omidvaram:n12:نقل قول:
Printable View
omidvaram:n12:نقل قول:
معمولا ثبت نام و انتخاب واحد از نیمه دوم شهریور در اکثر دانشگاههای کشور شروع میشه.نقل قول:
دوستان لطفا یکی کمک کنه[emoji18] [emoji17] [emoji18] [emoji17]نقل قول:
با تشکر
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
شانس اوردیم درسمون تموم شد و مدرک گرفتیم این ترم . الان رفتم دیدم واسه ترم بعد شهریه ثابت 100 تومن اضافه کردن باز . هر ترم هی به دزدی هاشون اضافه میکنن
امروز داشتم انتخاب واحد می کردم، از قبل شهریه ثابتو ریخته بودم، کارمو انجام دادم ولی اومدم یکی از واحدا رو حذف کنم که با این پیغام مواجه شدم:
تا بحال هیچ وقت اینجوری نمی شدنقل قول:
بدهي ترم جاري 20928558 بابت ثبت نام مبلغ خاص 12500000 بدهکار مي باشيد مبلغ مجاز بدهي 500000 مبلغ پرداختي ترم جاري 12365678 ريال مي باشد مبلغ قابل پرداخت جهت ثبت نام 20562880 مي باشد
نمیخوام کل پولو همین الان واریز کنم، راهی هست بشه به صفحه انتخاب واحد دوباره دسترسی پیدا کرد؟ (ثبت نهایی نزدم)
- - - Updated - - -
كارشناسي ارشد كرمان قبول شدم
كسي نميدونه شهريه ها رو ؟!
مديريت دولتي / تحول
نمره من با آخرین فرد قبول شده فقط 36 نفر فاصله داره! توی تکمیل ظرفیت امکان قبول شدن هست؟ (واحد تهران مرکزی)
پارسال رتبه همسرم 1 نفر فقط با آخرين فرد قبول شده فاصله داشتنقل قول:
نمره من با آخرین فرد قبول شده فقط 36 نفر فاصله داره! توی تکمیل ظرفیت امکان قبول شدن هست؟ (واحد تهران مرکزی)
هر چي منتظر تكميل ظرفيت شديم اعلام نشد
آخرش يه لينكي دادن گفتن درخواست بدين
چندين ماه بعد اعلام كردن كه موافقت نشده !
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس با این حساب دانشگاهاشون فقط به درد خودشون میخوره
فک نکنم تکمیل ظرفیت داشته باشه چون یکی از بچه ها قبول شده اما تو کارنامه زده که قبولی در ترم بهمن .
من ارشد نرم افزار قبول شدم شهریه اش چقدره؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام.یکی از دوستام برای ورود به دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کرده.خواستم بدونم نتایج بدون کنکور دانشگاه ازاد کی میاد؟
دوستان منظور از وثیقه در متن زیر چیه؟چک؟سفته؟نقد؟
الف- در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کارشناسی خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی با قید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و سپردن وثیقه برابر دستور العمل ثبت نام می نماید، وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.
از شرایط ثبت نام دانشگاه آزاده
نتایج اومده.قبول هستن ایشون.تو سایت اطلاعیه زدن ک برای ثبت نام باید چیکار کرد.یه اس ام اس هم باید اومده باشه برای من ک اومدنقل قول:
دوستان من ارشد معماری کامپیوتر تهران قبول شدم، شهریه هر ترم ثابت و متغیر چقدر در میاد؟
سلام
کسی می دونه شهریه ثابت و متغیر رشته روانشناسی و کامپیوتر -نرم افزار هر ترم چه قدر هست؟
سلام
کسی می دونه شهریه ثابت و متغیر رشته روانشناسی و کامپیوتر -نرم افزار کارشناسی هر ترم چه قدر هست؟
بدون آزمون ارشد اومده؟نقل قول:
لينك؟
- - - Updated - - -
زمان ما هم چك ميگرفتن هم سفته !نقل قول:
- - - Updated - - -
زمان ما هم چك ميگرفتن هم سفته !نقل قول:
سلام امیدواااااارم جوابمو بدین
من کلا ۲۷ واحد دارم تا درسم تموم بشه و از اونجایی که دانشگاه ما ۷ واحد معرفی به استاد میده من خواستم ۲۰ واحد بگیرم و ۷ تا هم معرفی به استاد
همه چیز خوب بود تا اینکه الان فهمیدم با کاراموزی فقط میشه ۱۶ واحد در ترم داشت...حالا من باید چیکار کنم؟؟؟
اگر کمیسیون موارد خاص تایید کنه میشه ؟ نامه از رییس اموزش چی ؟
سوال دوم : من اصلا نمیتونم ترم بهمن برم دانشگاه...مسایل خانوادگی
من قبلا کاردانی داشتم ولی کارشناسی پیوسته شرکت کردم و الان این مشکلو دارم اگه به هر دلیلی نتونستم حلش کنم میتونم مدرک معادل کارشناسی ناپیوسته بگیرم ؟
همه چارت ناپیوسته رو پاس کردم...
نتایج چی؟ تو سایت آزمون رشته بدون آزمون و محل دانشگاه رو انتخاب میکنی "رسید ثبت نام" میگیری، موقع ثبت نام دانشگاه مورد نظر (که معمولا نیمه دوم شهریور شروع میشه) میرین رسید ثبت نام رو میدین و اقدام به ثبت نام میکنین.نقل قول:
ثبت نام نیمه دوم از کی شروع میشه؟
سلام دوستان
من مهندسی فرایند علوم تحقیقات قبول شدم ارشد ولی تو سایت علوم تحقیقات صنایع غذایی و بیو تکنولوژی و جداسازی رو داره؟
ممنون میشم کمکم کنید اگه کسی اطلاعی داره
سلام دوستان
من مهندسی فرایند علوم تحقیقات قبول شدم ارشد ولی تو سایت علوم تحقیقات صنایع غذایی و بیو تکنولوژی و جداسازی رو داره؟
ممنون میشم کمکم کنید اگه کسی اطلاعی داره
سلام دوستان
من ارشد دانشگاه آزاد قبول شدم میخواستم بپرسم اگه این ترم نرم واسه ثبت نام ترم بهمن برم ثبت نامم میکنن؟ بعدش شهریه ثابت این ترمو باید یدم؟
نقل قول:اینو از سایت یکی از دانشگاه ها برداشتم سامانه ثبت نامشنقل قول:
شهریه رشته های کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۳۹۴
رشته تحصیلی تعداد واحد شهریه ثابت (ریال) شهریه متغیر(۱۰ واحد نظری) ریال شهریه ثابت و متغیر (ریال) بیمه دانشچویی (ریال) هزینه خدمات آموزشی (ریال) علی الحساب
مبلغ کل واریزی (ریال) فنی و مهندسی
۱۰ واحد نظری
۱۴.۶۱۶.۰۰۵ ۹.۴۱۹.۵۳۰ ۲۴.۰۳۵.۵۳۵ ۲۰.۰۰۰ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ۲۵.۰۵۵.۵۳۵ علوم انسانی
۱۰ واحد نظری
۱۳.۳۶۳.۴۸۳
۹.۴۱۹.۵۳۰
۲۲.۷۸۳.۰۱۳ ۲۰.۰۰۰ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ۲۳.۸۰۳.۰۱۳
توروخدا جواب بدیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد
سلام خسته نباشید
بچه ها یه سوال دارم تورو خدا اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده
من قسمت کارنامه کل برام زده 59 واحد پاس شده ولی وقتی درسای پاس شده ترما رو خودم جمع میزنم 23 تا بیشتره
با چارت پیش نرفتم ولی تاجایی که یادمه پیش نیازارو رعایت کردم
کسی اطلاع داره چی شده؟؟
کسی اینجوری نشده ؟؟؟
نکنه حذف شده باشن آخه عقبم ایناروهم که حذف کنن بیچاره میشم باید برم بمیرم:n28::n03::n03:
سلام
شهریه ثابت رشته های مهندسی کارشناسی چقدره؟
سلام
من ارديبهشت امسال فارغ شدم و يه سال تا خدمت فرصت دارم اما من ميخوام براي رفتن اقدام كنم خارج از كشور
حالا چون ميترسم يه وقت كارم درست نشه ميخوام ازاد ثبت نام كنم ارشد
الان ميخوام بدونم من اگه كار خارجم درست بشه ميتونم انصراف بدم و واسه اون برم؟ برا اجازه خروج دادن به مشكل برنميخورم؟
ممنون
. باید ثبت نام کنی و کاراتو انجام بدی و شهریه ثابت ترم مهر رو بدی و بعد از ترم بهمن بری سر کلاس . چون از طرف سازمان شما ترم مهر قبول شدی و نمیتونی همینجوری بری واسه بهمننقل قول:
قبلا جایی مهمان نبودی که نمراتت هنوز ثبت نشده باشه تو سایت ؟ یا دروس معادل سازی نداری که هنوز تو جمع واحد ها حساب نشده ؟نقل قول:
شما یه کارنامه کل از سایت بگیر همونه ! اگر هم چیزی حذف شده باشه جلوش میزنه به چه علت بوده مثلا میزنه حذف پیش نیاز...ولی بعید میدونم بدون اطلاع ۲۳ واحد حذف کنن !!!!!
لطفا پاک شود
من فردا باید برم ثبت نام! اگه کسی میدونه بگه لطفانقل قول:
والا من دخترم ولی تا جایی که میدونم و واسه دوستان پیش اومده اگه مشمول باشی اجازه خروج از کشور رو نداری مگر اینکه کارت دانشجویی اونجا رو داشته باشینقل قول:
ولی اگه فردا رفتید دانشگاه قبل از ثبت نام از امور دانشجویی و مشمولین دانشگاه سوال کنید
سلام
دوستان مهلت ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد تا کی هست؟؟
برای ترم بهمن ماه هم میشه بدون آزمون ثبت نام کرد؟؟
سلام. یه سوال داشتم. اگر یه ترم به علت اینکه سر جلسه امتحان نرفتم و مثلا 4 واحد پاس کردم حذف بشه ، اون درسی رو که تو این ترم برداشتم و قبول شدم هم حذف میشه؟ یعنی انگاز تا حالابر نداشتمش؟
ممون میشم راهنمایی کنید
خیر ..........نقل قول:
- - - Updated - - -
بلهنقل قول:
http://azmoon.org/
اقا من ترم 4 مکانیک هستم فقط 32 واحد پاس کردم حالا میخواستم ببینم ازاد حداکثر چند ترمه میشه تموم کرد ؟
اعصابمو داغون کرده این قضیه میخواستم انصراف بدم از نو تو یه رشته جدید بخونم
به نظرتون با این وضع میتونم 9 یا 10 ترمه تموم کنم؟
چارت دروس رشته خودتون رو بذارید جلوتون و ببینید کلا چند واحد باید پاس کنید. معمولا کارشناسی های فنی مهندسی بالای 145 واحد هستن. اگر شما ترم 3 رو تموم کردید و تا به الان 32 واحد پاس کردید، برای اینکه بتونید تا ترم 10 تموم کنید درستونو حداقل هر ترم باید 15-16 واحد درس پاس کنید. بدون مشروطی و افتادن در دروس! البته ترم تابستانی رو محاسبه نکردم.نقل قول:
سلام دوستان من برای ورودی بهمن کارشناسی مهندسی اجرایی عمران سمنان شبانه قبول شدم به نظرتون کدوم دانشگاه انتخاب کنم (سمنان یا تهران جنوب بدون کنکور) یا این که صبر کنم سال دیگه کنکور بدم حداقل قزوین قبول شم چون جا دارم
لطفا نظرتون بگین