دمت گرم تو ورلد 8 رفتم اما الان میام تو 9 ثبت نام می کنم
هنوز درست نشد اروره
Printable View
هنوز درست نشد اروره
آی دی رو ندادی که ! اومدی بگو برات دعوتنامه شهر رو بفرستم .نقل قول:
هنوز درست نشد اروره
اگه ممکنه برات از بروزرهای دیگه استفاده کن مثل FF یا Opera
اینم روش فعال کردن جاوا برای هر بروزر
اگه مشکلت حل نشد آخرین نسخه جاوا رو میتونی از اینجا دانلود کنیکد:Internet Explorer 4.x and Up
Click "Tools" --> "Internet Options"
Select the Advanced Tab, and scroll down to "Java (Sun)"
Check the box next to the Java version
Next, select the Security Tab, and select the "Custom Level" button
Scroll down to "Scripting of Java applets"
Make sure the "Enable" radio button is checked.
Click OK to save your preference.
Mozilla 1.x
From the menu bar, choose Edit --> Preferences
Select the Advanced category
Check the box labeled "Enable Java"
Netscape 7.x
Netscape 4.x
Select "Certificates"
Check the box labeled "Enable Java Plug-in"
Other Web Browsers Firefox 0.8 and Up
Start Mozilla Firefox browser or restart it if it is already running.
Select Tools > Options.
Dialog box: Options
Click Web Features > Select Enable Java
کد:http://java.com/en/download/manual.jsp?locale=en&host=java.com:80
chghalllllllllllllllllllllllllllllllllllll maaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ))))))))))))))))))))))))))))
جااااان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
chghalllllllllllllllllllllllllllllllllllll maaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ))))))))))))))))))))))))))))
خدا رو شکر یکی پیدا شده به من پست های من جواب بده.ولی هنوز درست نشده اکسپلور 7 رو دارم اما اصلا دربارهی java هیچی نداره.تو وست هم نشد ثبت نام کنم.
چرا وقتی میخوام توی سایت کمکی وست محاسبه کنم چه کار هایی برام باز شده میخواد سیو کنه و چیزی نشون نمیده ؟
تو پست قبلیم کاملا توضیح دادم چطوری جاوا فعال یا نصب میشه .نقل قول:
خدا رو شکر یکی پیدا شده به من پست های من جواب بده.ولی هنوز درست نشده اکسپلور 7 رو دارم اما اصلا دربارهی java هیچی نداره.تو وست هم نشد ثبت نام کنم.
ثبت نام هم که یوزر و پسورد میدی بعد یه کد فعال سازی به ایمیت ارسال میشه . همین !
منظورتو نفهمیدم !!نقل قول:
چرا وقتی میخوام توی سایت کمکی وست محاسبه کنم چه کار هایی برام باز شده میخواد سیو کنه و چیزی نشون نمیده ؟
اول باید اون اسکریپت رو تو تبی که وست بازه وارد کنی تا اسکیلات ثبت بشه بعد محاسبه انجام میشه !
شرمنده اینجا پست میدم .
تو بازی تریبال یه ورد با مشخصات عالی 5 شنبه ساعت 4 باز میشه !
می خوام خواهش کنم از کسایی که وقت دارن بیان تو ترایب ما ( که مرکزیتش با ایرانیها خواهد بود)
آدم های با تجربه زیادی قول دادن که بهمون اضافه شن.
به تاپیک تریبال سر بزنید. : دی
بای
آهان بازم شرمنده :)
سلام گرم دوستای عزیز من دنبال یک آیتم هستم در شهر های سیلور و دوروبر نتونستم پیدا کنم کسی می دونه باید از کجا پیدا کنم
1 ) brown boots
در کل می خواهم یک ست برای دوئل بخرم ( قیمتم مهم نیست ) دوستان اگر پیشنهادی دارند بدهند ؟ یعنی بهترین تجهیزات 4 گانه پوشش برای دوئل چیست ؟؟؟
فکر کنم کفش brown boots که از همه بعتر باشه در مورد بقیه هم نظر بدهین
با تشکر :11:
این سوال را یک بار پرسدم کسی جواب نداد :41:
جاتون خالی رفتم دوبار با یکی دوئل کردم، هر دو بار باختم: دی
دفعه اول خوب بودا ، اما دفعه بعد، با اینکه تنظیم کرده بودم بدتر شد!
چرا گاهی یه جارو که دفعه ی قبل زده رو میگی جا خالی بده، بازهم میخوره؟ ( مثلا شلیک اول میخوره تو سر، دفعه بعد میگم سر رو جاخالی بده، اما بازم میخوره! ) چون دوجینگ پایین هست؟
بعد اینکه این جا خالی ها بر عکس هست؟ یعنی اگه تو فیلم فلش میزنه چپ من رو زده، در واقع راست رو زده و من باید به سمت چپ جاهالی بدم؟
راستش نمیدونم چی بگم ولی آیتمی که میخوای بخری بستگی داره که رو ی چه اسکیلایی کار کرده باشی ! نمیشه گفت یه آیتم برای دوئلر بهترینه ! شاید یکی روی appearance کار کرده باشه و اصلا tactic نگرفته باشه حالا یه لباس بخره که به تاکتیک هم اضافه کنه فایده ای نداره ! یا resistance کار کرده باشه آیتم به dodging اضافه کنه .نقل قول:
یا dodging تو خیلی پایینه یا aim اون خیلی بالاست ! به هر حال همونطور که حودت گفتی باید نشانه ها رو برعکس اون چیزی که نشون میده بذاری . اگه فکر میکنی طرف بعد از دوئل به سرعت جاخالی ها رو عوض میکنه تو هم نشونه هات رو دقیقا 180 درجه تغییر بده چه اونهایی که خورده چه نخورده . (البته گاهی اوقات طرف چون میدونه تو نشونه ها رو عوض میکنی جاخالی ها رو تغییر نمیده و این به شناختت از اون بستگی داره )نقل قول:
جاتون خالی رفتم دوبار با یکی دوئل کردم، هر دو بار باختم: دی
دفعه اول خوب بودا ، اما دفعه بعد، با اینکه تنظیم کرده بودم بدتر شد!
چرا گاهی یه جارو که دفعه ی قبل زده رو میگی جا خالی بده، بازهم میخوره؟ ( مثلا شلیک اول میخوره تو سر، دفعه بعد میگم سر رو جاخالی بده، اما بازم میخوره! ) چون دوجینگ پایین هست؟
بعد اینکه این جا خالی ها بر عکس هست؟ یعنی اگه تو فیلم فلش میزنه چپ من رو زده، در واقع راست رو زده و من باید به سمت چپ جاهالی بدم؟
پست تکراری : ویرایش شد
یه نکته ای رو بگم.نشانه گیری برعکسه ولی جاخالی درسته و برعکس نیست.
ویتامین شما برو به این سایتت و قسمت towns و آیتمی رو که میخوای سرچ کن بهت میگه تو کدوم شهرها هست.البته اولش باید ثبت نام کنی.
کد:www.weststats.com
قبل از اینکه بهم بگی خودم انجام دادم یک 10 تایی شهر میاره که اینا دارند اون کفش را ولی وقتی می روم به شهرشون هیچ کدوم نداره در حالی که در اون سایت نوشته که اون شهر ها دارند :13::41:نقل قول:
حالا از کجا پیدا کنم :31:
اگر عضو شهر نباشد 2 لول پایین تر رو به شما نشون میده.نقل قول:
یعنی اگه تیلور لول 10 باشه به شما وسایل تیلور لول 8 را نشون میده.
برای خرید باید عضو اون شهر ها باشید.
سلام به همگی!
می خواستم رخصت بگیرم برم یه دوئلی با چینی ها بکنیم!....میخوام نسلشون منقرض کنم!
من بیام؟؟
jojok
دعوتنامه بدین :دی
کجا می خواهی ؟؟؟ برای فورت ؟؟نقل قول:
نه دارم پول جمع میکنم برای یک کوئست :دی
فعلا نه
دوستان یک کویست است برای سرباز ها به نام thomas herson که باید پیداش کنی که در روی نقشه 4 تا نشون می دهد و برای اینکه بدونی در کدوم مکان است باید بری اونجا فقط یکم مسافتش خیلی زیاد از هم یعنی هر 4 تا مسیر خیلی دوره که هر 4 تا در 4 کناره نقشه است از دوستان این کویست را سپری کردند و در کدوم مسیر بود ؟؟؟؟ راست نقشه یا چپ یا بالا یا پایین ؟؟؟؟
بستگی به شانست داره من 3 روز رو این کوئست معطل شدم ! اول از همه باید آیتم هایی که میخواد همرات باشه بعد بری پیشش . آخرین باری که انجام دادم رفتم پایین نقشه . مربع پایینی شهرهای سیلور .نقل قول:
دوستان یک کویست است برای سرباز ها به نام thomas herson که باید پیداش کنی که در روی نقشه 4 تا نشون می دهد و برای اینکه بدونی در کدوم مکان است باید بری اونجا فقط یکم مسافتش خیلی زیاد از هم یعنی هر 4 تا مسیر خیلی دوره که هر 4 تا در 4 کناره نقشه است از دوستان این کویست را سپری کردند و در کدوم مسیر بود ؟؟؟؟ راست نقشه یا چپ یا بالا یا پایین ؟؟؟؟
بعضی از شهر ها برای اینکه ازش خرید کنم پول می خواهند مثلا 100 دلار
حالا سوال من اینه که این پول را وقتی به شهر عضو شدم می تونم پرداخت کنم و آیا می شه شیطنت کرد و بعد خرید پول را نداد ؟؟؟
براي سوال قبلت همنون پاييني هست.نقل قول:
اولا اين كار نامرديه
بعدشم بستگي به تنبيهشون داره بعضي هاشون انقدر بهت حمله ميكنند تا دو يا سه برابر پولي كه نريختي رو بدست بيارن.:27:
يا هر 48 ساعت ميكشنت تا بري پولو بريزي
بازم تصميم با خودته:11:
خوب بالاخره بعد از چند دوئل ناموفق، امروز دوتا دوئل رو بردم! این دومیش هست:
فقط چه حیف که هیچ کدوم پول نداشتن!
معمولا اعضای شهر هایی که بانک اون شهر لول پایینی داره همیشه یه مقدار پول دارن که بهت بدن .
البته تو دوئلر نیستی زیاد نگران برد و باخت نباش ولی پیشنهاد میکنم اگه میخوای با کارگر دوئل کنی حداقل یکی رو پیدا کن که اگر هم پول نداد تجربه خوبی بده . چون کارگرا اکثرا aim ندارن یکم هم dodge داشته باشی اتک نمیخوری پس مهم نیست چند لول بالاتر باشه یا چه اسلحه ای داشته باشه .
ببینم تو با یوزر کارگرت دوئل می خواهی بکنی ؟؟ :31:نقل قول:
همین یکی هست آی دیت یا یکی دیگه هم داری کاربری در وست ؟/
ببخشید این بازیش قشنگه ؟
چقدر طول میکشه تا یاد بگیرمش ؟
من کلا دوست داشتم فقط یه دوئل ببرم! یعنی بردن رو تجربه کنم: دینقل قول:
برام چیزای دیگه مهم نبود. اتفاقا این ماله یه شهر با لول پایین بود، یکیشون یه ادونچر بود، اینم که کارگر
من همین یه یوزر ادونچر رو دارم! چون اسکیل هام رو بد گرفتم ( از اول رو ترپ کار نکردم ) چند باری خواستم این رو باطل کنم و دوباره شروع کنم، اما گفتم بیخیال، ادامه میدیم:31:نقل قول:
من الان یه لباس خوب میخوام!
800 تا پول دارم، بین اینا کدوم بهر هست؟
خودم آبی رو ترجیح میدم:
9 تا شوتینگ و 11 تا ویگر
اگر رای دوئل بخواهی فکر نکنم مناسب باشه چون شوتینگ برای زمانی است که سلاح گرم داشته باشی ( مانند تفنگ و ... ) و ویگور برای زمانی است که سلاح سرد داشته باشینقل قول:
حالا یک نفر فقط یکی را می تونه همراهش داشته باشه پس برای دوئل چنین لباس هایی که شوتینگ و ویگور را همزمان دارند مناسب نیست
----------------------------
حال اگر سلاحت سلاح گرم باشه و نیاز به ویگور برای بازی کردن کویست ها و یا باز کردن کارای جدید باشه خوبه
==================
به نظرم این رو نخر :31: البته من اسکیل هات و موقعیتت را در کویست ها را نمی دونم به همین خاطر قاطعانه نمی تونم بگم حتما نخر :31:
ولی اگر برای دوئل می خواهی نه مناسب نیست ( البته نظر شخصی خودمه :31: )
:10:
سلاحم گرم هست:31:نقل قول:
خوب اصلا چطوره برم پولم رو برسونم به 1800 تا از اون گرونا بخرم: دی
لباسام اکثرا رو settign trap هست.
این بهترین فکره :31: پول هات را جمع کن لباسای بزرگ بگیر اگر تکه تکه بری لباس بخری به منزله حروم کردن پول است :31: من الان پولام را جمع کردم یک کفش هرکول برای دوئل می خواهم بخرم :31: چو کفش های ارزون قیمت اسکیل های درست حسابی ندارندنقل قول:
من تا حالا اسکیلی خرج به غیر اسکیل های دوئلم نکردم ( البته خیلی کم کردم اونم به خاطر اینکه 3 تا کار درست حسابی داشته باشم تا هر روز اونا را کار کنم و بی کار نمونم :31: ) من الان دیگه دنبال باز کردن کار جدید نیستم فقط دوئل می کنم :31: صبح زود که از خواب بیدار می شوم چند نفر را یادداشت می کنم ( 7 - 10 نفر ) بعد تا شب هر وقت پشت کامپیوتر اومدم چک می کنم ببینم هنوز مشغول کار هستند یا نه اگر دیدم مشغول کارند احتمال می دهم که طرف از صبح کار کرده و پولاش بیشش هست و بهش حمله می کنم بدین ترتیب هر دو روز فکر کنم چیزی حدود 500 تا 800 تا گیرم می یاد :31::31:
=================
یکی هم دنبال آیتم هایی باش که اسم اولشون gray است ( به خاطر اینکه روی یک اسکیل و یا دو اسکیل تمرکز می کنند ) البته خیلی از این لباس ها در دوئل ها و در کارهای با شانس زیاد به راحتی می شه پیدا کرد
:10::11:
بابا یکی به سوال صفحه قبلم جواب بده دیگه
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا این پستام انقدر دیر تایید میشه ؟
عجب آدمی هستیا: دینقل قول:
تورو باید سر لوحه کارام قرار بدم:31:
بازیه جالبیه و ارزش بازی کردن و کمی وقت گذاشتن داره . یاد گیریش هم خیلی آسونه فقط یکمی دقت و هوش میخواد .نقل قول:
ببخشید این بازیش قشنگه ؟
چقدر طول میکشه تا یاد بگیرمش ؟
هر جا هم مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنیم .
شرمنده عزیزم پست شما دیر تایید شد من ندیدم .نقل قول:
بابا یکی به سوال صفحه قبلم جواب بده دیگه
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا این پستام انقدر دیر تایید میشه ؟
این مسئول cyrus کیه؟silver به من گفت لیویلم کمه بیشترش کنم بعد بیام لیویل همشون بالای 17 هست منم که تو یه شهر در پیت افتادم دعوتم کنین موقت تو cyrus تا راحتتر بالا بیام لول 14 هستم.:44:
.
.
.
.
.
.
دیگه ویرایش نمیکنم:11:
بعضی ایتمها مال لویل بالاتر از لویل منه ینی نمیتونم از اونا استفاده کنم؟
نه خیر....تا زمانی که لولت به حد مورده نیاز اون وسیله نرسیده نمیشه استفاده کردنقل قول:
البته اگر سرباز باشی فقط سلاح را می تونی 3 لول بالات را استفاده کنی و اگر پرمیوم کاراکتر را فعال داشته باشی سلاح 6 لول بالات را می تونی به کار ببری ( فقط در مورد سلاح ها و کاراکتر سرباز )نقل قول: