من هم دچار این درد مشترکم...نقل قول:
چیزی که توی این مملکت مهم نیست، اخلاقه، اخلاق...
Printable View
من هم دچار این درد مشترکم...نقل قول:
چیزی که توی این مملکت مهم نیست، اخلاقه، اخلاق...
پارس افلاین حرامت باشه روزه و عبادتت قبول نیست انشاالله این چه وضعشه
اینم یه تست سرعت:
سرویس 128 پارس آنلاین نظرتون چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mokafati جان توی این زمونه آدمایی که حرام و حلال سرشون می شه انگشت شمار هستن و روزه و عبادتها هم بیشتر جنبه ظاهری گرفتن تا چیزه دیگه
هیچ مرکز خدماتی بدون مشکل نیست و همشون مشکل داره از شاتل بگیر تا آسیا تک و نمی دونم مخابرات و پارس آنلاین ( اگه مشکلی نباشه قطعا باید شکل کرد :18:)
وقتی اینترنت با مشکل مواجه می شه و زنگ می زنی علتش جدیدا بحث عوض کردن سرویس فیلترینگ کشور هستش سابقا هم اینترنت شمال غرب کلا مشکل داره یا کابل ها توی دریا پاره شدن یا یه مکس خورده به سیم ها و یا ... بیشتر این حرفها برای تازه وارد ها باز هم کاربرد داره ولی برای بقیه نه.
دوستان من الان 3-4 روزه که آب خوش از گلوم پایین نرفته ( البته روزه هستم :31: )
پینگ یا تایم اوت یا میره رو 3000 و نمیشه کاری کرد , من ارومیه هستم گفتم دوستان سایر شهر ها هم این مشکلو دارن ؟
دیروز تا 8 عصر کلا هیچ پینگی نمیداد اما یه دفه درست شد و تا امروز صبح که دوباره خراب شده
صحیحترین عبارت گفته شده همینه ولذا حضرتعالی +بقیت السیف دوستانتان باید بعد از ماه رمضان بیایند و در حال عادی و نه تحت فشار و فشور مطالب رو عنوان کنند.نقل قول:
با تشکر عضو اصلی بازرسی و پیگیری شکایات پارس آنلاین.
شاید 10 15 روز بود که نفته بودم تو کنترل پنلم
دیشب زدم دانلود و تا 7 صبح همش 1070 مگابایت دریافت داشتم
یک سوال دیگه
اون 1 گیگابایت ترافیکی که پارس آنلاین هدیه داد اگر مصرف نکنیم میره دوره بعدی یا نه ؟
اون 1 گیگ چرا نیومد تو حساب من؟؟؟ اس ام اسش اومد خودش نیومد : دی
بچه به نظرتون چیکار کنم ؟ کدوم شرکت برم ازین وضع خلاص شم ؟ یا کلا نت رو جمع کنم ؟
256 سه ماهه هستش امکانش هست 1 ماهه بگیرم سرعتم بهتر شه ؟ سرویسم داره تموم میشه برگردم 128 1 ماهه ؟
1 گیگ هدیه مصرف کن,اینا کارشون حساب کتاب ندارهنقل قول:
منم 5 روز دیگه شارژم تمومه ولی ریسک نمیکنم
نقل قول:
24 روز از سرویسم مونده و 2.8 گیگ ترافیک باقی مونده
زیاد چون استفاده ندارم فکر کنم 1 گیگش زیاد باید شایدم بیشتر
قیقا برا منم همین مشکل پیش اومد انقدر فایل های نصفه داشتم.کلشون رو پاک کردم.نقل قول:
تا الان فکر میکردم مشکل از آی پی و ------ ویندوزمه نگو محدود کردن !
الان از میهن دانلود و دانلودها حتی یک کیلو بایتم نمیتونم بگیرم!
دانلود شبانم هم از 2400 مگ در هرشب شده حدود700 مگ.به نظرتون شاتل بهتر نیست؟جمع کنم سرویسو برم شاتل؟!
سرعت روزان هم بیشتر 23 نمیشه قبلا اکثر اوقات 137تا150 بود.:2:
الان یه هفتس سرویسهاشون واقعا افتضاح شده پینگشون به قدری بالا رفته که دیگه نمیشه بازی آنلاین کرد . بهشون زنگ زدم بعد از 15 دقیقه که تو صف اتصال بودم گفتم چرا پنگتون اینقدر افتضاح شده گفت مشکل کمبود پهنای باند پیدا کردیم درخواست دادیم از مخابرات که اضافه کنیم . اقا شما هم پینگاتون رفته بالا بشدت ؟
بله من رو که حسابی عصبانی کرده حدود 5 تا 10 ثانیه!!!!!:18:نقل قول:
شما سرعت دانلود شبانتون چقدره؟برا من از ساعت 1 تا 2 حدو11 تا 17 کیلوبایت
ساعت 2 تا 3 حدود23 کیلو
3 تا 6و10 دقیقه حدود 40 و تا 6و 54 دقیقه 137 کیلو بایته
در کل اگه از اینا کمتر نشه حدود 700 مگ شببی میگیرم از سایت های دانلود ها و میهن دانلود و خیلی سایتایی که ازشون فیلم میگرفتم الان دیگه نمیتونم دانلود کنم.
128 4گیگ دارم.
من دقیقا نمیدونم سرعت دانلودم چقدره چون یا میگرم میخوابم یا اینکه توجه نمیکنم ولی معمولا از 700 مگ کمترین تا 1300 1400 مگ بیشترین بوده تو این دو ماهه .نقل قول:
منم نمی تونم دانلود کنم از این سایتها فقط از وطن دانلود می تونم فایل بگیرم .
ولی این پینگ واقعا رو اعصاب من رفته دیگه نمیشه باهاش انلاین بازی کرد میری تو بازی گیر میکنه کلا .:weird:
دشمنت شرمنده داداشینقل قول:
آقا قضیه چیه؟
پینگ اونقدر افتضاحه که واسه وارد شدن به لابی های خارجی پینگ من رو بالای 1500 میبینی!!!!
ولی واسه لابی های ایرانی پینگ مشکلی نداره؟
منظورم رو میگیرید؟
یعنی پینگ واسه ip های خارجی خیلی بالاست...
فدا سرت داداش!نقل قول:
همینشم از سرمون زیاده. تف.
چرا کفر میگی عزیز؟! کجا از سرمون زیاده ؟نقل قول:
با این پولی که میدیم به این موجودات باید سرویس از این خیــــــــــــــــــلی بهتر باشه
عزیزم اینجا ایران هست. همینشم ازمون میگیرن.... حال گر میتوانی بگیر حقت را!نقل قول:
یه هفته میشه که وضعیت پارس آنلاین خراب شده فکر کنم سراسری همه این وضعیت رو دارن دیگه نه؟
دوستان یکی روش کانکشنی کردن مودم رو میگه ( که با خاموش شدن کامپیوتر اتصال اینترنت هم قطع بشه)
خدایا ممنون که تونستیم بالاخره حقمون رو از پارس بگیریم :31::21:
دوستان مشکل نویز من هنوز حل نشده:((
نویز Downstream مشکل داره ولی آپ استریم خوبه و ثابته
فقط وقتی تلفن اشغاله اینم درست میشه!!!
همه کارم کردم نشد که نشد
کسی تا حالا این مشکلو نداشته؟
سلام دوستان
من اصفهانم
به نظر شما شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟
ممنون
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
شبانه برام خیلی مهمه
بترکی........:46:نقل قول:
ولی بازم یه نفر پیدا شد که تونسته...:31:
چطورش رو خدا میدونه...:21::27:
سرعت دانلود و پینگ افتضاح شده.سرعت نهاین رو 44 میره و پینگ 700-تا 800 (البته شبانه منظورم بود).
با توجه به صفحه اول در مورد اين ترفند شبانه اگه 12:33 كانكت بشم و تا 1 ديس كانكت نشم بايد تا ساعت 7 رايگان باشه. حالا سوال من اينه كه اگه بين ساعت 6 تا 7 ديس كانكت بشم و دوباره كانكت بشم رايگان حساب ميشه يا از حجم كم ميكنه؟
چند روزيه شبانه همش ديس كانكت ميشه و ديشب هم كه اصلا وصل نشد!
چه جوری؟!!!!!نقل قول:
مخلصیم.دارم دونه دونه موهای این خرس رو میکنم :27: :10:نقل قول:
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
کار خداست همه اینا داداش :21:نقل قول:
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
من که فکر نمیکنم کم کنه.حالا بذار اساتید هم نظر بدن که خیالت راحت بشه رفیق :20:نقل قول:
دوستان لینکی چیزی از قیمت پکیج های نامحدود ندارین
نقل قول:
نخیر کم نمیکنه
آقا کسی مشکل ارور 720 رو نداره ؟ ( صبح ها باید 100 بار بزنم تا وصل بشه ! )
سلام.من مودمم d-linlk هست و پارس آنلاین اشتراک گرفتم.چطور راش بندازم اینترنت رو؟من میخام خودم نصب کنم!
نقل قول:
دادش این تستی که گذاشتی برای پارسه...؟ حالا اینجا 2 تا سوال پیش میاد، یکی اینکه سرعتی که از پارس داری می گیری (تعرفه ای) چنده، 512، 1mb یا ...؟ دوم اینکه اگر تهران هستی کدوم محدوده ای...؟؟؟ :18:
آره داداش ماله پارس هست،256 هست سرویسم،من تهران هستم رفیق ولی از گفتن منطقه معذورم :11:.سرویس من از اول اینجوری نبوده،زحمتها کشیدیم براش،با کلی تلاش،دادیم تراش !!! :27:نقل قول:
دیشب 150 مگ با زور گلوله گرفتیم... خدایا ، شهاب سنگی بر پارس نازل فرما : دی
تو این صفحه :نقل قول:
سه مدل dlink داره.شاید بدردت بخورهکد:http://www.sabanet.ir/support/modem/install
این قضیه ی ترفند شبانه روی سرعت هم تاثیر داره؟ یا فقط برای طولانی تر کردن زمان دانلوده؟
چون من چند شبه سرعت دانلود اومده روی 30 در حالی کث روزانه 160 هست
این پارس جدیدا redirect رو وقتی اکانت تموم میشه برداشته؟:31: