دوستان آسیاتکی از تنظیمات مودم کدوم modulation انتخاب کردید؟!
سرعت من از 400 kb بالاتر نمیره اصلا
Printable View
دوستان آسیاتکی از تنظیمات مودم کدوم modulation انتخاب کردید؟!
سرعت من از 400 kb بالاتر نمیره اصلا
خطت رو چند بسته شده ؟نقل قول:
من برای اینکه خطم پایدار باشه روی G.Dmt گذاشتم
همین الان که همشون تیک خوردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با G.Dmt اصلا وصل نمیشه!:n13:
خب به خاطر نویز خط الان روی 3.8 مگ هست به خاطر همینم سرعت از 400 بیشتر نمیشهنقل قول:
نوع modulation زیاد تاثیری نداره روی سرعت ، بیشتر به خاطر پایداری هست و بعضی وقتا G.Dmt باعث میشه نویز بهتر بشه و خط پایدار تر
این اسیاتک وقتی میزنه تو تاریخ 11/6/94 سرویس شما به اتمام میرسه یعنی دقیقا کی؟؟؟ چه ساعتی؟؟ من سرویسم شب این تارخ فعال شده همون ساعت تموم میشه یا ساعت 12؟؟؟
زودتر جواب بدین ممنون میشم.
از پنل چک کن روزهای باقیمانده چقده. وقتی 0 شد تا آخر اون روز ینی ساعت 24 وصلی.نقل قول:
منم چند روز پیش نتم تموم شد صحبش شارژ کردم ینی شاید 7-8 ساعت قطع بود، بعد موقع تمدید گفت یا باید 1500 پول بدی یا از لحظه قطع شدن تمدید رو لحاظ کنه منم زدم از لحظه قطع شدن. بعد نامرد 1/30 سرویسم رو کم کرد. ینی 1 روز و 1/30 ترافیک :| حالا روزش به درک ولی ترافیک دیگه چرا! اصل دزد سر گردنه ان. :n35:
- - - Updated - - -
از پنل چک کن روزهای باقیمانده چقده. وقتی 0 شد تا آخر اون روز ینی ساعت 24 وصلی.نقل قول:
منم چند روز پیش نتم تموم شد صحبش شارژ کردم ینی شاید 7-8 ساعت قطع بود، بعد موقع تمدید گفت یا باید 1500 پول بدی یا از لحظه قطع شدن تمدید رو لحاظ کنه منم زدم از لحظه قطع شدن. بعد نامرد 1/30 سرویسم رو کم کرد. ینی 1 روز و 1/30 ترافیک :| حالا روزش به درک ولی ترافیک دیگه چرا! اصل دزد سر گردنه ان. :n35:
سلام دوستان به نطرتون این محدویت فنی که تو مخابرات ما دارن انشاالله تا چند سال دیگه درست میشه دوروزه دارم میرم میگه بزودی
الان مال منو که زده 94/6/11 تو پنل نوشته 1 روز باقی مانده و احتمالا 2 ساعت دیگه بشه 0 روز باقی ماندهنقل قول:
یعنی من تا فردا شب مهلت دارم استفاده کنم؟
آره تا فردا شب. کلا سر 12 شب از روزش کم میشه. 0 هم تا آخر شبش وقت داره.نقل قول:
هفته پیش ثبت نام کردم امروز جهت پیگیری تماس گرفتم، پشتیبان گفت آقا مرکزتون خیلی شلوغه حداقل سه ماه زمان میبره تا خطتتون رانژه بشه!
درخواست عودت مبلغی که برای سرویس شهاب پرداخت کرده بوده رو دادم گفت 5 هزارتومن ازش کم میشه و حداقل 10 روز زمان میره تا به حسابتون برگرده!
خیلی جالبه که همشون میگن باید کارشناسای ما باهاتون تماس میگرفتن و میگفتن که مرکزتون شلوغه، ولی هیچکسی با من تماس نگرفت.
خلاصه داستای جالبی داریم ما با این اینترنت، هیچکدوم از ISP ها در حال حاضر توی منطفه مخابراتی ما پورت خالی ندارن و من یه جورایی بدون اینترنت موندم.:n34:
قسمت نشد به آسیا*ت بپیوندیم :n16: