lمتشکر---یکی از بچه ها چند وقتی این امپ را خریده می خواهد بفروشد به قیمت 1.300 خوبه قیمتش؟/نقل قول:
Printable View
lمتشکر---یکی از بچه ها چند وقتی این امپ را خریده می خواهد بفروشد به قیمت 1.300 خوبه قیمتش؟/نقل قول:
قیمت آکبندش 1600 هست.نظر شما مهمه که با قیمت 1300 خوبه یا نه.نقل قول:
این مدل نسبت به سامسونگ ارجحیت داره.نقل قول:
سلام--با کلی چک و چونه این امپ را 1.200 خردیم--من فعلا یک ست دست ساز سنمای 5.1 دارم این باندها پشت ان به صورت سیم گیر است یعنی دو سیم مشکی و قرمز است یک سر ان را لخت می شوند وبه سیم گیر باند می روند وسر دیگر به امپلی فایر -ایا برای این امپلی فایر باید برای سیم یک فیش بگذارم یا ایا هر دو سیم را لخت کنم چطوری به پشت ان وصل کنم چون پشت ان فیش است درست فهمیدم؟؟؟چون امپهای مثل دنون x500 پشت امپ سیم گیر دارد اما این امپ ندارد؟؟یک راهنمایی بکنید------متشکرمنقل قول:
سلام مبارک باشهنقل قول:
احتمالا به صورت پیچی هستش.پیچ شل کن و سیم رد کن و دوباره سفت کن
سلام دوستان اهل فن. خسته نباشید. یه سیستم سینمای خانگی چند تکه می خوام که 100% کیفیت صدا (و نه بلندی صدا) و فراگیر و بقولا 3D بودنش و تفکیک صداها برام مهمه. برای بازی و فیلم می خوام بیشتر، Dolby رو هم ساپورت کنه. توی یه سالن 6x6 جوابگو باشه. امکانات player هم اصلا برام مهم نیست. اگه کلا نداشته باشه هم چه بهتر! من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم. بازار هم پر از مدل های مختلف ال جی و سامسونگ و سونی و ... هست با انواع و اقسام قیمتها. ممنون میشم دوستان مطلع کمک کنن.
سلام-خیلی متشکرم--نقل قول:
دو ماه خیلی مزاحم شما شدم شرمنده بالخره کار به سرانجام رسید--
اگر سیم را داخل کنم و پیچ را ببندم سیم داخل رزوه قرار می گیرد و موقع بستن پیچ رزوه ها خرا ب نمی شود؟؟؟
سلام خواهش می کنمنقل قول:
منظورم من از پیچ نه به اون صورت.منظورم اینه که پیچی که مهره روش داره و داخل خود پیچ سورخ داره.یا به این صورت هست و یا باید بکشیش تا سوراخ ببینی
سلامنقل قول:
به قول شما بازار پر از مدل های مختلف با قیمت های محتلف.سقف بودجه شما این وسط خیلی مهمه.
آخه تو رنج قیمتا نیستم، بنا بر این سقف بودجه ای نیست. بر حسب روال همون ارزش در برابر قیمت مهم هست برام بر اساس کیفیت صدا.نقل قول:
کیفیت صدا تعریف متفاوتی از دید هر شخص میتونه داشته باشه.نقل قول:
بر اساس تعریف هر شخص مدل های زیادی هستند که ارزش در برابر قیمت دارند.
شما پولی که میتونید هزینه کنید مشخص کنید تا بشه پیشنهاد داد.
صفحات قبلی تاپیک مطالعه کنید تا حدودی رنج قیمت ها دستت میاد.
قابل توجه دوستانیکه دنبال سیستم خانگی استریو هستند:
فروشگاه راستین یک دست سیستم صوتی استریو شامل آمپلی A-70، سی دی پلیر PD-50 و بلندگوی مانیتور آدیو مدل Bronze BX-6 با سیمهای OFC داشت. با تستی که ازش گرفتم شدیدا شیفته کیفیت صدای این مجموعه شدم. توصیفی که میتونم از صداش داشته باشم بسیار شفاف و دارای بیس نرم و دلنشین بود. با اینکه ولوم صدا پایین بود، لرزش ووفرها رو می شد دید و هوای خروجی پورت حس می شد. آمپ حدود 1200 و جفت بلندگو 2200 بود.
قابل توجه دوستانیکه دنبال سیستم خانگی استریو هستند:
فروشگاه راستین یک دست سیستم صوتی استریو شامل آمپلی A-70، سی دی پلیر PD-50 و بلندگوی مانیتور آدیو مدل Bronze BX-6 با سیمهای OFC داشت. با تستی که ازش گرفتم شدیدا شیفته کیفیت صدای این مجموعه شدم. توصیفی که میتونم از صداش داشته باشم بسیار شفاف و دارای بیس نرم و دلنشین بود. با اینکه ولوم صدا پایین بود، لرزش ووفرها رو می شد دید و هوای خروجی پورت حس می شد. آمپ حدود 1200 و جفت بلندگو 2200 بود.
سلام دوستان
من قصد خرید ای وی ----- پیونیر LX87 رو دارم. اگر ممکنه یک جفت اسپیکر ایستاده برای این مدل رو توصیه کنید به همراه قیمت حدودی ممنون میشم
سلام--
من امپ پایونر دارم-کابل hdmiرابه ورودی ledوصل کردم وخروجی hdmi را به امپ نصب کردم پس چرا صدا از led وارد امپ وباندها نمی شود--درست نصب کردم؟؟؟
باید تی وی و امپ امکان ARCداشته باشننقل قول:
هر دو در حالت روشن ARC باشن
کابل ورژن 1.4 باشه ARC باشه
فقط یک خروجی تی وی حالت ARC داره
سلام دوستان تو رو خدا یکی کمک کنه
من سریال مورد علاقمو ویخوام تو سینما خانگی سامسونگ نگاه کنم
زیر نویس هست اهنگ پس زمینه فیلم هست ولی صدای دیا لوگ بازیگر ها نیست
یعنی اونا حرف می زنن صدای حرفشون نمیادولی صدای اهنگ فیلم میاد
هر کاری کردم نفهمیدم چه طوری درستش کنم
تورو خدا یکی کمک کند
توی کامپیوتر دیده بودم مشکلی نداشت تو ی دستگاه نمی دونم چرا اینجوره
سلام--نقل قول:
متشکر که جواب دادید--من امپ که جدید خردیدم پایونر923 است وتلوزیون که دارمled lg 42lm58000 است-نمی دانم این حالتی که شما گفتید روی این دستگاه است یا نه؟؟/
نیازی به خرید کابل اپیکال است یا نه؟؟
من یک dvd player هم دارم بهتر نیست کابل hdmi را از دی وی دی پلیر را به led وصل کنم ویک کابل اپتیکال بخرم وصل کنم به خروجی led و ورودی ان را نصب کنم به امپ چون led ام فلش خور است --هم وقتی فلش می زنم به led صدای (فیلم وموسیقی)از led به امپ و بعد باندها منقل شود وهم از فلش led ام استفاده کنم---تا نیازی نباشد یک کابل hdmi 1.4 بخرم--این جوری خوبه؟؟
سلام
دوستان یک سینمای خانگی معرفی کنید با قدرت بسیار بالا میخوام . دیسک بلوری رو پشتیبانی کنه . قیمت تا 1.600
میخوام 5 بلند گو و یک ساب ووفر داشته باشه .
میخوام ساب ووفر یعنی خود ساب ووفر در جلو دیده بشه . یعنی وقتی از روبه رو سینمای خانگی رو میبینی خود ساب ووفری که در باکس قرار داره رو از جلو ببینی .
متشکرم ....
اگر تلوزیون شما arcداشته باشه روی خروجی hdmi تلوزیون معمولا نوشته arc.اگر نوشته با کابلی که خصوصیت arcداره یعنی 4.1 باید به امپ وصل کنید و از تنظیمات تلوزیون خروجی صدا رو روی arc سینما خانگی بگذارید. روش با کابل اپتیکال هم خوبه .
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
می تونم بپرسم چرا؟نقل قول:
اینطوری بیشتر حال میکنم و احساس قدرت صدا به من دست میده :n02:
طراحی هم برام خیلی اهمیت داره . میشه معرفی کنین ؟
والله همه دنبال ساب down firing هستن.البته همه چی به طراحی کابینت بر می گرده.الزاما طراحی down firing یا front firing دلیل بر خوب یا بد بودن یه ساب نمیتونه باشه.نقل قول:
شما می تونی مدل mcs-737 از شرکت پایونیر تهیه کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی سوال دیگه . سینمای خانگی هایی که وایلرس هستند . برقشون چطوری تامین میشه . یعی این 4 تا پیاه هایی که دارای بلند گو هستند هر کدوم باتری میخورن ؟؟؟؟؟
کلا کدوم برند سینمای خانگی معرف تر هستش به ترتیب ؟ سونی ، پایونییر ، ال جی ، سامسونگ و ..؟
دو تا بلند گو بی سیم جداگانه به برق وصل میشن.از نظر برند هاسلیقه ها متفاوته ولی اون چیزی که طبق نظراتی که من تو این تاپیک تا حالا خوندم تو این مارک هایی که گفتید پایونیر و بعد سونی و بعد اون دو تا دیگه هم تقریباً مثل هم
کاملا درسته . منم کلی تحقیق کردم . از نظر رتبه و ... بهترین برند سینمای خانگی البته در ایران به ترتیب سونی ، پایونییر ، ال جی ، پاناسونیک ، فیلیپس ، سامسونگ هست .نقل قول:
سونی هم تو بلوری پلیر بهتره و هم تو سیستم صوتی ..در کل دنبال سونی هستم .
سلام--پشت led چیزی ننوشته--فقط من این led 3d را یک سال پیش خریدم--فقط توی کاتالوگ اون نوشته(((از کابل hdmi پر سرعت مجهز به قابلیت cec استفاده کنید))----حالا با این توضیحات بروم کابل hdmi 1.4 بخرم یا کابل اپتیکال؟؟؟نقل قول:
متشکر---
شاید سینما خانگی روی پخش از یکی از بلندگوهای چپ یا راست تنظیم شده .مثلا مونو یا استریو رو انتخاب کنید ببینید درست نمیشه.نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت cecمربوط به گنترل دستگاه مثلا پلیر با کنترل تلوزیون هست .تلوزیون من ال جی la9600هست و روی صفحه کنترلی میاد که میشه پلیر پایونیر رو کنترل کرد.تلوزیون شما هم باید arcهم داشته باشه چون جدید هست.وقتی تو تنظیمات گزینه صدا و بعد خروجی صدا رو میزنید غیر از بلندگو تلوزیون گزینه بلند گو خارجی (اپتیکال/hdmi arc )رو نداره؟ تلوزیون من اینرو داره.
سلام-- به تنظیمات led نگاه کردم در قسمت صدا به غیر موارد معمولی این گزینه ها بود--نقل قول:
1-خروجی دیجیتال:1-خودکار-2-pcm
2-بلندگوی تلوزیون:1-خاموش-2- روشن
3-تنظیم صوتیdtv:--خودکار--he.acc--dolby digita+--dolby digital--mpeg
]چیزی دیگری نبود----
سوال دوم---من علاوه بر امپ--یک dvd player دارم ویک ضبط ال جی--می خواهم صدای استریو را از این ضبط گوش کنم--از خروجی dvd player به وسیله یک کابل hdmi وصل کردم به led و یک خروجی دو فیشی را وصل کردم به ورودی aux ضبط که تصویر dvd player ازled باشد وصدای ان ازضبط بیرون بیاید اما صدا از ضبط بیرون نمی اید و صدای ان از Led می اید صدای Led هم خاموش کردم اما فاید نکرد- علت کجاست؟؟
متشکرم
سلام-
من دیروز یک کابل hdmi 1.4 خریدم وصل کردم از خروجی امپ به led 3d ام بعد امپ را گذاشتم در حالت tv اما باز هم صدا از امپ و باندها بیرون نمی اید؟؟/چکار کنم این برای من معضلی شده---االان از ال جی پرسیدم گفت led شما قابیلت arc ندارد--حالا چکار کنم
پس باید از کابل نوری استفاده کنینقل قول:
سلام--داوود جان--نقل قول:
1-پس لطف کن نحوه ارتباط بین dvd player و امپ وled را بیان کنید چطوری باهم ازتباط بدهم تا بهترین نتیجه را بگبرم؟؟؟
2-امپ را در چه حالتی یا منویی بگذارم که هم کانالهای شبکه سیما وهم فلش را که به3D led بزنم صدایش از باندها بیرون بیاید؟؟\
3-عملا نصفی از خاصیت این امپ به خاطر اینکه LED امARC ندارد از بین خواهد رفت---درسته--
متشکرم
با اجازه...نه این طور نیست اگه تلوزیون خروجی اپتیکال داشته باشه که حتما داره همون کار arcرو انجام میده یعنی هر صدایی از تلوزیون بیرون بیاد چه شبکه ها چه یو اس بی از کابل اپتیکال به امپ منتقل میشه . حالا دوستان اتصالات رو توضیح میدن
آقایون لطفا راهنمایی کنید تورو خدا نگین فقط که مشکل از سی دیه
کمک کنید درست شه بعضی از فیلما توش خوبه بعضیا اینجوریه نمی دونم چرا
صدای بازیگرا گنگ یا اصلا نمیاد
دکمه تغییر حالت صدا هم غیر فعال می شه مثلا نمی شه رو حالت matrix یا بقیه حالت ها گذاشت اصلا تغییر نمی کنه
یه فیلم گذاشتم دیشب اینجوری بود تو کامپیو تر صداش میاد تو دستگاه نمیادبعد یه فیلم دیگر گذاشتم خوب بود مشکلی نبود
سینما خانگی و ال ای دی سامسونگ
سلام دوست من--خیلی متشکر دوستان لطف کننند دو سوال بالای من را جواب بدهند--چند نکته رابگم--نقل قول:
وقتیLED ام ARCنداشته باشد اما امپ دارد پس نمی توان اگر فیلمی با کیفیتی در ِ dvd playe بگذارم وامپ با حفظ کیفیت اون را به led منتقل کند چون من دوطرفه یا arc تلوزیون ندارد--
2-ایا عملا اون کابل hdmi 1.4 بلا استفاده شده-درسته؟؟
سلامنقل قول:
arc همونطور که دوستان گفتند مربوط به امکان برگشت صدا اتلویزیون هست و ربطی به صدای ورودی به امپ ندارد
شما می تونید تمام سورسها رو ( پلیر - ----- -.... ) به امپ وصل کنید و از امپ خروجی بگیرید به تلویزیون
در این صورت صدا مطابق کیفیت سورس تون از امپ خارج شده و به اسپیکرها میره - در اینجا arc هیچ کاره هست
arc تو کشور ما که میشه گفت تلویزیون هیچ پخش باکیفیتی نداره تقریبا بی اثره
arc موقعی مفیده که شما از صریق استریم اینترنتی فیلمی با چند کانال صدا ببینی یا شبکه hd صدا و سیما در 20 سال بعد فیلمی با صدای چند کاناله بزاره در این صورت صدا از تلویزیون برگشت کرده و با همون کیفیت سورس از امپ خارج میشه
اگه میخوایید همین صدای فعلی صدا و سیما رو چند کاناله استریو بشنوید می تونید از خروجی اپتیکال استفاده کنید
دیگه مطمئنم ایراد از سی دی نیست چون از بلند گوی تلوزیون خوبه و مشکلی نداره
از بلند گوهای سینما خونگی لعنتی نمی دونم چرا صدا نمیاد