فرشاد بیا برو نامحدود بگیر اینقدر حرص نخوری... وقتی اکانتینگ خراب میشه، سرعت حداکثر میشه ولی دیگه تو فکر کنتور انداختن نیستی...
Sent from my ST15i using Tapatalk
Printable View
فرشاد بیا برو نامحدود بگیر اینقدر حرص نخوری... وقتی اکانتینگ خراب میشه، سرعت حداکثر میشه ولی دیگه تو فکر کنتور انداختن نیستی...
نقل قول:
اگه از 2مگ محدود برم رو 256 نامحدود سرعتم میشه 30کیلوبایت یا اینکه ممکنه بیشتر بشه؟کسی میدونه؟
امروز چند صفحه بیشتر باز نکردم بعد از چند ساعت که رفتم ibs دیدم 1500تومن ازم کم کرده :n21::n21::n21:
والا خودشون که میگن توی ibs چیزی به ریال یا تومان زده نمیشه و اون چیزی که کم میشه بر حسب شارژی هست که در اختیارته که کاملا هم درسته و هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
حالا راست گفتن یا دروغ دیگه نمیدونم .نظر خودم اینه که پیچوندن.ولی با یه حساب سرانگشتی میشه فهمید که بد کنتور میندازه:n24:
راستی کسی تونسته از طریق لینک هایی که توی ibs گذاشتن سرویسش رو تمدید کنه و حجم بخره یا دکوری هستن ؟
این مخابرات طرحی نداره که مودم رو نیم بها یا رایگان بده؟؟
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
این isp مال کجاست؟
صفحه ها رو سریع باز میکنه پینگ خوبه دانلود هم عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو از کجا گیر اوردی رفیق:n13:نقل قول:
adsl خودم (مخابرات خوزستان )نقل قول:
اوضاع خوبی داری کدوم منطقه اهواز هستی:n04:نقل قول:
لشکر 92 زرهینقل قول:
مثل اینکه نت مخابرات کمکم داره واگذار میشه به شرکتای خصوصی کسی میدونه گسترش ارتباطات مال کدوم شرکته؟ فکر میکنم مال ایرانسل باشه
اینم از شبانه
فبیر نوری هستینقل قول:
من شنیدم میگن مخابرات واسیا تک قرار یکی بشننقل قول:
نه مسی هستم امروز افتادم رو این ispنقل قول:
ماشاالله این isp خیلی وضعش بهتره
من شاتل دارم ازش راضی نیستم به نظرت بیام مخابراتنقل قول:
مخابرات هنوز سرویس نامحدود داره
یه پینگ از 4224و 8888 قرار میدی توی تاپیک بی زحمت
بستگی به استفاده ات داره مخابرات شباش خوبه شاتل روزاش اما پارس انلاین از شاتل خیلی بهتره مثلا سرعت 1مگ پارس انلاین روزا 400کیلوبایت و شبا 100 کیلوبایت میشه اما 1مگ مخابرات شبا 125کیلوبایت و روزا 220 کیلوبایت میدهنقل قول:
مخابرات تایم اوتش هم بیشتر از پارس انلاینه ولی شاتلو نمیدونم
فعلا معلوم نیست کجام .منتقل شدم جای دیگه یا هنوز مخابراتم یا منتقل شدم وایمکس ایرانسل!!!!!:n09:
نامحدود داره ولی قراره جمعش کنن
من زیاد دانلود می کنم یه شرکتی میخام یه تایم شبانش خوب باشه یه سرویس نا محدودش:n13:
نامحدود مخابرات خوبه محدوداش هم شارژ خوری زیاد دارن تایم اوت هم دارهنقل قول:
الان پارس انلاین نصب رایگان زده و یک ماه هم رایگان میده میتونی امتحان کنی فوقش اگه بد بود تخلیه کنی بیای مخابرات چون اگه اول اومدی مخابرات و راضی نبودی تخلیه کردنش مصیبتیه
پارس انلاین محدودیت دانلود در ماه دارهنقل قول:
نا محدود بگیرم یا محدود:n13:
نا محدود پارس انلاین گرونهنقل قول:
محدودش هم محدودیت دانلود در ماه داره
نا محدود پارس انلاین گرونه
محدودش هم محدودیت دانلود در ماه داره
پس باید بیای مخابرات دیگه .مطمئنی محدوداش محدودیت دانلود دارن؟نقل قول:
فرشاد روی کدوم گیت وی هستی ؟ :n13:نقل قول:
اگه دوباره افتادی روی گسترش ارتباطات یه tracert با 4.2.2.4 بگیر
فکر کنم مخابرات کم کم داره خوب میشه مخصوصا که تعدادی از یوزرها منتقل شدن .... :n26:
نه مال ایرانسل نیست .گسترش ارتباطات یک شرکت هست کهنقل قول:مخابرات و خیلی سرویس دهنده ها هم دارن ازش پهنای باند میگیرن .:n17:
1-رنج ای پی جدیدت همون 2.185 هست یا عوض شده اگه چیز دیگه هست رنجش رو بنویس میخام ببینم برا منم اینطولی میشه یا نه
2-وقتی گیت وی عوض میکنی روی ای پی های مخابرات هم میافته یا همش همین گسترش ارتباطات هست ؟
سرویس1.75مگ وایمکس ایرانسل:n10:
بفرمانقل قول:
1-مال هر کجا که باشه فرقی نمیکنه چون واقعا عالیه:n19:نقل قول:
2-ای پی ها با 5.شروع میشوند(همون ای پی های وایمکس)
3-از دیروز یهو رفتم رو این isp :n05:
4-ممکنه بعضی از شماها هم منتقل بشید نگران نباشید:n18:
1.75مگ وایمکس ایرانسل:n06:
چرا اتفاقا بعضی از ای پی های من رنجشون همینه با 5 شروع میشه ولی information technology هست نه گسترش ارتباطات.نقل قول:
فرق میکنه اینجا isp تغییر کرده نه ipنقل قول:
مثلا قبلا با ایپی هایی که با 5 شروع میشدن میزد information technology اما الان تغییر کرده شاید هم مخابرات داره پورتا رو واگذار میکنه
اقا من دیگه خزته شدم .اصلا معلوم نیست کجام وقتی یه مشکلی برای اینترنتم پیش میاد باید با همه سرویس دهنده ها تماس بگیرم تا ببینم پورتم دست کدومه .چیششششششششش:n03:
نقل قول:
فعلا مخابراتی اما ممکنه طی چند روز اینده منتقل بشی وایمکس ایرانسل یا مبین نت شاید هم شاتل:n09:
اتفاقا من هم بعضی وقتا که زنگ میزنم پشتیبانی همون اقاهه که تو اواسیسه گوشیو بلند میکنه منم بش میگم شرکت ضحی کیش؟ میگه بله اما من که میدونم همونیه که تو ماناماد کار میکنه:n10:
منم اصلا روبروش کم نمیارم :n25:
دوستان اگر از 2مگ محدود برم رو 256نامحدود سرعتم چند میشه؟دان استریممو کم میکنن؟ سرعت دانلودم چند میشه؟کسی اطلاع داره؟
به استریم کاری ندارن، سرعتت با اکانتینگ محدود میشه و تغییراتش بین ۲۸ تا ۳۶ هست در حالت عادی... اگر هم اکانتینگ بترکه، سرعتت حداکثر میشه و میرسه به دان استریم...نقل قول:
از عصر رو بعضی از ip ها میشه irantelecomunication ولی با ریبوت دوباره برمیگرده
حالا این شرکت خوبه یا مخابرات؟:n01:
توی گوگل سرچ کردم شرکت گسترش ارتباطات مبنا یه شرکتیه مثل بقیه که حتی اینترنت dedicate و وایمکس هم ارائه میده به نظر میرسه منتقل شدم به این شرکت ولی واقعا عالیه سرعت 4مگ و 10مگ هم ارائه میده فقط خداکنه شبانم مثل اونا نشه چون برا همه ی سرویسا با 2گیگ ترافیک دانلود رایگان نداره و نیم بها حساب میشه
فکر نکنم منتقل شده باشی احتمالا فقط داری از پهنای باندش استفاده میکنی .نقل قول:
چرا سریع جوگیر میشی؟
میدونم از امروز دوباره ipهای مخابرات میاد واسمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این شرکت توی اهواز نمایندگی داره؟نقل قول:
کسی است از این شرکت اکانت داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام نمایندگیش کجاست؟نقل قول:
ارش جان منم سوال کردمنقل قول:
تو سایتش که زده ارائه دهنده خدمات در سرتاسر کشور ولی از اون موقع که افتادم تو این شرکت واقعا شبانم بهتر شده و با هر لینکی چه داخلی و چه خارجی به محض اینکه شروع دانلودو میزنم سرعتم میشه 230-280 پینگش عالیه حتی بدون اکانت پرمیوم با سرعت بالا دانلود میکنه اینم سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم وضع الان البته تو شبانه پینگش کمتر میشه و سرعت بهتر