اره. مشكلي ندارهنقل قول:
Printable View
اره. مشكلي ندارهنقل قول:
با واي فاي نبودنش مشكلي ندارم ، فقط مي ترسم از لحاظ كيفي و همونطور كه گفتيد دريافت امواج مشكل داشته باشمنقل قول:
دوستان اگه مودم usb كسي استفاده كرده بي زحمت بگه كه اگه مشكلي نداره سفارش بدم ممنونم
نقل قول:
والا تا جایی که من شنیدم از دستش راضی نیستن اگه تعرفه هارو هم نگاه کنید معلومه کیفیته خوبی نداره 1 ساله با مودم تومان 100 به نظر من DX350 بگیر ریسک نکن
بچه ها من جایی که هستم مودم داخلی نمیتونم بگیرم باید خارجی بگیرم...این مودم خارجی گفتن رو سقف نصب میشه...باد و بارون و برف اذیتش نمیکنن؟
بعد چرا اینقد گرونه...؟؟؟
خوب واسه اینکه تکنولوژیش پیشرفته تر هست و می تونه امواج ضعیف تر رو دریافت کنهنقل قول:
معمولا کیفیتشون اینقدر خوب هست که واسشون مشکلی پیش نمیاد و معمولا هم باید یک سال گارانتی داشته باشند
از این نظر نگران نباش
درود
سپاس از کاربرانی که این بخش ار انجمن را حمایت می کنند
در مورد تنظیمات پیشرفته مودم میخوام نحوه تنظیم QoS را بدونم
در مودم های دیگر , می توان تنظیم کرد که به فلان آی پی , اولویت استفاده از پهنای باند داد ,
ولی در مورد مودم bm632 که استفاده می کنم , قسمت QoS خیلی مبهم هست برام
اگر از دوستان , کسی اطلاعی داره که چطور به آی پی و یا آدرس مک خاصی , پهنای باند رو کنترل کرد , توضیحی مختصر بده , ممنون میشم.
میخوام از استفاده بی رویه هم اتاقی ها جلوگیری کنم
سپاس فراوان
با سلام
من پارسال یه سرویس یک ساله مبین خریدم. روش 512 نوشته ولی با این سایت های تست که میسنجم سرعت دانلود 256 کیلو بیت و آپلود 30 کیلو بیت هست. بنظرتون چرا اینقدر کمه من به اسم 512 خریدم مثلا. با این سرعت آپلود نمیشه oovoo حرف زد که؟
تو سایت مشترکین چه جوری میشه لیست پرداخت ها رو دید؟ میخوام برای شرکتمون فاکتورشو ببرم. چجوری میشه فاکتور گرفت و برد.
امسال میخوام سرعتشو بکنم 2024 بنظرتون سرعت دانلود آپلودش فرقی میکنه؟ راستی چجوری باید تمدیدش کرد؟ چجوری باید پرداخت کرد؟ اگه 10 ماه رو بدیم 2 ماه رو رایگان میده؟
ممنون جواب میدید
سلام دوستان
امکانش هست که طرحی رو تعویض کنیم؟ مثلا با پرداخت یه ما بالتفاوت طرح 2048 بگیرم؟
خوب مسلما برای فضای باز و تحمل هوای باد و بارونی ... ساخته شده ، این مدل از مودم ها به دلیل اینکه در منطقه مورد استفاده سیگنال ضعیف هست مورد استفاده قرار میگیره .نقل قول:
امروز سرعتم افتضاحه پینگ در حد فاجعه دو ساعته پشت خطم هیچ خری از پشتیبانی نیس که جواب بده..واقعا که
تا اتمام طرح نمیشه
سوال جالبی هست لطفا دوستان اهل فن جواب بدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز ساعت17و35 دقیقه سرعت 512
سرعت دان خوبهنقل قول:
میشه بگی کدوم قسمت اهواز هستی؟
همیشه همینطوره یا بعضی وقت ها حال میده
و دیگه اینکه مودم داخلی استفاده می کنی یا فضای باز؟
انتهای فاز یک پاداد شهر هستم با سه چراغ روشن مودم bm632w گاهی هم یه لحظه 2 میشه برمیگرده 3 بعضی نقاط هم چراغ 4 روشن میشه ولی همیشه همینجوریهنقل قول:
روزا سرعت دانلود بین 85-90الی 105-110 متغیره و هی بالا پایین میشه تو این محدوده شب ها بیشتر 30 به چشم ندیدم ولی بی سابقه هم نبوده شبا بره تو فاز دایال آپ یکی 2بار
بله دوستان توی اهواز این مشکل هست مخصوصا توی فاز یک پاداد شهر من خودم مودم خارجی دارم و چندین تا از دوستام مودم داخلی سرعت توی روز عالی هست و معمولا فطعی کمی داره
مثلا یه چند وقتی هست طرح 2مگ گرفته بودم روزا بالا 250 و حتی تا 400 هم می رسید ام شب ها از 20 یا 30 بیشتر نمیشه !!!!!!
بله دوستان توی اهواز این مشکل هست مخصوصا توی فاز یک پاداد شهر من خودم مودم خارجی دارم و چندین تا از دوستام مودم داخلی سرعت توی روز عالی هست و معمولا فطعی کمی داره
مثلا یه چند وقتی هست طرح 2مگ گرفته بودم روزا بالا 250 و حتی تا 400 هم می رسید ام شب ها از 20 یا 30 بیشتر نمیشه !!!!!!
خوب دلیلش معلومه
تو شب همه میزارن واسه دانلود و بخاطر همین سرعت میاد پایین
سرویس 512مبین نت، اهواز ساعت 3 بامداد: RSSI=-58 ; signal strenghth=100%
به نظر من واقعا سرعت به دو چیز بستگی داره
1-شلوغی دکل که ازش استفاده میکنیم
2-شانس
من تو روز سرعت دانلودم از300الی450 تو شب از ساعت 2 تا 4 30تا 50 از 4 تا 8 100تا180 اینا
آقا این پینگا سه روزه رفته بالا اصلا نمیشه آنلاین بازی ک رد
اینم وضعیت سر عت
همونطور که میبینید پینگ یهو میره بالا واصلا تویه رنج نیست
بعد از 5 سال پست 400 رو زدم
از دوستان , کسی آشنایی با QoS نداره؟نقل قول:
90% این تاپیک را حرف های تکراری ... !!!
دشب حتی قبل از ساعت رایگان سرعت نصف شده بود امروز باز خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اهواز 512
منم دنبال همچین کاری بودم زنگ به پشتیبانی مبین زدم گفت که خود مودم این امکان رو نداره و باید از طریق نرم افزار این کارو انجام بدین!!!!نقل قول:
اینم جواب پیگیری های من ....
باسلام
مشترک گرامی
سرویس 2048 کیلوبیت برثانیه معادل 256 کیلوبایت برثانیه میباشد(برای تبدیل بیت به بایت تقسیم بر 8 انجام میشود) چون ضریب اشتراک درشرکت مبین نت 1 به 4 میباشد بنابراین سرعت دانلود درپهنای باند 2048 کیلوبیت برثانیه دربازه 64 تا 256 کیلوبایت برثانیه میباشد.
درمینیم حالت 64 درماکزیمم حالت 256 کیلوبایت سرعت خواهید داشت
با تشکرازهمکاری شما
فاطمه عباسی
کارشناس پشتیبانی مشترکین انبوه
درسته دیگه. در واقع این حساب و کتاب وایمکسی هاست. وگرنه برای ADSLی ها چندبرابر سرعت وعده داده شده میبندند.
مثلاً 128 میخرید و تا 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارید.
ولی همین هم برای ساعات روز درسته. یعنی من (512)شبها (ساعت رایگان) سرعتم از صفر تا20-30 میشه. یعنی هرگز به 64 نمیرسه.
سلام به همه
مثل اینکه مبین داره تو تهران مودم های گرین پکت رو به ورژن 1.5.2 آپ میکنه. کسی تایید میکنه؟
حالا یه نفر بشینه حساب کنه که چقدر احتمالش هست که هر 4 نفر اینترنت نامحدود 2 مگ داشته باشند و در طول ماه 24 ساعت از اینترنتت استفاده کرده و فقط در حال دانلود باشندنقل قول:
تا سرعت پایین باشه
حتما احتمالش 99% است
سلام دوستان
کسی میدونه چطور میشه اشتراک مبین نت رو باطل کرد!دیگه موندن با این شرکت فایده نداره!
سرویس 512 اهواز
- وبگردی هم وضعیت بسیار بدی دارد و زمان نامعلومی برای لود شدن کامل یک صفحه نیاز است و در آخر هم احتمال زیادی است که صفحه کامل لود نشود.
- یکی از کارشناسان مبین نت که در این تاپیک فعالیت میکند دلایل عجیبی برای کندی سرعت میآورد و مثل اکثر کارشناسان مبین نت مشکل را به خود کاربر، مودمش و نحوه و کیفیت برقراری ارتباط مودم با BTS نسبت میدهد.
- نمایندگی اهواز هم با شنیدن وضعیت گفته شما مودمتان خراب است؟ و این در حالی است که بعضی مواقع در روز که سرعت بهتر است سایت های داخلی با سرعت خوب و پهنای باند کامل لود میشوند. بنابرین در اینجا مودم و سیگنالش نمی تواند بهانه ی خوبی برای ارجاع بی کیفیتی این سرویس به خود کاربر باشد.
- چندین ماه است که وضعیت به همین شکل است.
- بار قبل هم که کارشناس یکی از نمایندگیهای مبین نت در اهواز (رفاتک) آمده بود، در آخر فقط میخواست وضعیت را توجیه کند و میگفت من هم سرویس ADSL پارس آنلاین دارم و وضعیتش همین است. جالب است که این شرکت نمایندگی پارس آنلاین را هم بر عهده دارد.
سپاس بابت جواب شما و پیگیری.نقل قول:
از طریق نرم افزاری , منظورش آیزا سرور و این چیزا هست که اصلا دنبال این مسائل نیستم.
در مودم های دیگر چنین چیزی مقدور هست , ولی فرم ویر مودم های وایمکس مبین نت , خیلی ابتدایی هست و تنظیمات پیشرفته ندارد.
سلام دوستان عزیز
امروز سرویس وایمکس مبین نت گرفتم و مدل مودم هم DX-350 هست و مشکلی که باهاش دارم اینه که بصورت ناگهانی سیگنالش قطع میشه و هر سه تا چراغ سیگنال خاموش میشه !!
درضمن این نکته رو هم باید اضافه کنم که از نظر انتن دهی هیچ مشکلی ندارم و به BTS خیلی نزدیکم و این نکته رو هم باید اضافه کنم که هنوز سرویسم اکتیو نشده و فقط سایت مبین نت رو میتونم باهاش باز کنم :20:
بنظرتون مودم مشکل داره ؟
ممنون بابت راهنماییتون :11:
دوست عزیز سرعت پایین شبها بخاطر شیرینگه.شبها اکانت هر نفر بین 10 نفر شیر میشه.نقل قول:
ساعت 1:30 شب قم.پهنای باند1مگ
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کدوم شهر زندگی میکنید؟نقل قول:
من یک ماهی اهواز بودم.به نظر من تو اهواز به دلیل شدت گرمای هوا و تقریبا مرزی بودن اهواز،شبکه های بیسم اهواز اصلا درست کار نمیکنننقل قول:
تهرانم عزیزمنقل قول:
نقل قول:
من تو این چند سال که اهوازم وایرلس دارم توی هر شرایط اب و هوایی چه خاک باشه چه شرجی و چه گرمای بالای 50 درجه هیچوقت سرعتم کند نشده و معمولا اکثر اوقات پینگم زیر 40 هست
اولا ربطش به مرزی بودن شهر اهواز چیه؟ ثانیا فاصله اهواز تا مرز بیشتر از 150 کیلومترهست در صورتی که برد شبکه ها اونم وایرلس دیگه حداکثر 50 کیلومتر هست (وایمکس که جای خود دارد)
این مشکل وایمکس ها فقط به خاطر کم فروشی اپراتورهاشون هست.
اون هم اهواز که که اصلا رقابتی توی انواع شبکه های ارائه دهنده اینترنت نیست و نهایت تکنولوزی اداره مخابراتش توزیع و نصب شبکه های تلفن PCM هست.
الان سرعت دانلودت با IDM چقدر هستش؟نقل قول: