کسی دوتا دو خواست در خدمتیم :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کسی دوتا دو خواست در خدمتیم :)
سلام.
من تاحالا آنلاین دوتا بازی نکردم ...
الان یه دوتا دانلود کردم که آخرین پچی که روش ریختن ، پچ ورژن 1.26 هست ...
می خواستم ببینم این آخرین پچ هست ؟؟؟ (1.26a همون 1.26 هست ؟؟؟)
ورژن مپ دوتا هم 6.66b هست ...
مپ هم ورژن جدیدش میاد یا نه ؟؟؟
در کل الان با گیم رنجر و گارنا میتونم بازی کنم یا باید اول پچ نصب کنم ؟؟؟
پچ که درسته(آخرین ورژنه)...مپ 6.66b مال 1سال و نیم پیشه...مپ جدید رو از getdota.com بگیر و بریز تو پوشه mapنقل قول:
برادر واسه بازی کردن شما باید پچ 1.26 رو حتما نصب کنی بعدش با گارنا بازی رو اجرا میکنی و PLAY!!
اگه مشکلی بود همینجا بگو:)
دستت درد نکنه داداش ...نقل قول:
حالا که دوباره رفتم نگاه کردم ، دیدم یه مپ دوتا دیگه هم داره با نام DotA v6.72f ...
تو سایتش زده 6.74c جدید ترینه فکر کنم ...
فقط مپ رو بگیرم و جایگزین قبلی کنم ؟؟؟
به همین راحتی ؟؟؟
نه برادر اصلا جایگزین لازم نیست...شما میتونی یه کلکسیون مپ هم داشته باشی!:)نقل قول:
دستت درد نکنه داداش ...
حالا که دوباره رفتم نگاه کردم ، دیدم یه مپ دوتا دیگه هم داره با نام DotA v6.72f ...
تو سایتش زده 6.74c جدید ترینه فکر کنم ...
فقط مپ رو بگیرم و جایگزین قبلی کنم ؟؟؟
به همین راحتی ؟؟؟
فقط اونو کپی کن اونجا...یعنی مپ اصلا مثل پچ نیست که فقط یکیشو داشته باشی...
به این صورته که باید مپ های جدید رو توی پوشه ی map داشته باشی
واسه بازی کردن با گارنا هم شما اول توی setting پوشه ی بازیتون رو مشخص میکنی و وارد یه روم (ترجیحا ایرانی) میشی و بازی رو اجرا میکنی و منتظر وایمیسی که یه نفر با پچ یکسان(همون 1.26) یه مپ از بازی dota رو بسازه(که معمولا آخرین ورژن مپ رو میسازن -همون 6.74c)...که شما وارد بازی میشی و منتظر وایمیسی که هاست(همونی که میزبان شده و شما وارد شدین) Start Game رو بزنه و خلاص:)
دستت درد نکنه ...نقل قول:
فقط یه چیز دیگه ، زمانی که میری تو گارنا ، ایران رو نداره ، نمیدونی ایرانیا بیشتر تو روم های کدوم کشور بازی میکنن ؟؟؟
محتوای مخفی: م
شما باید همون قسمت rpg رو برینقل قول:
اون tft واسه اون مپ هایی هستش که خونه میسازی و ارتش درست میکنی(طرفدار نداره)
شما وقتی وارد war3 rpg شدی قسمت چپ یه لیست میبینی , یکم میری پایین نوشته international...اونجا روم های ایرانی هست...شما room 2 یا room1 بازی کن(روم2 فکر کنم سطح بازیشون بهتر باشه)
وقتی lvl ـت تو گارنا بالا رفت میتونی HLR ها رو هم بری(hlr3 رو نری بهتره)
واسه اجرای بازی هم قسمت setting(بالای گارنا ) روی war3 rpg کلیک کن و مسیر بازی رو مشخص کن(قبلا هم گفتم:دی)
قبل از بازی و حتی قبل از وارد شدن به گارنا این تاپیک رو کامل بخون:
سلام
من اولین باره Dota بازی میکنم
وقتی وارد بازی میشم دیسکانتت میشم
نحوه ریختن پچ بازی چطوریه؟من پچ و میریزم تو پوشه بازی روش کلیک میکنم
یه کادری میاد که یه گزینه ok داره و یه گزینه show detail
وقتی اوکی میزنم کادر بسته میشه و اتفاق خاصی نمی افته یعنی بازی پچ شده .چون کانتر هم بازی میکنم وقتی اونجا پج میریزی یکسری فایل و انتقال میده به پوشه بازی ولی اینجا انی طور نبود ؟
تو قسمت show details هم این متن و نوشته
Blizzard PrePatch v2.70 compiled on Jul 7 2003
This program patches Warcraft 3
Log created at 2:36 pm on 05/02/2012
Registry error loading key 'Warcraft III\InstallPath'
The system cannot find the file specified.
RESULT: Prepatch failed
پچ 1.24b و 1.24e هر دورو تست کردم
وقتی وارد سرور میشم مپ که میاد دیسکانتت میکنه
پینگم هم بین 25 تا 30 هست
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟:41:
با گارنا میخوای بازی کنی؟ کدوم روم میری؟نقل قول:
ببین بازی رو اجرا کن پایین سمت راست ببین چه عددی نوشته؟
این مشکل از ناسازگاری پچ با هاسته.شما اگه روم 1 و 2 میری 1.26 و اگه 3 یا 4 یا بالاتر میری 1.24b باید داشته باشی.بازم برای اطمینان جوین هاست میشی قبل از شروع بپرس پچت چیه که اگه ناسازگاره بهش بگی جاتو نگهداره بری عوض کنی بیای.نقل قول:
شما Version Switcher داری که؟برای عوض کردن راحت پچ.به وسیله برنامه میتونی راحت از پچ بالاتر بری پچ پایین تر(از 1.26 به 1.24b) و برعکس.
این برنامه متاسفانه لینکش که تو پسته اوله مدتیه از کار افتاده.برای دانلود:
وقتی برنامه رو دان کردی هر جا خواستی بریزش.فایل های پچ ها رو هم از rar در نیار و به صورت همون rar بذارشون تو پوشه WVS در محلی که برنامه رو ریختی.
مشکلی بود بگو
جاوید باشید:40:
نقل قول:ممنون از هر دونقل قول:
مشکل از پچ بود نمیدونم چرا پچ های خودم رو برنامه نمیشناخت
سویچر این 2 پچی که گزاشتید رو راحت شناخت باهاش پچ و عوض کردم
درست شد
مرسی :11:
سلام به همه دوستان
من قبلا دوتا بازی میکردم ولی چند وقتی هست گذاشتم کنار الان دنبال اینم که باز هم بیام بازی کنم ولی این بار میخوام قبل از اومدن یکم اطلاعات جمع کنم که بهتر از قبل بازی کنم. معنی چنتا لغت و درست وحسابی نمیدونم یکیش اینه که وقتی نوشتن لول فلان هیرو initial damage فلان قد داره یعنی چی؟
خیلی ممنون میشم جوابمو بدید سوالات بعدیم هم یواش یواش میپرسم
initial damage منظور دمیج(خسارت)یهستش که یهویی وارد میشه.یعنی مثلا شما میزنی رو حریف همون لحظه از جونش کم میشه و تمام.برعکس DoT هستش(Damage Over Time) که در طول زمان دمیج میده!(هر ثانیه یا هر 3 ثانیه یه مقدار به مدت مثلا 9 ثانیه)نقل قول:
دوستان یه سوال کسی گیم رنجر هست ؟ یا همه گارنا یید ؟ من با بچه ها یعنی دوستان بازی میکنم یه جا بگید بیام با شما :11:
Garena
بچه ها رو اد کن.چون همیشه یه روم نیستیم!به شلوغیه روم و اینا هم بستگی داره.
ok ای دی بدید یا اسم بگیدنقل قول:
سلام.لطفا لینک دانلود خود بازی+هر چیزی که برای بازی به صورت لن و آفلاین نیازه رو قرار بدید.متشکرم.
سلام
می خوام یه Clan توی گارنا بسازم ولی نمی دونم چطوری ! ):
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما پچ نیاز داری که در پست زیر هستش:نقل قول:
گارنا هم برای آنلاین زدنش میخوای که برای دانلود باید بری به:
مپ آنلاین و لن از سایت زیر:
مپ آفلاین:
فقط لینک دان بازیو گیر نیوردم!(در سی دی فروشی محل به راحتی یافت میشه)
از پاسخگویی شما بسیار سپاسگذارم
گارنا که خیلی خرکیهنقل قول:
هرکس هرجا دلش میخواد به همه فهش و بد و بیراه میگه ولی تو گیم رنجر حداقل یه قابلیت چت خصوصی و بلوک کردن کاربران گذاشته شده که هم بدون اد کردن با دیگران چت کنی هم راحت عقده ای ها رو بلوک کنی
چند بار تو گارنا بازی کردم وقتی برنده میشم از رقیب فهش میشنوم و وقتی میبازم از خودی ها فهش میشنوم.بعضی وقتها هم که بعضیا به کل بازیکن ها جمیعا یه چیزی میگن که...... نه میشه انداختش بیرون نه میشه جوابشو داد
من موندم این گارنا جای فهش دادن یا بازی کردن.....
سلام
دوستان کسی خبر از DOTA2 نداره؟
من فقط عکس و فیلم از این بازی دیدم
خودش کی میاد؟
قرار بود اوایل ۲۰۱۲ بیاد
پس چرا نییومد؟:19:
سلام به همه بعد از 4 سال دوری از این تاپیک
امیدوارام بتونم مفید واقع بشم :11:
من بازی میکنم DotA2نقل قول:
فعلا بتا هستش.نه حالاحالاها فکر نکنم بیاد برای همه.نصف هیروها موندن!
اگه خواستید یه عکس از کل هیروهایی که اومدن بگیرم بذارم اینجا
من خیلی تو کفشمنقل قول:
لا مذهب valve قول داده بود که اوایل ۲۰۱۲ میاد
حالا هم که بدقولی کرده،نمیدونم شایدم با بلیزارد سر اسم دوتا دعوا داره
نه ممنون عکس زیاد دیدیم,تو کفه بازی هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری میشه واسه وارکرافت تم گذاشت؟
دوستان کسی بتا کی برای dota2 نداره به ما بده :) یا یک روش راحت گرفتنشو بگه
سلام
نمیدونم رو این خبر چقدر میشه حساب کرد
رو این خبر کاملا میشه اطمینان کرد.جمعه بود که رسمی Icefrog اعلام کرد.البته چیزایه پولی هم خواهد بود که به هیچ وجه روی گیم پلی تاثیر نداره و فقط ظاهر هیروها رو عوض میکنه.متن کامل تر و با توضیحات بیشترو تو پست زیر گذاشتم:
دوستان من تازه کارم ... ( یعنی LOL میزنم اونجا هم بازیم خیلی خوبه ولی اینجا ... ) / کلا با قواعد بازی آشنا هستم ولی دو تا سوال داشتم :
توی ایتم بستن خیلی مشکل دارم ... یکی کمک کنه ؟
- Skill ها روی کیبورد میشن کدوما ؟ مثلا تو LOL با Q W E R آدم بازی میکنه ...
- هیرو های اینجا هم ap و ad هستند ؟ یا کلا یکی هستن ...
دوستان دوتا 2 در آذر ماه عرضه میشه.خیلی غصه نخورید.بازی شاخیه ها.
عجب بساطی شده ها:دی
سلام
دوستان من تازگیا معتاد این بازی شدم و نوب به حساب میام
قواعد و اصطلاحات بازی رو خوب یاد گرفتم.اما هنوز در حال تمرین هستم،تو 1v1 در مقابل AI همیشه برنده میشم.اما اگه 1v2 یا بیشتر باشه شکست می خورم.نمی دونم مشکلم چیه؟آیتم بستنم هم سعی می کنم نسبت به بازی و بر طبق playdota ببندم
اما خیلی راحت شکست میخورم.
مشکل من در اساس دوتا چیزه:
1-در مقابل بعضی هیرو ها هیچ غلطی نمی تونم بکنم.یعنی تا می رسم بهشون با لولاشون میکشنم
2-یه سری دیگه هم خوب اتک می دم بهشون اما تا میخوام کارو تموم کنم فرار میکنن
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنین
اولا به نظرم ترک کنی بهتره...بازی بسیار مزخرفی هستش....خودم یه عمری پای همین بازی بودم
دوما اگه میخوای یاد بگیری باید آنلاین بازی کنی...اونم با گارنا که خیلی جو بدی داره...لول...uid...هـک...فـحش...
در کل بازی رو DELETE کنی به نفعته
(حسی که الان دارم: یه پیر راه بلد و پخته در حال نصیحت کردن:دی)
من هم موافقم بزاری کنار خیلی بهتره حداقل تا زمانی که دوتا 2 میاد بزار کنار
سجاد زدی تو خالنقل قول:
من ۳ ۴ سال پیش که توی گارنا تفریجی بازی می کردم واقعا یه دونه آدم حسابی با شعور هم پیدا نکردم(۹۹٪ افراد یا مشکل جنسی یا روانی داشتند)
این بود که کلا زده شدم (بهتر) الان هم نهایتا ماهی یکی دوبار با دوستان صمیمی توی خونه هم دیگه LAN بازی می کنیم.
امیدوارم بچه های اینجا هم خودشون رو بیخود معتاد اینجور محیط ها نکنند.
خب منم همکلاسیام رو دارم،با اونا بازی می کنم.
اما خب مسأله اینجاست که با اونا کم بازی می کنم.(چون نوب هستم زیاد بازیم نمی دن :دی )حالا جو گارنا رو بیخیال شین.تورو خدا راهنمایی بدین
عزیز من بیا تو گیم رنجر خیلی بهتر از گارنا ست ...لااقل میتونی با شعور ها رو به دوستانت اضافه کنی و همیشه در دسترست باشند و کسانی که دوستان بالاتر معرفی کردند رو راحت بلاک میکنی که هیچ وقت مزاحمت نشوند.
من که تو گیم رنجر دو سه تا بیشتر ایرانی با شعور پیدا نکردم ولی با روسیه و بعضی سرور های اروپایی و آمریکایی با پینگ خیلی پایین بدون لگ و هیچ مشکلی بازی میکنم اکثرا هم آدم های خوبی هستند
نه می دونی مشکل اساسی من چیه؟
من دارم از نحوه ی بازی کردن و استراتژی ها سوال می کنم
شماها گیر دادین به گارنا و گیم رنجر!!!!
به پیر به پیغمبر من کاری به گارنا و گیم رنجر ندارم
جواب سوال صفحه ی قبلم رو بدین اگه می دونین!
نمیشه دقیقا گفت چه آیتمی برای چه هیرویی صد در صد مناسبه چون همیشه آیتم بستن به موقعیت هم تیمی ها و دشمنان بستگی داره یا به قول حرفه ای های اونور آب situational هست
هر هیرویی قلق خاص خودش رو برای کیل گرفتن از دشمن داره و بهترین آیتمهایی که میتونی برای هر هیرو ببندی بستگی به کلاس اون هیرو داره مثلا آیتم هایی که srtengh را تقویت میکنند باید برای هیروهای از همون کلاس ببندی نه برای هیرو های کلاس دیگه ولی در اکثر مواقع باید با توجه به حریفت آیتم ببندی مثلا برای مقابله با ریکی مارو باید جم یا آیتمی که نامریی ها رو نشون بده ببندی بعضی از هیروهای مثل اکس (کلاس تانک)خیلی سگ جون هستند باید damage هیرو ات رو زیاد کنی تا کیل بگیری بعضی از هیرو های هم کم جون اند ولی اگر بهشون مهلت بدی در چند ثانیه آسیب زیادی بهت وارد میکنند مثل هیروهای کلاس intellegence .ولی اگر غافل گیرشون شون کنی زود میمیرند در کل برای شکست هر هیرویی باید با همون هیرو بازی کنی و بدونی چه قابلیت هایی داره و برای عکس العمل در مقابل قابلیت هاش چه باید بکنی
بهتره شما اول ترفند های بازیکن های حرفه ای رو با دانلود ری پلی بازیشون یاد بگیری بعد بری همون کلک ها رو روی نوب ها پیاده کنی تا کم کم راه بیوفتی .......
ترفند هایی مثل Gank - deny - last hit - suicide - farming
replays can be downloaded from playdota.com