به شماره ی 120
به شماره ی 120
نقل قول:
ببینید اگه مشکل شما تنظیمات گوشی n95 هستش به این شماره این پیغام بفرستید
2225
s nokia n95
خوب کاملترش می کنیم اینم قیمت هاش ! :
اطلاعات اولیه تعرفه طرح طلایی 2 ستاره (دائمی) ویژه ی بهار
هزینه ی ماهانه طرح برای خطوط دائمی ? ریال
هزینه ی ماهانه طرح برای خطوط اعتباری 450000 ریال
پیام کوتاه بین خطوط ایرانسل 10 ریال
پیام کوتاه بین سایر خطوط 80 ریال
مکالمه بین خطوط ایرانسل 9 ریال/دقیقه
مکالمه بین سایر خطوط 249 ریال/دقیقه
توجه: این اطلاعات اولیه هستند و ممکنه کاملا" صحیح نباشند. *
ماهی 45000 تومان برا اعتباری تازه اس ام اس مجانی نیست؟نقل قول:
تازه یعنی یک دقیقه مکالمه ارزونتر از اس ام اس هستش؟
سلام من که هر کاری کردم نتونستم ازطرح های تشویقی استفاده کنمنقل قول:
راستی کسی شماره فکس ایرانسل رو نداره می خوام فتوکپی شناسناممو فکس کنم
در چه روزهایی اینترنت مجانی است ؟
تنظیمات Gprs برای nokia 5310 چیه؟
نهههههههههههههههههههه. خیلی غیر واقعی به نظر میرسهنقل قول:
معمولا در شبکه های پر سرعت نسل سوم وقتی استفاده کننده حرکت داشته باشه سرعت ارسال و دریافت پایین میاد . اما در مورد این شبکه های کم سرعت نسل دومی نمیدونم!!!نقل قول:
اقا این طرح از اعتباری به دائمی تا کی اعتبار داره؟ محدودیت زمانی داشت؟
طرح بهاری چی میشه؟؟
اولا اين كه ماهي 45000 هزار تومان يعني در حدود 10 عدد كارت شارژ :18::18::18::18::18::18::18:
چه خبره؟مگه؟ من با دولتي اين قدر اس ام اس ميزنم ماهي 20 تومن واسه اس ام اس 20 تومن هم مكالمه كه جمعا 40 تومن حالا ايرانسل با اي وضعيت خرابه مكالماتش ماهي 45 تومان؟
ديوانگيه محضه به نظرم مگر براي عشاق
شماره فكس ايرانسل 09360
در باره تنظيمات gprs گوشي هم گفتم كه اصلا مشكلي نيست من 10 بار بيشتر تنظيمات رو به وسيله sms دريافت كردم ولي بازم وصل نشد كه نشد.زنگ بزنم به 130 يا 140
به شماره ی 2225 اس ام اس بزن:نقل قول:
s nokia 5310
تنظیمات رو برات می فرسته
یا حق.
نقل قول:
شایدم واقعی به نظر برسه :46::11:
در مورد ایرانسل من تست کردم در قطار.. در ماشین و..........نقل قول:
سرعت همونطوری میداد که در حالت ساکن بودم ! مگر اینکه انتن ضعیف میشد سرعت هم ضعیف میشد
اگه تصمیم داری زودتر تبدیلش کنی به دائمی زودتر انجام بده تا قیمت سیم کارت ها دو برابر نشده !!!نقل قول:
شاید محدودیت زمانی نداشته باشه ولی قیمت ها 2 برابر میشه.
دوست عزیز رسمی که اعلام نشده ! که اینطوری میگید من که زیر پست نوشتم معلوم نیستش ! هنوز در دست تحقیقات هستش !!!!نقل قول:
بزار قیمت ها رو اعلام کنند 40 تومن اون وقت ، موقشه..
خوب اگه مطمئن نيستن واسه چي قيمت الكي ميزنن؟و اگه قطعي نيست چرا تو تاپيك اعلام ميشه
این قیمت ها الکی نیستش !
توسط اپراتور پخش شده در سایت و به دست بنده رسیده و اینجا پست کردم !
فکر کنم کسی که در ایرانسل کار می کنه بهتر از من و شما با خبر باشه از وضعیت ! و خبر رو بیرون پخش می کنه...
به هر حال ! اگه مثلا اعلام نمی کردند الا هیچکس با خبر نمیشد که طرح بهار سیمکارت ها گران خواهد شد....
شما متن هارو کامل بخونید ! زیرش ذکر کردم ! که هنوز تایید رسمی نیست فقط محض اطلاع رسانی هستش !
توجه: این اطلاعات اولیه هستند و ممکنه کاملا" صحیح نباشند. *
زیرشون نوشته شده !
یا حق.
خوب دوست من چرا ناراحت ميشي من دارم از ايرانسل گلايه ميكنم.پستتون رو هم كامل خوندم.اگه سو تفاهم شده من معذرت ميخوام
احسان جان داداشه گلم.
این چه حرفیه که می زنی ! اینجا انجمنه همه می تونند شرکت کنند و نظرشونو بگن .من اصلا منظوری نداشتم فقط میخواستم روشن کنم قضیه رو که والا ما هم بی تقصیریم میخوام رفقا رو با خبر کنم که کسی ضرر نکنه اگه واقعا قراره چنین بشه ( مثلا سیم کارت گرون بشه )
:x
یا حق.
واسه من اصلا Sms نمیره.اعصابمو خورد کرده.
واسه ما نزدیک 24 ساعته از بیخ قطعه
کسی علتشو می دونه ؟
اختلالات اس ام اس تقریبا برطرف شده گاهی اوقات فقط دیر میرسه که باز هم در حال بررسی هستشنقل قول:
شما مسیج سنترتونو عوض کنید ! درست میشه البته تست کنید... برای خیلی دوستان جواب داده
:10:
نقل قول:
شما هم همون کاری که قسمت پست قبلی گفتم انجام بدید.
مسیج سنتر رو عوض کنید.
:10:
میشه شماره های مسیج سنتر رو بگید؟نقل قول:
سلام
اقا چه وقت هایی میشه از gprs ایرانسل استفاده کرد ؟ همه روزه و همه ساعته وصله یا نه ؟
چون من پریشب ساعت 12 به بعد وصل شدم اما از دیروز هر کاری می کنم وصل نمیشه
این پیغام رو میده : packet data connection not available : ckeck network services
باید چیکار کنم ؟
در ضمن برای دانلود گوشی حتماً باید شارژ داشته باشه ؟ من صفحه ها رو می تونستم باز کنم و تو همه ی سایت ها می رفت اما وقتی روی start download می زدم web گوشی رو باز می کنه (از opera mini استفاده می کنم) ولی دانلود نمی کنه
:11:
نقل قول:
دوست عزیز این چیزی که میگی چقدر صحت داره؟ یعنی میخام بدونم از کدوم منبع این اطلاعاتو به دست میاری؟ شما تو ایرانسل هستید؟ یعنی واقعا دو برابر میشه؟نقل قول:
اگه اینجوره برم چند تا سیمکارت بخرم. آخه مال خودم که کار کردس قیمتش دو برابر که نمیشه.:8:
نقل قول:
شما دقت نکردید !!
نوشته طرح دائمی یعنی 45 تومن میدی برای همیشه !!!
نقل قول:
هزینه ی ماهانه طرح برای خطوط اعتباری 450000 ریال
سو تفاهم نشه
جواب ما رو کسی نمیدونه ؟
جنگولک بازی های ایرانسل تا 19 فروردین تمدید شد!
افزایش قیمت 99% در راه هستش .نقل قول:
من درجریان برنامه های شرکت نیستم !
فقط اینو می دونم تا الا تصمیم بر اینه که طرح های بهاری سیم کارت بشه 2 برابر مثل اول...
اینو دوستان چند شب قبل شاهد بودن اگه گزینه ی ستاره 140 ستاره 7 مربع می زدید !
سلام دوست عزیزنقل قول:
هر وقت بخوای میشه استفاده کرد ! قطع و وصلی این مدت داره...
در مورد پیغامت اگه تنظیمات gprs درسته برو به قسمت پکت دیتا اونجا ایرانسل رو به عنوان Defult قرار بده...
کلا مصرف GPRS شارژ بیشتری از گوشی رو مصرف می کنه در مورد اینکه دانلود نمی کنه چیزی رو شاید بیشتر از space خود گوشی هستش ! چون چیزی که دانلود می کنید اول روی حافظه ی موبایل ریخته میشه
یا حق.
یکیشون که حضور ذهن دارم اینه:نقل قول:
+989350001400
قرعه کشی بزرگ 15 فروردین 87 ویژه سال نو تا 19 فروردین تمدید شد!
• 1 دستگاه Chairman
• 5 دستگاه پژو پارس
• 10 دستگاه MVM
تمامی مشترکینی که در فاصله یکم دیماه 86 تا 19 فروردین 87 اولین تماس را از سیم کارت دائمی، اعتباری یا پیام رسان خود برقرار و ثبت نام خود را تکمیل نمایند، در قرعه کشی مربوط به این دوره از جشنواره شرکت داده می شوند.
کل خط از بیخ قطعه !!!نقل قول:
الان تقریبا 36 ساعت شده ...
زياد فكرشو نكن چون سيم دولتي من هم اين روزا قطع كه نيست ولي ادا زياد در مياره:27: بيشتر وقت ها نميفرسته
دوستان هزینه اس ام اس بین خطوط ایرانسل همین الان که امتحان کردم 128 ریال کم کرد.
فکر کنم این تخفیف شبانه طرح بهاره باشه
من امشب سعي كردم با گوشي كانكت بشم به نت ولي همش نوشت در حاي اتصال و آخر سر هم بدون دريافت هيچ داده اي 150 تومن هم در عرض 30 ثانيه كم كرد! تخفيف اس ام اس شما رو از ما گرفتن!
اس ام اس الن من ساعت1.51 شب 14 تومان