دوستان شما در حال حاضر چه شرکتهایی رو پیشنهاد میدین؟
بجز آسیاتک و پارس آفلاین و مخابرات
Printable View
دوستان شما در حال حاضر چه شرکتهایی رو پیشنهاد میدین؟
بجز آسیاتک و پارس آفلاین و مخابرات
ربطی به مرکز مخابراتی نداره. تنظیمات سراسری اعمال میشننقل قول:
......
تی پی لینک دارم
......
مخابرات کلا هیچ مشکلی نداره. نه پینگ نه کاهش سرعت فقط مشکل اصلیش نیم بها بودن بازه رایگانش هست
ظاهرا باید با این مشکل کنار بیاییم!نقل قول:
من چون زیاد دانلود ندارم مشکل خاصی با این قضیه ندارم ولی شما اگه دنبال دانلود هستید یه سرچ در مورد شاتل بکنیدنقل قول:
وضعیت شاتل ارومیه رو نمیدونم ولی یکی از دوستام کرج سرویس 1مگ شاتل داره. یه شب در میون تو بازه رایگان با سرعت 1200 میزنه 3گیگ دانلود میکنه در کمتر از 1ساعت و خلاص! نه زیاد دانلود میکنه محدود بشه نه الکی لپ تاپ رو تا صبح روشن میذاره
برای منم امروز اس ام اس اومده از آسیاتک که از تاریخ بیستم مهر یعنی فردا صبح ساعت هشت مرکز مخابراتی فجر ارومیه به مدت 48 ساعت بعلت بهینه سازی شبکه دارای احتمال اختلالاتی خواهد شد.
سرویس من که شهاب 10 مگ هست پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بین 200 و 300 متغییره ، کیفیت تک لینک هم اصلا خوب نیست
snr خط اطراف 17 هست معمولا و روی 10 مگ آپ میشه با ADSL2+
موقع شروع بازه ی رایگان ساعت 4 صبح از داخلی و خارجی معمولا روی 500 تا 600 محدود هست ( البته نوسان زیاد داره و داخلی متغییر هست ممکنه یه شب از اول محدود نباشه ولی یه شب دیگه محدود باشه و بعد مثلا 3 ساعت همون سرعت 10 مگ دانلود کنه)
ولی الگوی کلی اینه که اوایل شروع بازه رایگان محدودیت معمولا هست و هرچقدر به ساعت 7 یا 8 نزدیک میشیم بهتر میشه.
کلا وضع هیلتشرینگ هم شانسی شده. مثلا من زیاد به سایت reddit سر میزنم که پروتکل https داره ، یه روز کلا بازه ، یه روز با یه رنج آیپی هیلتره با یه رنج دیگه بازه. یه روز کلا محدوده. اکثر سایتهای پررررووووکسی تورررررنت که https هستن همینطورن.
ته له گرام هم همینطوره یه روز سرعتش خیلی پایینه انگار شیلتتره یه روز مثل روغن روان و راحت اجرا میشه.
حالا ببینیم بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " چه بلایی سرمون میارن :n30:
دقیقا :biggrin: نوبت شما هم رسید. رنج آی پی فعلی و gateway رو جایی کپی کن شاید بعدا لازمت شدنقل قول:
دوست عزیز مطمعن باش هیییییچ بهینه سازی ای در کار نیست ! فقط هدفشون محدود کردن سایت های داخلی هست . قبلا که از اونا فول دانلود میکردیم الان دقیقا مانند سرورهای خارجی خواهد شد . :n21:
ثانیا نوشته که احتمالا اختلالاتی بوجود بیاد مطمعنا یک روز و نیم کامل اینترنتت قطع خواهد بود . حداقلش برای من اینطور بود . خواستی یه بسته ای چیزی برای موبایل بگیر .
آقا آسیاتک تو قراردادی که امضا کردیم بشرط محدود نبودن سایت های داخلی اینترنت فروخته ، اینکه یکدفعه محدودشون کنه نقض قرارداد بحساب نمیاد ؟؟؟!
رنج آی پی ای که قبلا برای آسیاتک بود از 46.220.000.000 شروع میشد بعد از بهینه سازی رنج آی پی به 5.161.000.000 تغییر کرده ! این رنج رو قبلا سایت هایی که محدودیت شبانه رو حذف میکردن و میفروختنش ارائه میدادن ! که اکثرا هم میشد محدودیت سرورهای خارجی رو دور زد . بعد از بهینه سازی کلا آی پی رنج سری دوم رو محدود کردن و الان هم فقط روی این آپی ارائه میشه . راستی رنج آپی اولیه آسیاتک هم تغییر کرده و به شرکت داده گستر عصر نوین داده شده !
جالبه این رنج آی پی هایی که برای آذربایجان غربی ارائه میشه با 5 شروع شده ، مثلا آسیاتک شد : 5.161 ایرانسل : 5.121 مخابرات : 5.234 ،
dDarkKnight_12 عزیز شما اگه هنوز اینترنتت قطع نشده یه سر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ببین آی پیت چنده ؟ دو رقم اولشو بگو . مرسی
اقا شاید محدود شدن سرور داخل بعد از بهینه سازی اینه که خط آزاد میشه مال من قبلا رو 6 مگ بسته شده بود ولی الآن آزاده و مودم خودش یه عددی رو انتخاب میکنه.
زنگ بزنین بگین خططون رو روی یه عدد مناسب که خودشون تشخیص میدن ببندن قبل از زنگ زدن مودمو کنارتون بزارین روشن بمونه. و بعد امشب امتحان کنید که درست شد یا نه اگه شد که شد ولی اگه نشد باید به علت تبلیغ الکی ازشون شکایت کنیم.
یکی از دوستان سرویسشو از 2 مگ به 10 مگ تغییر داده خطشم رو عدد مشخص بسته شده و الآن محدودیتی نداره.
من تماس گرفتم گفت فعلا محدودیت هست تا مشکل پهنای باند درست شهنقل قول:
گفت نمی تونم قول بدم برای کی درست میشه :n04:
شما خودت اینکارو کردی?
من امروز زنگ زدم خطمو گذاشتن رو 6 مگ فردا امتحان میکنم میگم. مشکل پهنای باند نیست اینا همش بهونست داداش گلم. یا عمدی هست یا غیر عمد اگه عمدی نباشه احتمال میدم از آزاد بودن خط باشه. شما تماس بگیر بگو خطتو ببندن مشکل که نداره هیچ خطت ثبات پیدا میکنه پینگ کاهش پیدا میکنه به هر حال خوبه ضرر نداره.نقل قول:
شما سرویست چیه شبا سرعتت چقدره؟؟
من شهابم قبلا روی 10 مگ بود خطمنقل قول:
الان تا ساعت 6 بعدظهر خطم روی 10 مگه بعد اون میاد روی 6 مگ
زنگ زدم میگه ساعت 6 به بعد شلوغ میشه برای همین خطتتون کشش 10 مگ نداره
الان بستش روی 6 مگ هر کاریم کردم نبستش روی 10 گفت قطع میشه
سرعت دانلودم در ساعات رایگان از سرور داخل و خارجی روی 250 ست
حالا شما امشب تست کن ببین اوکی میشه?
رنج ای پی ات چیه؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه باو دقیقا مشکل همین پهنای باند هست!نقل قول:
دلیلش هم این هست که برای اینکه سود بیشتری بکنن بدون توجه به پهنای باند فروش میکنن.
در نتیجه با افزایش تدریجی تعداد کاربران و از طرف دیگه ثابت بودن پهنای باند در نهایت به مشکل برخورد میکنن.
و خودشون هم از قبل کاملا این رو میدونن ولی چه کنن که هزینه زندگی بالاست و باید یه جوری پول در بیارن! :n15:
آسیاتک از امروز صبح ساعت 9:45 کلا قطع شده الان با آنا وصل شدم. کلا مثل اینکه دارن شبکه رو از ریشه بهینه سازی میکنن تا برای هفت جدمون کافی باشه... رنج آیپی ها دقیق یادم نمیاد . وصل شد خبر میدمنقل قول:
آقا متاسفانه جواب نداد محدود شدیم رفت من یکی دو هفته بعد تخلیه میکنم.نقل قول:
تخلیه کنیم کجا بریم ؟!! همه ISP ها جز مخابرات این شرایط محدود سازی از سرورهای خارجی رو دارن دیگه !( مثلا سایت تاینی موویز برای اونا سرور خارجی محسوب میشه ) شاتل رو مطمئن نیستم ، مخابرات هم که 50-50 هست اونم نمیصرفه یعنی به همین علت تخلیه زدیم !نقل قول:
من که فعلا یه بسته 5 گیگ ایرانسل خریدم و با 4G ـــش شبانه تا 20 مگابیت هم سرعت میگیرم ! فعلا با این یکی دوهفته سر میکنم تا ببینیم قضیه محدود سازی سرورهای داخلی آسیاتک حل میشه یا نه ؟ اگر نشد گزینه های آنا و شاتل فقط باقی میمونن !
*** البته سایت تاینی موویز برای مخابرات محدود نبود فقط ، ولی بقیه سایت های خارجی دانلود فیلم محدود بودن ( مثل سایت Warez )
5.161.40.208نقل قول:
بچه ها من تماس گرفتم گفتن تمام کاربرارو محدود کردیم
گفتن به خاطر مشکل کمبود پهنای بانده ولی درست میشه در آیینده
گفت چندتا کارشناس از تهران اومدن دارن روش کار میکنن امیدواریم به زودی مشکل برطرف بشه
من خودم بعید میدونم مثل سابق بشه ولی شاید بهتر بشه :n27:
مکس نت خیلی حیف شد چندین سال بود مشترکش بودم جز یه بار که یه ماه سرویسم هر روز مشکل داشت بدی ندیدم (بین بد و بدتر البته وگرنه ایران isp خوب نداریم) شب و روزشیه سرعت فیکس بود
از وقتی که کلا با اسیاتک تلفیق شدن دانلود شبانه تو تعطیلات سیر میکنه .سرعت هر لحظه زیر ۲۵۰ هست با اینکه مصرفم ثابت بوده این چند سال ولی الان بشدت و تابلو دارن ازم حجم میدزدن من هر ۱۵ روز ۵ گیگ حجم میخریدم ولی الان به زور به یه هفته میرسه. نه مصرفم اضافه شده نه چیزی برام مسلم هست این دزدی شکی ندارم
الان یه امید دارم اونم آنا هست البته اونم نمیدونم محدود میکنه نمیکنه سرعتش در چه حدی هست
من ترکانت دارم شبا یک تا 9 صبح رایگانه نزدیک دو گیگ اینا میگیرم.
- - - Updated - - -
من ترکانت دارم شبا یک تا 9 صبح رایگانه نزدیک دو گیگ اینا میگیرم.
زمان اوج اسیاتک باهاش شبی 30 گیگ دانلود می کردمنقل قول:
اما الان شبی 8 گیگ دانلود می کنم
دوستان من الان یه چند روزی از سرویس آنا که گرفتم میگذره. سرویس 1 مگ یک ماهه گرفتم. فقط تا 1 مگ دانلود شبانه داره از 2 تا 8:30. از 2 مگ به بالا یک چهارم حساب میکنن. کلا براتون بگم که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم. همون چیزی رو که رو کاغذ بهت میفروشن رو بدون مشکل میدن نه کمتر نه بیشتر. کوچکترین تفاوت هم بین سرور های داخلی و خارجی نذاشتن نه شب نه روز. اگه هدفتون دانلود شبانه هست و به روزی 2 گیگ راضی هستین آنا گزینه خوبی براتونه و دردسر ها و مسخره بازی های عجیب و غریب آسیا تک رو هم نداره. ولی خوب همونطور که دوستان گفتن آسیا تک مثل این که 8 گیگ هم میشه باهاش گرفت ولی امروز و فرداش مشخص نیست پس اگه روزی 2 گیگ میخواین آنا و واسه 7-8 گیگ آسیاتک.
تازه از سرویس شهابش میشه با سرعت 250 در شب استفاده کرد بقیه سرویسا فکر نکنم بشه با این سرعت گرفتنقل قول:
تازه الان حساب کردم با این سرعت نهایتا شبی 6 گیگ می تونم دانلود کنم
اون 8 گیگ که گفتم ماله چند روز پیش بود که سرعتش روی 300 بود
اوایل که روی 1200 بود بعد شد 600 بعد شد 300 الانم شده 250 , فکر کنم با این اوضاع اخرش سرعت دانلود شبانه اسیاتک بشه 100کیلو
اون دوستمون گفت انا باید حضوری بری تا سرویستی 2مگ به بالارو شبانشو رایگان بدن
شما الان سرعت دانلودت در ساعات رایگان.چنده?
این آسیاتک ما بعد از 48 ساعت وصل شد. امروز صبح وصل شد ولی مهلت تست نداشتم تا الان. وضعیت خط:
وضعیت خط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت پینگ :
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=195ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=193ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=196ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=195ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=52
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=203ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=202ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=201ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=199ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=200ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=202ms TTL=50
وضعیت دانلود داخلی:
دانلود خارجی :
تو بازه رایگان هنوز تست نکردم.
snr خط قبلا بالای 15 بود الان شاید بخاطر زمان اوج مصرف اومده پایین.
دانلود از سرورهای سونی قبلا از 700 بالاتر نمیرفت الان (بدون اکانت افزایش سرعت) اما الان همون یک مگ شده کاش تو بازه رایگان هم همینطور باشه.
در ضمن اونایی که میخوان از آنا سرویس بگیرن اون سرعت چهار مگ که چند صفحه قبل عکساشو گذاشته بودم و شبانه رایگان بود، این دو روز که آسیاتک قطع بود از اون استفاده میکردم دیگه رایگان نیست و بنظرم 1/4 یا 1/2 شده مطمئن نیستم. پس آنا هم فقط تا 1 مگ رایگان داره.
اینجا کسی از شرکت لایزر اینترنت نداره؟ من میخوام اگه آسیاتک شدیدا محدود کرد یا حتی مثل مخابرات شبانه رو نیم بها کرد برم لایزر که اونم تو وبسایتشون چیزی راجع به سرویسهاشون ننوشته... یادمه هشت مگ میدادن با شبانه رایگان.
من قبلا زنگ زدم لایزر گفته بودن بهترین سرویسشون در ساعات رایگان اگه اشتباه نکنم 200تاست سرعتش ولی مطمعن نیستم
احتمال زیاد شما هم.محدود شدید
حالا امشب تست کن خبرشو بده
حقیقتش چون تو ساعات رایگان بیدار نیستم سرعت رو به چشم ندیدم ولی هر شب از ساعت 2 تا 8:30 ثابت بالای 2 گیگ (تا 2.2) چه از سرور داخلی چه از خارجی میشه گرفت.نقل قول:
این که با اصرار 2 مگ به بالا شبانه رایگان میدن یا نه نمیدونم من اصرار نکردم ولی تو کاتالوگشون نوشته تا 1 مگ. سیستمشون همونه شاید به دوست و آشنا ها بدن اطلاع ندارم.
من قبلا لایزر داشتم. بالاترین سرویسش تو بازه رایگان روی 150 کیلوبایت لیمیت میشه!
پس با این وضع همین اسیاتک بهترینه تو اینانقل قول:
چندتا شرکت دیگه هم هست
صبانت , های وب , شاتل , فن آوا , پارس انلاین , عصر تلکام و ...
اینارو بررسی کنیم شاید بهتر باشن
از دیشب وضعیت نت مخابرات خیلی داغون شده
اینم وضعیت الان
هیچوقت تا این حد نت مخابرات رو داغون ندیده بودم
واقعا با دایال آپ هیچ فرقی نداره
یه عکس 100کیلوبایتی رو هم باز نمی کنه
همه برنامه ها هم قطع شدن از تلگرام تا کریو و ...
فقط یه سایت ورزش3 خوب باز میشه یکی دوتام سایت خبری داخلی
گوگل رو هم بزور میاره
بله همونطور که انتظار میرفت این آسیاتک بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " تو مرکز مخابراتی ما ( فجر ارومیه ) کلا یه سیستم جدیدی پیاده کردن که با شروع بازه ی رایگان به هیچ وجه اجازه نمیده سرعت دانلود از 500 بالاتر بره. حتی از سرورهای خود آسیاتک.
منظورم اینه که قبلا با اکانت افزایش سرعت یا بالا بردن تعداد کانکشن و دانلود همزمان چندین فایل و ... میشد به سرعت 1 مگ رسید اما الان شدیدا روی 500 محدود کردن.
یعنی الان جدیدا تو بازه ی رایگان برای من که سرویس شهاب 10 مگ دارم، دانلود رو که شروع میکنی اگه از سرور قدرتمند و داخلی باشه همون اوایل سرعت تا 800 و 900 میره اما بعد از چند ثانیه برمیگرده اطراف 400 تا 500 و با هیچ روشی که من امتحان کردم نمیشه به 1 مگ رسوندش.
معمولا هم آیپی رنج 5.161 یا 5.188 و ... کلا رنج 5 میده چه در ساعات رایگان و چه ساعات معمولی.
الانم در ساعات رایگان مسیر (Gateway) از عمان هست ولی بعضا بین فرانسه و ایتالیا هم تغییر میکنه. تو بازه رایگان trace نکردم نمیدونم gateway تغییر میکنه یا نه ولی بنظرم ربطی به سرعت دانلود نداره.
حتی با نزدیک شدن به آخرای بازه ی رایگان هم سرعت بهبود پیدا نمیکنه یعنی بسیار دقیق و بصورت سیستمی محدود شده.
در ساعات معمولی که سرعت خوبه و همون 1 مگ هست. اما من هنوز نتونستم روشی برای حل این مشکل محدودیت در ساعات رایگان پیدا کنم.
کسی هست اینجا که از اکانت افزایش سرعت خاصی استفاده کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟؟؟ اکانت دوستمون and-roid2 که تو همین انجمن هست قبلا جواب میداد اما الان با محدودیتهای جدید سرعت اصلا افزایش پیدا نمیکنه.
قبلا با محدودیتهای قبلی و اکانت افزایش سرعت میشد شب تا صبح حدود 15 تا 20 گیگ گرفت اما الان که سرعت روی 500 فیکس شده بیشتر از 10 گیگ نمیشه برداشت.
سلامنقل قول:
منم روی شاتل همین مشکل دارم دقیقا سرعت اولش روی 800 900 هستش دو ثانیه اول بعدش میره روی 390 کیلو فیکس میشه برای من
ولی فرق من اینه توی روزمم همین شده :n41:
کسی راهکاری چیزی نداره؟!!!
برای من هم اولش 500 بود اما الان شده 250نقل قول:
برای شما هم احتمالا اینجوری میشه :n02:
خودشون گفتن همرو محدود کردیم و شاید در اینده وضعیت بهتر شه
دیگه خواب دانلود با سرعت 1مگ باید ببینیم
به همین 500 راضی باش و شانس بیار نیاد رو250
من قبلا که مخابرات بودم حداقل هفته یکبار داغون بودنقل قول:
کلا باید گل گرفت در اینترنت ایران
الان که بازه ی رایگان شروع شده دوباره سرعت از سرورهای خوب و قدرتمند و داخلی روی 500 محدود شده و ip رنج 5 میده 5.161 و مسیر هم رفته روی فرانسه!!!
هیچ سرویس افزایش سرعتی هم کار نمیکنه
مخابرات الآن اینو میده به نظرتون برگردیم مخابرات بهتر نیست؟؟؟ اونجا پینگ و اینجور چیزا خیلی بهتر بود با خط داداشم که مخابرات داره الآن هر سایت میزنی خیلی سریع باز میکنه پینگ گوگل حدود 100 هست ولی مال من که اسیاتکم جون میکنه تا یه صفحه شروع بشه به لود شدن پینگ هم افتضاحه حدود 300-400. خیلی از فیلتر شکنا از کار افتادن اونجوری که بوش میاد به زودی سرویس 10 مگ هم به 250 محدود میشه شک نکنین. این سیاستشونه که مشتری رو پله به پله ناراضیش کنن تا همیشه یه امیدی داشته باشه.
سلام دوستان کسی سرویس آنا ۴ مگ با شبانه رایگان داره؟ لطفا یه توضیحی از سرعت شب ،روز ساعات رایگان، پینگ هزینه،پشتیبانی و.....
راستی به همه میدن یا باید پارتی بازیو از این کارا انجام بدی
به محض اتمام بازه ی رایگان دوباره سرعت به همون 10 مگ افزایش پیدا کرد و حتی از سرورهای خارجی هم با سرعت ماکزیمم دانلود میکنه.
ip هم همون رنج 5.161 هست و تغییری نکرده مسیر هم مثل ساعات رایگان بین عمان ، فرانسه ، ایتالیا ، آلمان تغییر میکنه.
با اون دوستمون and-roid2 هم در ارتباط بودم گفتش متاسفانه نمیشه کاری کرد چون همه ی اکانتهای افزایش سرعت به مقدار سرعت داخل شبکه وابسته هستن و اگه داخل شبکه محدود شده باشه دیگه نمیشه کاری کرد.
آخه قبلا هم داخل شبکه محدود بود ولی با اون اکانتها سرعت بیشتر میشد ولی الان چنان محدود کردن که عمرا از 500 بالاتر بره.
باید صبر کنیم و بسوزیم و بسازیم تا بلکه در آینده محدودیت رفع بشه.
یعنی مخابرات بالای دو گیگ نمیده ؟ 90 درصد رایگان هم دیگه واقعا .....نقل قول:
آنا تو وبسایت خودش نوشته فقط تا دو مگ میفروشه ولی خط دوم ما که از آنا هست روی 4 مگ بسته شده اونم با G.Dmt نه ADSL2+ و حدود یه ماه قبل که آسیاتک نداشتم و ازش استفاده میکرد از 2 تا 8.30 رایگان بود اما الان چند روز پیش که چک کردم تو ساعات رایگان حجم کم میکرد فکر کنم نیم بها یا یک چهارم بها شده مطمئن نیستم.نقل قول:
دوستان به نظر من از این به بعد دیگه نمیشه روی ADSL حساب کرد
دلیل اصلیش هم کم شدن تعداد کاربران عادی و کم مصرف ADSL هست و این مسئله واسه ISP ها نمی صرفه
باید پیگیر سرویس های جدید 4G و 3G باشیم که به خاطر افزایش تدریجی کاربرانش مطمئنا هزینه هاش سرشکن میشه و کاهش پیدا میکنه
کم کم مودم های ADSL میرن که به مودم های دایال آپ توی انباری ها بپیوندن!
از امروز صبح وضعیت آنا هم اصلا خوب نیست. البته نه این قدر بد ولی صفحه هم سخت میشه بدون معطلی و refresh باز کرد. اولبن باره این طور شده ممکنه مشکل از زیر ساخت باشه. شاید هم کوسه ها باز هوس کابل کردن. از بقیه isp ها کسی داره تغییرات این یکی دو روزو اگه ممکنه لطف کنه بذاره.نقل قول: