اسیاتک هم باز نشد!نقل قول:
Printable View
اسیاتک هم باز نشد!نقل قول:
آغا کسی نیست بدونه؟نقل قول:
از مخابرات کسی نیست تست کنه من با شاتل باز می کنم!نقل قول:
باز شد .............نقل قول:
نقل قول:س ا ک س کار میکنه.نقل قول:
سایر سرویسها هم کار میکنه
قند شکن خواستی پیام بده
مبشه توضیح بدین که اینو چطوری میشه وارد کرد؟ من ویندوز اکس پی دارم و واسه dns فقط 3 تا نقطه گذاشته یعنی 4 سری عدد 1 تا 233 میشه وارد کرد اینی که شما گذاشتی نقطه هاش زیاده!نقل قول:
QUOTE=naser;7667538]آقا وضعیت پ.ر.و.ک.سی تو وایمکس چطوره کار میکنه؟(س.ا.ک.س کار میکنه)؟
با چی میشه رفت تو فیس.بوک[/QUOTE]
ولی من خیلی مشکل دارم فری گیت خیلی ضعیف شده و هات اسپات و سایفون هم کلا وصل نمیشهنقل قول:
سرهم نیست ۲تا ۴تاست.نقل قول:
برای منم باز نشد!نقل قول:
دوست عزیز سرویسهای رایگان معمولا مشکلات خودشون رو دارن اگه سرویس سا ک س یا پ ی ام نا ین خواستید بهم پیام بدیدنقل قول:
بشدت و در حد اعلا سرعت load صفحات پایین هست . حتی بسختی میتونم p30world رو باز کنم . DNS رو هم عوض کردم فایده ای نداشته . ولی سرعت دانلود خوبه مشکلی نداره . چیکار کنم !؟
اسیاتک هم اوضاعش بهم ریختس مثل شما...نقل قول:
1ساعتی میشه
عوض کردن دی ان اس موثر نیست فقط چند بار مودم رو خاموش روشن کن هر دفعه پینگ بگیر تا یه روتی نصیبت بشه که تایم اوت کم بدهنقل قول:
سلام دوستان
من ایرانسل ندارم
ولی تو سایتش بودم که به روز رسانی واسه مودم های وایمکس گذاشته بود
خواستم کاربرای ایرانسل رو در جریان بزارم
همان بروز رسانی قبلی است. فکر کنم مال 6 ماه پیش باشه!نقل قول:
حالا این بروز رسانی چی کارایی داره؟نقل قول:
سلام :
من میخوام از یک حساب با 2 تا مودم استفاده کنم کسی تنظیماتشو بلده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.بخشید من می خوام سرعتم رو از 128 به 512 تغییر بدم.خواستم ببینم ایرانسل بعد از ارسال نامه استعلام می گیره?کیی هست سرعت بالای 128 گرفته باشه?میشه یک نمونه نامه بدید تا بببنم توش چی نوشته?!
سلام
من چطوری می تونم سرویس وایمکس ایران سل رو بدون گرفتن مودمش بگیرم (چون مودم روتر سازگار با وایمکس رو دارم)
از طریق سایت ایرانسل رفتم نشد
این دقیق نمی دونمنقل قول:
من تو سایت ایرانسل رفتم
دو تا شماره هست:
از خط ایرانسل 707
سایر خطوط 0937707000
تماس بگیر بگو
البته اگر از دوستان هم کسی این مشکل رو می دونه پاسخ بده
موفق باشید
سلام من یه دو هفته ای هست دو مگ وصل کردم و تا همین چند روز پیش سرعت عالی روی 260 بود ولی الان چند روز که سرعت افتضاح خراب همش طرفا 100 هست و فقط صبح حدودا یک ساعت سرعت خوب میشه میخواستم ببینم بقیه عزیزان دیگه که وایمکس دارن هم افت داشتن یا نه ؟
سلام. تائید میشه. مال منم 2 مگ ولی سرعت دانلود حدود 100. صفحه هم خیلی دیر باز میکنهنقل قول:
سلام دوستان یه کمک بکنید میخوام مودم یو اس بی بخرم کدوم بهتره؟
و در مورد خدمات ایا بهتر مبین نت هست اخه قبلا وایمکس مبین نت داشتم نظرتونو بگید ممنون میشم از نظر پشتیبانی و....!
ارتباطات بسی خوب است و انگار هیچ اتفاقی رخ نداده.... نه به چند روز پیش که ادم مشکل اعصاب می گرفت تا یک چیزی رو ببینه....
حالا هست.:n02:نقل قول:
در مورد خدمات پس از فروش نظر ندارم ( چون نه مبین داشتم نه مودم ایرانسل خراب شده که بخاطرش پیگیر بشم)
در مورد مودم بستگی به خودت داره :
نطر شخصی :
بر اساس تنها دو مدل فعلی که تو سایت هست ( مدل های دیگر رو نمی فروشن؟:n13:)
اگر مشکل مالی داری یا احتمالا کوتاه مدت استفاده می کنی مدل ارزانتر بهتره ولی اگر باسه طولانی مدت هست مدل گرونتر بهتره و بعدا وسایل بیشتری رو می تونی به صورت بی سیم وصل کنی.
اگر پوشش هم ضعیف باشه تو مدل اول مجبوری از تقویت کننده اش همیشه استفاده کنی ولی تو دومی نه ولی دومی فرقی نداره.
سلام از کاربران گرامی تقاضا دارم با امضا سرگشاده در مورد وضع اینترنت به دکتر حسن روحانی به لینک زیر مراجه نمایید، هر ثانیه به شمار کاربران افزوده می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وایمکس من ایرانسل بود بعدا رفتم تبدیلش کردم به مبین
حالا میخوام بدونم چطور میشه تنظیمات رو برگردوند؟
طوری که از هر دو استفاده کنم یا به عبارتی هروقت خواستم بین این دوتا عوض کنم
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه مرسی:n16:
باید زنگ بزنی ایرانسل در این مورد ... البته فکر کنم قبلا کاربرا در مورد وارد کردن فرکانس انتن های ایرانسل تو مودم هم بحث کرده بودن ( من دونبال نکردم ان موقع ) و می شد برگرداند به حالت قبل ...نقل قول:
من که دیگه خسته شدم از وضعیت وایمکس
قیمت بالا....پینگ فاجعه....سرعت کم
اولاش حداقل سرویس ثبات داشت و قطع نمیشد ولی حالا همونم نداره:n03:
از فردا میرم مخابرات دعوا که من اینترنت میخوام پورت خالی ندارین مشکل خودتونه :n24::n25:
خوشبختانه واسه من بعده انتخابات خوب شده!
وضعیت پینگ کسایی که 2مگ دارن چطوره؟
پینگ به سرعت ربطی ندارهنقل قول:
معمولا بین 250 تا 330 متغییره
نقل قول:مهم مک آدرس مودمته که الان تو هر دو اپراتور ثبت شده.
فقط کافیه فرکانس های ایرانسل هم تو قسمت WiMAX ---> Scantest اضافه کنی. بعدش با یوزر نیم و پسورد هر کدوم که خواستی کانکت شو.
شما مطمئنی؟نقل قول:
به احتمال زیاد سرتیفیکیت های ایرانسل و مبین نت با هم متفاوته که باید ایمپورت بشه اما امکانش رو از تو ادمین برداشتن.
بله مطمئن هستم. سرتیفیکیتی در کار نیست. بنده خودم BM632w ایرانسل دارم. چند وقت پیش که ایرانسل آپدیت این مودم رو تو سایتش گذاشت بنده مودم رو آپدیت کردم که بعدش دیدم قسمتنقل قول:WiMAX ---> Scantest تو فریمور جدید حذف شده و نمیشه فرکانس ها رو ادیت کرد!
فایل دانگرید هم پیدا نکردم. مودم رو با فریمور مبین نت که تو سایتش گذاشته آپدیت کردم WiMAX ---> Scantest اومد. فرکانس های ایرنسل رو هم در کنار فرکانسهای مبین نت اضافه کردم و با اکانت ایرانسلم بدون هیچ مشکلی کانکت شدم سرعت هم عالیه (2mbps). جالبه چون فریمور مبین روش ریختم تو کنسول مودم که میری لوگوی مبین نت رو میاره ولی در عمل فقط فرکانس ها مهمه و مک آدرس.
با تشکر
میشه دقیق تر توضیح بدی این فرکانس ها چی هستند؟نقل قول:
اگه امکانش هست با عکس بذار لطفا مرسی
پینگ از اروپا بین 150-190 هست و برای امریکا رو 190 ثابت . 2 مگ دارم.
دوستان برای اینکه که پینگ خوب بگیرید شاید مجبور شید چندین بار مودم رو ریست کنید تا بره رو ttl 46 یا 44 و روتینگ مناسب گیرتون بیاد والا ممکنه رو 300 هم پینگ بکنید.
آقا فاجعه بتمام معنی:n04:
پینگ بالا،سرعت لود صفحات فاجعه،سرعت دانلود هم شبا نوسان داره ولی تو روز خوبه
سلام
من می خواستم طرح بهاره 92 وایمکس ایرانسل را بگیریم
دراین صفحه قرار دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورده یک ساله 1024 چی هستش؟؟؟
دوستان سرعت دانلود و اپلودش چطور هست؟؟؟
شب ها دانلودش رایگان هست؟؟؟
شبی چقدر می شود با سرور خوب دانلود کرد؟؟؟
ممنون می شوم دوستان راهنمای بفرماین
نسبه به وایمکس مبین نت بهتر هست یا بدتر؟؟؟
باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
AB و CD: فرکانسهای ایرانسله
EF و GH: فرکانسهای مبین نته