خدا کنه از روغن باشه ولی بنا به فرموده دوستان خیلی بعیدهنقل قول:
Printable View
خدا کنه از روغن باشه ولی بنا به فرموده دوستان خیلی بعیدهنقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما روغن گیربکس را چک کن و البته اون تیوب گیج روغن درست کن میتونی روغن گیربکس را خالی کنی وبعد از یه توری رد کنی اگر روغن براده اهن داشته باشه ممکنه قطعات تورک کانورتر پروانه ایمپالر که به فلایول متصله و توربین درایو که به شفت ورودی گیربکس متصله اسیب دیده باشه ولی کلا تا اونجایی که میدونم اگر توربین ضعیف بشه ماشین در حرکت جون نداره و شتابش کم میشه البته اگر موتور سالم باشه
در مورد ایرادهای توربین خیلی مسائل هست نمیشه بازم تشخیص داد ولی با این تفاسیر تجربه های ما ودوستان شاید بتونیم مشکل را حل کنیم
شما روغن اضافه ریختی همین باعث صدمه به توربین و پمپ روغن و غیره ایجاد میکنه چون این ماشین ها حداقل 40 سال هست کار میکنن پس نمیشه بهشون فشار اورد یا انتظار داشته باشیم خوب کار کنه و مشکلی برامون ایحاد نکنه اون صدا ممکنه به علت روغن زیاد بین پروانه ایمپالر و پروانه توربین درایو صدا ایجاد کرده
الان سمت توربین و پمپ روغن ریزی نداره ؟
حرارت روغن بالا نیست ؟
صدای فش فش دقیقا متوجه شدی از سمت توربین یا پمپ روغنه ؟
شما گفتی شتاب ماشین خوبه پس احتمال زیاد توربین مشکلی نداره ممکنه پمپ روغن باعث این صدا شده البته علت زیاد هست
سمت توربین اصلا روغن ریزی ندارهنقل قول:
حرارت روغنم به شدت بالاست نمیدونم طبیعیه یا نه
صدای فش فش دقیقا نمیدوتم ولی چک کردم از توربین بود
پمپ روغن کجای گیربکسه؟عکسشو دارید؟ میخوام بهتر چک کنم
من قبلا هم به شما گفتم گیربکس این ماشین ها با روغن در اصل زنده هست 90 درصد مشکلات گیربکس بخاطر یا توجه نکردن به مقدار روغنه یا کیفیت روغنه یا نشت روغن هست این ماشینهای قدیمی گیربکس و موتور و غیره به روز نیست باید همیشه قبل از حرکت یا در حین حرکت حتی کنار جاده وایسی روغن گیربکس را حداقل چک کنی چون مثلا شما مسافتی را طی کردی بعد میری خونه خاموش میکنی فرداش میخوای حرکت کنی حتی قسمت زیر ماشین را نگاه کن شاید کارتر گیربکس یا موتور سوراخ شده شما متوجه نشدی کلی روغن زمین ریخته و بعد روشن میکنی حرکت میکنی روغن کمه صفحات کلاچ و استیل ها ممکنه یا لغزش بین اونا ایجاد بشه یا بسوزه پس با این حساب شما داری به ماشینت صدمه میزنی و هزینه ساز میشه هر کسی هم نمیتونه جمعش کنه با این قطعات تقلبی و غیر استاندارد ماشینت درست نمیشه باید بذاری گوشه خونه یابفروشی همونطور هم دوستمون CAMERA LT هم شمارا راهنمایی کرد
مثال وقتی ماشین در یه گوشه بی حرکت هست شما فردا میخوای قبل حرکت روغن را چک کنی اندازه گیج روغن درست نشون نمیده چون روغن از لا به لای صفحات و چرخدنده ها بالا اومده وبعد شما باید ماشین را چند بار عقب جلو حرکت بدی بعد در حالت موتور سرد +روشن کردن ماشین بعد از موتور گرم شدن+ در حال حرکت و در کنار ایستاده و اندازه روغن را چک کنی
شما میگی حرارت روغن بالاست قبلا هم گفتم حرارات روغن اگر بالاست یا روغن گیربکس خاصیت خنک کنندگی را از دست داده یا کیفیت نداره یا مارک روغن را عوض هی کردی چون باید از یه نوع مارک استفاده کنی با کیفت و از فروشگاههای معتبر بخری همین باعث بالارفتن حرارات روغن گیربکس میشه و صدمه میزنه و گیج روغن را بو کنی اگر بوی سوختگی بده روغن خرابه یا حباب تشکیل شده باشه یا رنگی روغن تغییر کرده باشه لکه های سفید یا سیاه در روغن باشه
توربین هم اگر ایراد پیدا کنه یکی از علتهاش بالا رفتن حرارات روغن گیربکس هست شما باز هم میتونی روغن گیربکس را خالی کنی همونن روغن را چک کنی براده اهن نداشته باشه وفیلتر از نوعی که یه توری یا نمدی دار ه بگیری +با فیلتر عوض کنی
این پمپ روغن هست هزار خاری سر میل شفت ورودی گیربکس هم باید چک بشه لبه نکر ده باشه یا کچل نشده باشه =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از پمپ روغن هم که تورک کانورتر بعد فلایول نصب میشه =
از شکل کارتر گیربکس و موتور میشه فهمید چه موتور و گیربکسی نصبه =
من نمیدون که شما چقدر در مورد موتور و گیربکس ماشینت اصلاعاتی داری حالا ما یه مسائلی میدونیم البته ما بقو بعضی از دوستان کارشناس نیستیم یا نمیدونم با چند تا اکانت وارد سایت شدیم وغیره... موتور ماشین شما از نوع SMALL BLOCK 350 هست یعنی مسیر های ورودی اب و مسیر روغن کمتر از موتور های BIG BLOCK هست حتی حالت ترتیب سوپاپها به صورت صاف هست ولی در موتور BIG BLOCK به صورت مورب تقسیم شده این قضیه رنگ موتور ابی و قرمز و مشکی تا حدودی مربوط به همین نوع موتور کانادایی و موتور امریکایی مربوط میشه موتور ماشین شما در گرمای تهران یا اهواز ابادان ممکنه اسیب ببیه اکثرا موتور های بیوک سرسیلندر انها ترک داره من دیدم مسائلی داره دقت کرده باشی شورلت نوا بعضیهاشون نمره ابادان واهواز هستن و به اونجا هم ارسال شده چون موتور های اونها قویتره متور قرمز هست در شرایط اب و هوای اونجا کم نمیاره البته تا اونجایی که میدونم اینطور هست
گیربکس ماشینت 350 باید باشه تقریبا ضعیفتر از گیربکس 400 هست بخاطر همینه که میگم به گیربکس ماشینت توجه کن اسیب نبینه چون بیوک وزنش سنگینه فشار به گیربکس میاد از تکاف کشیدن هم خودداری کن البته ببخشید خودت استادی من هم خواستم کمکی کنم
کسی بیوک بی 4 سراغ نداره ؟:n03:
جلو پنجره، رادیاتور ، سینی جلو همراه کندانسور پیاده شد کمپرسور با شلنگهای مربوطه باز شد کاربراتور و دینام پیاده شدند و در نهایت کاپوت باز شد و موتور گیربکس باهم بیرون آمد،
چون دست تنها بودم نتونستم هنگام پیاده کردن موتور گیربکس عکس بگیرم اما در کل نسبتا راحت موتور گیربکس پیاده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از پیاده شدن موتور و گیربکس کلی قسمت جلو ماشین بالا آمد
دوست عزیز ضمن تشکر از شما و مهارتی که دارید که دارید موتور و گیربکس را تعمیر میکنید
ببخشید چه مشکلی برای موتور و گیربکس بوجود اومد تا تصمیم گرفتید که موتور و گیربکس را باز کنید؟
مثل اینکه تا حالا باز نشده درسته؟
اون پلاک المینیومی روی بدنه گیربکس ایا نوشته هاش خونده میشه یا پا ک شده؟
جک های هیدرولیکی پشت سپر سالم هستند؟
شکل گلدانی گیربکس 350 ماشینت مثل گیربکس 700 کاپریسی پیچ شده به موتور و نصب هست البته کلا شکل گیربکسهای شورلت اکثرا این حالت و شکل را داره یه سوال =
کاور گیربکس با 13 پیچ بسته شده ؟
ممکنه از شکل کاور گیربکس عکس بذاری؟
میل شفت ورودی گیربکس هزار خاری اون چند خاره هست ؟
موقع باز کردن گاورنر تست باز و بسته شدن فنر ها در قسمت روزنه سنتر و وزنه های گاورنر و سائیده شدن چرخدنده گاورنر هم بررسی کنید البته شما استاد هستید کلا برای باز کردن قطعات گیربکس دقت کن وقتی کاور گیربکس را باز میکنی و باند گیربکس یا دنده دستی هم از روی مسیرهای روغن باز میکنی چند تا ساچمه باید در قسمت مسیر روغن باشه معمولا 6 تا هست با اهن ربا خارج کن البته برای گیربکس TH 400 فکر کنم 8 ساچمه داشت
قبل از باز کردن مجموعه داخل گیربکس بعد باز کردن از روی موتور و + بازکردن توربین اول میل شفت ورودی گیربکس را به سمت خودت بکش ببین چقدر خلاصی صفحه کلاچها واستیل های داخل گیربکس داره اگر زیاد باشه یه صدای تقه مانند میده ولی اگر صفحات تقریبا سالم باشن صدایی نمیشنوی یه مقدار کم میل شفت گیربکس بازی میکنه داره بعد از بازکردن پمپ روغن میل شفت ورودی گیربکس که به FRONT CLUCH یه واشر گذاشتن که موقع بیرون اوردن میل شفت از جا در نیاد
این پلاک روی گیربکس چی میگه ؟نقل قول:
جناب camaro ltمقدار مجاز حرکت شفت گیربکس چقدره مال این گیربکس 0.75 میلیمتر هستش
برای این موتور و گیربکس پیاده شد که توربین صدا داشت و داخل کارتل موتور جرم داره طوری که 3.5 لیتر روغن میریزم گیج فول را نشان میده که قبلا ایطوری نبود
روی پلاک گیربکس نوشته
دکسول -باکس 1112 اوهایو ساخت آمریکا
در اسرع وقت تعداد خار ، هزار خار را میشمارم و خدمتتون عرض میکنم
با اجازه دوستان
دوست عزیز اون درجه ایندیکاتور را پایه اون را اشتباه متصل کردی اینطوری مقدار خلاصی حرکت میل شفت گیربکس دقیق نشون نمیده
گیربکس th 350 دو مدل gm تولید کرده و شکل گلدانی هم فرق میکنه
TH 350 RWD 3 SPEED
TH 350 C RWD FLAT FILTER
فرق این دو مدل گیربکس اینه که میل شفت th 350 هزار خاری اون اورینگ نداره ولی برای th350c اورینگ داره برای روغن کاری تورک کانورتر داره چون این نوع گیربکس ها تورک کانرتر اونها یه کلاچ داخلی داره که این حلقه دور میل شفت گیربکس عمل روغن کاری کلاچ داخلی تورک کانورتر را انجام میده
در کل پرفورمنس گیربکس 350 پرفورمنس بالایی داره در کنار موتور اسمال بلاک نه با موتور بیگ بلاک و گیربکس 350c پرفورمنس کمی داره
گیربکس ماشین شما هم TH 350 مقدار خلاصی حرکت میل شفت گیربکس نباید بیشتر از 044 اینچ و نباید کمتر از 010 باشه
شماره کول تگ یا پلاک المینیومی گیربکس ماشینت هم 1112 هست که باید یه حرف انگلیسی اول ویه حرف انگلیسی اخر عددی که نوشتی باشه
مثال= C1012D
دکد میشه =
cleveland-powergilde=C
10=ماه اکتبر
12=روز دوازدهم
D=روز یا DAY
پس برای کول تگ گیربکس ماشینت =
11=ماهنوابر
12=روز دوازدهم
اون دو حرف انگلیسی هم اگر قرار بدی جزئیات گیربکس مشخص میشه
با مقداری جستجو، سایتی پیدا کردم که مراحل کامل سرویس و اورهال TH350 را توضیح داده.نقل قول:
در بخش مقدار خلاصی شافت ورودی، محدود بین 0.15 تا 0.30 را ذکر کرده، که باید با گذاشتن یک آچار در روزنه شافت و تکان دادن به سمت بالا و پایین، مقدار خلاصی اندازه گیری بشه.
برای کم کردن خلاصی بیش از حد نیز استفاده از روش شیم گیری در بلبرینگهای زیر و بالای شافت ورودی گیربکس و یا خود بدنه پمپ توصیه شده که به نظر میرسه شیمهای توصیه شده مخصوص این کار ساخته شده باشه ( ولی من تابحال در فروشگاهای یدکی شورلت ندیدم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم جناب استاد محمد با تجربه بسیار خوبی که در بازسازی گیربکس دارن، روش ساده تری برای حل این مشکل داشته باشند.
نکته ای که الان به ذهنم رسید، اینکه تمام محلهای نصب پیچهای پمپ روغن گیربکس که در پوسته قرار داره را چک کنید تا احیانا دچار خوردگی و ترک نشده باشه، چون از مشکلات نسبتا رایج TH350 همین هست که اگر بیش از حد پیچها سفت بشه به مرور زمان رزوه ها خورده شده و احتمال ترک خوردن پوسته گیربکس در این بخشها زیاده.
گاهی با استفاده از برقو زدن و پیچ سایز بزرگتر مشکل حل میشه که البته تا حدی این کار امکانپذیر هست.
در چندین سایت مختلف اورهال گیربکسهای اتوماتیک آمریکایی، مقدار گشتاور مورد نیاز پیچهای پمپ روغن گیربکس بین 15 تا 20 پوند بر اینچ مربع توصیه شده که احتمالا این تفاوتها بخاطر همین احتمال فرسودگی در محل نصب پیچها در پوسته است.
برای جرم گیری کارتل :
چرا کارتل را وقتی که موتور روی خودرو بود باز نکردید ؟
ممنونم جناب camaro ltحسابی به زحمت افتادید
امروز توربین اوراق شد خوشبختانه یاتاقان و سایر اجزای آن سالم بودن، در هر صورت یاتاقان نو تهیه میکنم روی استاتور هم آرم GMو شماره حک شده بود برخلاف عکسهایی که در نت دیده بودم طراحی فوق العاده ای داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیبر مربوطه
وقتی توربین رو ی گیربکس سوار بود با دست میچرخاندم انگار قطعه ای شکسته و داخل توربین افتاده این صدا در واقع صدای پرها هستش که بدون استثنا حدود 2 میلیمتر جای حرکت دارن که در تصویر زیر مشاهده میکنید
روی شفت قسمت جلویی حدود 0.3 لاغر شده و داخل شفت هم قسمت انتهایی خط افتاده این طور به نظر میاد باید تعویض بشه
در این نوع توربین کلاچ ندیدم اما داخل استاتور هزار خار مادگی فقط به یک سمت میچرخه که باید مقدار بهش فشار آورد تا بچرخه خواستم استاتور را اوراق کنم اما خار بخصوصی داره باید روش کار کنم
این هم یاتاقان استاتور
اقا دم شما گرم
اون قطعه یاتاقان سوزنی هست جالبه در این مدت زیاد سائیده نشده البته اگر کامل سائیده بشه هم روغن گیربکس حرارتش بالا میره هم هنگام حرکت لرزش در گیربکس بوجود میاد کلا توربین ها شماره بندی دارن برای 6 سیلندر و 8 سیلندر فرق دارن
اقا یه سوال وقتی هزار خار استاتور را میچرخونی ایا سمت عقربه ساعت میچرخه یا مخالف عقربه ساعت میچرخه ؟
البته باید به یک جهت اون هم موافق عقربه ساعت راحت و ازاد بچرخه نباید گیری داشته باشه ,و اگر هم در جه مخالف عقربه ساعت بچرخه خیلی به سختی میچرخه توربین ماشین شما نوع کلاچ یکطرفه نامیده میشه در واقع این مجموعه استاتور را .. استاتور رولر کلاچ میگن
قسمت گلویی یا توپی سر توربین هم میتونید با همون ابزار درجه ایندیکاتور مقدار خوردگی یا گشاد شدن را اندازه بگیرید
اگر تونستید بعد از جمع کردن توربین با ابزار خاص نشتی هم بررسی کنید معمولا مقداری فشار هوا 80 psi وارد توربین میکنن و توربین را در اب قرار میدن نشتی را بررسی میکنن
سلام خدمت اقایون امریکایی باز و امریکایی سوار
همینطور که داشتم تو خیابون قدم میزدم این رو دیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مالکش حاضره مفت بفروشه ( تو باغ نیست :n08: )،
هر کی میخواد بیاد پی وی
BLAZER CHALET
استاتور اوراق شد کلاچ با چهار تا خار در داخل استاتور فیکس شده مقداری بغل خارها که آلومینیمی هست لبه زده و روی درب کلاچ هم رد پین های کلاچ که 8 عدد هستش افتاده نمی دونم این میتونه ایراد باشه یا نه
پشت پین های کلاچ قطعه ای به شکل wv هست که حکم فنر را داره که پین هارا به سمت عقب و جلو هدایت میکنه بعضی هاشون سفت و طولشون زیاد بود و بعضیهاشون کوتاه و نسبت به اون یکی ها ضعیف
در ضمن کلاچ فقط سمت موافق عقربه ساعت حرکت میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکسی که گذاشتید اون کلاچ استاتر که دارای 8 تا پین هست پشت اونها 8 تا فنر هست اون فنر ها حکم اصلی را در توربین بازی میکنن یعنی اون فنرها کارشون اینکه وقتی شما شیفتر را در حالت d یا غیره قرار میدی چون که میل شفت ورودی گیربکس به اینر ریس یا همون هزار خاری توربین متصله بخاطر درگیرشدن یه لغزش ایجاد میشه و اون فنر ها جلوگیری از لغزش میکنن و اگر اون فنر ها ضعیف یا شکسته باشن ماشین قدرت و شتاب در حرکت نداره ماشین جون نداره البته یکی از علائم این هست و دیگری صفحات گیربکس ضعیف شده باشن =
......
شما فرمودید =
استاتور اوراق شد کلاچ با چهار تا خار در داخل استاتور فیکس شده مقداری بغل خارها که آلومینیمی هست لبه زده و روی درب کلاچ هم رد پین های کلاچ که 8 عدد هستش افتاده نمی دونم این میتونه ایراد باشه یا نه
علت ایجاد این خط افتادن ولبه کردن به احتمال زیاد لغزش در استاتر توربین ایجاد شده و حرکت استاتور در جهت مخالف عقربه ساعت بیش تر از حد بوده و باعث این ایرادات شده و یکی دیگه از علائم سائیده شدن یاتاقان سوزنی و که قطعات روی هم میوفته از تنظیم خارج شده
اگه در این قسمت توربین بی رینگ ریس خط افتاده باشه توربین صدا میده بررسی کن صدا دادن توربین بیشتر در حالتی که=
ترمز گرفتیدو شیفتر در حالت D ایجاد میشه
همچنین شل شدن پیچهای اتصال توربین به فلایول
یا ترک خوردن فلایول
ترک خوردن پای لوت تورک کانورتر
اسیب دیدن قطعات توربین رولر کلاچ - یاتاقان سوزنی -فنر ها =
قسمت پای لوت توربین هم بررسی کن ترک نخورده باشه =
میل شفت ورودی گیربکس ماشینت هم 27 خار داره هزار خاری توربین هم نگاه کن لبه نکرده باشه کلا با این تفاسیر احتمال زیاد باید عوض بشه
سلام استاد ارمین
من امروز ماشینو بردم یه مکانیک که دوستمه کلا تموم مشکلات گیربکسو واسش دونه دونه گفتم
ایشونم از اول چک کرد
1 دیلیل بالا اومدن روغن گیربکسم گفته بودم که از هواکش و فولی جای گیج روغنم بالا میاد و دمای خیلی بالایی داره
جواب:همان طور که خودت گفتی دلیلش کثیف بودن فیلتر روغن گیربکسم بود که روغن ازش به خوبی رد نمیشد و باعث داغ کردن روغن و نهایتن خارج شدن روغن از فولی
2 گفته بودم که فولیم خرابه و از مقدار دقیق روغن داخل گیربکسم بی خبرم
جواب:امروز با باز کردن کارتل متوجه شدم روغنش کمه و باید دو لیتری اضافه بشه ولی متاسفانه گیج رو هنوز درست نکردم
واما3 صدا بله همون صدا من عوضی شنیده بودم و جای اینکه صدا از توربین باشه صدا از تسمه دیتام بود عوض کردم درست شد و صدا کلا از بین رفت
و اما نهایتن مشکل اخر که یادم رفت امروز بهش بگم اینه که قبلا که گیربکسم این مشکلاتو داشت من در جاده ی کفی 170 تا 180 راحت با ماشینم میرفتم
ولی با رسیدن به سربالایی و گردنه البته طبیعیه که سرعت و قدرت ماشین کم میشه ولی من واسه جبران این کم اوردن که حداقل سرعتم 120 یا 110 تا باشه پدالو تخته میکردم
که در این حالت جای اینکه ماشینم از جا کنده شه و شتاب بگیره فقط موتور گاز میخورد یعنی یه کمی بهتر میشد و گیربکس معکوس میداد ولی بازم نتیجه دلخواه نبود یعنی با تخته کردن فقط موتور به شدت گاز میخورد ولی شتاب عالی نمیگرفت
حالا به نظرتون گیربکس ایراد داره یا کاربرات خودم احساس میکردم سوخت براش نره ولی از یه طرفم شکم به صفحه ها و گیبرکس میرفت
ممنون از لطف تمام اساتید بزرگوار
سلام دوستان.
امروز کاربرات نوا رو از سر کنجکاوی و تمیز کاری برای بار اول باز کردم و بعد از تمیز کردن و نصب کردن دیگه ماشین روشن نشد.
:n03:
اگه ممکنه چندتا عکس از کاربراتور هنگامی که رو ماشین نصب هست بذارید.و اگه میشه قطعات کاربراتور نوا هم معرفی کنید.
جنابcamaro lt در پست قبلی نکته ای نظرم را به خودش جلب کرد که در تصویر مشاهده می کنید اکثر پیچهای پمپ بازه و تنها یک پیچ بسته است با این شرایط داره مقدار خلاصی را اندازه گیری میکنه
نکته دوم مقدار گشتاور پیچهای پمپ قسمت بیرونی و داخلی یکی هست یا با هم فرق دارند با تشکر فراوان.
مسلما بخاطر اینکه باید مدام پمپ به جهت شیم گیری و تنظیم باز و بسته بشه، تمام پیچها را کامل نبستن، و احتمالا نهایتا 1 یا 2 بار نیاز به این کار باشه چون مقدار خلاصی در اینجور وسائل معمولا بسیار جزئی هست.نقل قول:
مقدار گشتاور 5 تا پیچ داخلی پمپ را ، همانطور که اشاره فرمودید، به اندازه پیچهای خارجی پمپ اعلام کردن که برابر با 15 پوند بر فوت مربع هست.
چند عامل ممکنه باعث شده باشه که بنزین به خوبی به موتور نرسیده باشه و موتور هم به همین دلیل روشن نمیشه.نقل قول:
تنظیم اشتباه شناور کاربراتور
تنظیم نبودن سوزن و ژیگلور که بیشتر باعث بد کار کردن، قدرت کم و شتاب نداشتن موتور میشه
تنظیم نبودن ژیگلور دور آرام
دوباره این موارد را چک کنید
کارتل موتور پیاده شد اون طور که تصور می کردم داخلش جرم نبسته بود پارسال که درب سوپاپ و بغل موتورها را باز کرده بودم جرمشون بیشتر از کارتل موتور بود! اما نمی دونم چرا گیج روغن درست نشون نمیده در صورتی که من روغن موتور و روغن گیربکس را در پمپ بنزین چک میکنم چون زمینشون صاف و تراز هستش خود گیج هم سالمه !
الان که کارتل موتور را باز کردم اگر نکته ای هست بفرمایید.با تشکر
سلام
بعضی ها واقعا بی انصاف هستند
با دروغ هایی مثل پول لازم هستم و فلان قیمت ماشینم مشتری داره و ....سعی در فریب خریدار عاشق دلباخته دارتد ...
بیوک بی 4 در حد و عالی مثل ماشین اقای اردوان افزاسیابی نهایتا 18 تومن ارزش داره
در صورتی که 28 میلیون کم تر برای ایشان مقدور نیست
کسی که پول لازم هست 10 میلیون بالا تر از فی قیمت می دهد ؟
18 میلیون پول نقد و جیرینگی برای بییوک ایران کمه ؟
واقعا بی انصاف هستید ....
در مورد اون شالت هم نه من دلال هستم نه چیزی فقط چون توانایی بازسازی اش را ندارم دوست دارم به اهلش برسد
نقل قول:
فکر میکنم چون در کارتل روغن، شدت حرکت و جریان روغن خیلی زیادتر از بخشهای بالای موتور هست، امکان جمع شدن رسوبات و جرم به شکلی که در بالای موتور و داخل قالپاق سوپاپها و روی سرسیلندر هست، خیلی کمتره و البته اگر نحوه نگهداری و استفاده و دقت در زمان و کیلومتر تعویض روغن موتور با کیفیت مناسب هم وجود داشته باشه، این مورد خیلی کم دیده بشه.
موارد خاصی که به ذهنم برسه، رفع مشکلات روغن ریزی و نشت از اطراف لبه های کارتل هست که معمولا با استفاده از واشر مناسب و نحوه چسب زدن و آب بندی رفع میشه، همینطور بازدید وضعیت رزوه های پیچ تخلیه روغن که اگر ایرادی داره، همین الان با استفاده از جوش دادن یک مهره مناسب در داخل کارتل، ترمیم کنید.
ضربه و قُر شدگی نداره؟ اگر داشت با استفاده از یک تکه چوب قطور به عنوان سنبه و ضربات دقیق بر روی محل فرورفتگی ها، ترمیم کنید.
برای یاتاقان استاتور ( که در اصطلاح انگلیسی TORRINGTON BEARING ) نامیده میشه، چه برنامه ای دارید؟
ظاهرا از این نمونه در زیر و بالای بخش داخلی شفت ورودی TH350 هم استفاده شده.
یک TORRINGTON BEARING به همراه کنسها
برنامه ام در مورد توربین تعویض یاتاقان استاتور، ساخت یا ترمیم توپی یا همون شفت ورودی ، در مورد درب کلاچ هم که رد رویش افتاده احتمالا یکی ساخته بشه اینجا جهت خرید یاتاقان به چند جا سر زدم از نوع میلیمتری با ضخامت بیشتر داشتن که راست کار نیست چون این یاتاقان از نوع اینچی هستش آدرس یک بلبرینگ فروش را بهم دادن به اونجا هم سر میزنم
می خواهم توربین را اورهال کنم بغیر از قطعات فوق چیزی نداره که خراب بشن در ثانی نمونه خودش اصلی هستش و اینهایی که در بازار موجوده مشخص نیست ساخت کدام کشور و یا در کجا اورهال شدن در هر صورت سعی خودم را می کنم ظاهرا هم مشکل از توربین نیست شکم به پمپ میره امروز یک درار براش درست کردم منتها میخواهم قبل از اوراق کردن پمپ ، کار توربین را تمام کنم بعد برم سراغ پمپ .
قبل از پیاده کردن موتور گیربکس روغن گیربکس را خالی کرده بودم اما هنگام پیاده کردن مقداری که در گیربکس مانده بود ریخت رو زمین ،
-از اونجایی که امکان داره اورهال کردن توربین چند روزی طول بکشه مشکلی برای درام های گیربکس پیش نمیاد چون داخل گیربکس روغن نیست؟
-اویل پمپ موتور پیاده شد دربش چهار تا پیچ داره که بازشون کردم هرکاری میکنم درب از بدنه جدا نمیشه اینطور به نظر میاد دور درب را چسب زده باشن راه کار چیه؟
-پیچ تخلیه روغن موتور بد دسته چون لوله اگزوز درست از جلوش رد شده به نظرتون جایش را تغییر بدم؟با تشکر فراوان
با سلام بر دوستان گرامی
ممنونم علی آقا
درود بر جناب kcnc بخاطر پروژه ی خوبی که شروع کردید
بعد از تعویض استکانی ها و اینکه عرض کردم ماشین روشن نشد، به دستور علی آقا، روی میل سوپاپها با روغن دان روغن ریختم تا روغن به استکانی ها برسد و احتمالا با استارت های کوچک، تنظیم شوند.(اصلا با نیروی دست، موتور حرکت نکرد)
چند بار این کار را تکرار کردم و سوپاپ ها را هم شل کردم تا اینکه موتور خیلی بد و سنگین روشن شد ، اما اگر میخواستم یه ذره گاز بدم خاموش میشد، تنظیمات بعدی سوپاپ ها هم تأثیر نداشت، رفتم پیش یه مکانیک گفتم بیا ماشین رو توی پارکینگ تنظیم کن، نامرد گفت 200 تومن میگیرم،
من هم اومدم خونه، حالا میخوام استکانی های قدیمی را دوباره روی ماشین سوار کنم، اما فکر میکنم استکانی هر سوپاپ با بقیه فرق داره و همین مشکل را خواهم داشت
به نظر شما چکار کنم؟
سلام به همه دوستان.خوشحالم که هنوز این تاپیک پا برجاست.منم الان سربازم در حال حاضر 13 ماه خدمت.ماشینم یه بلیزر دارم با یه ریویرا 70
شتاب عالی بیوک ریویرا با موتور 455
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در مورد خالی بودن گیربکس از روغن، هیچ نگران نباشید، مشکلی نداره چون گیربکس غیر فعال هست و استفاده نمیشه. درست مثل یک موتور که در صورت خاموش بودن، بدون روغن هیچ صدمه ای به موتور وارد نخواهد شد.
درب پمپ روغن معمولا سفت هست. شاید بخاطر چسب و یا اینکه جرم گرفته. با استفاده از نوک تیز یک آچار دو سو و ضربات ملایم دست به انتهای آچار، این درب باز میشه. اگر خیلی محکم بود از اسپری تمیز کننده ( هر نوع که باشه مهم نیست) و یا کمی بنزین برای تمیز شدن جرمها استفاده کنید.
در مورد پیچ تخلیه کارتل، دقیقا جای نامناسبی تعبیه شده، البته من موقع تعویض مشکل خاصی ندارم ولی بهتر بود مثل نمونه های 8 سیلندر ، سمت کنار کارتل قرار میگرفت.
فکر میکنم اگر قصد تغییر دادن محل این پیچ را داشتید، بهترین انتخاب همان سمتی باشه که معمولا در 8 سیلندر قرار گرفته و شیب کف کارتل را برای سرازیر شدن تمام روغن به سمت پیچ تخلیه را هم در نظر بگیرید.
مشکل خاصی وجود نداره،چون استکانی های میل سوپاپ شورلت از نوع هیدرولیکی هست و در حالت روشن بخوبی قابل تنظیم شدنه. استکانی ها را تعویض نکنید و از همان نمونه های نو که روی ماشین هست استفاده کنید.نقل قول:
وقتی موتور روشن شد، یعنی تنظیم در حد روشن شدن هست پس باید تنظیم سوپاپ کامل انجام بدید.
روشی که من معمولا استفاده میکنم و خوب جواب میده در حالت روشن هست.
موتور را روشن کنید و کمی صبر کنید تا مقداری گرم بشه، بعد با بکس و کمکی ثابت یکی یکی از سمت جلو موتور شروع به تنظیم سوپاپها بکنید، به این صورت که کم کم پیچ وسط اسبک سوپاپ را به آرامی سفت کنید و دقیقا به وضعیت کار کرد و صدای موتور دقت داشته باشید.
به محض اینکه موتور شروع به لرزش کرد و یک صدای " تیک تیک تیک..." شنیدید، دیگه پیچ را سفت نکنید و این دفعه پیچ را به آرامی و با ملایمت باز کنید تا لرزش رفع بشه و صدا هم دیگه شنیده نشه و زمانی که دیگر لرزش و صدا نداشت، سوپاپ تنظیم شده.
این کار را با حوصله روی تمام سوپاپهای دود و هوا انجام بدید.
بعد از اتمام کار به وضعیت کارکرد موتور نگاه کنید و ببینید آیا نسبت به قبل تغییری کرده یا خیر؟
اگر وضعیت روشن و خاموش کردن بهتر شده بود، یعنی تاثیر داشته و این دفعه چند کیلومتر با ماشین حرکت کنید و وضعیت شتاب و کشش را بسنجید.
دوباره در حالیکه موتور گرم و روشن هست، به همان روش تنظیم سوپاپ مجدد انجام بدید چون موتور کم کم با این تنظیم به وضعیت اول برمیگرده و باز نتیجه را چک کنید.
در صورتی که همه چیز مرتب باشه، موتور بخوبی تنظیم میشه، که البته تنظیم دلکو و کاربراتور و سلامت بقیه موارد هم شرط هست.
سلام و ارادت خدمت همراه و عضو بسیار باسابقه و قدیمی کلوپ خودروهای آمریکایی، جناب محمد حجازی گرامینقل قول:
باور میکنین امروز یکدفعه به یاد شما افتادم؟! :n01:
و اینکه الان چقدر از خدمت شما مانده و کی دوباره به جمع ما ملحق خواهید شد تا از اوضاع و احوال آمریکایی هایی که دارید، بخصوص ریویرا، باخبر بشیم؟!:n06:
امیدوارم دوران خدمت هرچه زودتر و بدون مشکل به اتمام برسه و دوباره حضور بیشتر شما را در جمع اعضاء کلوپ شاهد باشیم.
اینهم به افتخار شما جناب حجازی:n40:
خوب هستی؟
درمورد کثیف بودن فیلتر گیربکس اتفاقا من یک دوبار از شما سوال کردم ولی در جواباتون اشاره ای نکردید احتمالا یادتون رفته بود بنویسید
تیوب گیج روغن را درستش کن چون دو لیتر روغن کم بوده حتی کمتر از این مقدار باعث صدمه به دیرکت کلاچ و ریئر کلاچها و صفحات گیربکس میشه شما داری گیربکس ماشینت را خراب میکنی این ماشینها به روز نیست یعنی در اصل به صورت مکانیکی با الیاژ با کیفیت بالا ساخته شدن شما هم باید با توجه به این همه سال کارکرد ماشین بهش برسی چون یکی از قطعات این ماشین بهم بخوره کل سیستم ماشین بهم میریزه
پس صدا از تسمه بود تسمه ها را اگر میخوای ببینی شل یا تنظیمه با دست تسمه را بگیر به سمت بالا بچرخون اگر 90 درجه تسمه بچرخه اون تنظیم هست اگر مثلا کامل یا 180 درجه به بالا چرخید شل هست
درمورد سوال سوم که در سربالایی ماشین شتاب کافی نداره= این مشکل از کی شروع شده ؟ الان که فیلتر را عوض کردی در سربالای تست کردی؟
شما با ماشین تست در سربالایی را به بار دیگه بعد از درست کردن تیوب گیج روغن گیربکس و نشتی وغیره ...انجام بده با دقت گوش کن ببین دنده ها معکوس میده ؟1. درمورد کم اوردن در سربالایی در اینجا دو مسئله هست =
1. قدرت بیشتر
2.نیروی بیشتر
وقتی شما در یک جاده مستقیم در حرکت هستی دنده ها از 1به 2 و3 انتقالی پیدا میکنه ودر نتیجه نیروی به چرخها صورت میگیرد وسرعت بیشتر میشه وقدرت موتور مقداری ثابت مانده است در این موقع شما با یک سربالایی روبرو میشی که ماشین سنگین میشه و یا خودرو انگار درحال یدک کشیدن هست شما هر چقدر پدال گاز را فشار میدی اما خودرو قدرت یا نیری کافی ندارد علت =
1. اگر موتور سالم وتمام سیلندرها وپمپ بنزین وبرق درست عمل میکنه ممکنه در این چند سا موتور تایم رد کرده و سوپاپ ها از تنظیم خارج شده
2.دور کیلومتر شمار وrmp چک کنی که اگر rpm بالا باشد پس سوپاپهای هیدرولیکی در باند گیربکیس احتمالا چسبیده ومطمئن باشی که موتور قدرت کافی را انجام میده کیلومتر شما بازی نمیکنه و تا اخر دور موتور بالاست
اگر موتور سالم و نیروی کافی به چرخها انتقال پیدا نمیکنه علت=
1. با دقت گوش کن انتقال دنده ها از دنده3به 2 ویا 1 در سربالایی صورت میگیره
2. اگر دنده ها معکوس نداد ممکنه =
یا روغن گیربکس کم هست باتوجه به اینکه میگی تیوب گیج روغن خرابه
یا فیلتر کثیف شده
روغن کیفیت نداره وخاضیت خودش را از دست داده فشار کافی نداره
یا سوپاپ های دنده دستی باند گیربکس عمل نمیکنه ودنده در درایو مونده
اگر انتقال دنده ها درست است ولی نیروی کافی چرخها نداره علت=
1. یا توربین ضعیف شده که احتمالش کمه چون در جاده مستقیم میگی تا 170 تا پرمیکنه شتابش خوبه
2. یا لغزش صورت میگیره در کلاج یک طرفه در هزارخاری استاتور که به میل شفت ورودی متصل هست ودرست نیرو انتقال صورت نمیگیرد وتا نیروی بیشتر انجام شود
مثلا اگر خار یکی از robs یا لیفتر ها از جا در بیاد موتور مشین لرزش داره باید کل سرسیلندر با بازکنی لیفتر را عوض کنی بعد اسبکها را دوباره تنظیم کنی =
گاورنر گیربکس ماشینت هم به دوست مکانیک بگو باز کنه بررسی کنه ببین قسمت دریچه که انتقال روغن وظیف داره کثیف نشده یا چرخدندش کچل نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد گاورنر=
1.گاورنر یک کنترل کننده چرخش که به میل شفت خروجی گیربکس متصله
تشکیل شده از فنر میله متحرک یا پیستون وچرخدنده و وزنه ها یا لنگر ها و یک دریچه یا روزنه که ورود وبسته شدن روغن را کنترول میکنه اون فنرها معمولا ضعیف میشه =
2.زمانی که خودرو در حالت ایستاده است چون نیرو به شفت ورودی انتقال پیدا نمیکنه( درایوD ) گاورنر وزنه ها وفنرها بسته است یعنی سنگین هست ودریچه ورود روغن هم بسته است
3.وقتی شما دنده را در درایو قرار میدی نیرو به میل شفت خروجی منتقل میشه چرخدنده گاورنر حس میکنه انتقال را در چرخ یا سرعت میل شفت خروجی گیربکس و فنرها با سرعت چرخش میل شفت خروجی گیربکس باز میشن
و کمک میکنه برای انتقال دنده ها واون دریچه یا روزنه باز میشه و روغن عبور میکنه وکیوم وگاورنر باهم در یک نقطه شریک هستن وعمل انتقال را انجام میدن وهر چی دور موتور بالا بره گاورنر سریعتر میچرخه وروغن هم سریعتر انتقال پیدا میکنه ایراد ها
1. اگر دنده یک دفعه با دنده بالا پرش کنه گاورنر باز نشده واو فنرها ایراد داره و در باز کردن فنرها ووزنه ها فشار کم هست 2. گرفتگی یا اشغال در اون روزنه ورود روغن
3. چک کن چرخدنده و باز وبسته شدن گاورنر
وکیوم گیربکس سیم سبقت درست نصب بشه وتنظیم بشه یا سوپاپ وکیوم گیر میکنه
باز وبسته شدن گاورنر =
درمورد کاربراتور مشکلی نداره مگر اینکه مثلا شما ماشین را روشن میکنی بعد در دنده میزاری هر چی گاز میدی ماشین حرکت کافی نداره البته اگر قطعات دیگه ماشین سالم باشه یکی از ایرادات کاربران پاره شده لاستیک پمپ شتاب کاربرات هست شما کاربرات ماشینت درست کار میکنه که در حرکت 170 تا پر میکنی اگر هم شناور کاربرات از تنظیم خارج بشه لاستیک بین کاربرات یع حالت خیس میشه با نگاخ کردن میتونی متوجه بشه
در این عکس اون میله ای که به صورت عمود از بالا به پائین اهرم گاز وصله اون به پمپ شتاب داخل کاربرات وصل هست =
تاب برداشتن کاربرات هم بررسی کن چون به دلیل سرد و گرم شدن کاربرات معمولا تاب برمیداره =
لوله ورودی بنزین به کاربرات هم باز کن ممکنه فیلتر داخل اون کثیف شده و یکی نو بخر بنداز
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز توپی توربین را چرا میخواهید ترمیم یا عوض کنید ؟مگه روغن از قسمت توپی نشتی داشته ؟
اگر نشتی روغن از توپی توربین داره میتونی بدی تراشکار همون را ردیفش کنه البته اگر نشتی نداشته عوض نکنی بهتره چون ممکنه تعمیرکار نتونه مثل اون توپی توربین ماشینت براتون بسازه
یاتاقان سوزنی هم زیاد سائیده نشده چون اگر کامل سائیده بشه روغن گیربکس داغ میکنه وگیربکس در حرکت لرزش داره اگر میخوای بخری باید از خارج از کشور سفارش بدی ولی احتیا جی نیست توربین مشکل حادی نداره
پمپ روغن گیربکس در عکسی که قبلا گذاشتی مشخص بود دورش چسب زده بودن برای بیرون اوردن پمپ باید از یه چکش لاستیکی استفاده کنی ضربه بزنی همراه میل شفت ورودی گیربکس و فرانت کلاچ به بیرون بکشی =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاستیک دور پمپ روغن هم باید تهیه کنی البته بوش ویا کاسه نمدهای مسیر میل شفت گیربکس کاور پمپ روغن هم عوض کن =
مسیر های عبور جربان روغن در پمپ روغن ومسیر های عبور روغن کیس گیربکس هم بررسی کن
سیم گاز را که از کاربراتور جدا کردم سمت خودم می کشم و رهایش می کنم دوباره سرجایش برمی گرده در واقع فنر داره سوالم اینه سیم سبقت هم باید به این شکل باشه؟ یا نیازی به فنر نداره وبا حرکت اهرم گاز سر جایش برمیگرده و باهم هماهنگ کار می کنند
سیم سبقت از قسمتی قطع شده با پیچ و مهره بهم وصل کردن این میتونه مشکل ساز باشه
سلام و ارادت خدمت همراه و عضو بسیار باسابقه و قدیمی کلوپ خودروهای آمریکایی، جناب محمد حجازی گرامی
باور میکنین امروز یکدفعه به یاد شما افتادم؟! :n01:
و اینکه الان چقدر از خدمت شما مانده و کی دوباره به جمع ما ملحق خواهید شد تا از اوضاع و احوال آمریکایی هایی که دارید، بخصوص ریویرا، باخبر بشیم؟!:n06:
امیدوارم دوران خدمت هرچه زودتر و بدون مشکل به اتمام برسه و دوباره حضور بیشتر شما را در جمع اعضاء کلوپ شاهد باشیم.
اینهم به افتخار شما جناب حجازی:n40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سلام جناب آقای علی آقا حالتون چطوره؟واقعآ عجب دنیاییه چقدر زود میگذره انگار همین دیروز بود که با هم اینجا آشنا شدیم.
والا بنده تا برج 1 سال 96 خدمت دارم انشاالله دوباره فعالیت خودم رو مثل روزهای قبل میکنم.
ریویرا هم از روزی که خریداری شد خوابیده.بلیزر هم کم و بیش سوار هستم.تو این لپتاپم عکس ندارم وگرنه میزاشتم.
انشاالله دوبتره خدمت میرسم.به امید دیدار
سیم سبقت را باید بکشی تا وکیوم مدولاتور گیربکس سوپاپ اون بالا بیاد تا تنظیم بشه وقتی در جاده پدال گاز را رها میکنی میخوای معکوس بدی یک دفعه که پدال میزنی قدرت لازم را داشته باشه تا وکیوم مدولاتور گیربکس عمل معکوس را انجام بده
اون قطع شدن و پیچ ومهره کردن اگر محک بسته باشن مشکل خاصی پیش نمیاد البته درستش اینکه سالم باشه اگر میخوای هزینه نکنی همون را تنظیم کن بعد امتحان کن ببین جواب میده اگر هم سیم سبقت را کلا برداری یا قطع کنی شتاب ماشینت بیشتر میشه
درود بر دوستان گرامی
وقتی که دلکو را برای باز کردن سینی بغل موتور باز کردم یه نشانه زدم که دوباره همانجا ببندم و و بعد از تعویض استکانی ها، دلکو را همانجا بستم
امروز شمعها را باز کردم، شستم و دهانه شان را هم حدود 1mm تنظیم کردم و بستم
قبلا عرض کرده بودم که ماشین بعد از تعویض استکانی ها خیلی بد روشن میشه ، امروز به عنوان یه چاره ی احتمالی کارکرد بد موتور، شانسی دلکو را حدود 20 درجه برخلاف چرخش ساعت چرخاندم و بستم و استارت زدم ماشین خوب روشن شد و گاز هم میخورد، قبلش اصلا گاز نمیخورد
آنگاه دلکو و سوپاپ ها را به خوبی تنظیم کردم ، لرزش و صدای ماشین در حد قابل قبولی کم شد، اما چیز ناراحت کننده ای که درست نشد دود سیاه و غیظ ماشین است.
به نظرم الان دیگه میشه ماشین را ببرم بیرون
آیا ممکن است این دود به مرور از بین بره/؟
سپاسگزارم
ممنون اقا ارمیننقل قول:
پس من این مواردو چگ میکنم
1 سافی
2 سیم سبقت
3 پمپ بنزین
4گاورنر
5 میزان روغن
ماشین موتورش کاملا سالمه و دلکو و تایم سوپاپ هم تنظیم شدن و مشکلی ندارن
اون سافی که گذاشتم سافی پیکانیه از اون پلاستیکی کوچیکا گذاشتم جایی که بنزین از باک میاد میره داخل کاربرات اونم برمیدارم دیگه
هرچند که با بازکردن دلکو، جای دست کافی برای باز و بسته کردن سینی بغل موتور بوجود میاد، اما بدون بازکردن دلکو هم میشه سینی را باز و بسته کرد و مشکل خاصی نداره و به نظر من کمی دردسر کشیدن برای باز و بسته کردن سینی، بهتر از بهم خوردن تنظیم دلکو هست.نقل قول:
تنظیم سوپاپ را با همان روشی که توضیح دادم انجام دادید؟
مقدار دود سیاهی که وجود داره احتمالا بخاطر تنظیم نبودن کاربراتور هست که شرح حال مفصل تنظیم کردن را هم در گذشته توسط من و بقیه دوستان خواندین، منتها باید اول ببینید این دود بواسطه تنظیم نبودن سوزن و ژیگلور بوجود میاد یا ژیگلور دور آرام؟
یک مقدار در مورد سابقه تعمیرات و سرویسهایی که روی کاربراتور انجام دادین بنویسید تا تصویر ذهنی بهتری داشته باشیم و شاید در این بین سرنخ مشکل پیدا بشه.
به عنوان اولین و ساده ترین تنظیم کاربراتور، بهتره که اول چند دور با ماشین بزنید و مقدار شتاب و کشش و روشن و خاموش شدن را چک کنید، بعد ژیگلور دور آرام را تنظیم کنید.
این ژیگلور که بصورت یک پیچ در کفه کاربراتور و به سمت جلوی موتور نصب شده ، به راحتی قابل تنظیم هست ،
برای تنظیم کافیه فقط موقعی که موتور کاملا گرم شده و در دور آرام ( سلو) بصورت خیلی کم شروع به سفت کردن و بستن پیچ بکنید و البته مثل قضیه تنظیم سوپاپها، دقیقا به وضعیت کار کرد موتور و صدای اون و همچنین مقدار لرزش توجه کنید.
به محض اینکه موتور شروع به بد کار کردن کرد و لرزش پیدا کرد، دست نگه دارید و این دفعه آرام پیچ را باز کنید تا لرزش و بد کار کردن رفع بشه.
این یک تنظیم بسیار ابتدایی و ساده ژیگلور دور آرام هست، منتها چون از وضعیت سوزن و ژیگلور اصلی و تنظیمات اونها اطلاعی نداریم، بنابراین به احتمال زیاد ممکنه چندان تاثیر مثبت نداشته باشه و نیاز به تنظیم سوزن و ژیگلور اصلی هم داشته باشید.
جناب حجازی گرامی،
بیصبرانه منتظر بازگشت شما هستیم.
در پناه خدا
حمید جان با توجه به اینکه گفتی دلکو را چرخوندم اون دود سیاه معنیش اینه که موتور ریتارد داره و تایم رد کرده ترتیب تراکم سیلندر ها تنظیم خارج شده البته اگر کاربرات سالم و دست کاری نکرده باشی و دیلیل دیگه اینکه گفتی فاصله گپ شمع ها را 1mm تنظیم کردم
حالا با این تفاسیر
1.وایر هر شمع را بکش ببین دور موتور تغییری میکنه
2. سیلندر یک را در نقطه مرگ بالا تنظیم کن بعد کاور زنجیر تایم را باز کن ببین نشونگر چرخدنده های میللنگ ومیل سوپواپ در یک نقطه قرار دارن یا موتور تایم رد کرده است
3.بعد تنظیم زنجیر تایم چون سیلندر 1 در نقطعه مرگ بالا هست اول چکش برق دلکو را روبروی سیلندر بعدی ترتیب احتراق موتور بعد از سیلندر 1 قرار میدی بعد یه پیچ گوشتی داخل ورودی جا دلکو میندازی تا جهت شکاف ته دلکو را بفهمی بعد دلکو را جا میزنی میزنی
4. باید لیفتر ها را با روغن دون روغن کاری کنی حداقل 4 باراز مجرای لیفتر روغن را پمپ کنی تا داخل لیفتر ها روغن کاری بشه بعد مقداری گیریس به بدنه لیفتر میزنی و لیفتر ها را در بلوک سیلندر جا میزنی و همچنین اون پوش رابس یا میل لیفتر ها هم از مجرای اون روغن کاری میکنی وقسمت های نوک میل اسبک واسبک ها هم گیریس مخصوص جهت سائیده نشدن میزنن
5..تنظیم اسبکها را باید بعد از این مراحل انجام بدی
برای تنظیم اسبکها بعد از بست اسبکها و لیفتر ها ومیل لیفتر ها هر سوپاپ دود و هوا سیلندر ها را باید دونه به دونه تنظیم کنی یعنی اول با چرخوندن میل لنگ سوپاپ دود بسته میشه و شما قسمت میل لیفتر را با دست بچرخونی و مهره وسط اسبک را شروع کنی با اچار بکس سفت کنی تا زمانی که متوجه شدی میل لیفتر حرکت نمیکنه دیگه مهره وسط اسبک را سفت نکن و فقط یه نیم دور دیگه مثلا از ساعت 12تا6 را حساب کن سفت کن و دیگه تمام
این میل اسبک یا push robs =
این نیم دور سفت کردن اسبک ها =
لیفتر ها با روغن دون روغن کاری کن تا از خار لیفتر روغن خارج بشه=
همچنین میل لیفتر هم روغن کاری کن =
بعد از این مراحل ماشین را روشن کن تا چند ثانیه لیفتر ها صدا میده چون روغن پر میشه بعد صداش قطع میشه اما اگر دیدی صدای کلیک کلیک از موتور میشنوی شروع کن وایر هر شمع را بکش ببین کدوم سیلندر صداش قطع میشه بعد کاور سوپاپ را باز کن همون سیلندر که اسبک اون صدا میداد در حالت موتور روشن شل و سفت کن میبینی صدا تغییر میکنه در نهایت ایراد اصلی از یاتاقان متحرک میللنگ همون سیلندر که صدا میده هست چون یاتاقان خط افتاده واسبک صدا میده
سلام
در مورد بیوک ایران
وقتی گلگیر و در راننده در یک راستا نباشد و گلگیر اندکی از در بیرون تر باشد ....
دلیلش چیست ؟
با رگلاژ در ، مشگل رفع می شود ؟
1.صافی بنزین را میدونم چی بستی اما یه راهی بگم اینگه وقتی با ماشینت 10 یا 20 دقیق حرکت کردی کنار جاده ماشین را نگه دار وبعد خاموش کن و بعد فیلتر صافی پیکانی یا هرچی که بین راه لوله بنزین بستی باز کن و از جاش در بیار ولی مواضب باش بنزین داخل صافی خالی نشه بعد همون بنزین کم داخل صافی را همن لحظه که گرم هست روی اسفالت خیابان بریز بعد نگاه کن اگر بنزین سریع تبخیر شد و ازبین رفت پس یعنی درون باک وکاربرات اب یا بخار اب تشکیل شده و قاطی شده به هردلیلی این اتفاق ممکنه ایجاد بشه بنزین بی کیفیت و غیره... نباید بنزین سریع تبخیر بشه یا بخار بشه
2.سیم سبقت هم میتونی قطع کنی شتاب ماشین بیشتر میشه یا ممکنه وکیوم مدولاتور گیربکس عمرس تموم شده سوپاپ داخلش گیر کنه عمل نکنه یا وقتی داره در جاده تخته گاز میری چون یه دفعه پدال گازو فشار میدی ماشین دورش کم بشه حالت معکوس بده یعنی قدرت کم بشه دور بر نداره بهتره فعلا سیم سبقت را از کار بندازی بعد در سربالایی امتحان کنی ببینی دنده ها ی گیربکس معکوس میده
3.4.5 هم موارد هم خودت میدونی
اما من یه سوالی دارم شما فرمودی تایم موتور و سوپاپها تنظیم هستن برای این میپرسم ماشین شما بیوک و موتور 8 اسمال بلاک هست وتنظیم دقیق اسبکها وتایم گیری با توجه به این همه سال کارکرد ماشین به این راحتی نیست زمان زیاد میبره
به چه صورت اسبکها را تنظیم کردی ؟
پرویز جان گلگیر تنظیم میشه ولی در ماشین تنظیم خاصی نداره فقط بو شهای لولا های در گشاد میشه که باید عوض بشه البته توع بوشها برنجی هست در ماشین هم یه حالت افتاده مانند میشه
و در اخر هم از جناب camera lt دوست خوب که شرمنده ایشون هستم تشکر فراوان دارم