یکی پیدا میشه به من مکم کنه چجوری این پچ1.2 یا 103 رو اینیستال کنم؟
همش ارر میده
Printable View
یکی پیدا میشه به من مکم کنه چجوری این پچ1.2 یا 103 رو اینیستال کنم؟
همش ارر میده
سلام به بچه های گلو گلاب پس باز مخصوصآ حسین جون مهدی جون و آرمین جون تو این مدت کمتر سر زدم و نتونستم خوب تاپیک رو دنبال کنم(مثلا داریم درس میخونیم:27:).اول از همه میخوام بدونم این آقا آرمین گل:40: کیت سرورش رو گذاشت برای دانلود یا نه؟!
دوم به حسین جون:40: خسته نباشید بگم چون قرار بود بنر بارسا رو بزاره که هنوز ما اندر کف آن مانده ایم:31:.
سوم به مهدی جون:40: سلام میکنم و امیدوارم خوش باشه.
یه سوالم از بچه های خوش و خرم دارم که خبلی خوب به مشکلات همدیگه اهمیت میدن و اونا رو حل میکنن، ببینم شما ها میدونید این Athletic Ability که تو مستر لیگ تو قسمت تنظیم رشد بازیکناس چیه؟؟؟
همین موفق باشید.
atheltic ability
فکر میکنم برای قدرت بندی و استامینا و از این جور چیزاست.
سلام بچه ها من نه میتونم پنالتی گل کنم نه میتونم دریبل بزنم یا بازیکن روبروم رو جا بذارم با گیم پد هم باز ی میکنم شوک دار چیکار کنننننننمممممممم؟؟؟نقل قول:
کسی نمی دونه که آهنگ های داخل بازی رو از کجا میشه پیدا کرد........من اسمشون رو هم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد!!!!!!!!!!!
چه جوري ميشه تمام اهنگ هاي بازي رو قطع كرد؟
اسپيكر رو خاموش كن ! :31:نقل قول:
athletic ability برای خصوصیاتی مثل سرعت-قدرت بدنی(balance )-استقامت(stamina)-پرش به کار میره.نقل قول:
یه سوالم از بچه های خوش و خرم دارم که خبلی خوب به مشکلات همدیگه اهمیت میدن و اونا رو حل میکنن، ببینم شما ها میدونید این Athletic Ability که تو مستر لیگ تو قسمت تنظیم رشد بازیکناس چیه؟؟؟
راستی من در این مورد یه نکته ای بگم اگه چند سال مسترلیگ رو ادامه بدین یه دفعه می بینین که یه نفر که سرعتش مثلا 80 بوده یه دفعه میرسه بالای 95 . به نظر من باید در این مورد سازندگان در شماره بعدی بیشتر دقت کنن.البته من چشمم آب نیمخوره این کار رو بکنن چون هر شماره که میگذره توی مسترلیگ پیشرفت بازیکنان خیلی بیشتر میشه.البته این مشکل نیست ولی نباید مثلا سرعت که ذاتی هستش این قدر زیاد بشه و یا مثلا پاس دادن یک دفاع وسط این قدر زیاد بشه چون معمولا دفاع وسط ها خیلی پاسورهای خوبی نیستن ولی مثلا یه دفعه می بینی پاس دادن تا نزدیکای 90 هم میرسه!!
میتونی از System settings گزینه Sound setting رو انتخاب کنی و گزینه آخر این قسمت یعنی BMG Volume رو تا اخر کم کنی یا میتونی از گالری گزینه اول رو انتخاب کنی واز اون جا اهنگ های دلخواه هر بخش را انتخاب کنی یا حذف کنی.نقل قول:
سلام حسین جان.اون بنرهای تیمها رو که گذاشته بودی میشه همه رو توی بازی وارد کرد؟من با pro-evo ریلینک کردم اما فایل unnamed_2306 حدود 40 تا اسلات داره که خیلی کمه.
سوالی از همه:زیباترین پک لوگوی تیمها رو که دیده اید یا دارید کدوم هست؟با لینک پیلیز...(بجز لوگوهای انجمن ادیت)
نقل قول:
سلام آرمین جان کجایی کم پیدا
فکر میکنم بنر بارسا رو قبلا گذاشته بودم . خب از لینک زیر میتوی دریافتش کنی:
کد:http://www.4shared.com/file/194440328/78243b54/Barcelona.html
کد:
دقیقا همینطوره که میگید . یکی نیست بگه مگه یک انسان امکان داره سرعتش طی چند سال 50 درصد افزایش پیدا کنه یا مثلا سرعت پاس دادنش و یا خیلی چیزای دیگه .نقل قول:
راستش من تنها به این دلیل در زمان شروع یک مسترلیگ گزینه رشد بازیکنان رو غیر فعال میکنم اینجوری خیلی طبیعی تره تا اینکه بازیکنان 30تا 50 درصد رشد کنن اگه زمانی تونستم با برنامه نویسی این رشدو محدود و معقول کنم حتما به شما هم اطلاع میدم .
سلام محمد عزیزنقل قول:
توی فایل زیر 259 تا اسلات وجود داره هر دو تا فایلو کپی کن :
کد:http://www.4shared.com/file/194434829/3e34af64/banner.html
اگه این کارو بکنی واقعا ازت ممنون میشم:10:چون من با هر تیمی مسترلیگ میرم راحت همه جام ها رو درو می کنم:31:چون بعد از یه مدتی آن قدر بازیکنان پیشرفت می کنند که خیلی راحت میشه مثلا بازیکنی مثل گورکوف که در بوردو بازی میکنه بعد از یه مدت آن قدر پیشرفت میکنه که انگار بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هستش:31::31:نقل قول:
اگه زمانی تونستم با برنامه نویسی این رشدو محدود و معقول کنم حتما به شما هم اطلاع میدم .
اقا مثل که تو این تاپیک هیچکی جاب ادم نمیده
مهخواستم ببینم این تیمای ایرانی و کلن ادیتایی که گذاشین مالهxbox360 هست؟
میشه اسه منم بذارید که دانلود کنم؟
سلام
میشه David Beckham بزارین ممنون؟.
ادیت ها که مخصوص pc هستش.ولی در برنامه pes editor 2009 که واسه pes 2009 بود میشد فایل رو برای xbox هم ویرایش کرد.تو نسخه 2010 من پیدا نکردم.نقل قول:
یکی لطف کنه option file که تمام بازیکنان کلاسیک آزاد باشن بزارین؟
راهی نیست که بشه تو مسترلیگ مثل 2009 برای خرید یک بازیکن ،یک بازیکن از تیم خودت رو هم پیشنهاد بدی و یا با هم معاوضه کنیم؟خیلی لنگ این امکانم هر جاش هم که رفتم چنین گزینه ای نبود ....
کاری نمیشه کرد؟؟؟
خدمت شما دوست عزیز مورد اولی مربوط میشه به ps3 و مورد دوم xbox360 :نقل قول:
ps3 :
xbox 360 :کد:http://rapidshare.com/files/297333951/WENB_OPTION_FILE_-_Rainey.rar
کد:http://www.mediafire.com/?zyjnd1ynzjd
من یک راهنمایی درمورد ps3 میکنم .
شما باید ابتدا یک پوشه بنام ps3 توی usb stick ایجاد کنید .بعد از این کار توی اون پوشه مجددا پوشه ای بنام SAVEDATA بسازید . در مرحله بعد محتویات پوشه ای که دانلود کردید رو توی پوشه savedata کپی کنید . بعد کنسول رو روشن کنید و تمام اطلاعات داخل usb stick رو به هارد منتقل کنید .
اما این آپشن فایل این موارد رو تصحیح میکنه :
- اسامی درست تمام تیمهای باشگاهی
- پرچم های تمام تیمها .
- لباس های تمام تیمهای باشگاهی و ملی
- اسامی تمام بازیکنان حتی اونایی که قابلیت آنلاک شدن رو دارن .
- اکثر نقل و انتقالات بروز شده
- و چند مورد دیگه
-
نه نمیشه معاوضه کنی.در شماره های قبلی این بازی میشد ولی نیمدونم چرا این شماره اینو برداشتن.البته نقل و انتقالات در این بازی خیلی آسونه و کلا اگه مشکلی داری میتونی بپرسی.نقل قول:
من یه مشکل کلا با pes دارم اگه یه نفر بتونه حل کنه خیلی ازش ممنون میشم.این که چرا بعضی وقت ها سیوها خراب میشه و واقعا اعصاب خردکن میشه و هر چند دقیقه یه بار وقتی مثلا میخوای بری هفته بعد قاطی میکنه و میاد بیرون.البته همیشه اینجوری نیس ولی سیو وقتی خراب شد دیگه درست نمیشه.البته دلیلش شاید به خاطر این patch ها یا این که با alt+f4 وسط بازی میام بیرون باشه:31: ولی کسی میتونه بگه من این مشکلو چی جوری حل کنم.من یادم میاد که شماره های قبلیش هم این مشکلو داشت.
دوستان حتما به اینجا ها سر بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارشگر جدید برای PES2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش وارد کردن صدای گزارشگر - آموزش ویدیویی با بهترین کیفیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش استفاده از لباس سوم تیم ها - آموزش ویدیویی با بهترین کیفیت
دوست عزیز شما اونجا نوشتی گزارش ترکیه ای کو پس لینکش؟ البته اون سایت یا وبلاگی هم که کپی کردی مطالب رو اطلاهات کافی نداشته چون نه فایلی به اسم dt00_t.img وجود خارجی داره نه dt00_h.imgنقل قول:
البته من جهل نمی کنم شایدم باشه ولی اگه هست لطفا لینک
کلا کرک هایی که میاد هیچ کدوم درست حسابی نیستند و آپشن فایل رو خراب می کنن زود زود ولی برای من سیوهام خراب نشده ولی من هر دو سه بار مجبور میشم آپشن فایلم رو حذف کنم چون نمیره توی بازینقل قول:
سلام
تو بخش BAL چرا بازیکنی که میسازیم Agility اون زیاد نمیشه...؟
اگه منظورت become a legend هستش کلا این بخش زیاد خوب ساخته نشده و به نظر من خیلی میتونه بهتر بشه.مثلا میتونن مثل فیفا یه بخش بذارن که بشه یه بازیکن خاص مثلا فرانک لمپارد رو انتخاب کنی و با اون بازی کنی و در عین حال پیشرفت کنی.نقل قول:
در مورد سوال شما میتونم توضیح بدم که become a legend براساس شماره قبلی هستش و هیچ تغییری نکرده ولی شما توی مسترلیگ برید خیلی با شماره قبلیش فرق کرده.توی مسترلیگ شماره های قبلی این Agility زیاد نمیشد ولی جالبه که در این شماره زیاد میشه.
نقل قول:
دو مورد ممكنه داشته باشه
1- زياد خوب بازي نميكنيد (كه فكر نكنم اين دليلش باشه چون به هر حال به Agility در پايان هر بازي اضافه ميشه )
2- پس از چندين فصل كه گذشت ديگه به Agility شما اضافه نميشه
بازی که خوب میکنم...از وقتی که این مد رو شروع کردم رو 73 مونده در حالیکه بقیه مهارتها بیشترش بالای 85 هستش...بازیکنم الان 21 سالشه ...Overall Ratin 87 در ضمن بعد از هر بازی که اون صفحه میاد که نشون میده بازیکن چقد پیشرفت کرده اصلا توشون Agility نیستنقل قول:
یکی لطف کنه option file که تمام بازیکنان کلاسیک آزاد باشن بزارین؟
تو قسمت لیگ که بازی میکنی وقتی انتقال بازیکنی که توی ادیت بازی انجام میدی تو لیگ اعمال نمیشه؟ 2009 اعمال میشد چرا نمیشه؟
تو لیگ accumulated fatigue یعنی چی؟
اگه وسط لیگ این کار انجام بدی اعمال نمیشه ولی اگه قبل از این که شروع کنی انجام بدی اعمال میشه.البته من منظورم مسترلیگ هستش چون من لیگ نمیرم و بیشتر مسترلیگ میرم.نقل قول:
accumulated fatigue یعنی وقتی یه بازی میکنی بازی بعد خستگی وجود داشته باشه یانه.منظورم اون نوار استقامت هستش. accumulated fatigue اگه بخوایم ترجمه کنیم یعنی خستگی انباشته.
راستی من جواب ashe چند ساعت پیش دادم ولی هنوز پستم نیومده!!! اگه میشه مدیران یه فکری به حال ما بکنند:20:
سلام
میشه David Beckham بزارین ممنون؟.
نقل قول:
اگه منظورتون فيسش هست اينجا ميتونيد پيدا كنيد
کد:http://downloads.moddingway.com/file/1866.html
اتفاقا مستر لیگم بازی میکنم ولی اونم سریع تکراری و خسته کننده میشه مثلا من الان 5 فصل بازی میکنم همه افتخارات رو به دست اوردم بازی کنای جونم تا جایی که جا داشت پیشرف کردن دیگه انگیزهای واسه ادامش ندارم ..البته فک کنم اگه از اول با یه تیم متوسط شروع کنیم و کم کم پیشرفت کنیم جذابیتش بیشتر باشه.نقل قول:
آقا کسی فیس نکونام و شجاعی رو نداره برام بزاره؟
سلام دوستان :10:.
آخرین و بهترین یچ گیمینگ اکسس که اومده کدوم هست که فقط دانلود و اینستالش کنیم چون من اصلا حال کیت سرور و اینا رو ندارم :19:. ممنون میشم اون یچ رو قرار بدید :11:.
ضمنا اگه این یچ رو نصب کنم BAL که تالا بازی میکردم ، بهم میریزه یعنی ؟
:40:
اخرین پچ گیمینگنقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4512254&postcount=1501
آرمین جان سلام ، کم پیدایی ؟نقل قول:
فیس نکونام ، سایت خاجی این فیسو گذاشته
face-nekounam-by-bojan
کد:http://hotfile.com/dl/24004277/f9b24cd/face_nekounam_v.2_by_bojan.rar.html
منبع و عکسکد:http://uploading.com/files/66833d1d/face_nekounam_v.2_by_bojan.rar/
کد:http://www.pes-patch.com/2010/01/face-nekounam-by-bojan.html
من چجوری میتونم بازیکن بخرم هر بازیکنی را انتخاب میکنم تو مذاکره شکست میخوره
تیم من منچستر ایت و بازیکن هایی مثل بوفون و تورس و دروگبا و.. را میخوام چجوری بهشون پول بیشتری پیشنهاد کنم که حتما بیان تو تیم من الان چند تا از بازیکن هام هم ازاد کردم و مهاجم و دروازهبان ندارم
از این بازیکن تخمی ها هم نمیخوام بخرم
با سلام
مطلبی رو خواستم به عرض برسونم که البته شاید بسیاری از دوستان در این خصوص آگاهی داشته باشند ،ولی بد نیست جهت یاد آوری بگم ،مسابقات pes10 تحت نام جام ال جی ، بهمن ماه در تهران با حضورشرکت کننده هایی از سراسر کشور، قراره برگزار بشه و پس از اون بازیکنان منتخب ، اعزام میشن به مسابقات جهانی ، البته تاریخ دقیقش رو در حال حاضر نمی دونم ولی در بهمن ماه هست ، یه سری از گیم نت هایی در سراسر کشور ، نمایندگی ال جی رو دارند ، شما میتونید به اون گیم نت ها مراجعه کنید تا ضمن آگاهی از تاریخ دقیقش ، مراتب ثبت نام رو هم انجام بدین.
موید باشید
البته یه ذره ادب رو رعایت می کردی بهتر بود چون به هر حال این جا نمیشه هر حرفیو زد:31::31::31:نقل قول:
در مورد خرید بازیکنان بزرگ مثل بوفون یا دروگبا شما در چند راه می تونید اونارو بخرید یکی این که اونا در لیست فروش تیم خودشان باشند که برای دیدن آن باید در گزینه search گزینه اخر رو انتخاب و گزینه transfer list رو انتخاب کنی و ok کنی و بعد لیست بازیکنان میاد و اگر اون بازیکنان که میخواستی بودن رو انتخاب کن و به لیست اضافه کن و بعد از چند هفته باهاشون مذاکره کن و بعد احتمالا چون منچستر هستی بهت راحتتر بازیکن میدن.توجه کن که حتما scout در لول5 باشه.
اگر بازیکنان بزرگ در لیست فروش نبودند شما میتونی اونارو همیشه در لیست خودت قرار بدی و آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا قبول کنن البته شما اول فقط مذاکره میکنی و بعد اگه قبول کردن یه مبلغی بهتون میگن که شما میتونی اونو کم و زیاد کنی. کلا نقل و انتقال در این بازی خیلی راحته و شما شاید فصل اول نتونی بازیکن زیاد بخری ولی در فصلهای بعدی میتونی بازیکنان زیادی بخری.
ولی من یه پیشنهاد دارم چون تیمت منچستر هستش شما حتی اگه بازیکن هم نخری وهمه بازیکنان جوان خودت رو نگهداری و روی اونا سرمایه گذاری کنی مطمئن باش بعد از سه چهار سال اونا خیلی خیلی قوی میشن البته باید یکم صبر کنی ومیتونی بازی ها رو بزنی بره.چون من خودم با خیلی تیم ها حتی تا 6 فصل هم رفتم میدونم چه قدر پیشرفت می کنند. مثلا بازیکنانی مثل نانی-ولبک-اوبرتان و اندرسون باورکن خیلی پیشرفت می کنن.البته یه دروازه بان کم داری و بهت پیشنهاد می کنم به جای بوفون دروازه بان هایی مثل لوریس(لیون)-آکینفیف(زسکا موسکو)-رنان(والنسیا) و ... رو بخری که اگه توی ترکیبت بذاریشون و اگه تنظیمات تمرین بازیکنان رو درست انجام بدی شاید بعضی هاشون از بوفون هم بهتر بشن.
من کلا یگ فصل میخوام بازیکنم بعد 6 سال صبر کنم تا نانی مثلا خوب بشه میخوام صد سال نشه
بعد اینکه من اوون و وندر سال را فروختم
الان مهاجم هم ندارم
و فقط رونی گل میزنه تو این فصل چکار کنم؟
بعد اون اسکات رو لول 5 باشه یعنی چی؟
شما باید کلا در کل فصل به فکر نقل وانتقالات باشی.فکر کنم میدونی که در کل فصل میشه نقل و انتقالات رو انجام داد نه؟میتونی هر هفته به بازیکنان پیشنهاد بدی و به نظر من در پستهایی که میخوای بازیکن بخری توی لیستت چند بازیکن بذار و مثلا یه بازیکن نشد برو سراغ بازیکن دیگه.آن قدر پیشنهاد بده که بتونی اونارو بخری. در مورد اسکات دقیقا الان نمیدونم کجا ولی توی اون جا که چیزهایی مثل سطح مربی و سطح تمرین دهنده و دکتر و ... هستش این گزینه رو میتونی پیدا کنی.فکر کنم در مورد تمرین درست و حسابی نمیدونی نه؟ چون اصل بازی تمرین دادن هستش اگه بخوای فردا مفصل بهت توضیح میدم فعلا من میرم بازی بارسلونا رو ببینم:20:نقل قول:
این گیم نتها رو از کجا باید پیدا کنیم شما آدرسی چیزی ندارین ازشوننقل قول:
سلام
چطوری میشه توپ و فیس بازیکن که دانلود کردم رو نصب کنم؟
نه متأسفانه از آدرس سایر گیم نتها در تهران و شهرستانهای دیگه اطلاع چندانی ندارم ، ولی در مجموع پیدا کردن گیم نت هایی که نمایندگی ال جی رو دارند ، کار سختی نیست و با یه تحقیق از گیم نت ها ی دیگه میتونید ، آدرسشون رو پیدا کنیدنقل قول: