نقل قول:
سرویستون چی هست؟
Printable View
نقل قول:
سرویستون چی هست؟
1- ممنون بابت آموزشهای مفید:n16:نقل قول:
2- منم میخوام کوچ کنم بیام صبانت، سرویسهایی که ستاره دار هستن و فقط یکبار ارائه میشن، پهنای باندشون چقدره؟مخصوصا 128 و 512
3- روتینگ صبانت از کدوم مسیر انجام شده؟ ( tracert -d 8.8.8.8 و tracert -d 4.2.2.4 )
4- لطف کنید آی پی های زیر رو هم پینگ کنید:n16:
4.2.2.4
8.8.8.8
95.211.199.75
skype.com
بفرماییدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2048 جشنوارهنقل قول:
شما با دو خط از 2 تا سرویس مختلف استفاده می کنین؟ قبلا گفتین نامحدود دارین که شبانه نداره. برای این می پرسم که من هم نامحدود دارم ولی می خوام از شبانه یکی از آشنا ها استفاده کنم که فکر کنم دیگه امکان پذیر نیست؟نقل قول:
من نامحدود دارم ولی برای دانلود شبانه به اسم دوستم یه 2048 جشنواره هم گرفتم. کاری هم نداره ، یوزر و پسورد اون رو بریزید تو مودم و وصل میشه.نقل قول:
این صبانت upstream و downstream رو چه حدودی می بنده؟ مثل پارسه؟نقل قول:
من مغازه و خونه صبا دارم اما با یوزر پسورد همدیکه نمیتونم وصل بشم
نقل قول:
والا چه عرض کنم ! فقط یک نفر همزمان می تونه وصل باشه ! مودم رو خاموش کردید ؟نقل قول:
بستگی به شهر داره. برای مهاباد اکثرا 8 مگ بستن در حالی که سرعت از 450 بیشتر نمیشهنقل قول:
آره داداش نمیشهنقل قول:
upstream چطور؟نقل قول:
مکسیمم یعنی 1024. تو تاپیک آ.غ تستامو نگاه کنید مشخصه :n01:
من شیراز هستم و امکان استفاده از یوزر نیم پسورد اکانت دیگه فعال هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما یه تماس با شرکت بگیرید بپرسید شاید این قابلیت رو محض امنیت بستند!
سلام دوستان سرویس 6 مگ دقیقاً چه سرعتی داره در ساعات رایگان و غیر رایگان؟
کرج مخابرات طالقانی چجوره کسی داره؟پهنای باندش چجوره؟شبا محدودیت داره دانلودش؟کمکم کنین ممنون میشم
دوستان الان سرویس ماهانه به صورت حجمی اول دوره حجم بالا هم داره صبا تو پنل؟
تو خود تعرفه های سایتش که 128 با 10 گیگ و 128 با 20 گیگ ماهانه نداره. تو پنلتون هم چنین چیزی هست
یا در کل برداشتند این تعرفه ها رو؟
تعرفه هاش چقدر کم و محدود شده ! من همیشه سه ماهه 30 گیگ میگرفتم الان بیشتر از 15 گیگ واسه سه ماه نداره !
اینم ر/دن توش !:n21:
دوست گررامی زنگ زدم پشتیبانی گفت هرموقع خواستی باید بگی پورت خط رو ریست کنیم
یعنی برای هر بار اسفاده باید زنگ بزنی بگی پورت ریست کنن.نقل قول:
سلام.
قبلا هر سرعتی که می گرفتی سرعت شبانه فرقی نمی کرد می خواهم بدونم الان من 128 دارم و با حدود 90 دانلود می کنم (شبی 1.400) برم بالاتر بگیرم شبانه تغییر می کنه یا نه ؟
-- تهران
دوستان من اینترنت مخابرات داشتم، حالا با تعاریف بد بچه ها از سرعت مخابرات، وسوسه شدم بیام صبانت؛ خواستم ببینم این تعرفه ای که انتخاب کردم، (تصویر پایین) سرعت دانلود بهم چند میده ؟ و شما کدوم یکی از این موارد رو پیشنهاد میدین ؟
اینم مشخصات خطی هست که فعلاً توی رانژه مخابرات هستش !
به احتمال زیاد 450KB/s شب و روز. اگه صبا بگیری، با سرویس 1 مگ، خط رو روی 4 مگ می بندن. که می شه 450KB/s دانلود کرد. مشهد این طوری بود.نقل قول:
سلام دوستان!
یکی یه DNS خوب واسه صبانت سراغ نداره؟
آقا کسی خبر نداره قیمت های سایت صبانت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، با چیزی که نماینده میفروشن تفاوت داره ! چرا ؟
میگن قیمت های سایت مال قدیم هست، درسته ؟ :n13:
مگه نمایندگی یک مگ رو چنده می گه؟ راستی اونجا تربت سرویس های 4مگ وشش مگ رو هم می ده نمایندگی یا نهنقل قول:
آره، نمایندگی ها میدن .نقل قول:
واله قیمت 1024 6ماهه با 30 گیگ حجم رو میدن، 145000 تومان حدودا!
اما داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، زده 126000 تومان !
در پنل کاربری من قیمت همین سرویس 148500تومنه!نقل قول:
قیمت 1024 6ماهه با 30 گیگ حجم رو زده حدود 140هزار تومن که با 6% مالیات و عوارض میشه 148500 تومن
ای آقا، منم قبول نکردم، اما جلوی خودم رفت واسه پرداخت ، دیدم بعله، توی پرتال همین قیمت 148500تومن زده ؛ + 10هزارتومان هزینه راه اندازی اولیه !نقل قول:
منم دادم دیگه ! تا ببینم آخر هفته چی میشه !
کیفیتم خطم که عالیه، امیدوارم سرعتم خوب باشه، چون گفت حداقل 600 هست !
دیشب سرعت من 450 بود 6 گیگ دان شد برا شمام اینجوری بود؟
:O
امروز خواستم یک گیگ بخرم نوشته 4770 تومان
ارزون شده جالبه قبلا 5000 تومن بود
کسی جوابی نداشت ؟نقل قول:
100% . الان خطتون روی چند بسته شده ؟ من با سرویس 2 مگ ، شبانه 5 گیگی دانلود می کنم.نقل قول:
الان دو شبه برا من از ساعت 2 تا 3 سرعت خیلی خرابه حتی از سرور های داخلی ولی بعدش مثل قبل میشه کسی همچین مشکلی پیدا کرده؟
ممنون .نقل قول:
من الان 128 سرویس دارم و حداکثر سرعتم توی شب هم به 90 کمی بالاتر می رسه در شب هم بین 1.2 تا 1.6 گیگ می گیرم . 512 بگیرم فکر می کنید تاثیر بسزایی داره ؟ (به شبی 2.5 گیگ میرسه ؟)
بله به احتمال زیاد.نقل قول:
سرعت دانلود 128 نا محدود چنده؟و اگه میزان دانلود از حداقل تبادل ترافیک بگذره سرعت دانلود چقدر میشه؟
درود بر همه دوستان.
من یک سوال داشتم.
بنده منطقه توحید هستم میخواستم بدونم دوستانی که توی منطقه توحید هستن آیا از صبانت راضی هستن؟
پیش شماره 6657 هستم آسیا تک دارم از سرعت راضی از یهو خالی شدن ترافیکم ناراضی هستم....
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم.....ممنون.
من دو گیگه حداقل 2.5 گیگ دانلود میشه
سرعتم محدود شده، کسی نمیدونه چیکار باید کرد؟