آقا ول کن دیگه ! ما هی میایم فکرمون رو از کنکور و سوال ها بکشیم بیرون باز تو میکنیش تو :41:نقل قول:
Printable View
آقا ول کن دیگه ! ما هی میایم فکرمون رو از کنکور و سوال ها بکشیم بیرون باز تو میکنیش تو :41:نقل قول:
دوست گلم شما منطقه چند حساب شدی ؟نقل قول:
من الحمد لله راضی بودم ولی یه 5 دقیقه شیمی کم آوردم نسبت به پارسال خیلی آسون بود من ان شاءالله دو رقمی میارم
اون امضا تون هم از روی انصاف نیست پاکش کنید
به نظر من هم یک درسته (چون خودم هم یک رو زدم! )ولی این ها سنجشی تصحیح می کنن کاری به درست یا نا درستی ندارن...دیمیه:27:نقل قول:
حالا جدی به کی بگیم اینا رو! :19:
دقیقا! صفحه ی 41 کتاب دینی اون جمله رو درست جلوی وجدان اخلاقی نوشته و بعدش توضیح داده که این همون نفس لوامه است و اشاره کرده به همون آیه ای که خدا به نفس لوامه قسم خورده (و تو گزینه 1 هم اومده) ولی به قول شما جواب درست رو گزینه 2 زدن:13: منم اونو 1 زده بودم:41: حالا قسمت جالب تر اینجاست که می گن از پاورقی ها سوال نمیاد ولی اون آیه گزینه1و4 تو پاورقیه:19:نقل قول:
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
ایشونو نمی دونم ولی شما حتما منطقه شاهد حساب شدین نه؟؟؟:5:نقل قول:
خیلی سوال شاخیه!نقل قول:
اینو معلم ما خیلی روش تاکید کرد که تا حالا نیومده و مهمه...
به اون "برخاسته "باید دقت کنی!
اولین خط همون نفس لوامه رو دوباره بخون...
دقیق یادم نیست ولی یه چی تو این مایه هاست:
گرایش انسان به نیکی ها و زیبایی ها سبب شده.....
هر چند من خودم اینو جواب ندادم!:31:
خدا شانس بده :5:نقل قول:
البته مراقب ما هم خیلی گل بود واقعا از حوزمون راضی بودم دیروز :20:
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
آره حالا فهمیدم ....معلم *** که ما فقط بلد بود تست دو گزینه ای! ازمون بگیره و بیکارم که شد بشینه از ماجراهای رضاکوچولو نابغه ی دو ساله (پسرش) صحبت کنه سر کلاس :13:نقل قول:
همین الان چشمم به این تاپیک افتاد چون این بخش سایت تا حالا نیامده بودم .
اول ارزوی موفقیت برای همه عزیزانی که در کنکور شرکت کردند رو دارم .
بنده رفتم و سوالات ریاضی و تجربی رو دیدم و سوالات استاندارد و معقول بود .
سوالات ریاضی و فیزیک اگر برای شما سخت به نظر رسیده چند دلیل کاملا اساسی دارد :
1. شیوه مطالعه غلط بوده . اگر شخصی 4 ساعت در روز مفید درس بخواند بهتر از ان کسی که در روز 10 ساعته
غیر مفید خوانده نتیجه می گیرد .
اول باید کلمه " مفید " را بدانید چیست ؟ مفید خواندن می گویند یعنی شما بدون توجه کردن به چیزی با تمام تمرکز
بر روی ان درس مطالعه کنید . نه در حین خواندن حواستان به چیز دیگری برود و نه یک چیزی رو در حین درس بخورید
و با موبایل بازی کنید و دیدید فهم درس سخت هست درس رو نیمه کاره ول کنید و سراغ اینترنت و کامپیوتر بروید .
یا با دوستتان بیرون بروید .
برای بدست اوردن هدف های مهم باید همیشه قید برخی از کارها رو زد .
درس هایی مانند ریاضی و فیزیک نیاز به مطالعه عمیق و علاقه دارند و چون شیوه مطالعه شما غلط بوده
سوالات نیز برای شما سخت بوده .
شما قرار نیست برای درصد بالای درس ریاضی 100 تا کتاب مختلف بخوانید .
یک کتاب تست کنکور سراسری کاملا کفایت می کند .
کتاب تستی خوب هستش که سوالات استاندارد و مطابق سراسری رو داشته باشد .
به عنوان مثال بعضی ها وقت زیادی رو برای خواندن هندسه پایه می گذارند و حتی به کلاس های کنکور هم می روند
در حالیکه اشتباه بزرگی رو دارند مرتکب می شوند . و کسی که در کلاس کنکور هستش مطمئنا به فکر جیب
و پول خودش هست نه به فکر شما .
قرار نیست شما تمام سوالات ریاضی یا فیزیک رو پاسخ دهید . مطمئننا از 55 سوال ریاضی اگر 25
سوال هم جواب بدهید رتبه ای که می خواهید رو بدست می اورید .
در صورتی که شما تنها کاری که برای هندسه پایه باید انجام بدهید این هستش که :
کتاب درسی رو + تمرینات و مثال های کتاب رو خوب مطالعه کنید و کاملا یاد بگیرید و تست 10 سال کنکور سراسری رو
برای این درس خوب بخوانید و حل کنید . اگر 6 سوال از هندسه پایه بدهند بدون شک شما لااقل 4 سوال ان رو حل خواهید کرد.
دوما کسانی که تدریس در مدارس دولتی رو پیش می کشند هم باید بدانید که اگر طبق شیوه
مدرسه به جلو بوید بدون شک در کنکور شکست خواهید خورد و رتبه و رشته ای را که
می خواستید رو بدست نمی اورید . دلیلش هم مشخص هست چون اکثر دبیران سواد کافی رو برای تدریس
و اماده سازی کنکور ندارند . و دبیرانی هم که مطالعه دارند به خاطر حقوق کمی که از مدارس می گیرند
همان تدریس سطحی کتاب را انجام می دهند .
این ها تجربه های خودم بوده که اگر شما هم این نکات رو بکار بگیرید بدون شک موفق می شوید .
البته بنده خودم حدود 9 سال پیش کنکور دادم و موفق هم شدم مکانیک خواجه نصیر قبول شدم .
من هم اوایل درس خواندن به همین مشکلات شما بر خوردم ولی بعد از گذشت مدت زمانی
فهمیدم شیوه درست مطالعه چگونه هستش .
و واقعیتی رو هم بگویم برای اینکه وقت برای مطالعه کم نیاورم روزانه پیش دانشگاهی رو ول کردم و رفتم شبانه
غیر حضوری ثبت نام کردم . و خوب کاری هم انجام دادم چون همان سال اول قبول شدم .
در ضمن فکر نکنید کسی که دانشگاه سراسری تهران می رود و شریف می رود نابغه هستش
تنها کاری که انجام داده درس رو " مفید " خوانده است .
********* یک نکته بسیار مهم هم این هستش که هیچوقت به فکر این نباشید که
امسال قبول نشدم مسئله ای ندارد سال دیگر شرکت می کنم و قبول می شوم این فکر کاملا اشتباهی هستش .
اگر می بینید رتبه 9000 یا 10000 اورده اید و می خواستید به سراسری تهران در رشته ای بروید که باید رتبه زیر هزار را بیاورید
و حوصله خواندن رو دارید و حتم دارید که موفق خواهید شد و یا کسی هستید که سرتان تازه به سنگ خورده و اراده قوی
دارید مسئله ای ندارد سال دیگر موفق می شوید .
در غیر اینصورت وقت خودتان رو الکی برای سال دیگر هدر ندهید .
در خواست کمک فوری : بچه ها کسی کارنامه ی آزاد پزشکی با تراز 7000 سراغ نداره؟؟؟ خواهشا کمکم کنین می خوام بدونم چه حدود درصدایی باید بزنیم واسه آوردن یه همچین ترازی:20::20::20:
درصد که حساب نکردم واسه حفظ روحیه هم ترجیح میدم حساب نکنم . ولی اگه درست یادم مونده باشه 20تا رو زدم تعداد غلطشم نمیدونم ولی خداییش فیزیکش از 84 سنگینتر بود چون من 84 رو زدم اینقدر بهم فشار نیومد شایدم واسه خاطر جو آزمون امروز بود این حس رو دارمنقل قول:
شما چه زود نا امید شدی من از ظهر تا الان با 20 و چند نفر از بچه های قوی تماس گرفتم متفق القول همگی میگفتن فیزیک سخت بود. خوبی کنکور به اینه که نمیگن همه باید 50درصد بزنن میگن هرکی بالاتر بزنه رتبش بهتره. پس نگران چی هستی؟ منطقی فکر کنی و از دوستات بپرسی میبینی خیلیا همین تعدادی که تو زدی رو هم نزدن یا شایدم زده باشن ولی از کجا معلوم غلط نزدن؟نقل قول:
[QUOTE=faeze.t;5136908]الان هیچی نمیشه گفت شاید اونی که فکر میکنه زیر هزاره رتبش 10هزار بشه اونی که فکر کنه 10هزاره زیر هزار بشه . باید نتایج بیاد الان این حرفا زوده . اگه سخت بوده واسه همه بودهنقل قول:
کنکوری هاااااااااااااا
بابا من از من میشنوید بیخیال این تاپیک شید و برید پای زندگیتون...هر چی بوده تموم شده رفته...کار من و امثال من رو تکرار نکنید که بعد از کنکور 1 ماه اعصاب نداشتیم و بعد از نتایج هم تا 3 ماه داغون بودیم...اینطوری که میاید اینجا بیشتر دلهره میگیرید و هی بقیه رو میبینید که درصداشونو خوب زدن و شما حس بدی بهتون دست میده
دنبال درصد هاتونم نرید که چون اعصاب خوردی هیچ چیز دیگه ایی هم براتون نداره...
بدترین حالت ممکن رو تصور کنین که وقتی بهترش اتفاق افتاد خوشحال بشید...
گور بابای کنکور:31:(من الان میگم حیف اون همه زمان که قبل از نتایج و بعد از نتایج از دست دادم و میتونستم ازشون لذت ببرم ولی از دست رفتن....این یک ماه و نیمه بهترین زمانیه که دارید...بعدشم که رفتید دانشگاه دوباره باید بشینید درس بخونید...پس بیخیال هرچی کنکور و درسه شید توی این یه ماهه)
کاش منم به حرف اونایی که پارسال اینارو میگفتن بهم گوش میدادم
از ما گفتن بود:31:
دیگه بحث نکنیم.
من که دیگه فراموش کردم وفقط دارم به ازاد فکر میکنم من تراز 5000 میخوام البته سال قبل تراز اخرین نفر 4200 بود حالا من برای محکم کاری 5000 میخوام .
من درصد ها مو نگاه کردم تو کنکور امروز دیدم باغبانی قبول میشم .
پیش به سوی ازاد------------------------------------------------------------------->
سلام دوستان امیدوارم کنکورتون رو خوب داده باشین
کنکور تجربی چه ط.ر بود ؟
کسی سوالات رو نداره ؟
نقل قول:کد:http://www.sanjesh.org/index_ex89.htm
سلام عرض شد دکتر جان .نقل قول:
کنکور امروز جز ریاضی و فیزیکش بقیش راحت بود. زیستش از همه راحتر . سوالاتشم فکر کنم روی سایت سازمان سنجشه کلا نسبت به سالای قبل منطقی تر بود(از حق نگذریم فیزیکش تخیلی بود)
امیدوارم هر کی کنکور داد موفق باشه و اون چیزی هم که می خواد قبول بشه
ولی اگه به هر دلیلی فکر می کنید نمیشه یا حالا نشد ناراحت نشید زیاد و از این وقتی که توی تابستون دارید لذتش رو ببرین
پیشنهاد هم می کنم طوری انتخاب رشته کنید که قبول شید حتما و رویا پردازانه فکر نکنین ، یعنی قدر عمر خودتون بدونید ، 1 سال هم یه ساله ، واقعا فکر این که بزارین برای سال بعد رو از سرتون بیرون کنید، چون ممکنه تو همون دوران دانشجویی ( حالا نه اون دانشگاهی که دوس دارین ) کلی اتفاق خوب واستون بیفته و همیشه خدا رو شکر می کنین که خوب شد رفتم این دانشگاه رو و یه سال از عمرم رو نابود نکردم
موفق باشید :40:
اینو موقع انتخاب رشته دانشگاه آزاد از سایت پیروز (مطمئن نیستم!) دانلود کردم یه سری کارنامه از ترازی 3000 تا 8000نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی:11::11::11: پزشکی زیرمجموعه ی یکه؟؟؟نقل قول:
اره دیگه زیر مجموعه 1 هس
مگه شما ریاضی نبودی؟
منم میخواستم پزشکی همینجوری شرکت کنم :دی :دی ولی دیدم حسش نیس ((:
خواهش میکنم واقعیتش از رشته تجربی سر در نمیارم!!!:31: آخرین صفحه فایل نوشته پزشکی دیگه نمیدونم اونه یا نه الان به دفترچه هم نگاه کردم گروه پزشکی جدا زده اصلا تو زیر مجموعه های تجربی پزشکی خالی ندیدم!!!نقل قول:
ویرایش:
حالا شما مطمئنید ؟! :13: چون من تو زیر مجوعه های تجربی دانشگاه آزاد پزشکی ندیدم!!!نقل قول:
ره دیگه زیر مجموعه 1 هس
مگه شما ریاضی نبودی؟
منم میخواستم پزشکی همینجوری شرکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیدم حسش نیس ((:
قبلا پرسیدم کسی جواب نداد....
این رشته های خاص جریانشون چیه که تو سایت سنجش زده؟
اگه انتخابشون کنیم جزو اون 100 انتخاب رشتمون قرار میگیرن یا نه؟
مگه من گفتم تجربی؟
مجموعه دو شامل گروه تجربی و کشاورزی و ... هست که فکر کنم 4 تا زیر مجموعه داره
مجموعه هفت گروه علوم پزشکیه
که فقط یه زیر مجموعه داره ... زیر مجموعه 1
خوب کنکور زبان هم دادم ، باز ادبیاتش بد قلق بود.
ولی زبان تخصیصیش آسون بود. دوبار دفترچه رو خوندم تا ساعت شد 6:دی دیگه زدم بیرون
از 70 تا 63 تا زدم. ریدینگ اول آسون ، ریدینگ دوم تا حدی مفهموی ، ریدینگ سوم مفهموی و بیشتر باید با آرایه تشبیه آشنا بودی:دی
کلوز تستش تخیلی بود:دی
----------------
مریم خانوم خوش سلیقه هستیدا :دی
از اسمش معلومه خاصه ديگه ! :31: نه جز 100 تا حساب نميشه !!! به اين خاطر بهشون ميگن خاص كه مراحل مصاحبه و ... داره !!!نقل قول:
اينم يه كارنامه كه پارسال قبول شده :
کد:http://gozine2.ir/files/karname88/ry3-25.htm
ولی اونطور که من شنیدم باید توی 10 انتخاب اول انتخاب رشته هم واردشون کرد!نقل قول:
اره فکر کنم اینجوری باشه ... ولی دقیق مطمئن نیسم یادم رفته!!نقل قول:
ولی اونطور که من شنیدم باید توی 10 انتخاب اول انتخاب رشته هم واردشون کرد! __________________
ولی نامردیه بیشترشون واسه آقایونه !!!
از چه لحاظ ؟نقل قول:
مریم خانوم خوش سلیقه هستیدا
من که زیاد خوب ندادم
میشه گفت نرمال به پایین
اون چیزی که میخواستم نشد
دوستان پیام نور بازرگانی چه رتبه ای رو میگیره منظورم قزوینه
پس یه رقمی می شه! قبول بشی می ری؟نقل قول:
حالا عمران جز کدوم زیر مجموعه است؟نقل قول:
تو دفترچه آزاد 10 تا زیرمجموعه است که عمران 6 است
اما تو این لیست فقط 4 تا زیرمجموعه داریم
یک چیزی بگم نمیزنی ؟ دیالوگ آسون بود.:دینقل قول:
بچه ها من يه سواليه چند روزيه فكرمو مشغول كرده ! اين سازمان سنجشي ها يكسال كامل وقت دارن اونوقت تو اين يكسال نميان يه نگاه به اين سوالا بندازن تا اگه سوال مشكل چيزي داره ( مثلا همون سوال 101 رياضي ) سوالي باهاش جايگزين كنن يا همون شيمي كه زده جواب 1و4 !!! من كه فكر كنم اينا فقط شب ازمون ميرن يه نگاه به سوالا ميندازن !!!
ینی فقط یه نفر اینجا کنکور تجربی داده؟!؟!
عجب خفتیه که هیشکی نباشه باهات همدردی کنه!!!!:9:
عمران زیر مجموعه 6 ریاضیهنقل قول:
خوب نداره دیگه تو این فایل
یکی لطفا قاعده neither و either رو بگه !
به نظرم به این خاطره که خود طراح ها متوجه غلط بودنش نشدن و بعد کنکور که بقیه ی دبیرها هم سوال ها رو دیدن فهمیدن و به سازمان سنجش گفتن.نقل قول:
شاید می خوان یه حالی بهتون بدن:31::31::31:نقل قول:
آره مرسی من دیگه بعد زبانو نگاه نکرده بودم خوب شد گفتینقل قول:
اگه سراسری تو به خوبی! من داده بودی حتما الان حسش بود :41::41:(منظورم اینه که برا منم از رو اجبار حسش هست :13:)نقل قول:
اسم تاپیک باید تغییر کنه به کنکور ریاضی!!!!!
جایی واسه بچه های رشته های دیگه نیست اینجا!!!!:27:
خـــــــــــــبــــــــــ ر :
بر اساس قانون از داوطلباني كه بين نمره كنكور و سوابق تحصيلي آنها مغايرتهاي غيرمتعارف وجود داشته باشد، آزمون مجدد گرفته ميشود .
کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8904110320
همدردی دیگه برای چی!!!نقل قول:
باید خوشحال باشی که یه کوفت و زهرمار بزرگ رو پشت سر گذاشتی.:27: