟ :دی
بعد آپدیت کردن داشبورد مشکلی برا کنسول به وجود نمیاره ؟ (برا کپی خور و... )
+
این آپدیتی که بازیا میکنن ( میزاری توش میگه آپدیت کن :دی) چیه ؟ داشبورده ؟ بعد آفلاینه یا باید دانلود بشه ؟
تنکس :دی :دی
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
یه سوال دیگه :دی
از کجا میشه فهمید که کنسول تا حالا باز نشده ؟!؟؟!؟!
اقا ببخشید که من سوالم رو تو جای درستی نپرسیدم
اگه در مورد بازی اینا سوالی بود تو کجا بپرسم
مر29+1
یه خبر خوب دارم یه خبر بد
اول خبر خوب
اینکه C4 یه مختصر اطلاعاتی رو درباره حل کردن مشکل رایت پروتکت داد...
واما خبر بد...
اینکه حل این مشکل توسط یک دستکاری یا استفاده از سخت افزار حل میشه...(امیدوارم بشه خودون انجامش بدیم.)
متن اصلی که توسط C4 ویرایش شده
Progress is being made by the team, however, on the development of a special conversion process (solderable hardware add-on device) which will allow fw to be written to 0225 drives
دیکشنری من که کلمه solderable رو لحیم کاری ترجمه کرده...حالا نمیدونم معنی دیگه ای داره یا نه!!!
( منبع BC )
دسته همین جوری باشه بد نیست !نقل قول:
هارد اسلیم فک کنم زیر کنسول باشه یه در داره باز میشه !
نه آپ کن مشکلی پیش نمیاد ! فرقی نداره با بازی آپ بشه یا توسط خودت جفتشون یکیه
اگه از یه جای مطمئن خریدی شک به دلت راه نده . مثلا کنسول شده باشه که چی ؟ توضیح میدی ؟