ادکلن مورد نظر شما از لحاظ ماندگاری و پخش بو در رده متوسط قرار میگیره.نقل قول:
Printable View
ادکلن مورد نظر شما از لحاظ ماندگاری و پخش بو در رده متوسط قرار میگیره.نقل قول:
سلام بچهها جایی را در تهران میشناسید که ادکلن کنت کول سیگنچر داشته باشد؟ ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند ماه پیش تست کردم بوش خیلی خوب بود فکر کنم تو سری پیور بهترینش همین باشه. ولی قیمت رو خیلی بالا گفت 450 تومن!! اون موقع که کرید 400 تومن بود! البته فکر کنم تو اروپا هم گرونه بدلیل کمیاب بودن.نقل قول:
یچیزی میخوام واسه خوشبو شدن کل بدن .. مثلا وقتی از حموم میخوای بیای از سرتا پا بزنی .. مثله لوسیون باشه یا یچیزی تو همین مایه ها اما خیلی بوش عالی باشه و موندگاری بالا داشته باشه .. عطرو ادکلن رو که نمیشه به کل پوست مالید !
بعضی از عطرها هستند برای نمونه وان میلیون که دارای ست هستند در این ست شما میتونید ژل مخصوص و حتی افترشیو اون رو بهمراه خوده عطر داشته باشید استفاده از ژل که به بدنتون میزنید کمک میکنه که وقتی بعدش عطر زدید هم موندگاری به مراتب بالاتر بره!نقل قول:
شما ببینید چه عطرهایی دارای این ست ها هستند و از بینشون انتخاب کنید:n16:
برای نمونه:
ســـلام
اون ست Play که معرفی کردین ادلکنش که فوق العادست :n12:
سلام دوستان
لطفا یک عطر واسه فصل پاییز معرفی کنید..حدود 100تومن
باتشکر
Golden secret از برند انتونیو باندراس و همچنین secretاز همین برند(( رنگ طلایی خیلی مشابهت به بوی وان میلیون داره ))نقل قول:
دوستان محترمبا توجّه به اتمام ترجمه و ویرایش سه فصل کامل مقاله ی "روشی برای آفرینش در عطرسازی" که قبلاً فصل اوّل آن ترجمه و ارائه شده بود سه فصل کامل آن را برای عزیزان در لینک ذیل قرار داده ام. امیدوارم مثل من از خواندن آن لذّت ببرید:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این عطر های کوچیک pp کسی تست کرده؟
نظرتون در مورد این ادکلن هایی که میگن مثل اصل میمونه و تنها به خاطر اینکه در کارخانه های دبی و شرقی و... ساخته میشن، قیمت کمتری دارن، چیه؟نقل قول:
کسی تا حالا استفاده کرده؟
موندگاریش چطوره؟
بعد از یه مدتی بوی الکل نمیدن؟
معروفن به های کپی!! البته اگه اماراتی باشند....معروفترین اونها برند ریو امارات هست! که رایحه اصلی ادکلن های معروف رو میزنه...نقل قول:
موندگاری محصولات ریو و همین طور ادکلن هایی که جعبه و شیشه شبیه به اصلی دارند و ریو نیستند البته از نوع اماراتیش بین 1 ساعت تا 3 ساعت هست...
پخش بوی چندانی ندارند!
اگه اماراتی باشند نه بعد از مدتی بوشون عوض نمیشه...
ولی خب اصل نیستند دیگه...اصلا نباید انتظار داشته باشید که برای ریه مضر نباشند! در دراز مدت ممکنه آسیب بزنن!
درود بر همه ی دوستان و اساتید گرامی
نظرتون رو در مورد ادکلنMauboussin Pour Lui Mauboussin for men می خواستم بپرسم که آیا به شخصه جزو کار های سطح بالا دسته بندی می کنید ویا متوسط؟
و اینکه به نظرتون برای چه جور مجالسی مناسب تر هست دوستان؟
ممنونم:n16:
دوست عزیز شما از اینکه به ریه ضرر میزنن این های کپیا اطلاع دارید ؟ چون خودمم از اینا خریدم میخوام بدونمنقل قول:
والا چیزی که هست دوست عزیز این عطرهای بدل حالا هزاری هم نزدیک به رایحه اصلی از مواد بی کیفیت و بعضا حساسیت زا((در بعضی از افراد حساس تر خیلی زود در اثر استفاده نشون میده اثرشو)) استفاده میشهنقل قول:
وگرنه بنظر شما چه دلیلی داره که فرضا عطر300تومنی رو به 30 تومن بدن؟! و اگر خیلی خوب باشه چه دلیلی داره که هنوز هم تمایل به خرید عطر اصل وجود داره...؟
اما چیزی که مسلمه هیچکس با یکی دو شیشه عطر کپی مثلا سرطان ریه که نمیگیره:n06:
لالیک واسه پسرا چطوریه ؟
یه نفر بهم گفت برو لالیک بخر ؟
کسی میدونی اصلیشو از کجا باید بخرم
کسی قیمتشو داره
قیمت پایین این عطرها به دلیل:نقل قول:
1. پایین بودن حقوق و دستمزد کارگر به نسبت اروپا؛
2. عدم نیاز به طرّاحی عطر جدید و کپی عطرهای غربی، در نتیجه استفاده از دسترنج عطّاران غربی و در نتیجه عدم نیاز به پرداخت حقوق بالا به عطّاران؛
3. پایین آوردن درصد خلوص عطر برای کاهش قیمت تمام شده؛
4. قناعت به سود کم برخلاف خانه های عطّاری غربی؛
5. استفاده از موادِّ اوّلیّه ی ساخت شرق آسیا بجای استفاده از موادِّ اوّلیّه ی طبیعی اروپایی و فرانسوی که بسیار گران اند.
ماندگاری این نوع عطرها به دلیل پایین بودن درصد خلوص، کمتر از نمونه های اصلی است.
این نوع عطرها، بدلیل عدم استفاده از الکل با درجه ی کیفیّتِ عطّاری در چند دقیقه ی اوّل استفاده، کمی بوی الکل می دهند.
قیمت 100 میل عطر (Perfume) با غلظت 40% بدون بطری و بسته بندی با بهترین موادِّ اوّلیّه ی ساخت کارخانه های اروپایی حدّاکثر 2 دلار یعنی حدوداً 7 هزار تومان تمام می شود و بقیه ی پولی که شما پرداخت می کنید بابت برند، حقوق حدوداً 10 هزار دلاری در ماه عطّار، هزینه ی تبلیغات و سود شرکت عطرسازی است.
سلامنقل قول:
اگه منظورتون لالیک مشکی هست...بوی تلخ و ملایمی داره! جسارتا کمی خز شده این ادکلن ولی هنوز طرفداران خاص خودش رو داره. کپیش موجوده هم در برند ریو امارات هم شبیه جعبه و شیشه اصلی!
من اصلش رو دارم ولی بعد از مدتی دیگه حس اولیه رو نسبت بهش نداشتم و نزدم
قیمتش رو ندارم...ولی ادکلن ها رو میتونید از فروشگاه هایلند آرژانتین و یا فروشگاه هایی مثل سفیر گلستان شهرک غرب یا غنچه گیشا یا گل سنگ کوچه مروی خریداری کنید و مطمئن باشید اصل هست
راسته ادکلن فروش ها در کوچه مروی یا خیابان وزرا هم محلی برای خرید ادکلن های اصل و بعضا غیر اصل ( به جای اصل :دی ) هست
علی جان ازارو کروم چطوره؟
من با اجازه فقط به چندتا نکته اشاره بکنم تا علی اقا هم بیان نظرشون رو بگن :دینقل قول:
آزارو کروم چندین مدل داره که در رنج قیمتی 120 تا 150 متغیر هست مدل های مختلفش
بطور کلی همشون رایحه خنکی دارن که تنها مناسب فصل تابستون هستند.
آزارو کروم --خنک و ملایم--ترکیبات آن رزماری ، آناناس ، بهارنارنج ، ترنج ، لیمو ، گل مریم ، گشنیز ، یاس ، خزه ی چوب بلوط ، صندل استرالیایی ، مشک ، سدر و هل میباشد.
آزارو کروم اسپرت --خنک و تلخ--رایحه اولیه : پرتقال ، گریپ فروت ، لیمو ، ترنج//رایحه میانی : آب دریا ، زنجبیل//رایحه اصلی : سدر ، عنبر ، مشک
آزارو کروم لجند--خنک و ملایم--لوبیا ، کهربا ، مشک ، سیب سبز ، چای ، وتیور ، سدر و پرتغال مواد تشکیل دهنده ی این عطر هستند .
آزارو کروم سامر--خنک و تند--عطری با رایحه گریپ فروت که در نت اولیه آن قرار گرفته است ، همچنین هل ، کهربا دیگر رایحه های تشکیل دهنده این عطر می باشد .
از لحاظ رایحه من شخصا لجند و اسپورت رو ترجیح میدم
از لحاظ تکراری بودن عطر خنک تکراری به حساب میاد
از لحاظ ارزش قیمتی خیلی خوبه
ولی اگه به من باشه کوول واتر از داوویدف رو به آزارو کروم ترجیح میدم
:n17:
منظورم لالیک انکیر نویر بود
نظرتون درباره تام فورد گری وتیور چیه
سلام میخواستم بدونم rio all sport کدومه؟
در ضمن میشه یه سایت مطمئن خرید عطر رو واسم پ.خ کنین.
دوستان به نظرتون به وب سایت هایی نظیر لیلیوم یا عطرافشان که عطر می فروشن میشه اطمینان کرد یعنی کاراشون اصله؟
دوست عزیز اینجا معرفی و تبلیغات در مورد فروشگاههای اینترنتی خلاف قوانین هست این پرسش شما میتونه زمینه ساز این مسئله باشهنقل قول:
دوستان عزیز اگر کسی مایل به پاسخگویی به این سوال هست از طریق پیام خصوصی یا پروفایل به ایشون راهنمایی برسونه
کدوم یک از این عطرها بهترن ؟ از لالیک انکیر نویر چیزی بهتر مگه ساخته شده تاحالا ؟
لالیک انکیر نویر
تام فورد گری وتیور
تام فورد بلک ارکید
تام فورد اکستریم
کرید اونتوی
کرید سیلور مونتین
لالیک وایت
بلو دی شنل
شرمنده ...نقل قول:
واسم سوال بود گفتم اینجا شاید کسی بتونه جواب بده مخصوصا واسه بچا های شهرستان که نمی تونن از تهران خرید کنن
هر دوش ریو ال اسپرته ...نقل قول:
منتها عکی بالایی 100 میلشه و پایینیه 15 میل حجمشونه
عطر کاملا سلیقیه ایهنقل قول:
به نظر من(عطرهای خیلی شیرین دوست ندارم) کرید اونتوس و بلو د شنل
به نظر من لالیک از اکثر عطرهایی که اسم بردی پایین تره و از طرفی خیلی همه گیر شده...
یعنی قصد مقایسه برند لالیک با کرید و تام فورد رو دارید!!! مسلما تام فورد یک سر و گردن بالاتره!نقل قول:
لالیک در رده متوسط دسته بندی میشه دوست عزیز
میشه یه لیست از عطر های پرفروش بدین
سلام به دوستان عزیز
سوالی داشتم. میخواستم دوستان اهل فن لطفی کنن و بهترین انتخابهارو تو رده 200 تومن معرفی کنن ! با بوی تلخ و ملایم !
مرسی
سلام يه عطر تا 70000 تومن واسه استفاده چهار فصل چي پيشنهاد ميدين.اينم بگم كه شيرين نباشه.:n13::n13:
پیشنهاد من :نقل قول:
one milion
دوستان الان versace crystal noir 90ml EDP چه قیمته؟
قیمت سفیر و نوبهار حدود 245 هستش اما بعضی از سایت های معتبر فروش عطر حدود 185-190 زدن! اینقدر اختلاف قیمت عجیبه!
سفیر و نو بهار خیلی گرون میدن
شما از فروشگاه های اینترنتی معتبر تهیه کنی خیلی پایین تر براتون حساب میشه
ادکلن زیر ایکون خیلی خوشبو و همه پسند و مناسب است
سلام
دوستان یه تحلیل کوچولو از بلو شنل و کلوین کلاین (ایفوریا) ارائه میدید....
راحیه+ پخش بو+ ماندگاری
سلامنقل قول:
بلو شنل که در دسته عطرهای خنک خیلی خوب محسوب میشه
رایحه :خنک و تلخ--- رایحه این عطر آمیزه ای از جوز ، صندل ، نعناع هندی ، یاسمن ، گریپ فروت ، وتیور ، بخور ، فلفل صورتی ، سدر ، زنجبیل و دیگر مواد معطر چوبی می باشد .
پخش بو مناسبه (با توجه به اینکه عطر خنکی هست)
ماندگاریش هم حدود 3 ساعت
مشابهش که واقعا رایحش خیلی زیاد به بلو شنل نزدیکه staminoهست
ایفوریا دو مدل هست یکیش خوده ایفوریا یکیش اینتنس هست
که به ترتیب خنک و تلخ و ملایم و تلخ هستند
در مجموع شبیه هم هستند منتهی اینتس ماندگاری بیشتری داره
پخش بو زیاد نیست
اما ماندگاریش خوبه
:n16:
سلام
عزیران یه چند تا عطر با بوی بد و ماندگاری کوتاه و پخش کم و قیمت گرون معرفی میکنید؟(البته اگه همه ی معیار هارو با هم نداشت اشکالی نداره ،فقط بد باشه):n09:
جان؟ واسه دشمناتون می خواین؟ D:نقل قول: