ابریشم .........نقل قول:
Printable View
ابریشم .........نقل قول:
آتش نگرفته ولی دود بلند شده :n02:
یک ضرب المثل هندی
از خداوند برای شما ارزوی سلامتی دارم فکر نمیکردم علاقه شدیدی دارید به پست های حذف شود ... فقط نتیجه نگرفتید پاسخگو باشید حتما.نقل قول:
کلا نمیدونم مشکل از منه یا مخابرات .... طرح10 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دود از کله مون بلند شده با این حرفایی که شما میزنی شما کل تاپیک ها رو بگرد یکی در مورد مخابرات خوب نگفته و شما تنها کسی هستی که داری انقدر از مخابرات تعریف میکنی عقل حکم میکنه ادم تو شک بیافته :n13:نقل قول:
مخابرات اصفهان انگار خیلی وضعش خوبه تو کشور رتبه ی دوم آورده
فرشاد شما دل به این رتبه بندی ها نبد همشون الکیه تا اونجایی که معلومه تو تاپیکها مخابرات تبریز از همه بهتره بعدش مخابرات همین خوزستان و کرمان که حداقل شبانه خوبی دارن.نقل قول:
مشخص است که مشکل از گیرنده است نه از فرستندهنقل قول:
نویز خط شما الان رو چنده ؟؟؟/ به نظرتون علت این تفاوت چی هست ؟نقل قول:
مشکل کاملا از سمت مخابراته.شما ببین خطت نویز داره یانه؟؟ اگه کل دان استریم رو میگیره مشکل 20000000 درصد مال مخابراته البته فقط از شما اینجوری نیست از هر 1000 نفر 990 همینجورین.نقل قول:
داداش یه عکس از صفحه status مودم بزارنقل قول:
دوست عزیز خوشبختانه مخابرات اصفهان شبانه فوق العاده ای داره من خودم سرویس 10 مگ رو دارم و تست اسپید رو دیشب گذاشتم (سه صفحه قبل)نقل قول:
دیشب هم حدود 17 گیگ دانلود داشتم
ولی متاسفانه بعد از ظهر ها افت سرعت و پینک بسیار زیاد
همچنین من با سرعت آپلود هم مشکل دارم و روی 512 کیلو بیت بسته شده که برام کم ولی طبق صحبت هایی که با دوستان در همین انجمن داشتم راه چاره ای وجود نداره.
داداش لذت ببری یادی هم از ما بکن.البته منم با 1 مگ مخابرات کرمان شبی 4-5 گیگ دارد.نقل قول:
جهت اطلاع دوستان : سرعت طرح کمپین 2 مگ که قبلا زوی 3 مگ لیمیت شده بود دوباره بدون محدودیت شده.
اگر خط روی 10 مگ بسته شده باشه میتونید 22 گیگ شبانه دانلود کنید
اینکه شما از کرمان دارید نظر فنی می دهید که مشکل مشترکین مخابرات استان اصفهان از کجاست واقعاً خنده داره :n02: :n02:
نقل قول:نقل قول:
شاهد از غیب رسید
نقل قول:
نقل قول:
تایید نمیشه ...... هم الان چک سرعت همان 370 لیمیت بود
لطفا از پست های من در رسیدن به اهدافتون استفاده نکنید جناب esfahanweb :n18:نقل قول:
راستش الان من طرح کمپینم شارژش تموم شد.ولی تا ساعت 5 عصر که تست کردم سرعت من روی 1 مگابایت بود(فقط از سرور های خارجی البته ! سرور های داخلی پوکیده بودند!)نقل قول:
دیشب هم سرعت همینطور بود
ببخشید اهداف بنده چیه؟؟ شما با گفتن واقعیات مشکل دارید؟؟
نقل قول:
واقعا مثل اینکه قرار نیست مشکل PACKET LOST را درست کنند !!!!!!
سرعت دانلود بخوره تو سرشون کثافت های گوساله 1 ماهه پدرم در اومده از بس با دلیل و مدرک میگم پکت لاس داریم انگار نه انگاه دزدای بی پدر مادر
حقیقت هم اگر خیلی بگیم و درست هم بگیم و ... اگر خیلی بگیم یا جای درست نگیم نتیجه عکس میده مثلا تو تاپیک خوب بچه های دیگه مشکل دارن شما همه رو ربط میدی به خودشون بدون این که بررسی کنید واقعا ببینید که چرا این جوری شده شما داری تعصبی رفتار میکنی خوب بقیه هم مثل شما رفتن سرویس خریدن و مشکلاتی داشته اومدن و بیان کردن ولی شما همه رو میگید ما خودتونه مشکل شاید مرکزی که شما هستید خوب عمل میکنه ولی مال یکی دیگه نه ضعف داره قبول کنید دارید تند روی میکنید و تعصبی قضاوت میکنیدنقل قول:
داداش کاری ندارم ولی خیلی از بچهای تاپیک در مورد کیفیت اینترنت مخابرات با من هم عقیدن و ترجیح میدم حرف نزنم .در ضمن مخابرات کرمان هم تقریبا مثل اصفهان و سامانه های یکسان استفاده میکنن و به هم شبیه اند و من فقط برای دان شبانست که روی مخابرات موندمنقل قول:
سرعت هنوزم بالاست
طرح کمپین 2 مگ
یعنی با این طرح 2 مگ داری سرعت دانلود طرح 10 مگ میگیری دانلود شبانه هم کاملا رایگان از 1 تا 7 برای شما؟نقل قول:
من خطم رویه 10 مگ بسته شده طذح 10 مگ حرفه ای هم دارم 2 تا 7 دانلود میکنم با 99 درصد تخفیف.به نظرت اگه این طرح ثبت نام کنم مثل شما روی 10 مگ که خطم بسته شده میمونه؟
من هیچ تعصبی نشان ندادم ، توی همین فروم آقایی هست که مرتب به مخابرات فحاشی می کند که چرا سرعت من 10 مگ نیست ، بعد مشخص شد اصلاً سرعت DSL خطش روی 2 مگ بسته شده!!!!
اینجا یک مشکل و توهمی ایجاد شده که اینجا اگر فحش بدهیم به مخابرات خوب است یا تخلیه روحی می شویم ، والا با فحاشی کردن مشکل هیچ کسی حل نشده ، هر کس با مشکلش منطقی برخورد کند می تواند مشکل را حل کند ،بارها و بارها و بارها این را گفتم ولی گویا گوش شنوایی نیست
نقل قول:
این توجیهات مضحکی که می آورید هیچکدامش دلیل برای اینکه برای مخابرات اصفهان از کرمان نسخه بپیچید نمی شود
درباره ادبتان و توهینهایی که به من کردید اصلاًً صحبت نمی کنم ولی واقعاً نمی دانم چه فکری کردید که از کرمان تشریف آوردید توی فروم مخابرات اصفهان و برای همه مشکلات مخابرات را مقصر دونستید!!!!
نقل قول:
سرویس حرفه ای 10 مگ ، ساعت شبانه رایگان
مرکز ولی عصر - IP از رنج 37.255
ایروان
انگلستان
فرانکفورت
پاریس
قبلا سرعتش رو محدود کرده بودند.بعید نیست چند روز دیگه هم محدود نکنند.کلا ریسکه نیا.چون اگه خواستی از این طرح انصراف بدی باید جریمه بدینقل قول:
من هم 2 مگ دارم و 10 مگ ...سرعت طرح 2 مگ محدود هستنقل قول:
پریروز که سرعت من رفت بالا اینترنت کل شهر ما قطع بود از ساعت 5 عصر تا 12:30 شب.شاید به این ربطی داشته باشه.نقل قول:
طرح شما کمپین پاییزه است یا تابستانه ؟از من پاییزست
من خیلی سربسته یکسری اطلاعات به شما میدهمنقل قول:
در شبکه مخابرات اصفهان کنترل پهنای باند و تخصیص IP به مشترکین بر عده یک ابزاری است به نام BRAS
گویا بخاطر مشکلاتی که بوجود آمده BRAS منطقه شما را دوباره کانفیگ کرده اند و در این کانفیگ جدید فراموش کرده اند که لاین کنترل پهنای باند را اضافه کنند
شما تا شنبه صبح(شاید هم بیشتر) وقت دارید که از این پهنای باند استفاده کنید
ولی اگر سرویس 10 مگ حرفه ای بگیرید هیچوقت پهنای باندتان محدود نمی شود
دو تا خبر را هم اضافه کنم
1- بزودی پهنای باند مشترکین طرح حرفه ای تا 20 مگ (بصورت آزمایشی) باز خواهد شد:n02:
2- بزودی امکان اضافه کردن مشترکین زیرمجموعه و کسب درآمد از محل فروش زیرمجموعه ای در سرویسهای مخابرات اضافه خواهد شد:n02:
سلام دوستان . بنده از طریق پنل طرح کمپین پاییزی رو فعال کردم و الان در پنلم اومده ولی هنوز غیرفعاله . می خواستم بدونم چند روز طول میکشه تا فعال بشه و آیا باید برای فعال شدن کار خاصی انجام بدم یا خیر ؟ ممنون .
سرویس حرفه هم توی پنل دارم ولی غیر فعاله تمدید نمی کنم.نقل قول:
والا همین الانش هم مخابرات میخواد خط رو ببنده روی 10 مگ کلی اذیت میکنه ! بعد یه چیزه دیگه این مسئولین که از این فکر ها میکنن فکر پهنای باندی هم که باید اضافه کنند تا سرعت از اینی هم که هست بدتر نشه رو هم میکنند آیا ؟
شاید یادشون رفته سرعت طرح کمپین رو کم کنند شما اگر با مسئولینش آشنا هستی بهشون خبر نده ما حالمون رو بکنیم :n02:
من حرفه ای ها بدون مودم ثبت نام کردم امروز چقدر طول میکشه برام وصل کنن
درود
راستش رئیس مخابرات استقلال رو بنده رفتم که سرویس رو درخواست بدم روی 10 ببندن
اصلا متوجه نمیشد من چی میگم ... میگفت این تا 10 بازه .. کسی سرویس رو روی سرعتی نمیبنده
خودش میره بالا ... هر چی بهش گفتم روی 5 بستین و خط من تا 18 مگ میکشه و مشکلی ندارم
اصلا درکی از بسته شدن سرعت مودم نداشت ...
کاش میشد این مشکل رو حل کرد که وقتی زنگ میزنی پشتیبانی میگی سرویس 10 مگ گرفتم
سرویس رو روی 2 بستین لااقل بفهمن چی میگیم ...
بالاخره سرویس بنده رفت روی 10 مگ با کمک یک دوست
اینم تست سرویس 10 مگ ... 20 مگ پیش کش
نقل قول:
گسترش ارتباطات کلا سرعت خوبی نداره ipعوض کن تا یه information technology خوب گیرت بیادنقل قول:
شما رفتید سراغ فردی که اصلاًً اطلاع و ارتباطی با این موضوع ندارد ، رییس مرکز چه ربطی دارد به ADSL؟؟ :n02:
خوبه نرفتید سراغ مسئول تلفنهای همگانی استان :n02: :n02:
اینکه پروفایل DSL خط شما روی چند بسته شده را فقط امور مشترکین می داند و می تواند تغییر بدهد
سرعت هم الان برای من این است
نقل قول:
اول رفتم سراغ مسئول دی اس ال ... دید متوجه نمیشه من چی میگم رفت رئیس رو آورد
اونم نمی فهمید من چی میگم ... پیشتیبانی هم که فقط بلد بگه مودم رو خاموش روشن کن
شما میدونین اگه کسی خطش روی 2 بسته شده باشه و سرویس 10 مگ گرفته
و خطش هم فیبر نباشه و نویز نداشته باشه ... چیکار باید بکنه که روی 10 بسته بشه ؟
اینم بعد از عوض شدن آی پی
نقل قول:
طرح کمپین تابستان و پاییز 2 مگنقل قول:
باید به بخش ADSL مرکز ردانی پور مراجعه کنید ، درخواست کتبی برای افزایش سرعت DSL بدهیدنقل قول:
در درخواست حتماً قید کنید که مرکز استقلال مشکل بنده را حل نکرد کپی کارت ملی صاحب خط هم حتماً همراهتون باشد
ولی بهتر است قبلش یک تماسی با 2020 بگیرید و یکبار دیگر مشکل را برایشون توضیح بدهید