دین و زنـــــــــــــدگی کنکـــــــــور...
برای دین و زندگی فقط یه ایات روایات الگو بگیرید گاج نگیرید...دیگه نیازی به کتاب تست نیست چون بعد عید که دور دنیا میگیرید همه تستای سراسری می زنید و براتون تکراری نمی شن.
من خودم هم جامع الگو و هم ایاتش رو داشتم الکی جامعش کتابو کپی کرده وقتتون رو تلف میکنه البته شاید بگید همگامان اینجوری نیست ولی نیازی نیست.شما کتاب درسی رو چند بار بخونید بعد از روی ایات الگو پیامها و قرابت و اینکه چه سالی از چه مفهومی تو کنکور استفاده شده رو از روش بخونید بعد خود این کتاب تست تالیفی سنجش و ازاد و سراسری رو داره بعد عید هم دور دنیا در4ساعت رو که گرفتید هرچی تست سراسری داخل و خارج رو حداقل 2 بار میزنید!!
:40:از ته ته دلم آرزومند پیروزییتون تو کنکورم:40:
کتاب ؛ مطلبی برای تمام نشدن ...
دوستان عزیز سلام ...
حالتون چطوره ؟ خوبید ؟ باور کنید دلم واسه تکتک تون تنگ شده . میبخشید که همینطور سرزده اومدم بهتون سربزنم . میدونید ؛ همین لحظه که دارم اینو تایپ میکنم لحظه هاش جز تابستونه . باور میکنید ؟! باورتون میشه ؟ از فردا دیگه مهر شروع شده . واسه همین خواستم چند تا نکته رو به شدت فشرده خدمتتون عرض کنم تا چند روز بعد کامل کنم انشاالله. البته دوستان باسوادم حتما مطلع هستند و شاید در پیج های گذشته اشاره هم کرده باشن . اگه بعضیاش تکراریه ببخشید .
1 - با عوض شدن دیف ، سعی کنید مقدمه کتاب دیف نشر الگو رو بخونید . از این بابت که تغییرات رو نوشته . میتونید از سایت نشر الگو مقدمه رو دان کنید . بعد برای اموزش پیشنهاد میکنم برای کتاب جدید ، اموزش فار رو در نظر داشته باشید . کتاب دوم هم میکرو متحول شده گاج تالیف اقای ابوالقاسم شعبانیه . اینا به شدت بالای خط استاندارد اموزش هستند . کتاب تستی خیلی سبز تالیف اقایان سیروس نصیری ، علی بیطرفان (که همه میشناسید) سروش موئینی و تابش (مولف ریاضی 3 خیلی سبز) رو از نشر خیلی سبز حتما ببینیید . گمانم اینه که برای تست متوسط به بالا کتاب خیلی سبز خوب دربیاد . این 4 تا مولف شاخ از این بابته که کل دیف 1 و 2 جدید + ریاضی پایه تو یه جلده . ظاهرا هر کی یه فصل نوتشه . البته امیدوارم اینطوری نباشه . سفارش کتاب رمزینه هم بدیهیه . ده ها خط در مورد دیف حرف زدیم قبلا ...
----------------------------------------------------
2 - اساسا 3 کتاب دین و زندگی جدید داریم . خیلی سبز ، الگو ، گاج . پیشنهاد میکنم گاج یا الگو بگیرید . باور کنید فرق عمده ای ندارن . ولی یه چندتا توفیر کوچیک دارن که توضیحش نزدیک 15 خط میشه . ببخشید نمتونم بنویسم . اما مثل گذشته تکرار میکنم 90 درصد دین و زندگی کتاب درصی و 10 درصد باقی کتاب کمک اموزشی . پس وسواس بی وسواس . هوشمند باشی . حتی کمی ...
3 - واسه هر نشری که بخواید ببنید کتاب جدید چی زده و قیمتش و صفحاتش چقده یه ترفند سایتی بهتون معرفی میکنم . به نظرم به جز بعضیا کم کسی از این خبر داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای نشر خیلی سبز در سال 91 به قبل :
4 - ادبیات موضوعی گاج رو رقیب خوبی برای کتاب های مبحثی هامون سبطی می بینم . اگه تست بیشتر خواستید خوبه . شخصا استفاده میکنم ...
5 - فیزیک 1 خیلی سبز رو الزما باید بگیرید . چون تنها رقیبش همون کتاب فیزیک 1و2 خود احمدممصلاییه که بالطبع کتاب حاظر کامل تر شده .
6 - به هیچ وجه خودتون رو شلوغ نکنید . همین الان خیلی سبز نزدیک 10 تا کتاب فیزیک داره . پس کمی هوشمند باشید اصلا بد نیست .
7 - بهترین پیشنهاد ممکن واسه اونایی که سردرگمن بابت خرید کتاب : تو همین تاپیک سرچ پیشرفته رو استفاده کنید . نمیدونم چرا انقد دنبال حرف تکراری هستید . حدود دو سال پیش این فروم به این نتیجه رسید بهترین کتاب گسسته کنکور کاب فار صادقیه (با استدلال ؛ طی چند پست ما و دوستان دیگر) . ولی باز الان دیدم یکی پرسیده گسسته و دوباره توضیح محدودی داده شده . خب اخه چرا از گنجینه اسفاده نمیکنید ؟ ها ؟ مطمئن باشید 95 درصد سوالاتون قبلا جواب داده شده .
8 - کتاب هوش ازمایی IQ از نشر مبتکران به قیمت 2500 رو فراموش نکنید . کاملا جدی گفتم . کم و مختصر اما تاثیر گذار و مهیج ! واسه تنوع بین خوندن گسسته و دیفرانسیل کتاب خوبیه . خوب ...
9 - خواهش میکنم تو رو خدا اگه خیلی خیلی خوشحال میشید شیمی رو 40 درصد بزنید و از این بیشتر نمیخواید ، تو رو خدا نرید 70000 تومن کتاب رنگارنگ بخرید و 100 درصد مطالب همه مقاطع رو بخونید . شدیدا مستدل میگم با شیمی 2 سهل الوصول و پیش 1 که به ازعان عالم و ادم اسونه میتونید کم کم 50 درصد بیارید . ( 12 + 6 ---> به عبارتی 18 . 18 تقسیم بر 35 ضربدر 100 میشه با تقریب خوبی 50 درصد !!)
10 - اگرم میخواید واسه 100 بخونید مردونه محکم اصولی و بالطبع هوشمندانه بخونید (حالا منظورم چیه دقیقا بماند . فقط به خاطر ذیق وقت بماند)
11 - حقیقتا میشه تا مورد 60 درمورد کتابا و درسا حرف زد . به پستای گذشتم مراجعه کنید .
■ نکته مهم :
به هیچ وجه این پست معرفی کتاب نبود . به هیچ جوه . دوستان میدونن من اصلا به این شکل کتاب معرفی نمیکنم . این جمع ناقص نکاتی بود که چون 30 دیقه وقت خالی گیر اوردم واستون نوشتم . (خواهشا خرده نگیرید که پراکند بود) .
■ نکته خیلی مهمتر :
این نکته ها تعدادیش بود . خیلی هاش مونده . پس کامل نیست .
پیشنهاد میکنم اینم بخونید :
+ اینم نظری از من در مورد همین پست دکتر افشار که شدیدا مهم کارا و مورد توجه شون بود . شمام بخونید تایید میکنید حتما :
سلام و عرض ادب
تلگرافی و کد مانند :
1 - به نظرم اگه دقت کنین گسسته خیلی سبز تالیف یکتا نامناسبترین کتاب گسسته جهانه . به گواهی 100 هزار نفر . و البته برای کنکور . در ضم اقای نصری گفتن دو تا کتاب گسسته در دست تالیف دارن . جالبتر گفتن یه دونه گسسته تو انبار نیست . البته گسسته استاد امیریان که واقعا جالبه در نوع خودش ...
2 - اون فیزیکی که از گاج نظرتون رو جلب کرده کدومه ؟ کتاب جلد سفید تالیف اقای جوکار یا این جدیده که اینشتین روشه و جلدش خاکستریه تالیف اقای اهنگر ؟ این کتاب که جلد دومش هنوز نیموده !
3 - در مورد عربی حتما و یقیقنا به جای فوت و فن تالیف دیگهی استاد برغمدی رو جایگزین کنید . یعنی بانک تست ایشون . چرا که فوت و فن نیاز شدید به ویرایش علمی مولف داره ...
4 - غوغای مولف 20 ساله نشرالگو در زمینه هندسه 1 رو ببینید . و ببینید که چطور میشه هندسه رو یاد گرفت ! اونم با تست ملایم و درست مثل ریاضی 2 !! تالفیی از مقام دار المپیادی جناب اقای شروین سیاح نیا . البته به همراهی اقای بیگی | کتاب مکمل این کتاب در زمینه اموزش کتاب اقای هاشمی تو نشر فاره . اگه اینو واسه اموزش بخونی با کتاب تست نشر الگو دیگه باید .. بگذریم آقا . برید بعدی ...
5 - در مورد دیف تجدید نظر کنید . کتاب مهندس موئینی یا اقای عسلی در خیلی سبز تو راهه . بقیه نشرا هم دارن تکونی میدن خودشون رو . به نظرم در مورد دیف تا مهر و اینا صبر کنید . در ضم کتاب دیف استاد عباس پور نظر دریافت رو هم ببینید . جالبه ...
6 - ادبیات های هفت خوان خیلی سبز یادتون نره . رقیب جالبیه واسه دکتر سبطی ...
7 - گسسته بی رقیب و مفهومی تالیف استاد عطا صادقی ، تحلیلی تالیف دکتر حسین هاشمی و استاد منوری ، فیزیک پیش اقای سبز میدانی همگی در اولویت های اخر شما هستن . واقعا تعجب کردم . به نظرم بی مهریه ...
:
8 - و ...
مرسی ...
پاسخ : سلام . به به خیلی خوشحالم . پای حرفه ای ها باز شده اینجا ... حرف های جدید و آگاهانه .
کتاب هایی که شما گفتین در حال حاضر و قبل از آنکه بیان بازار فروش در قفسه کتابخانه ام بهم چشمک میزنن . سعی می کنم کتاب آزمون و خطاش رو پی بده و بعد معرفیش کنم . در این راه خودم و همکاران زیادی کتاب رو از جنبه های مختلف بررسی می کنیم و می تونم به جرات بگم جز معدود کسانی هستم که منابع بازار رو دقیق می شناسم و اطلاع رسانی بروز تر از هر فرد دیگه ای برای دانش آموزانم دارم .
1. گسسته سلیقه ای هست ( در آموزش و تدریس و یادگیری ) و بحث بد بودن کتاب منتفی هست .
امیریان با اون هندسه پایه غیراستانداردش مایه تاسف شد . البته بازم روش فر می کنم .
2. برای شهرستانی ها همون گاج احمد جوکار
3. بانک تست به سبک فوت و فن هست .
4.قبول دارم
5. منتظری و مهربان . این دو باهم بسه . سروش هم اصل کارشس گسسته هست . MBA شریف و ....
6. سبطی و مبحثی های نشرالگو هنوز تو دل خیلی ها جا داره .
خیلی سز عملکرد ضعیفی رو ادبیات های قبلی داشت .
7. به نظرم نوع تدریس مهم هست تا اسم و کتاب فرد مولف یا مدرس . هر کسی با یک نوع تدریس ارتباط برقرار میکنه و فرمولی مرسوم ... احتمالی....شکلی و مفهومی ....فرمول ابتکاری
8 . ممنون . لذت بردم از نظراتت
+ و نظر دوم هم به همین صورت
سلام
---------------------------
برداشت اول : خواستم عذر خواهي کنم که بنده به هيچ وجه قصد جسارت و جدل نداشتم . و ظاهرا جالب هم ننوشته بودم و لحنم بد بوده . چون شما فک کرديد من دارم به نظر شما توهين ميکنم . در حالي که اصلا اين طور نبود . اگر اينطورم برداشت کرديد معذرت ميخوام .
------------------------------------
برداشت دوم : خوشحالم .. خوشحالم که تو شرايطي که اصل اين شده که مشاور ، کتاب رو بررسي نکرده و نخونده به بچه بده ، شما اين کتابا رو به شخصه داريد . باید ارج نهاد ...
--------------------------------------
برداشت سوم : باید بگم منم مثل شما نه تنها کتابا رو دارم که اونارم خوندم . و درست مثل شما شخصا بررسی میکنم . به هر حال نظرا متفاوته . اما به طور عجیبی ما با هم هم سیلقه ایم . فقط چنتا نظر متفاوت اینکه :
1 - گسسته خیلی سبز از نظر مقدمه مولف هم یه باشگاه پرورش فکری تا کتاب کنکور . چندین بار تو وبلاگ نشر هم در موردش حرف زده شده . در مورد تحول بنیادیش . این کتاب از کتاب های «کتاب سبز» بود که از سال 86 و 87 به اینور همچین دست خوش ویرایش نشده . حرف شما متین . یکی مثل حاجی زاده تست و نکته میره جلو . یکی مثل رمزینه با تیپ بحث کردن کار میکنه و یکی مثل عطا «فرمولدشمن» کار میکنه . ولی باید عرض کنم که کتاب اقای یکتا متاسفانه از سلامت برخوردار نیست . و این اصلا بحث سلیقه نیست .
2 - در مورد فیزیک چند سوپر note ..
One : دوستمون که پرسیدن در مورد کتاب گاج . ببینید آقا مهدی ، کتاب جدید مثل کتاب جناب جوکار دو جلده . جلد اول سوالات و جلد دوم پاسخات . گاج فقط جلد اول کتاب رو منتشر کرده و قول داده انشاالله تا نمیه دوم شهریور جلد دو رو هم برسونه . مولفاش اقای اهنگر و اقای نادرینژادن . والله من اسمشون رو هم نشنیدم . ولی تو مقدمه میگن تستای نرمالمون تا 60 درصد شما رو اماده میکنن و تستای «یک قدم تا صد» ، برای زدن 100 کافیه . میگن ما قول میدیم نیازی به کتاب دیگه نداشته باشید . و اینکه منم نظر شخصیم مثل ایشونه . یعنی اینکه کتاب احتمال زیاد از کیفیت تالیف بهتری برخورداره ...
Two: دوم اینه که لطف کنید برید سایت نشر الگو . دو تا اتفاق افتاده . یکی اینکه جلد 1 فیزیک پیش 1 ، ویرایش شده . و دوم اینکه دو جلد کتاب تست برای هر دو فیزیک پیش 1و2 نوشته شده . یعنی در کل سه کتاب جدید داریم . هر سهشم اقای خالو نوشتن . درضم در مورد کتاب تستشون دلم خیلی روشنه ! چون سیستمش مثل سیستم ریاضی 2 و هندسه 1 و تست حسابانه همین نشره .
Three : راستی فیزیک 3 اقای مصلایی رو هم یادتون نره . جمع بندی فیزیک مهندس نوکنده هم دیدینه هم تو خیلی سبز و هم تو تخته سیاه .
Four : قراره تا اخر ماه رمضون فیزیک جامع خیلی سبز بیاد بیرون . نمیگه مولفش کیه . احتمالا همین دکتر تنکابنی جدیده . یا نوکنده و یا مصلایی و شاهین اقبال ...
ّFive : برای فیزیک 1و2 غیر مکانیک هم هنوزم که هنوزه کتاب اندیشه سازان رو ترجیح میدم . و هنوزم که هنوزه به کتابای اقای محمودزاده اعتقادی ندارم .
Six : نکته اخر اینکه من به شخصه فار رو از همه بهتر میبنیم . دیگه در مورد فیزیک همینا به نظرم میومد ...
3 - شاید هم سبک باشن ولی فوت و فن تالیف بشدت قدیمیه . یعنی من که الان کتاب 90 رو دارم . تستای تو درس (چه تالیفی و چه کنکور) از سال 83 به این ور نیست . در عوض رفته اخر کتاب اورده . این کار جالب نیست . نشونه بدیه . بعد هم تست سنجش به ندرت داره . تستای تالیفیش هم خیلی سادس . اما بانک تست هیچ کدوم این مسائل رو نداره و همه رو برطرف کرده . بانک تست عکس همه ایناییه که گفتم . آهان ! راستی ، فوت و فن اشکال علمیم داره !
4 - کتابای معرفی شده دیف شما اصلا بد نیستن . اتفاقا کاملا موافقم . فقط گفتم شاید با کتاب جدیدالتالیف نظر خود ما هم عوض شه . پس بهتره زود کتاب نخریم و صبر کنیم یه کم . همین ... . راستی یه نکته ، منی که این چند ساله خیلی سنگ کتابای اقای مهربان رو به سینه میزدم ، وقتی کتاب دیف 1و 2 نشر گاج تالیف استاد ابوالقاسم شعبانی (که تو خیلی سبزم کتاب حسابان کارو نوشته ) رو دیدم حقیقتا نظرم عوض شد . چرا ؟ چون وقتی کسی سوال شماره 108 کنکور 91 ریاضی رو ببینه دوزاریش میفته که تنها کتاب واقعا بروز کتاب «دیف گاجه» . تو این کتاب چندین نوع از این سوال 108 مطرح کرده . پیشنهاد میکنم حتما مقایسه کنید . واقعا واقعا با دیدنش و خوندن درسنامه هاش بهت زده شدم . فقط فصل حد رو ببینید . وای ...
5 - خب بعد سالها دیگه میبینیم نشرا عاقل شدن و همه با هم رو اوردن به مبحثی کار کردن . باهاتون خیلی موافقم که کتابای اقای براری واقعا آموزنده نبودن و خیلی کمک آنچنانی به تحول ادبیاتی ادم نمیکردن و انتظار اموزش رو نمیتونستی داشته باشی . ولی با این سبک هفت خوان دارن همچین کار اصولی میکنن . البته نظر شما رو به کتاب دو جلدی 29000 تومنی ادبیات موضوعی گاج هم جلب میکنم . تازه گرفتم ولی تو نمای اول ادم کپ میکنه . اقای مهدی نظری رو اگه یادتون باشه تو قسمت طراحان دفترچه ازمون های گاج میشه دید . یعنی ایشون از طراحای ازمون ادبیات گاجه . به نظرم این کتاب واقعا نمره قبولی رو میگیره . متاسفانه درسنامه نداره . 4000 تست با پاسخ خیلی جالب و تشریحی . ادعا های زیادی داره . وقتی من بهتون میگم زیاد ، یعنی زیاد و افراطی ! پس لطفا نگاش کنید . تستای تالیفی و کنکور و ارشد و فنی و داخل و خارج و مهمتر نبودن تست ازاد (!) از ویژگی هاشه . درضم بخش «ویترین و همینه که هست» دل ادم رو میبره . به نظرم به قول شما کتاب بروزیه . اگه شد ببینیدش ...
6- خیلی آقایی . راستش من چند ماهی میشد طومار ننوشته بودم . به خاطر گرفتاری دیگه پستم نمیدادم . الان دیدم یه جا واسه کنکور 92 دارن کتاب خوب و حرفه ای معرفی میکنن ، گفتم یه نظر بدم . امروز خالی شدم . بگذر ازم ...
------------------------------
برداشت ∞ :
یعنی واقعا این همه رو خوندی ؟ در کل مچکرم که امکان اظهار نظر رو بهم دادی ؛ خیلی خوشحال شدم . واقعا ازت ممنونم مرد ...
------------------------------
کات ...
پاسخ : سلام . ممنون هستم از شما . موضوع خوب و بحث قشنگی بود . همه حرفاتون رو خوندم . اطلاعات کنکوری خوبی دارین . حداقل در مورد کتاب ها این معلوم هست . از کامنت اول میشد حرفه ای بودن مخاطب رو حدس زد . شما از اون دسته کنکوری های نقاد هستی . امیدوارم که اطلاعات خوب خودت در درجه اول به درد خودت بخوره و موفق بشی . دوس داری در انجمن سایت مطلب بذار و حرف بزن و در زمیه های مختلف مرتبط به کنکور .... خوشحالم . در مورد برخی اختلافات مون به اساتید مرجع دوباره مراجعه می کنم . قبول دارم که بعضی وقت ها من مشاور رو فلان مولف تاکید دارم ، چون کلاسش رو قبول دارم و همه میونیم که قلم خوب داشتن لزوما" تدریس حضوری خوب نداره و بالعکس . ولی در هر حال شما هم خودت خوب میدونی که کنکور چیز دیگه ای هست و ابزار موفق شدن مثل مروارید در درون صدف خود فرد هست
←←←←←←←←←←←←←←←← ←←←←
√ : میدونم این پست شباهتی به گذشته نداشت ؛ حتی ظاهرش چه برسه به محتواش . عب نداره . با این وجود امیدوارم حداقل یه نکتهش هم که شده بدردتون خورده باشه . خداحافظ ...