نقل قول:
ببخشید من از همین جا دانلود کردم اما نصب نمیشه:13:
Printable View
نقل قول:
ببخشید من از همین جا دانلود کردم اما نصب نمیشه:13:
یه عکس از ارورت بزار
تمام برنامه های پیش نیاز رو نصب کردی؟
سلام ممنونم درستش کردم یکم دست کاری کردم درست شد اما یک مساله مهم اینه که من پچ 1.7 رو که ریختم به نظر خودم کمتر فریم میگیرم 30 فریم در صورتی که من بیشتر از 50 فریم میگرفتم
نقل قول:
اصولا همه این پچ ها رو نصب میکنن که افت فریمشون کمتر بشه برای شما هم مطمئن باش کمتر نشده ولی چون تغییرات آنچنانی نداره توی افت فریم فکر میکنی که کمتر شده:31:
کلا این بازی افت فریم داره و کاریش هم نمیشه کرد:13:
این افت فریم به اون موقعی میگن که مثلا از در و دیوار رد میشه یا اسفالتا غیب میشن؟
نقل قول:
نه اونا که مشکل یا باگ حساب میشن
افت فریم یعنی بازی به صورت روون اجرا نمیشه وگیر های اعصاب خورد کن داره ودر کل خیلی سنگین بازی اجرا میشه که با نصب این پچ ها باعث میشه بازی روون تر بشه و افت فریم کمتری داشته باشید:46:
موفق باشید:11:
درسته من هم باید دیگه 6990 بگیرم فایده نداره :31:.دیگه فکر نکنم با اون کمتر از 100 فریم بده :31:.بازی خوبیه حیف که درست پورت نشده و درست روش کار نشد و فقط به خاطر کسب سود بیشتر این عنوان رو خراب کردن.کلا من یک نظری دارم یک موتر گرافیکی زمانی قدرت منده که به صورت همزمان برای کنسول و پی سی بتونه خروجی تولید کنه در واقع انقد قوی طراحی شده باشه که نیاز به پورت کردن نباشه:10:.موفق باشید و از بازی زیبا لذت ببرید:11:نقل قول:
نقل قول:
درسته سیما جان قبول دارم این حرف هات رو این پورت کردن ها کار رو خراب میکنه
ولی به نظر من اگه خواستی گرافیک بگیری حتما برو روی NVIDIA فکر کن چون یه چیزه دیگس واقعا:46:
مثلا GTX580
دوستان مشخصات سیستم من اینه:
Intel Core™ i3-380M 2.53GHz
4GB DDR3 Memory
NVIDIA® GeForce® GT 540M
تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم؛ اما با این بازی رو هر نوع تنظیمات گرافیکی ای مشکل افت فریم دارم. جالب این جاست که تو بالاترین تنظیمات گرافیکی افت فریم به اندازه پایین ترین حالتش هست. راه حلی وجود نداره که این مشکل رو حداقل به طور نسبی حل کرد؟
بابا سال یه 6.7 ماه دیگه میخواد gta.v بیاد شما هنوز سر اینید.
نقل قول:
سیستم شما که مناسبه شما اگه میخوای که افت فریم کمتر داشته باشی من توصیه میکنم که این بازی رو روی XP3 بازی کن
و اینکه میتونی پچ هم نصب کنی که افت فریمت رو کاهش بده ولی تاثیر آنچنانی نداره
لینک پچ 1.0.7.0
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html
نقل قول:
بابا دلت خوشه بچه ها هنوز توی نصب و اجزای این نسخه موندن :31:
فعلا ملت مشکلشون رو با این حل کنن GTA V پیش کش:27:
خودت که فک کنم بدونی نسخه پایین بازی (sanandreas) هم مدت زیادی تاپیکش بالا بود. چون بازی خوبی بود الان هم بازیش میکنن. اینم همینطوره دیگه. این بدتر قشنگترم هست شاید زیاد تر از اون بمونه :31:نقل قول:
نقل قول:
نه بالا بودن این تاپیک ها به خاطر قشنگ بودنش نیست به خاطر مشکلاتش هست که هنوز که هنوزه دوستان باهاش مشکل دارن
مشکل من اینه که این مشخصاتی که گفتم برای لپ تاپم هست و درایورهای این قطعات فقط برای ویندوز 7 موجود هست!نقل قول:
نقل قول:
خب شما پس فقط باید اون پچی رو مه دادم نصب کنی تا یکمی افت فریمت کم بشه:46:
خیلی ممنون دوست عزیز. بعد از دانلود کردن و نصب کردن نتیجه رو خدمتتون میگم. :11:نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم :11:
البته محسن جان توقع نداشته باش که تغییر فابل توجهی ببینی:31:
خیلی کم افت فریم رو کم میکنه:13:
زیاد گفتی افت فریم که منم اینو بگم :31:نقل قول:
فریم خوب میشه ولی خودش تنظیمات رو پایین میاره که شما هم میتونی پچ رو نصب نکنی و تنظیمات رو کم کنی. ولی پچ همه کارو میکنه تا رون بشه. پچ کارش خوبه. همه کارو خودش میکنه . دستکاری کردن وقت میخواد و حوصله . پچ که همشو تو یه تنظیمات خوب میزاره.
نقل قول:
بستگی به سیستم داره
اگه سیستم بالایی داشته باشی زیاد تاثیری نداره مثل من
ولی اگه سیستم پایین کاملا تغییر حس میشه:46:
نقل قول:وای Patch رو نصب کردم کلاً بازی از دست رفت! :41: الآن دیگه اجرا نمیشه. این Error رو میده:نقل قول:
کرک رو کپی کن. همینجا هست بگردی میبینی فک کنم اون تاپیک هست. تاپیک مشکلات این بازی.
نقل قول:
کرک مخصوصش رو بریز
کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt44.rar
نقل قول:قبل از اینکه اون پست رو بدم کرک رو ریختم، حل نشد! :41:نقل قول:
فایل xlive.dll رو کپی کن تو مسیر:
C:\Users\*iCe m@n*\AppData\Local\Microsoft\XLive
به جای *iCe m@n* باید برید تو یوزر خودتون
گفته ی دوستمونه.
اگه نشد تو system32 هم کپی کن.
اینم هست:
حتما اگه نشد ببین
رفع تمامی مشکلات gta iv
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5624097&postcount=5312
نقل قول:
این رو بریز
کد:http://www.dll-files.com/fixer_download_go1.php?dll=xlive
فایل xlive.dll رو کپی کن تو مسیر:
C:\Users\*iCe m@n*\AppData\Local\Microsoft\XLive
به جای *iCe m@n* باید برید تو یوزر خودتون
دوستان مشکلم رو، با این فایل حل کردم:
افت فریمم نسبتاً بهتر شده ولی همونطور که فرمودید تغییر زیادی نداره. البته بعضی جاها واقعاً روان میشه و Rate فریم بالا میره ولی اکثر جاها مثل قبل افت فریم زیاد داره.کد:http://www.4shared.com/file/fqyqPHcv/xliveless-0999b7.html
خیلی ممنون دوستان؛ لطف کردین. :11:
نقل قول:
خب این همون Xlive هست که گفتم دیگه
بله دیگه کلا نباید انتظار محسوسی از کم شدن افت فریم داشته باشید
خواهش میکنم وظیفه بود از بازی لذت ببرید:46:
خوب اگه بازی قشنگی نبود کسی نمیومد بازی با این همه مشکلات رو بازی کنه البته من که مشکلی چندانی در این ندیدم فقط نصبشه که اونم اگه بلد باشی بدون هیچ مشکلی نصب میشهنقل قول:
اما اپیزود فروم لیبرتی سیتی بیشتر مشکل داره مخصوصا اون مراحلش که گیر میکنه
وظیفه نیست دوست عزیز؛ لطف فرمودید. :11:نقل قول:
بعد اینکه وارد بازی شدم و 2-1 مین بازی کردم، لپ تاپم یهو خاموش شد و بعد که روشن کردم هم قبل از بوت شدن دوباره خاموش شد! دیگه داشتم سکته میکردم ولی خدا رو شکر بار سوم روشن شد و الان مشکلی نداره! :20:
با این Patch تنظیمات خیلی تغییر کرده و خیلی بهتر شده. ممنون.
نقل قول:
من که نمیخوام از بازی بد بگم چون خودم واقعا باهاش حال کردم
ولی مطمئن باش اگه میدونستن که بازیاینقدر مشکل های گوناگون داره اصلا سمت بازی نمیرفتن:31:
سلام دوستان عزیز
بعد از مرحله i'll take her گیر افتادم، هیچ مرحله جدیدی باز نمیشه تا انجام بدم! باید چیکار کنم؟
Dwayne رو اشتباهی کشتم، میزان دوستیم با بقیه هم بالای 80% هست
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
دوست عزیز مراحل که زیاده اینجوریهم من یادم نمیاد کدوم مرحله هستی یکمی بیشتر توضیح بده یا اگه میتونی یه عکسی بزار
ممنون از توجهتون:11:نقل قول:
بعد از مرحله ای که باید بین برادرای packie، بین همون پلیسه (فکر کنم Francis) و اون یکی که همیشه مسته (فکر کنم drick)، یکی رو باید انتخاب کنم و با تفنگ دوربین دار بکشم و بعدش هم که مراسم تدفین از کلیسا تا قبرستون! یه مرحله دیگه میاد به نام i'll take her که میرم زندان و gerry ازم میخواد یه دختر و بدزدم پعد از اون دیگه هیچ مرحله ای باز نشد با وجود اینکه تا حالا فقط 60درصد مراحل رو رفتم!
دیگه اعصابم داره خرد میشه از بس الکی تو شهر ول میگردم!!!
تمام مراحل سرقت ماشین که brucie ایمیل میکنه و تمام مراحل که با تلفن میشه از little jacob گرفت هم تموم شده.
الان تو لیست مراحل داشتم نگاه میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه تا مرحله فردی به نام Bernie واسه من جا افتاده!!!!!!!!! (عکس مراحل هم تو همین لینکی که گذاشتم هست)
راستی این پچ ballad of tony همون GTA episode from liberty city هست یا باید دانلودش کرد و رو همین بازی نصب کنیم؟
نقل قول:
خب شما صبر کن تا بهت زنگ بزنن یا اس ام اس بدن
آره همونه ولی اگه نسخه جدا رو خریداری کنی خیلی بهتره تا اینکه دانلود کنی و روی این بریزی احتمال داره به مشکل بر بخوری
سلام دوستان
کسی میتونه یه مختصر توضیحی راجع به نرم افزار Spark IV به من بگه؟
با این نرم افزار فقط ماشین رو میشه جایگزین کرد یا اضافه هم میشه کرد؟
هرتعداد ماشین که بخوام میتونم با این نرم افزار وارد کنم؟
من ویندوز 7 دارم ولی بازی تیک میزنه ولی با xp این مشکل رو نداشتم بعضیا میگن باید پچ دانلود کنم
بهترین پچ واسه بازی چیه؟ اگه لینکه دانلودش رو دارید بذارید
ببخشید سوالاتم زیاد شد شرمنده
نقل قول:
دوست عزیز با این نرم افزار میتونی ماشین اضافه کنی و جایگزین کنی
بله هر تعداد که بخوای میتونی وارد کنی
کلا بازی رو XP بهتر اجرا میشه تا 7
پچ 1.0.7.0
موفق باشید:11:کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Grand-Theft-Auto-IV-Patch-Download-30489.html
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
حالا میشه مزایای پچ رو بگید؟ چه تغییراتی توی بازی اعمال میشه؟
من میخوام خودم ماشین های موردنظرم رو توی بازی اعمال کنم
و نمیخوام با استفاده از پچ ماشین به بازی اضافه بشه
با کرک میشه سرعت بازی رو به حد قابل قبول رسوند که دیگه نیازی به پچ نباشه؟اگه میشه لطفا لینک کرک رو هم قرار بدید
بی نهایت ممنون
نقل قول:
خواهش میکنم
این پچ تنظیمات گرافیکی شما رو توی بازی مطابق با سیستمتون هماهنگ و تنظیم میکنه
روی افت فریم تاثیر داره
با کرک نمیشه کاری کرد ولی کرک سالم باعث میشه که باگ های توی بازی یا مشکلات اجرا رو نداشته باشید
لینک کرک تمام ورژن های بازی برای این پچ 1.0.7.0 هم باید از کرک ورژن 1.0.4.0 استفاده کنید که توی پوشه خود پچی که دانلود میکنید باید باشه
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm