آقا بهترین مودمهای بیسم linksys و Asus هستن . تو ایران البته . قیمتهاشون هم از 80 تومن به بالاست .
Printable View
آقا بهترین مودمهای بیسم linksys و Asus هستن . تو ایران البته . قیمتهاشون هم از 80 تومن به بالاست .
سلام
من باز سوال دارد
در خصوص مشکل جدیدم که با pc کانکت میشم ولی با لپتاپ نمیتونم
امروز با پشتیبان تماس گرفتم اون گفت IP باید اتومات باشه که هست رو هر 2 سیستم
بعدشم گفت خطتا باید ریست کنم
کرد ولی باز درست نشد
در خصوص DHCP ازش پرسیدم گفت مودمت درسته و دستش نزن ممکنه الان قطع باشه و احتمالا تا 2 روزه دیگه درست میشه
واقعا موندم چه کنم
خواهش میکنم راهنمایی اساسی بفرمایید.تمام کارهایی که تو pdf اول بود را هم انجام دادم ولی نشد که نشد
مرسی
تو این دو روز قراره چه اتفاقی بیافته؟ نکته میخواد تو راهپیمایی روط قدس واست دعا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لپ تاپت چیه و چیپست wifi اش مال کدوم شرکته؟
واس این میپرسم که ما تو خونه دو تا لپ تاپ دل از یک مدل داریم که با دوماه اختلاف خریدیم و چیپست wifi هاشون یکی intel هستش و دیگری dell . اونیکه intel داره خیلی جاها با مشکل بر میخوده در حالیکه اونیکی دقیقا کنارش 3سوته وصل میشه.
تا حالا با wifi لپ تاپ به شبکه ای وصل شدی؟ ببر یه جا تستش کن. ببین وصل میشه؟
ادیت: هواسم نبود شما Am602 دارین. بیخیال Wireless شین!
نمیدونم والا حتما:27:نقل قول:
لپتاپم سونی
F12 NGX
Wifi چیه؟؟؟؟؟:13:
از کجا باید ببینم؟من فکر میکردم مربوط به wireless هستش.
آقا من هواسم نیود که AM602 داری! میخوای هر دو هم زمان به مودم وصل شن . یکی با USB و دیگری با LAN ؟نقل قول:
سلام
من مودم ایسوس Am602 دارم که حرف هم نداره و عالیه . حالا میخام یک مودم وایرلس داشته باشم که کل خونه بتونه با لپ تاپ و موبایل بهش وصل بشن . بهترین مودم چیه ؟ که هم نصب راحتی داشه باشه هم دردسر های پیدا نکردن و بد کانکت شدن و اینا نداشته باشه ؟ برد مودم های وایرلس چند متر هست معمولا ؟ بین 60 تا 80 هم بودجه . البته اگه خوب باشه بیشتر هم شد مشکلی نیست .
ممنون
واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنمنقل قول:
بله دیدم
سازندش شرکت ماکروسافت
حالا چی کار کنم؟
خوب اگه مثل من از ایسوس راضی ای یه Am6004g بگیر بین 75 تا 80. یا wl600g که باید بین 90 تا 100 باشه. من 3 ساله این رو دارم و خیلی هم راضی ام.نقل قول:
این هم Review هام:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3843283&postcount=3159
اگر هم هوس کری از Asus بزنی بیرون ، Linksys-120N رو هم دوستان دارن و ازش بسیار راضی اند که بین 70 تا 80 هستش.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3419834&postcount=2102
همونطور که گفتم من یادم رفت که شما am602 داری که وایرلس نداره. یه سوال تو این مدت که تست میکردی کابل LAN رو از pc خارج میکردی و به لپ تاپ میزدی؟ قبل و بعد از زدن کابل تو قسمت Network ویندوز تغییری دیده میشد؟نقل قول:
بله همین کارا میکردمنقل قول:
خاموش روشنم میکردم ولی باز نمیشد
رو لپتاپ win7 دارم
تو قسمت network لپتاپ یه تصویر کشیده از کامپیوتر به مودم و از مودم به اینترنت
اوایل که از کامیوتر به مودم یه علامت زرد رنگ هشدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از مودم به اینرنت هم یه ضربدر قرمز
ولی الان که IP را اتو کردم دیگه این علامتها نیست و به نظر میرسه همه چی درست باشه
بعد از اینکه کابل LAN را میزدم تو قسمت network مودمما میشناختش البته اون اوایل ایراد میگرفت که IP مشابه یک کامپیوتر دیگه ولی الان دیگه این ایراد را هم نمیگیره
ممنون . مدلهای wl600 , 604 چه تفاوتی با هم دارن ؟نقل قول:
برای من راحت نصب شدن و راحت کانکت شدن مهمه و بردشم فقط در حد خود خونه .
دفترچ هفارسی برای نصب دارن ؟ یا توی نت پیدا میشه ؟
کدومش برای من بهتر میدونید ؟
سلام
من دو سه روزه با اینترنت مشکل دارم . وقتی وصل میشم بعد یه ربع کار کردن دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و باید دوباره وصل بشم. بعضی وقت هام که میخوام از v p n استفاده کنم همین طور میشه و دریافت و ارسالی صورت نمیگیره تا وقتی v p n رو قطع کنم و دوباره کانک بشم
لطفا کمک کنید
xp p3
تو نتورک لپتاپ فقط يک Media Device به نام پي سيه هست که وقتي بازش ميکنم مديا پلير باز ميشه که اطلاعاتي از پي سي هم توش نيست.نقل قول:
اونور تو پي سي هم البته يک کامپيوتر به اسم DELL-PC که مال لپتاپ باشه هست که بازش ميکنم ارور ميده.
ارور رو بهمراه عکس از نتورک دو کامپيوتر ضميمه هستن.
بازهم واقعا ممنون. :46:
سلام
من یه مودم دیلینک 2520 دارم. اول با کانکشن وصل می شدم و هیچ مشکلی نداشتم.بعد فهمیدم میشه کاری کرد که بدون استفاده از کانکشن به طور اتوماتیک connect شد . این کار رو کردم.حالا اتوماتیک connect می شم ولی بعضی نرم افزار ها مثل internet explorer و game ranger که برای بازی آنلاین هست log in نمی شن.
آیا باید تنظیمات خاصی روی اونا انجام بدم؟
لطفا راهنمایی کنید.
خوبه ، اون موقعه مودم با IP های دستی مشکل داشته ولی الآن خود مودم به سیستم ها IP میده. واسه تست شما تو start و تو قسمت Run تایپ کن cmd . بعد تو صفحه ی داس بزن ping 192.168.1.1 باید همچین نتایجی بیآد.نقل قول:
اگه ok بود ، دوباره طبق راهنما یه PPPoE بساز.
راستی تنظیمات رو برای مودم با یه سیستم انجام بده. یعد سیستمی که میخوای با USB وصلش کنی باید دراویر مودم تو اون نصب شه تا سیستم USB رو بصورت مجازی یه شبکه ببینه.
--------------------------------------
همه چی شون مثل همه فقط این فرقشونه که:نقل قول:
600 دوتا USB هم داره که میتونی با اون پرینتر یا دوتا فلش مموری یا هارد اکسترنال رو در شبکه قرار بدی. من این رو خیلی لازم داشتم. چون یه پرینتر داشتم که میخواستم با هر 5 سیستم خونه بهش دستور بردم که در اینصورت باید سیستمی که printer بهش وصل بود دائم روشن میبود!! اینجوری پرینتر رو وصل کردم به مودم و راحت.
1- مودمتون چیه؟نقل قول:
2- این زمانی رخ میده که مثلا چند دقیقه سیستم رو رها میکنید و با ابنترنت کار نمیکنید یا درحال کار یهو قطع میشه؟
3- وقتی قطع میشی وضعیت چراغ های مودم چطوریه؟
باید تنظیمات Advance Sharing رو چوری تنظیم کنید که سیستم ها خودشون رو تو شبکه Hidden نکنن.نقل قول:
من تنظیمات خودم رو میذارم. ببینید واسه شما هم همین جوریه:
من قبلا یه مودم زلتریکس داشتم امروز رفتم یه دی لینک خریدم چون با قبلی خیلی مشکل داشتم
وقتی دی لینکو نصب کردم و اومدم از روی اتو ران سی دی داریورشو نصب کنم تو یکی از مراحل نصب ازم یوزر وپسورد میخواست منم همون یوزر وپسورد کانکشنو زدم ولی بعداز طی مراحلی بهم گفت که با این یوزر پسورد نمیتونه وصل بشه و تنظیماتو انجام بده حتی با یوزر ادمین هم همین مشکلو دارم
بعد زنگ زدم پشتیبانی (صبانت)تا بطور دستی از 192.168.1.1کانفیگ کنم وقتی مراحلو انجام دادم وسیو وریبوتو زدم یه مشکل پیدا شد که هرکاری کردم رفع نشده local area connection ارور میده میگه limit or no connectivity مودمو چند بار خاموش روشن کردم ریست هم کردم ولی درست نشدولی با این حال راحت به اینترنت متصل میشم با مودو زولتریکس امتحان کردم هیچ مشکلی نبود الا با همین دی لینک وصلم کانکشنم bridg هستش
لطفا راهنمایی بفرمایید.
شرمنده دوست عزیز ، من آخر نفهمیدم الآن مشکل چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواید PPPoE تنظیم کنید یا مشکل دیگه ای دارید؟نقل قول:
مدل D-Link و وبندوزتون رو هم بگید.
1.datasheenنقل قول:
2.قطع نمیشه یعنی ارتباط discon نمیشه ولی هیچی را باز نمیکنه به اصطلاح دریافت و ارسال ندارم
3.چراغ ها مشکلی ندارند
اینم را بگم من سه چهر ماه با این سرویس و مودم کار کردم مشکلی نداشته الان 2 روزه اینجوریه. البته فکر کنم مشکل از v-p-n است چون تا کانک میشه دیگه هیچ وبی رو باز نمیکنه تا اینکه اینترنت را قطع کنم و دوباره وصل شم
فکر کنم امواج روز قدسه. ایشالله تا شنبه درست میشه.نقل قول:
خیلی از دوستان این یکی دو روزه مشکل داشتن و زنگ زدن ISP ها. جالبه که همشون میگن تا یکی - دو روز دیگه مشکلمون حل میشه. نمی دونیم چه مشکلیه که همه ی ISP ها دچارش شدن!!!!!!!!
فکر نکنم ربطی به این ماجرا داشته باشه
البته من مشکلم با v p n است.
شما هم این مشکل رو دارید؟
نه عزیز ، من آلمان هستم.نقل قول:
یه راه تست اینه که وقتی اون حالت رخ داده ، از IP مودم و IP یه سایت مثل یاهو یا گوگل ، Ping بگیری تا ببینیم واقعا قطه .
تو منوی Start و داخل Run تایپ کنید cmd و بعد تو کادر داس عبارت ping 192.1681.1 رو تایپ کنید و اینتر بزنین. از نتایج یه عکس بذارین تا ببینیم چطوره؟
همین کار رو در همون زمان با دستور pingانجام بدین و عکس بگیرین.کد:www.google.com
ممنون. تنظيماتو تغيير دادم و کردمش مثل عکس شما.نقل قول:
کامپيوترها کامل نشون ميدن همديگه رو. ولي مشکل اينجاست که از هر کامپيوتري وقتي ميخواي آيکون اون يکي رو باز کني، ارور ميده (ضميمه). ارورش هم براي لپتاپ و پي سي يه جور هست.
ولي بهرحال دمتون گرم.
-----------------------------------
شاید نویز خطتون بالاست .
من نمی دونم مودمتون چیه! برید تو تنظیمات مودم ، آخرای منو باید یه قسمتی بنام Diagnostic یا همچین چیزیایی باشه که خط رو تست میکنه و میزان attenuation و SNR خط رو تو یه جدول میده. ازش یه عکس بذارین تا ببینیم مقادیرش تو رنج استاندارد هست یا نه؟
---------------------------------
با تشکر از شما مدلش SMC 7901BRA4 است
عکس ها رو با مگا شار گذاشتم نمیدونم دیگه با چه سایتی بزارم بهتره
Downstream Upstream
Hlin Scale 1162 1123
Loop Attenuation(dB) 30.7 34.4
Signal Attenuation(dB) 30.7 33.4
SNR Margin(dB) 6.4 6.0
Attainable Rate(Kbps) 4940 1016
Output Power(dBm) 17.4 12.2
سلام
من یه مودم tp-link دارم ، رو nat که config میکنم چراغ act روشن میمونه و خط هنگ میکنه رو حالت bridge هم pppoe conection که ساختم مدام قطع میشه،
مودم رو دادم گارانتی درست نشد ، اپراتور پارس آنلاین رو هم کچل کردم ، بازم درست نشد:41:
آخرش بهم میگن خط تلفنت ایراد داره
دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
خودم مودمو انگولک کردم درس شد :27:نقل قول:
سلام
من مودم لینکسیس دارم از لن استفاده می کنم . لن سرعتش بیشتر از وایرلس درسته ؟؟ از لن استفاده کنم ؟؟
اگه بخوام از وایرلس استفاده کنم چه نوع سکیوریتی را پیشنهاد می دهید استفاده کنم ؟؟
اگه بخوام از وایرلس مودم استفاده کنم باید کارت شبکه وایرلس داشته باشم حتماً ؟؟ یا نه همین طوری هم میشه ؟؟
سلام مجدد
من باید نویز گیر را به خود مودم بزنم ؟؟ چون الان نویز گیز سر خط هیچ مشکلی هم نداره ؟؟ حالا میشه 2 تا نویز گیر بگیرم یکیش برای مودم و یکیش تلفن ؟؟
سلامنقل قول:
1) مدل مودمون چیه؟ مثلا در WAG120N سرعت شبکه سیمی 100 مگابیت و سرعت شبکه بی سیم در حالت N برابر 150 مگابیت بر ثانیه هست
اگر ایران هستید مهم نیست شما به صورت بی سیم وصل شید یا با استفاده از کابل، چون سرعت اینترنت شما همواره پایین تر از سرعت شبکتون هست و تاثیری تو سرعت اینترنتتون نداره.
2) در حال حاضر امنترین WPA2 با رمزنگاری AES هست، هرگز از WEP استفاده نکنید چون یه آدم بیکار پیدا بشه با استفاده از Backtrack پسوردتون رو کرک میکنه.
3) بله، برای اتصال به مودم بصورت وایرلس حتما باید رو سیستم شما هم کارت شبکه وایرلس نصب باشه.
سلام مجدد :31:نقل قول:
اگر منظورتون از نویزگیر اسپلیتر یا میکروفیلتر هست، میکروفیلتر فقط برای دستگاه های صوتی مثل تلفن و فکس استفاده میشه و استفاده از میکروفیلتر برای خود مودم هیچ دلیل و الزامی نداره و کار بیهوده ای هست.
شما فقط باید برای هر دستگاه تلفن یا فکس یک میکروفیلتر قرار بدید. مثلا اگر دو تا دستگاه تلفن تو خونه دارید باید دو تا هم میکروفیلتر یا اسپلیتر داشته باشید.
اره دیگه همون نویزگیز یا به قول شما اسپلیتر یا میکروفیلتر چه فرقی داره !! ؟؟ :13:
اخه اسپلیتر یک پورت هم داره که روش نوشته مودم ماله مودمه اون نیاز نیست ؟؟ اخه بعضی ها میگن مودم را باید وصل کنی تلفن هم وصل کنی ؟؟
---------- Post added at 03:33 AM ---------- Previous post was at 03:28 AM ----------
راستی یک سوال دیگه من WAG120 N دارم تو ستینگ نوشته Mac Address Clone . میخواستم بدونم که این همون Mac Address Filter ؟؟ یعنی مک مودم رو فیلتر میکنه ؟؟ اگه اینطوری نیست کاربردش چیه ؟
سلام....
راستش من اینترنت 512 نیمه پر سرعت دارم...!!!
دارم یه گوشی اندروید و یه مینی لپ تاپ لینوکس میخرم و براشون نیاز به اینترنت بی سیم دارم....
بنابراین،باید مودم tp-link خودم رو میخوام بفروشم و جاش یه نمونه ی بی سیم بگیرم....
چند تا سوال در این مورد داشتم...
1-قیمت این نوع مودم چقدر هست؟!!
2-نوع کارشون بردشون چقدر هست؟!!(مثلا میتونم از یه اتاق یگه ازش استادفه کنم؟!!)
3-راه اندازی اون برای کامپیوتر که سخت افزار خاصی نداره چجوری هست؟!!
(من ارزون ترین نمونه ای که بتونه لپ تاپ و گوشیم و سیستم خونگی رو وصل کنه به اینترنت بی سیم و میخوام که البته باید خر کار باشه به طوری که در تمام طول روز برام کار بکنه!!!و شب هم دانلود کنه تا صبح ...)
سلامنقل قول:
راستش ارزون ترین گزینه رو نمیدونم ولی میتونید از Linksys حالا مدل های مختلفش رو انتخاب کنید از جمله :
Linksys WAG120 n
Linksys Wag 160 n
Linksys Wag 320 n
120 رو که خودم هم دارم 72,500 خریدمش بوردش هم نمیدونم دقیقاً ولی فکر کنم فکر کنم تا یک اتاق دیگه برد بده شاید 2 گیگا یا 5 گیگا هرتز باشه .
ولی 160 بوردش از این بهتره پولش هم قشنگ تره تقریباً 130 هست .
برای کامپیوتر هم که سخت افزار خاصی نداره شما که از وایرلس میخوای استفادخ کنی اگه کامپیوترت کارت شبکه مادربوردت وایرلس نیست باید یک کارت شبکه وایرلس بخرید که tp-link یک مارک داری حدود 35 فکر کنم .
یک سوال دیگه با سرعت 384 متغیر چند میشه دانلود کرد
مودمم علاوه بر adsl 1 بودنش usb 1 هم هست تو سرعت دانلود تاثیر میگذار؟
نقل قول:
آخه کار میکروفیلتر یا اسپلیتر نویز گیری نیست، کارشون تفکیک صدا و دیتا از همدیگس. نویز به امواج و فرکانس های مزاحم میگن.
در مورد پورت اضافه اسپلیتر هم یه پست نوشته بودم لینکشو میذارم:
خیالت راحت باشه برای مودم اسپلیتر یا میکروفیلتر نیازی نیست، ما عملا تو ایران فقط به میکروفیلتر نیاز داریم نه اسپلیتر، توی عکسایی که گذاشتم مشخصه :11:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5270384&postcount=8650
Mac Address Clone هم همون Mac Address Filter نیست.
مثلا توی صبانت وقتی به اینترنت کانکت میکنی، صبانت علاوه بر یوزرنیم و پسورد، مک آدرس کارت شبکه ای که درخواست رو داده هم بررسی میکنه. اگر شما با کامپیوتر یا کارت شبکه ای غیر کامپیوتر خودت بخوای به اینترنت وصل شی صبانت این اجازه رو نمیده چون مک آدرست رو ثبت کرده و ورود کامپیوترهای دیگه با اکانت شما رو غیر مجاز میدونه.
حالا شما مودم جدید خریدی و نمیخوای به صبانت زنگ بزنی و بگی مک آدرس جدیدت رو هم ثبت کنه، برای اینکار از Mac Address Clone کمک میگیری. یعنی مک آدرس کارت شبکه ای که تو صبانت رجیستر شده رو به مودمت میدی و مودمت بجای ارسال مک آدرس خودش مک آدرسی که خودت دادی رو موقع کانکت شدن ارسال میکنه و به اینترنت وصل میشه.
سلام مجدد.راستش دیروز خیلی عصابما خورد کرد.بردمش تا مودمما تنظیم کنند.1ساعت داشتند بش ور می رفتند و جواب نمی دادبالاخره جواب داد و تنظیم شد.خودم بعدش اومدم تو تنظیمات و دیدم چی کار کردهتو تنظیمات wan
PPPoE را انتخاب کرده.و در قسمت use the following default gateway اومده بود و تو قسمت use IP Address را پر کرده بود.و تو صفحه بعد این گزینه ها را فعال کرده بود.
Enable Nat
Enable IGMP Multicast
Enable Wan Service
اما امروز صبح دوباره به اینترنت وصل نمیشم (با لپتاپ).تو تنظیماتش که رفتم همه چیز درست بود ولی default gateway تیکش ور داشته شده بود و اون اعدادی که تو use IP Address زده بود رفته بود.
میشه راهنمایی کنید در این قسمت باید چی وارد بکنم؟
چقدر این سوال واسم آشناست !!نقل قول:
1- معمولا سرعت دانلود یک هشتم سرعت نامی اینترنت هستش. پس شما باید حول و حوش 48 دانلود داشته باشی.
48 = 8384/8
2- تو ایران نه ، در مورد ADSL2 و ADSL ، تو شکل زیر ملاحضه میکنید که سرعت اینترنتی که تو ایران به ما ارائه میکنن اصلا به ADSL معمولی هم نمیرسه چه برسه به ADSL2 . و تو ایران مزیت adsl و adsl2 سر کیفیت خطه نه کمیتش. یعنی اگه روزی مشکل dc زیاد داشتین و نویز زیاد شد ، ADSL2 واستنون بهتره
3- در مورد USB باید بگم USB1 خودش بین 1.5 تا 12 Mbps رو ساپورت میکنه و USB2 هم تا 480 Mbit/s رو.
با مقایسه ای اعداد یا جدول بالا ، میشه نتیحه گرفت که در ایران و برای عموم از نظر سرعت همون ADSL و USB هم زیاده. پس شما نگران محدود شدن سرعت اینترنت بخاطر تجهیزات نباشید.
مطالعه ی این لینک ها میتونه مفید باشه:
شرح کامل انواع ADSL به فارسی:
شرح کامل انواع ADSL به انگلیسی:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/ADSL
http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_Digital_Subscriber_Line
شرح کامل انواع USB به فارسی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%85%D9%87_%DA%AF%D8%B0%D8%B1
شرح کامل انواع USB به انگلیسی :
http://en.wikipedia.org/wiki/USB2
جناب a6l3i مشکل من حل نشد.
چکار کنم؟
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
اون عکسی که گفتی تو صفحه قبل گذاشتم
چرا کسی کمک نمیکنه
سلام با عرض احترام من یک مودم وایمکس echolife bm8301 دارم چون ریست شده نمی تونم دوباره راه اندازیش کنم. ممنون میشم در خصوص تنظیمات این نوع مودم جزوه یا مطالبی عنوان کنید.با کمال تشکر. این مودم را از مبین نت گرفتم.
با اجازه a6l3i عزیزنقل قول:
شما فایروال آنتی ویروس خودتون رو تنظیم کردید؟ فایروال روی اتصالات شبکه حساسه و اگر شما براش تعریف نکنید بطور پیشفرض همه رو بلاک میکنه.
برای اینکه مطمئن بشید، آنتی ویروس خودتون در هر دو کامپیوتر رو کاملا غیر فعال کنید و آی پی همدیگر رو از Ping کنید ببینید جواب میگیرید یا نه. شاید لازم بشه یکبار هم کارت وایرلس خودتون رو خاموش روشن کنید. :11: