این همه زجر کشیدم که انتخاب واحد برام باز شه حالا که باز شده زده انتخاب واحدم 12 امه :|
تاریخشو چرا عوض کردن ؟ :| :| :| 10 ام بود مال من :|
بعد هنوز نمره تابستونم نیومده
اه :|
Printable View
این همه زجر کشیدم که انتخاب واحد برام باز شه حالا که باز شده زده انتخاب واحدم 12 امه :|
تاریخشو چرا عوض کردن ؟ :| :| :| 10 ام بود مال من :|
بعد هنوز نمره تابستونم نیومده
اه :|
انتخاب واحد از 7 به 9 تغییر کرده بود ! لابد شما قبلا دیدی ، الان از 10 شده 12نقل قول:
نمره تابستون بستگی به مراکز خراب شده داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : برنامه امتحانات پایان ترم تمامی مقاطع نیمسال اول 93-92 دانشگاه پیام نور از طریق سایت پیام نورنا برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور به صورت کاملا” اختصاصی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است.
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پیدی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور به روز شده است و برنامه تقریبا قطعی می باشد.
تذکر ۱ : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور ، پیام نورنا (PNUNA.COM) مسئولیتی در قبال برنامه انتشار یافته و تغییرات بعد از آن در این پایگاه بر عهده ندارد و فقط این برنامه جهت برنامه ریزی بهتر دانشجویان منتشر شده است.
تذکر ۲ : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان انتخاب واحد ، برنامه دچار تغییراتی شود ; پس ملاک انتخاب واحد و تاریخ امتحانات شما ، برنامه امتحانات در زمان انتخاب واحد و گزارش ۴۲۸ می باشد.
تذکر ۳ : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
مقطع کاردانی – کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کاردانی – کارشناسی ناپیوسته پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های دکتری تخصصی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه بخوانید :
بله امین عزیز برای منم همینطور شد و نرفت صفحه ی بعد که تایید رو بزنم و صفحه رو بستم و دیدم از حسابم کسر شده و توی گلستان هم زده که عملیات ناموفق بانک.شما 1روز صبر کن درست میشه.یا پول به حسابت برمیگرده که احتمالش خیلی کمه و یا اینکه تو گلستان پرداختیت ثبت میشه که قریب به یقین همین اتفاق بیفته.به هیچ وجه دوباره نرو شهریه بریز.صبر کن درست میشهنقل قول:
خدا از دهنت بشنوه محمد رضا جان :n01:نقل قول:
منتظرم میمونیم ببینیم چی میشه
منم خیلی نگران بودم و همش بانک و دانشگاه رفتم ولی تهش فهمیدم باید صبر کنم.99% تا فردا حل میشه.یروز مهلت بدی درست میشه.اوکی شد بهم خبر بدهنقل قول:
بچه ها یه سوال
من ک ورودی دو سال پیش هستم الان با منابع جدید باید برم جلو یا همون منابع دو سال پیش ؟ :v :D :n26:
با سلام برای خواهرم امشب ساعت 3 بلاخره از طریق الکترونیک؟ شهریه رو واریز کردم ولی انگار اشتباهی این کارو کردم چون 98 تومن رو که واریز کردم تو لیست برای ترم تابستان بوده انگار چون نوشته برای ترم تابستان بستانکار برای ترم جدید نبود(اینم از عوارض ساعت 3 پرداخت کردن)
البته الان منوهاش بازه ولی نمیتونه اطلاعتشو تکمیل کنه خطای ایمیل میده تو کادرش هم نمیشه چیزی نوشت چطوری شماها اطلاعت رو تکمیل کردید هر کاری کردیم نمیشه تو کادر ادرس ایمیل رو نوشت
باید با منابع جدید جلو برید دوست عزیزنقل قول:
ارتباطی به ساعت 3 پرداخت کردن نداره دوست من چون الکترونیکی هست.شما ترم تابستون برداشته بودید؟و اگه آره شهریه اش رو داده بودید؟اون بستانکار بودن که برای منم زده.این 98ت رو که ریختم برام زده بستانکارنقل قول:
خب منوها که باز شده یعنی پرداخت تایید شده.کنار اون کادرهایی که چیزی نوشته شده یه کادر خالی ام سمت راستش هست که میتونیداونجا اطلاعات جدید رو بنویسید(از قبیل ایمیل و...) و بررسی تغییرات رو بزنید و بعدش اعمال تغییرات و تمام
سلام من ترم 3 هستم ترم اول تو قسمت اطلاعات دانشجو همه قسمت ها تکمیل کردم ولی الان (سري و سريال شناسنامه-مـعدل ديپلم-مـعدل پيش دانشـگاهي)نیست
الان که نمیشه تو اون قسمت ها چیزی نوشت یا باید شروع مجدد بزنم یا اعمال تغییرات به نظرتون چی کار کنم؟:n16:
اخه اونجا هم نمیشه چیزی نوشت هیج جوری نمیشه چیکار کنیم:n13:نقل قول:
عاقا چرا میزنم پرداخت الکترونیکی این سایت بانک باز نمیشه یهو میپره؟!!!!:n13:
وقتی میزنی و صفحه بانک باز میشه میزنه this page can not displayed؟نقل قول:
خرابه کار نمیکنه بهتره بری از یک خودپرداز بانک صادرات پرداخت کنی نیم تا 1 ساعته منو ها فعال میشهنقل قول:
بدون تغییراتم میزنی اعمال تغییرات ایراد میگیره؟والا نمیدونم بذار استاد مهدی بیاد:n02:نقل قول:
سلام عزیز بهترین راه از خود پردازه.با پرداخت بلافاصله باز میشه.یعنی من دیروز هر کارکرد آنلاین پرداخت نشد که نشد.نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
مشکل دوستمون که پرداخت شهریه نیست.ایشون آنلاین پرداخت کردن ولی میخوان اطلاعاتشون رو ویرایش کنن که نمیتونننقل قول:
خداروشکر کماکان بازم نمیشه ورود به سیستم انجام داد.سایت ترکیده این چند روز.فقط پول میگیرن یه فکری نمیکنن واسه این مشکلات.اون از پرداخت شهریه که انقد اذیت میکنه.اون از ویرایش اطلاعات که انقدر گیر داره.اینم از انتخاب واحد که اصلا باز نمیشه و بعد 1ساعت که اگه باز بشه میری میبینی تمام کلاس ها پر شده و باید خودخوان برداری و بیفتی و دوباره پول بدی واسه ترم بعد.سیاست جدیدشونم که پیش پیش پولو میگیرن اضافه میشه به این مشکلات
نه نمیشه خطای ایمیل میده:n13:نقل قول:
درست نشده محمد رضا جان :n03: یک روز کامل هم گذشت ... از دوباره واریز کنم ؟ یا اینکه باز هم بمونم ؟نقل قول:
اره داداش همین ارور رو میدهنقل قول:
دوستان به هیچ وجه آنلاین پرداخت نکنید ... همون بهتر که برید بانک ... مثلا خواستن کار همه رو آسون کنن
نظرات سایت های مرتبط رو بخونید ... خیلی ها مشکل دارن
واقعا که
چطوری ایمیل رو وارد کنم تو قسمت تکمیل اطلاعات هیچ جوری نمیشه و خطا میده خسته شدیم:n27: اصلا نمیشه چیزی تو کادرها نوشت
نکنه چون اشتباهی برای ترم تابستان پولو واریز کردم اینجوری شده البته منوها باز شده:n13:
یذره صبر کن امین جان.امروزم روز تعطیله.به احتمال خیلی زیاد تا امشب یا ماکزیمم تا فردا اوکی میشه.پول از حساب شما کسر شده.برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده بود.بری پول بریزی 2بار ریختی و دیگه نمیتونی واریزی دومت رو از حلقوم پیام نور بکشی بیرون.تا فردام صبر کن.هم حسابت هم صفحه ی گلستانت رو چک کن بالاخره یکیش اوکی میشهنقل قول:
پریروزم اینجوری میشد واسه من.سایت بخاطر شلوغی بیش از حد ترکیده.شدیدا تاکید میکنم آنلاین پرداخت نکنید که خیلی اذیت میکنه.نمونه اش هم خود من و امین عزیزنقل قول:
اخر که اعمال تغییرات می زنی چه اخطاری میده ؟همه کادرها فعال نیستن فقط بعضی ها فعالانقل قول:
هیچ کودوم از کادرها فعال نیستن خطا میده باید ادرس پست الکترونیک رو وارد کنید ولی نمیشه جلوی کادر ادرس پست الکترونیک چیزی نوشتنقل قول:
از صبح علاف این مسخره بازی ها شدیم
پیام نور که پیام زور
تنها تغییری که کرده این هست که توی ستون پاسخ بانک یه مورد رو که نوشته بود : خطا در تراکنش حالا تبدیل شده به پاسخ بانک نامشخص !!!نقل قول:
خب خوبه دیگه برای منم نوشته بود پاسخ بانک نامشخص که خودش درست شد.روی نامشخص کلیک کن و توی صفحه ای که باز میشه ببین اوکی میکنه و اگه اوکی نکرد و باز erro0r داد صبر کن تا فردا.مطمئنم درست میشهنقل قول:
به خدا دارن سر مارو ميبرن كسي نيست صداش در بياد. 12 واحد برداشتم شهريم شده 210 هزار تومن + 98 تومن شهريه ثابت كه ريختم يعني الان براي 12 واحد من 308 تومن ريختم. 18 واحد ميخوام بردارم حتما به 400 500 ميرسه :(
تاريخ امتحان عمومي ها رو هم نزدن...
به جون خودم باید تشکلات دانشجویی راه بندازیم و کسی شهریه نده
خرابا قالسون
حسین عزیز به هیچ وجه به اون تاریخ امتحان ها اعتماد نکن ... نه موقع انتخاب واحد و نه اون فایلی که توی سایت ها قرار میدن ... ملاک همون کارت به ورود به جلسه هست ... یهو دیدی زودتر برگزار میکنن یا 2 تا امتحان رو میندازن توی یه روز ... اصلا معلوم نیست کار اینانقل قول:
قابل توجه دانشجویانی که شهریه خود را به صورت اینترنتی و از طریق سایت پرداخت کرده اند
قابل توجه دانشجویانی که شهریه خود را به صورت اینترنتی پرداخت کرده اند و پول از حساب آنها کسر شده است.
دانشجویان عزیزی که در چند روز اخیر اقدام به پرداخت شهریه به صورت اینترنتی شده اند و وجه شهریه از حساب بانکی آنها کسر شده ولی در سیستم گلستان ثبت نشده دقت داشته باشند:
۱- به قسمت “پرداخت های الکترونیکی دانشجو” مراجعه کنید.
۲- در قمست “پاسخ بانک” نوشته شده است ” نامشخص است” ، بر روی هر سطر که نوشته شده “نامشخص است” کلیک کنید تا صفحه جدیدی باز شود.
۳- بعد از باز شدن صفحه جدید صبر کنید تا پاسخ بانک به رنگ قرمز در پایین صفحه نمایش داده شود و سپس بر روی گزینه “بازگشت به سیستم گلستان” کلیک کنید تا مجددا به سایت گلستان باز گردید.
۴- وقتی که به صورت کامل به صورت گلستان بازگشت داده شدید در قمست “پاسخ بانک” مجددا با نوشته های “نامشخص است” یا “خطا در تراکنش” یا “تراکنش خرید هنوز نهایی نشده است” یا “تراکنش موفق” رو به رو خواهید شد که فقط در صورتی وجه شما در سیستم ثبت می شود که قسمت بانک به “تراکنش موفق” تغییر وضعیت داده باشد.
۵- دقت داشته باشید امروز تمام تراکنش های موفق توسط بانک ثبت شده است. پس همین امروز مراحل بالا رو برای هر سطر پرداختی انجام بدید تا اگر وجهی از شما کسر شده است در سیستم گلستان ثبت شود و شهریه شما ۰ شود تا بتوانید اقدام به انتخاب واحد کنید.
برای منم ، زمان تایید اطلاعات فیلد ها خاموش بود ! میگفت وضعیت تاهل رو مشخص کن اما فیلد ها تماما خاموش بودنقل قول:
چطوری ایمیل رو وارد کنم تو قسمت تکمیل اطلاعات هیچ جوری نمیشه و خطا میده خسته شدیم:n27:اصلا نمیشه چیزی تو کادرها نوشت
نکنه چون اشتباهی برای ترم تابستان پولو واریز کردم اینجوری شده البته منوها باز شده
یکم ور رفتم تا بدون هیچ تغییری اطلاعاتم رو تایید کردم ، شما تو همون صفحه کمی ور برو درست میشه !
دومین روز انتخاب واحدم داره میگذره و موفق به انتخاب واحد موفق نشدم ... تاریخ امتحانا رو هم که نزدن !
خدایا صبر بده و عاقبت این ترم رو بخیرکن!
همچین چیزی رو کجا اعلام کرده ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
به نقل از پایگاه خبری دانشجویان پیام نور
up ..............نقل قول:
شماره دانشجویی و رمز عبورت رو برام پ خ کن ، چک کنم !نقل قول:
راستي دوستان عجيبه من معادلات ديفرانسيل ندارم تو ليست. يعني ارائه نشده؟
ميخواستم اين مدارهاي الكتريكي 1 رو هم بردارم ديدم از اين ترم لامصبا اين ديفرانسيل رو پيش نيازش كردن از شانس من
همین کار رو هم کردیم ولی هیچ اتفاقی هنوز نیفتاده