سلام .
مقطع کاردانی تا چند ترم سنوات میدن ؟
من 8 ترم الان تموم شده :دی
7 واحد دیگه دارم که میخوام مهر بردارم . بهم سنوات میدن ؟
ممنون
Printable View
سلام .
مقطع کاردانی تا چند ترم سنوات میدن ؟
من 8 ترم الان تموم شده :دی
7 واحد دیگه دارم که میخوام مهر بردارم . بهم سنوات میدن ؟
ممنون
اگر بیوفتی مناطق بد اب و هوا 2 ماه و بد و اب و هوا+عملیاتی 3 ماه از خدمتت کسر میشه.نقل قول:
سایت نظام وظیفه قسمت پرسش و پاسخ:( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه ها از چه تاريخ مي توانند از مهلت 1 ساله پس از فراغت خود استفاده نمايند؟
مشمولاني كه از تاريخ 22/2/90 به بعد در مقاطع تحصيلي در دانشگاه فارغ التحصيل شده اند حق استفاده از مهلت 1 ساله را خواهند داشت.
این سایت معتبره دیگه؟
سلام به همه دوستان
شرایط معافیت پزشکی (شماره چشم ) چیه؟برای معافیت باید چی کار کنم کجا برم ؟چه مدت طول میکشه تا کمیسیون رو برگزار کنن؟
با توجه به اینکه نتایج کنکور تا 1 ماه دیگه اعلام میشه مشکلی پیش نمیاد؟
اگه با معافیت موافقت نشه باید برم سربازی همون موقع؟(من 18 سالم کامل شده و رفتم تو 19 )
ببخشید سوالام زیاد شد:دی
داغونم آقا داغون له له ...
امروز بعد از 31 روز از ترخیصم زنگ زدم شعبه صدور کارتمون میگم چرا این کارت ما نمیاد؟ میگه نمیدونم سیستم خرابه دو هفته دیگه میفرستیم .... تازه دوهفته دیگه میخوان بفرستن ناجا .اونجاهم 2-3 هفته طول میکشه....
یعنی واقعا نمی دونم چی بگم. زمان خدمت یک دقیقه صبح ها با تاخیر می اومدی ، میشد اضافه خدمت و بازداشت. حالا 3هفته 3 هفته وقتمون رو تلف میکنن ، نمی تونی بری خرشون رو بچسبی ...
اقا من 60 روزه ترخیص شدم.به علت مشکلات حقوقی من که تو سرشون بخوره نذاشتن درخواست کارت بدم.نقل قول:
حالا وقتی درخواست کارت بدم تازه این نیرو دریایی عقب افتاده 5-6 ماه طولش میده.
کلا ناامید شدم از زندگی.
آجودانی رو که یادته ؟نقل قول:
همیشه شلوغ و بهم ریخته اس !
راست میگه ، امروز کامپیوترشون که روش اطلاعات وظیفه ها بود خراب شد !! ( شانس به این میگن )
پیام عزیز لطفا میتونی زحمت بکشی آمار بگیری ببینی مدارک ترخیصی های اول تیر رو بالاخره کی ارسال میکنن؟ آخه چرا گذاشتن 31 روز بعد اینکار رو بکنن؟ پس اون 6 ماهی که ما قبل از ترخیص فایل رو می بندیم چیکار میکنن؟ اصلا عمر و وقت آدم بی ارزشه انگار.
احد جان عقده به دلم مونده کارتم رو ببینم!
قوانینش خیلی زیاد نیستنقل قول:
یه مورد هست که اختلاف شماره 2 چشم از یه حدی (فکر کنم 4 نمره) بیشتر باشه معافی
قوز قرنیه و برخی دیگه از بیماریهای چشمی هم معافی
اما ضعیفی:
اگر مجموع ضعف 2 چشمت با احتساب آستیگمات:
1. بالاتر از 8 بشه و دیپلم باشی معافی دائم
2. بالاتر از 6 باشه و دیپلم باشی معاف از رزم
3. بالاتر از 10 باشه و لیسانس باشی معاف دائم
4. بالاتر از 8 باشه و لیانس معاف از رزم
البته، بنده در مورد شماره هایی که واسه معاف از رزم گفتم مطمئن نیستم که با یه نگاه به سایت پلیس +10 میتونی ازش مطمئن بشی
اما اگه میخای واسه معافیت اقدام کنی و واجد شرایط هستی، دوستانه بهت میگم که 1 روز رو هم تلف نکن
خود من 2شنبه هفته پیش کمیسیون داشتم و معاف دائم شدم.
مراحل کار هم اینه که میری پلیس +10 دفترچه میگیری پر میکنی
باید یه حساب توی بانک سپه داشته باشی و واکسنهات رو هم بزنی
کل این فرآیند 1 روز طول میکشه اگه زرنگ باشه
با 1 قطعه عکس و کپی صفحات شناسنامه و همینطور دفترچه پر شده میری پلیس +10
اگه شلوغ نباشه 15 دقیقه هم نمیشه که کارت تموم میشه
کمتر از 10 روز دعوتنامه بیمارستان میاد
میری اونجا چشمهات رو 1 بار قبل از چکاندن قطره و 1 بار بعد از اون با دستگاه معاینه میکنن
که درجه چشمت بعد از چکاندن قطره معیار قرار میگیره
نکته مهم اینه که قطره ای که میچکونن باعث میشه درجه هر چشمت 0.75 و در واقع هر 2 چشمت روی هم 1.5 درجه پایین بیاد (واسه خود من و تمام کسانی که باهام بودن این اتفاق افتاد بدون استثنا!)
یعنی اگه مثلا درجه چشمهات همینجوری 8.5 باشه و دیپلمی بدون که معاف نمیشی
بعدش هم دوباره حدود 2 هفته بعد دعوتنامه شورا میاد، یه صبح پا میشی میری میدون سپاه، اسمت رو میخونن، پرونده رو میدن دستت میری توی اتاق
یکی نشسته اصلا نگاهت هم نمیکنه
پرونده رو میگیره، اون عددی که دکتر واسه مجموع چشمات بعد از قطره نوشته رو نگاه میکنه، میگه برو بیرون صدات میکنم
بعدم اسمت رو میخونن که معاف دائم شدی
چندتا شماره حساب بهت میدن که بری حدود 120 تومن پول رو بریزی و رسیدهاش رو دوباره فردا میبری همونجا
تحویل میدی و حدود 2 ماه بعد هم کارت معافیتت میاد
به همین سادگی
اگه معاف میشی، برو همین فردا اقدام کن
واقعا حیفه که آدم 2 سال از عمرش رو اینجوری حروم کنه...
سلام دوستان .
ما که سربازی رو رفتیم تموم شد اون موقع میگفتن هر چه قدر که غیبت داشته باشی کلا سه ماه اضافه میخوری. الان یکی از اشناها میخواد بره به من گفت که شنیده هر سه ماه که غیبت کنی یک ماه اضافه میخوری . اینطوری شده؟ یا هنوز مثل قبله؟
دوستان چه وسایلی همراه خودم به اموزشی ببرم؟
صفحه اول !!!!نقل قول:
دوستان بنده بعد از واکسیناسیون مننژیت و دیفتری کزار یادم رفت به پزشک عمومی بگم که 7 سال پیش جراحی اپاندیس داشتم.....ایرادی داره؟:41:
دوستان بنده بعد از واکسیناسیون مننژیت و دیفتری کزار یادم رفت به پزشک عمومی بگم که 7 سال پیش جراحی اپاندیس داشتم.....ایرادی داره؟:41:
بچه ها کسی درمانگاه خوب دندانپزشکی سراغ داره که بیمه ستاد کل نیروهای مسلح رو قبول کنه؟
مرکز 600 دندانپزشکی ارتش
دوستان اینو جواب بدید لطفانقل قول:
طبق قانون جديد هركس حين خدمت فرار كنه به اضافه هر ماه يك ماه اضافه ميخوره .زير 3 ماه 3 ماه اضافه تر. بالاي 6 ماه يك سال اضافه!
ولي طبق قانون قديم هركسي فراري بوده باشه به اندازه مقدرخدمت باقي مونده اش خدمت ميكنه. حتي اگه اعزامي سال 80 باشه!!
اضافه خدمتي سنواتي هم از ورودي تير ماه واسه كساني كه ديركرد داشته باشن حساب ميشه. همون 3 ماه!
برای عصب کشی به نظرت خوب هست برم اونجا؟ میگن تو مراکز دولتی از مواد درجه یک استفاده نمیشه.نقل قول:
آدرسش راستی کجاست؟
سلام دوستان من یک سوال داشتم لطفا جواب بدید
من پدرم 6 ماه پیش جراحی دیسک کمر انجام داده به طوری که یکی از پاهاش بی حسی و می لنگه
نتیجه mri به شکل زیر هتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای معافیت کفالت پدر نیازمند به مراقبت زیر 60 سال اقدام کردم و همه ی کارا رو انجام دادم فقط مونده برم شورای پزشکی من با این که تک پسرم معاف میشم؟
دوستان گفتند باید ثابت کنی پدرت نیازمند مراقبت هست چگونه باید ثابت بشه ؟ ایا مدارک پزشکی جراحی و ام آر آی که قبل و بعد عمل دارم کافیه؟ یا چیز دیگه ای هست؟
بر اساس قانون جدید تا سه ماه غیبت ، سه ماه اضافه خدمت می زنن
به ازای از سه ماه تا یک سال غیبت ، 6 ماه اضافه خدمت
و از یک سال به بالا ، علاوه بر 6 ماه ، به دادگاه هم معرفی میکنن.
برای عصب کشی و اینها ، بله ، اصلا اسمش مرکز دندانپزشکی هست. مرکز شهید فلاحی هم هست توی اتوبان بابایی زیر پل فلاحی ولی اون اولی رو دوستان من رفتن و کارهاشون هم انجام شد.
كارگر شمالي - چهارراه فاطمي - نبش خ. هئيت
2-66943921
قانون همش کشکه... من دو سال غیبت داشتم,سوم خرداد هم پست کردم همش پرید,توی برگِ سبز نوشته غیبت : 90 یعنی 3 ماه... (((((پرسیدم گفتن اونو برای همه زده اونجا حساب نمیشه))))نقل قول:
چون شامل بخشش شدی.وگرنه داداگاهی می شدی.نقل قول:
تو این موارد حواسشون خیلی خوب جمعه.:46:
بچه ها قانون تک پسر که در شهر خودش بعد اموزشی خدمت کنه هنوز پابرجاست؟
دوستان من دفترچه گرفتم برای اعزام باید کدوم فرم ها رو من پر کنم؟ کدوم ها رو نظام وظیفه؟ توی فرم یک. اومدن یک سوال پرسیدن خواستار اعزام حضوری هستم. خواستار اعزام غیر حضوری هستم. کدوم رو باید بزنم؟ چه فرقی دارن؟
سلام دوستان من یک سوال داشتم لطفا جواب بدید
من پدرم 6 ماه پیش جراحی دیسک کمر انجام داده به طوری که یکی از پاهاش بی حسی و می لنگه
نتیجه mri به شکل زیر هتش
من برای معافیت کفالت پدر نیازمند به مراقبت زیر 60 سال اقدام کردم و همه ی کارا رو انجام دادم فقط مونده برم شورای پزشکی من با این که تک پسرم معاف میشم؟
دوستان گفتند باید ثابت کنی پدرت نیازمند مراقبت هست چگونه باید ثابت بشه ؟ ایا مدارک پزشکی جراحی و ام آر آی که قبل و بعد عمل دارم کافیه؟ یا چیز دیگه ای هست؟
بهزیستی تائید کنه حله.نقل قول:
سلام. ما هیچ کدوم عضو بهزیستی نیستیم. من یک پسرم چه جوری میشه از طریق بهزیست اقدام کرد؟نقل قول:
سلام
من هفته پیش که دفترچه رو پست کردم زنه به من گفت هفته دیگه بیا تاریخ اعزامت رو بگیر
حالا میخوام بپرسم لازمه که برم ؟ یا این که تو برگ سبز میزنه ؟
بخاطر شلوغی پلیس +10 و این که یکم دور هست میگم !
نه لازم نیست حدود 2هفته بعدش برگ سبز میاد دم در خونهنقل قول:
سلام دوستان
من متولد 73 بهمن ماه هستم
دنبال معافیت تحصیلی هستم میشه یکی بگه دقیقا باید چیکار کنم ؟ ( اطلاعات خودم در این مورد 0 هست ) :41:
برادر شما که مشمول نیستید !!نقل قول:
بعدش مگه معافیت تحصیلی چیه شما تا زمانی که دارید درس میخونید معاف هستید بعدش هم میرید خدمت !! البته نباید درس خوندنتون زیاد طول بکشه!!!
سلام.نیازی به عضو بودن نیست.نقل قول:
اگر بهزیستی تایید کنه که شرایط رو داری نظام وظیفه هم احتمال 80-90 درصد قبول میکنه.
برین اوجا وقت بگیرید.
حرف شما درسته ولی میخوام قبل از اینکه مشمول سربازی بشم اطلاعاتی در این رابطه بدست بیارمنقل قول:
تا چه سنی مثلا ؟نقل قول:
خدا رو شکر ما که رفتیم چند وقته پیش کارتشم اومد راحت شدیم اگر کسی سوال خاصی داره پیغام بده
سلام.من اگه خدا بخواد تا مهر ارشدم تموم میشه و بعدش باید اقدام کنم واسه سربازی.سوالی که داشتم اینه که من پدرم فوت کرده و برادرم هم معافه.الان 3 سال میشه که ازدواج کرده و من با مادرم تنها زنگی می کنم.مادرم بیماری قلبی و دیابت داره.میخواستم بدونم راهی هست که من بتنم خدمتمو تو شهر خودم یا نزدیک شهرم بگذرونم.اگه میشه چکار باید بکنم و از کی برم دنبالش.ممنون میشم کمکم کنین.در ضمن تو برگ سبز مینویسه که کجا افتادیم منظورم سپاه،ارتش یا نیروی انتظامیه.یا اینکه اونو تو برگ سفید می نویسند.همچنین من از یکی شنیدم که یه یگان جدید بنام مرزبانی اضافه شده که الان بیشتر افراد رو می فرستن اونجا.حقیقت داره؟
دوست عزیز خدا رحمت کنه پدرتون رو.نقل قول:
شما اگر میتونی برو از طریق بهزیستی معافیت کفالت نگهداری از مادر بگیر.یکی از اقواممون دقیقا مثل شما بود و معاف شد.
نه داداش معاف نمیشه. چون برادر داره به هیچ وجه معاف نمیشهنقل قول:
من برادرم ازم بزرگتره و معافیت کفالت داره.من دنبال معافیت نیستم.میخواستم بدونم راهی داره تو شهر خودم خدمت کنم یا نه؟نقل قول:
همونطور که فرهاد جان گفتن معاف نمیشید اما در مورد تو شهر خودت خدمت کنی میتونی یه کارایی بکنی اگر سپاه بیوفتی ک چه بهتر اگر نیروی افتض.. ببخشید نیروی انتظامی افتادی کارت سخت تر هست یه مشت ادم زبون نف...ببخشید
در کل اگر نامه ای چیزی از بهزیستی پیدا بتونی بکنی و بچه زرنگی باشه میتونی یه کارایی بکنی من خودم زمان خدمت نیروی انسانی خدمت میکردم توضیح خواستی بگو بیشتر توضیح بدم