مشترک هر چی از مرکز مخابراتیش دور بشه افت سرعت بیشتری خواهد داشت و این افت سرعت تو سرعت های بالاتر محسوستره. بهمین خاطر شرکت های خدمات دهنده سرویس ADSL جهت جبران این افت سرعت می بایست سرعت خط رو بالاتر ببندن.
Printable View
مشترک هر چی از مرکز مخابراتیش دور بشه افت سرعت بیشتری خواهد داشت و این افت سرعت تو سرعت های بالاتر محسوستره. بهمین خاطر شرکت های خدمات دهنده سرویس ADSL جهت جبران این افت سرعت می بایست سرعت خط رو بالاتر ببندن.
تجربست دوست عزیز :n02: شما اونی که میدیدی از توی نرم افزار های دانلود هستش که همیشه بالا و پایین نشون میده باید با نرم افزاری که پهنای باند رو اندازه گیری میکنه بررسیش کنید خودتون میرسید به حرفم کسانی که سرویس 16 مگ دارند تا 14.5 مگ میتونن دانلود کنن باقیش رو نمیتونن شاتل برای جبران باید روی 18 مگ ببنده تا سرعت 16 مگ رو بده به کاربر ... موفق باشی :n16:نقل قول:
دوستان من 3 روزه از اینترنت شاتل استاده می کنم تو این 3 روز زده 20 گیگ مصرف شده؟؟؟؟ و این مقدار اصلا طبیعی نیست
به نظرم حجم دزدی داره شاتل
از یک طرفی هم تو مودم CRC خیلی زیاد هست
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشخصات مودم رو بزار و بگو چه سرویسی داری...نقل قول:
شما تو تاپیک مخابرات برو از اونی که ۱۶ مگ سرویس داره اسپید تست بخواهنقل قول:
بگو مشخصات خطتشو بذاره بعد اون وقت ببین اصلا بی ربط هست
من مخابرات استفاده کردم دقیقا مثل شاتل بود هیچ فرقی نداشت ، همین الان روی یک خط دیگه مخابرات دارم منتها شارژش نمیکنم :n01: در ضمن چه کاریه که بخوایم ثابت کنیم چیزی رو ، خوده شما داری میگی 16 مگ دارم ولی 14.6 بهم میده ، مگه اینترنت مخابرات از مریخ اومده که فرق داشته باشه هیچ فرقی ندارند یادمه روی مخابرات ریتمو 4.5 بسته بودن و همیشه سرعتم 4 مگ بود یعنی اون 500 تا اصلا نمی اومد روش چرا چون همه سرویس ها هدر روی دارند یک نمونه دیگه بزنم شما وقتی سرویس 8 مگ بخرید فقط تا 7.2 سرویس میده یک نمونه دیگه وقتی روی سرویس 8 مگ پروفایل گیم فعال میکنید ریت خط میشه 9200 ولی سرعت روی 8 مگ هست ، توی پارس انلاین ریتم 2048 بود همیشه 1800 تا سرویس میداد حتی توی پلی استیشن هم همین قدر میزد ، همین شاتل و همین سرویس نمونه سرعت رو گذاشتم که چطوریه چرا 500 تا نیومد روی سرویسم بخاطر مسافت ، این طول مسیر باعث میشه شما نتونید کل پهنای باندتون رو داشته باشید ربطی هم به شرکت اینو ان ندارهنقل قول:
مودم TP-Link W8151Nنقل قول:
سرویسم از این جدیدا هست تو جشنواره گرفتم 8 مگ 3 ماهه ماهی 175 گیگ
منظورم از مشخصات مودم snr و اینهاست بلدی که؟ میخوایم ببنیم نویزت چطوریه...نقل قول:
نقل قول:
درود عزیز
قبل از هر چیز بگم که من خودم از مخابرات نت گرفتم و خیلی خوبه ، 27 تومن ، 35گیگ ماهیانه و ساعت 2 تا 9 صبح هم 99% تخفیف داره ( تقریبا میشه گفت رایگان )
برای ساخت اکانت شاتل لند هم فقط کافیه اطلاعات موقع ثبت نام رو داشته باشید ( شماره مشتری و ... و ثبت نامش رایگان هست )
متوجه منظورت نشده بودم شرمندهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته وقتی مودم را میبرم سر خط تو کنتور وضعیت بهتر میشه
و برای این کار برداشتم یک سیم مستقیم خودم کشیدم ولی باز مشکل داره به نظرتون چکار کنم؟
سلام دوستان ميخوام از مخابرات بيام شاتل چند تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد تا انتخاب درستي داشته باشم
1- كيفيت اينترنت شاتل خوبه ؟ پينگ و سرعت تك كانكشن و لود اينستا و ... خوبه ؟
2- حجم خوري و كم كردن بيش از حد حجم كه نداره ؟
براي انتخاب اول سرويس ويژه اي داره ؟
دانلود شبانه داره ؟
قيمت هاش و حجم هاي ارايه شده در مقايسه با شركت هاي ديگه خوبه ؟
چرا تو قسمت تغییر سرویس مثلا سرویس 4 مگ سه ماهه 160 گیگ حد آستانه اش هست؟
مگه نباید برای سه ماه 480 گیگ باشه ؟
نقل قول:
هر ماه 160 گیگ
160*3=480
من زنگ زدم فروش گفتن برای سایت های داخلی ترافیک نیم بها گفتن موبوگرام هم جزوش هست آیا درسته ؟نقل قول:
دشمنت شرمنده ...خوب فاصله بین محل سر خط تا محلی که پریز تلفنی که مودم رو بهش وصل میکنی چقدره؟ از کنار برق رد نشده ، اگر پریز تلفن کنار پریز برق هستش جداشون کن ، پریز تلفن رو چک کن مخصوصا اگر کنار پنجره باشه ممکنه سولفاته شده باشه ، راستی از باکس مخابراتی تا پریز کابل چند وصله خورده ، یه مورد دیگه هم اینکه ممکنه اسپلیتر معیوب شده باشه...نقل قول:
سلام کیفیتش قابل مقایسه با مخابرات نیست یک سرو گردن بالاتره پینگ بین ۹۵ الی ۱۲۰ هست اکثر اوقات هم ۱۰۵ هستش ، سرعت تک کانکشن دروغ چرا بگم یه عده راضین مثل من یه عده هم ناراضی ، توی لود مشکلی نداره و با اینستا هم مشکلی نداره، حجم خوری من تا الان ندیدم ، سرویس ویژه نمیدونم اما میدونم که الان ۸ مگ رو با تخفیف عرضه میکنه ، دانلود شبانه داره اما یه بند اضافه کرده که توی بخش تعرفه های وب سایت موجوده و می تونید مطالعه کنیدش ، اما سر قیمت این دیگه شما باید مقایسه کنید و ببینید نیازتون رو برطرف میکنه یا نه...موفق باشید :n16:نقل قول:
دوستان سوالی داشتم هر کس وارده ممنون میشم جواب بده
پروفایلم 16 مگ هست و سرعت دانلودم 9 مگابیته و نویزم روی پروفایل 16 مگ حدود 9 تا 10 دسیبل هست
توی کنسول Max Rate بین 13500kbps تا 14500kbps (متغیر) هست (روی پروفایل 8 مگ 18000 میزنه و نویز هم روش 17عه)
میخواستم بدونم الان این 14 مگ یعنی کشش خط اینقدره؟ ممکنه اشتباه زده باشه؟
سرعت واقعیم که 5 مگ کمتره به خاطر نویز خط اینطوریه؟
چون میخوام برای بهبود نویز خرج کنم ولی بعدش نیام ببینم سرعت تغییری نکرده؛ میشه مطمئن شد با بهبود نویز سرعت هم بالاتر میره؟ (حداقل 12mb بشه)
اسکرین شات کنسول:
کد:img.upload724.com/images/51798840697258837533.png
درود بر شمانقل قول:
اون 14 مگ کشش خط هست بهتره عکس وضعیت SNR رو بزارید
با توجه به نوع سرویسی که شرکت ها میدن بهترین حالت برای شما پروفایل 8 مگ هست که قطعی هم نداشته باشید اما عکس وضعییتون رو بزارید بهتره میشه نظر داد .... :n16:
درودنقل قول:
ممنون
تا به حال قطعی نداشتم
کد:img.upload724.com/images/31406348475000106563.png
ببین شما زنگ بزن به شرکت بگو روی پروفایل 8 مگ ستش کنن تا وضعیتت پایدار شه به همه لحاظ یا زنگ بزن پروفایل گیم 8 رو فعال کنن ریت میاد روی 9200 تا علاوه بر اینکه کیفیت بهتر میشه تک کانکشن بهتری هم میتونی داشته باشینقل قول:
بهترین کار اینکه یا روی پروفایل 8 مگ معمولی باشی که میشه 8192 یا اینکه گیم 8 فعال کنی و ریتت بره روی 9200 تا
خط شما کشش 16 مگ رو نداره و ارزش نداره بخوای زیاد قطع بشی روی یه ریتی ثابتش کنی بهتره در ضمن snr زیاد پایین باشه نمیتونی استفاده مناسبی از خطتت و سرویست داشته باشی ، خیلی ها میخوان ته ته ته ته کشش خط رو دربیارن که این اصلا صحیح نیست ، اینترنتی خوبه که تک کانکشن پایدار پینگ پایین لود سریع و دانلود پایداری بهت بده همه اینها با یک SNR پایین دود میشه میره هوا چون خط دیگه کیفیت لازم رو نداره قرار نیست چون مثلا خط 14 مگ کشش داره باید روی مثلا 12 مگ بیاد این اشتباس خط باید پایدار هم باشه که توی نوسانات بتونه خودشو پایدار نگه داره ، توصیه من دوستانس و بهتره به فکر افزایش ریتت نباشی روی همون چیزی که گفتم ستش کن و قانع باش
البته ببین خطت مشکل نویز نداره اگر داره برطرفش کن شاید رییت مد نظرتم بتونی بگیری اما در حال حاضر بنظرم دست نگه داری بهتره
البته با Stability Adjustment توی administer مودمت یه دوتا مثبت بده ببین وضعیتت چطور میشه رییت بالاتر میره یا نه
نقل قول:
تشکر از راهنمایی
سوال من چیز دیگه ای بود
من مشکل قطعی ندارم و مشکلی با پروفایل 16 ندارم
نمیخوام با توجه به این وضعیت خط، بهترین انتخاب (تغییر به 8 مگ) رو بکنم میخوام وضعیت خط رو بهتر کنم و به جای کنار اومدن با مشکل، مشکل رو برطرف کنم
همونطور هم که گفتم قبلا روی پروفایل 8 مگ بوده که البته سرعت 7.5 مگ میشد و روی 16 به 9.5 میاد که خوب همین رو ترجیح میدم
این رو هم که وقتی پروفایل پاییتر بیاد کیفیت و نویز بهتر و ریت ثابت میشه رو میدونیم که خودم هم وضعیت روی 8 رو گفتم
حالا دقیقا نگفتم 16 مگ بشه، گفتم حداقل دیگه 12 مگ رو داشته باشم...
اگر همونطور که خودتون گفتید کشش خط 14+ مگ باشه که کنسول نشون میده (که روی 8 مگ 18 مگ نشون میده) پس چرا این سرعت رو ندارم مشکل کجاست؟
مشکل نویز هست یا چیز دیگه ای؟
یا اینکه مودم کشش رو غلط نشون میده؟
اگر مشکل اینکه سرعت کشش واقعی رو ندارم نویز هستش من نویز رو تاجایی که بشه بهتر میکنم ولی بعد از کلی کار و هزینه کردن نمیخوام ببینم سرعت تغییری نکرده و مشکل اصلا جای دیگه ای بوده
- با این اطلاعات خط میشه مطمئن بود که با بهتر شدن نویز خط سرعت هم بالاتر بره؟ (حداقل 12 مگ بشه)
من از شاتل خیلی راضیم.از سرعتش قظع نشدنش اما بعضی از شرکت ها حجم های فضایی نسبت به شاتل میدن با همون مبلغ.مثلاً یوزنت
نمی دونم عوض کنم برم یوزنت یا نه؟
می ترسم برم قطعی زیاد داشته باشه پینگش بالا باشه
بنده متوجه سوالتون شدم واس این گفتم ۸ چون پروفایل بعدی شاتل ۱۶ مگه خوب خطت ۱۶ نمیکشه باید ببینی میتونی بهترس کنی یا نه ، میتونی زنگ بزنی ببینی پروفایل ۱۰ یا ۱۲ مگ دارند یا خیر ، اگر نداشتن سعی کن نویز گیری کنی اگر نشد میتونی براری مودم خودکار وصل بشه ، اون صحبتتون سر اینکه هزینه کنی ولی بهتر نشه ، سعی کن مودم رو ببری سر خط ببینی نویزت چطور میشه اگر خیلی محسوس بود مثلا الان ۱۴ سر خط ۱۸ یا ۱۹ هست اقدام کن اگر دیدی سر خط ۱۶ هست نه دیگه نمیخواد کاری کنینقل قول:
مودم من کشش خط من رو روی ۸ مگ میزنه اما تحمل ۸ مگ رو نداره باید روی ۱۰ مگ باشه کشش خطتم تا بتونم روی ۸ مگ بیارمش
به هر حال سعی کن نویزی اگر داری برطرف کنی نشد هم دیگه تلاشتو کردی دیگه....
ممنونم از راهنمايي خوبت . حجمم تموم بشه ميام سمت شاتل .نقل قول:
دوستان شاتل در قسمت تخفیف سرویسی زده به نام max..کسی میدونه این سرویس چطوره؟
در ضمن 4 گیگ سه ماهه رو میده 90 تومن.
مگر شاتل مثل گذشته سرویس نامحدود میده؟!نقل قول:
اگر شما جزو مشتریان قدیمی شاتل و از سرویس اکو استفاده می کردید با پایان ترافیک یا سرویس برای شما در بخشی که اشاره کردین این گزینه ها نمایان می شه ( توجه کنید که این پیشنهادات فقط برای این دست از مشتریان هست و فروش عمومی نداره) این سرویس 4 گیگ اینترنت بین الملل و داخلی نامحدود که شامل اون500سایت و شاتل لند می شه و خط شما تا جایی که کشش داره بسته می شه.
سلام مثل قبل دیگه ارت و اکو نداره سرویس های الان fair و max هستنقل قول:
مکس تا اخر خط بهت سرویس میده خطت رو ۱۶ مگابیت میبندن
من سرویسم الان مکس هست
خطم رو ۱۷ بستن نهایت سرعتم هم ۱۵.۶ هست داخلی نامحدوده خارجی ۴ گیگ برای هر ماه هست
الان نمایندگیا فقط کمو و بیش میدن به مردم بهترین سرویسش هم هست
خودم هر ماه همین سرویس رو با ۴ تا بسته حجم ۷ روزه میگیرم سرویس عالیش همینه
این سرویس 4 گیگ خارجی و داخلی نامحدودنقل قول:
سرعتش رو 16 مگ بسته میشه ؟؟ هم داخلی و هم خارجی ؟
بسیار ممنون.نقل قول:
سرویس خوبیه. اگر شبانه رایگان روش بیاد چند میشه؟
شاتل اطلاعات درست به کاربرا نمیده (قسمت تعرفه خدمات هیچی راجع به این سرویس نگفته!!)
سرویس 4 مگ سه ماهه گرفتم 90 تومن. دوباره باید با شاتل برای حذف و تغییر سرویس سر و کله بزنم, اگر امکانش باشه.
این سرویسی که شما میگید یه تایمی واسه فروش داشت الان ندارهنقل قول:
این سرویس مکسی که منو بقیه داریم خط رو میاد رو 17404 میبنده دقیقا ریت رو
سرعت دانلود حدود 1.8 میده با idm حدود 1.9 و 2 مگابایت سرعت دانلود دارید
تعرفه ای که من دارم الان بدون شبانه ۴ گیگ یه ماه ۱۰ هزار تومن هست
با شبانه حدود ۲۰ تومن هست
اگه بتونید بگیرید که حرف نداره:n31:
بله سرعتش رو 16 بسته میشه هم داخل هم خارجنقل قول:
داخل محدودیتی عملا ندارید در اینده با راه افتادن این سامانه وبسایت های داخلی سایت های بیشتری تحت پوشش برن عالی میشه:n31:
فرانسه
اسپانیا
المان
بلژیک
سویس
امریکا
دوقوزاباد:n02::n08:
- یه سوال پروفایل 16 و سرعتم هم 9 تا 9.5 مگ هست
این Date Rate: 10800 که توی کنسول زده یعنی شاتل روی این سرعت محدود کرده یا داره سرعت دانلود رو فقط نشون میده؟
- یه سوال دیگه... با توجه به Max Rate و SNR Margin اگر من نویز این خط رو بهتر کنم سرعت میتونه به 12، 13 مگ برسه؟ یا به نویز ربطی نداره و نویز خوب فقط باعث ثباب و کیفیت اتصال و... میشه؟Screen Shot
کد:img.upload724.com/images/51798840697258837533.png
دوستان يه سوال اگر از شاتل مثلا سرويس 4 مگ بگيريم روي همون 4 مگ ميبنده خط رو يا تا 16 مگ باز ميذاره سرعت رو ؟
و اگر اين سرويس رو بگيرم چقدرش داخليه چقدرش خارجي
4 مگ - 160 گيگ - 40 تومن
فاصله با توجه به اینکه طبقه دوم و محل مودم هم داخل اتاقم هست حدودا 15 متر شد از کنار برق هم تا جایی ک میدونم نه رد نشده،نقل قول:
باکس مخابرات هم سر در نمیارم بیشتر توضیح بده
اسپلیتر هم دو تا خریدم هر دو اوضاع را خراب تر میکرد.
حالا تو فکرشم جای مودم را عوض کنم و یک سیم دیگه بکشم تا محل مودم که نزدیک تر بشه به سر خط بلکه اوضاع بهتر بشه.
امروز SNR خطم خیلی نوسان داره چند باری هم قطع شدم:n23:
نقل قول:
همون 4 مگ را برات میبنده. دیگه مثل قدیم نیست.
هرچه snr بالاتر و line attenuation کمتر باشه ریت بیشتری میتونید دریافت کنید ، تماس بگیر با شاتل ببین چی بهت میگهنقل قول:
کیفیت adsl ارتباط مستقیمی با نویز خط داره
موفق باشی :n16:
باکس مخابراتی اگر فرسوده شده باشه یا زنگ زده باشه یا سیم هاش به صورت درهم توی هم تنیده شده باشه باعث ایجاد نویز میشهنقل قول:
اگر باکس مخاباتی فرسوده باشه بهترین کار اینکه سیم های که از زیر زمین میاد به کابل تلفن شما که مخابرات اونو کشیده مستقیم وصل بشه (باید از سیم بان بخواهید اینکارو انجام بده )
دو اسپلیتر منم تست کردم روی خط جواب نمیده یعنی تفاوتی با یکیش هم نداره
ایده خوبیه جا به جا کنن ، امیدوارم جواب بگیری
سلام
یه مشکلی داشتم ..:n02:
شما هم با این اکانت شاتلند مشکل دارین؟!!
بعضی موقعه جن میگیرتش به اکانت یه بنده خدا دیگه وصلمون میکنه...
فقط مشکله منم نیستش چند وقت پیش یه بنده خدا تو تلگ.. پی ام داد گفت شرمنده داداش به اکانت تو وصلم:n29::n02: ( کل شماره ها و زندگیمون میفته دسته بقیه خوب:n29::n08:)
خلاصه راه حلی چیزی داره یا باگه
این موضوع رو من چند ماه پیش به خوده شاتل زنگ زدم گفتم وقتی ویرایش پروفایل میزنی ادرس تلفن خونه یه بنده خدا دیگه رو نشون میده ! اصلا فک نکنم منتقل کرده باشن به پشتیبانی شاتلند!
در کل این شاتلند پر از باگ و ساختار مزخرف هستش ، قشنگ معلومه زورچپونی یه چی بالا اوردن و اصلا روش وقت نذاشتن .