نه ارتاک هست جالبه رفتم تو سایت پایتخت تو صفحه اصلی لینک این شرکتو گذاشته به عنوان گروه ارتاکنقل قول:
10 تا مغازه هم لپ تاپاشونو با این گارانتی عرضه میکنند
نه ارتاک هست جالبه رفتم تو سایت پایتخت تو صفحه اصلی لینک این شرکتو گذاشته به عنوان گروه ارتاکنقل قول:
10 تا مغازه هم لپ تاپاشونو با این گارانتی عرضه میکنند
با سلام
برای یکی از دوستان یه لپ تاپ خوب میخواستم.
لپتاپ از یکی از دو برند دل و سونی باشه.
مانیتور 15 یا 13 اینچ باشه.
در بازه قیمت 1.200 تا 1.300 باشه.
گرافیکش خوب باشه. (نه متوسط باشه و نه عالی)
بیشتر برای کارهای مهندسی میخواد. کار با نرمافزارهایی مثل AutoCad و دیگر نرمافزارهای مهندسان عمران.
ظاهرش خوب باشه (به محض اینکه این جمله رو دیدین،ذهنتون نره فقط روی سونی)
صفحه کلیدش استاندارد یا نزدیک به استاندارد باشه.
چه مدلهایی با این مشخصات هستند؟ با چه قیمتی.
اين اون چيزيه كه من توي notebookreview خوندم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Moving past the widescreen experience and onto the LCD quality itself, it was rather disappointing on our review model. On anything but full brightness you could see a tunnel effect where the sides and corners were much darker thand the center of the screen. At full brightness it was more even, and was passed by early on. Not counting the tunneling effect, brightness range was more than adequate. I found the most comfortable setting at home to be 50-60% and 70-80% in the office. Anything above that it strained my vision.
یکی جواب من رو بده
سلام دوستان می خواستم بدون این سری های جدید fw کدوم مودلاش هست که داخلشون کاملا مشکی هست پشتشم قهوهی؟
اونایی که داخلش کاملا مشکی باشه نیست یا به ایران وارد نشدهنقل قول:
کسی نمیخواد جواب بده؟نقل قول:
در ضمن نظرتون راجع به دست دوم چیه؟
نقل قول:
چی؟؟؟؟
من خودم دیدم چطور ممکنه؟
تازه 2 هفته پیشم دیدم!!
داخلش مشکی بود پشتش شکلاتی خیلی خوشکل بود.
یعنی چی وارد نشده.!!
آخرین خبر! سری fw490DXB نخرید که همشون ref هستن!به اسمه نو میفروشن
فکر کنم کانفیگهایی که با کد 460 شروع میشن این رنگی که شما می خواید هستن.نقل قول:
البته مطمئن نیستم.
دوستان یکی می تونه در مورد کارت گرافیکی مدل های BZ سونی منو راهنمایی کنه؟
این مدل ها همشون گرافیکشون از چیپست های intel با کد Mobile Intel® GM45 Express Chipset استفاده می کنن
4500MHD
که 128 مگابایت ددیکیت هست و تو کانفیگ های مختلفش از 860 مگ تا 1750 مگ shared می کنه.
حالا می خواستم بدونم آیا این کارت گرافیکی می تونه کارهای سنگین گرافیکی مثل کار با فتوشاپ و پردازش های قوی رو انجام بده یا نه؟
من تقریبا همه ی استفادم از لپ تاپ ، فوشاپ در حجم و رزولیشن های بالا هست.
می خواستم ببینم به دردم می خوره یا نه؟ :6:
سری FW مشکی به ایران وارد نشده ولی کیبورد سیاه یا سفید رو میشه انتخاب کرد
فکر کنم AW تمام مشکی داره
البته اینو من نمیگم از بعضی از دوستان تو این انجمن پرسیدم گفتن حالا شاید این یه سری دیگه بوده
با اینتل ها نمیشه کار سنگین انجام داد و فقط اسمش گرافیکهنقل قول:
البته فتوشاپ رو نمی دونم
آره هست چرا نباشه تو سایت Alienware هم می تونی لپتاپ خودت رو بسازی تازه 2 برابر این امکانات داره ولی تو ایران نیست
بله اونو که میدونم ..... .نقل قول:
منظورم تو همین ایران بود .
حالا لپتاپی با مشخصات بالا هست توی ایران ؟ (ترجیحا از برند سونی)
این FW490JFT چی ؟ هست اینجا ؟
هرگز! حتی فکر کار گرافیکی با این اینتل ها رو نکن. ضمنا برای فتوشاپ به پروسسور قوی و رم خوب هم احتیاج داری.نقل قول:
بودجه تو بگو ببینیم چی پیدا میشه.
نقل قول:
جدا!.... از کجا فهمیدین؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
والا در مورد بودجه که تا 1.5 ملیون جا دارهنقل قول:
من خودم مدل FW 490JAB با گارانتی نقش رو انتخاب کردم!
ولی یه چیزی بهم هی میگه که 16 اینچی زیادی بزرگه! (چون من ادمیم که حین کار از این صندلی به اون صندلی میپرم و کلا ورجه وورجم زیاده) :27:
دارم سعی می کنم مدل های احتمالی بهتر رو پیدا کنم.
وگرنه همون FW رو می خرم. شما نظرتون چیه؟
بله!خوب از قیمتش هم حتی میشد فهمید که قضیه بوداره!تو خود سایت رسمی سونی تفاوت قیمت t9900 و t9600 نزدیک به 400دلاره اما تو ایران تفاوت کمتر از 200تومن!!زنگ زدم به دوستم در دوبی گفت اصلا همچین مدلی توسط سونی به فروش نمیرسه! و نمایندگی اونجا بهش گفته احتمالا ref هست!تازه تو سایت سونی اصلا همچین مدلی وجود ندارهنقل قول:
:10:
چرا تو سایت Cnet هیج اطلاعاتی در مورد DV4-1106 نیست
تو گوگل هم میزنی نه سایت معروفی نه یوزر کامنتی ... تو یوتوب هم چیزی پیدا نکردم
کسی میتونه user Comment یا یه ریویو حرفه ای از این لپ تاپ بزاره
ممنون
JAB چیه مشخصاتش؟ از JCB بهتره؟نقل قول:
تو اون قیمت به نظر من اگه بودجه تو یه مقدار زیاد کنی (نزدیک 100 تومن) میتونی HP DV6 1199 بگیری.
CPU: 2.66 6mb 1066
RAM: 4GB
VGA: ATI 4650
HDD: 500
LCD: 15.6
اگه نمیخوای لپ تاپ رو بذاری رو دوشت از خونه بری بیرون که 16 اینچ خیلی خوبه. داخل خونه 20 اینچ هم باشه مشکلی نیست :31:
دوستان سلام !
من بعد از کلی تحقیق و پرس و جو در اینترنت به این نتیجه رسیدم که این لپتاپو بخرم :
SONY VAIO FW VGN-FW46GJ/B
فقط یه چیزی که منو تو خریدش دو دل میکنه چینی بودن و سفارش خاورمیانه بودنشه . چون یسری میگن که کیفیت سفارش امریکا و ژاپن رو نداره ..... .
حقیقت داره این ؟؟
بعد یه مدل دیگم هست به نام FW490JFT که مشخصاتش عین همین FW46GJ/B هسش با این تفاوت که ساخت امریکاس .
ایا این مدل تو ایران موجوده ؟
تو این رنج قیمت رقیبی واسه FW46GJ/B هست ؟؟
اینی که من میگم مشخصاتش اینه:نقل قول:
490JAB
2.53 3mb 1066
ram 4 GB
ATI 4650 1GB
HDD 320 7200RPM
16.4 LCD 1600x900
assebled in usa
یکسال گارانتی نقش
قیمتش هم 1.350 هست
خیلی فکر کنم معقول باشه.
دلم سونی می خواد.
منتها سریBZ که اونجوریه، سریNW هم که سی پی یو هاش حداکثر 2.1 هستن!
موندم! عین اینه که آدم بین این همه مدل لپ تاپ فقط 1 انتخاب داشته باشه :18:
درسته، فکر کنم بهتره سرچ کنید DV4t ، به نظرم اون عدد آخر متغیر مربوط به کانفیگ و رنگ استنقل قول:
همه DV4t ها از نظر طراحی ،پورت ، وزن و ابعاد مشابه هستند
ریویو زیر به نظر به درد بخور میاد
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4652
دقیقا همینطوره. هر آدمی بسته به نیازها و خواسته های خودش دنبال لپ تاپ میگرده. این نیازها رو در نظر بگیری به چند تا مدل میرسی که باید از بین اونا انتخاب کنی.نقل قول:
به نظر منم قیمت این مدل JAB خوبه.
سلام دوستان .من حدود 1200 پول دارم میخوام از سری fw یه مدل انتخاب کنم راستش گیج شدم.اکثرا استفادم فیلم موزیک و اینترنته و کم بازی میکنم.این مدلهارو دیدم فک کنم خوب باشه 290 NDB 148- J/H 280- J/H .این مدلم دیدم 390 JCB / H که cpu و کارت گرافیکش با اون یکیا فرق میکنه حالا سوال من اینه که فرق پردازنده P8600 با T9400 چیه و فرق کارت گرافیکشو میخواستم بدونم به نظرتون کدوم یکیشون به من مناسبتره اصلا میشه بی زحمت فرقاشونو به من بگین؟واسه من مهم نیست بلوری داشته باشه یا هاردش زیاد باشه فقط میخوام گرافیک و پردازندش قوی باشه.
کسی میدونه گرافیک ATI hd 4650 که در sony vaio fw 490 jab به کار رفته gddr 3 هست یا نه؟
ممنون
راستی به دوستان بگم که FW که داخلش مشکیه و پشتش شکلاتی هست که همون سری 460 که دوستمون گفتن هستش که البته اونای که من دیدم همه سفارشی هستن و ساخت چین.
اول تکلیف ما را روشن کن که چی میخوای! تو هر پستت یه مدلا میگی!!!:18:بعدشم fw46jg حالا حالاها نمیاد! رفت وسه مهرماه! شاید حتی اون موقه هم نیاد! چه میدونم والا! الان بهترین و مناسب ترین گزینه از بین fw ها فقط fw490dfb هست و تمام!!!نقل قول:
sony cs 36gjنقل قول:
cpu c2c 2.53 3 M cache 1066
vga gforce 9300 256 MB
Ram 4GB
HDD 320 SATA
LCD 14
DVD/RW
قیمت 1250000 با گارانتی ایران رهجو
البته cs 38 هم هست فقط cpu 2066 داره
رنگبندی هم هر رنگی بگی داره خیلی هم زیباست
شما تکلیفت روشنه ..... . کسی از شما راهنمایی نخواست با این لحن قشنگت ..... !نقل قول:
بعدم من تو کدوم پستم مدلی غیر از FW46GJ/B رو گفتم ؟؟! اون FW490JFT رو هم که گفتم مشخصاتش عین همین FW46GJ/B هسش .
این مدل رو همین امروز از فروشگاه سونی براویا ( سونی سنتر- چهار راه قصر) پرسیدم داشت .... .
پ.ن : در ضمن شما که اینقدر اعصابت خورده و نمیتونی دو کلمه حرفتو درست و مودبانه بزنی و تازه اطلاعات غلط هم میدی لازم نیست جواب پستی رو بدی ..... .
بين اين دو ساخت مالزي توصيه ميشه ، كيفيت اسمبل شده مالزي بهتر از لهستان هستنقل قول:
توليدات دل مالزي بيشتر به آمريكا و كانادا ميرن و توليدات لهستان براي اروپاي شرقي و خاورميانه هست
با اين قيمت همين 5738G بهترين گزينه هست به جند دليل !نقل قول:
قيمت عالي داره و كاملا رقابتي هست
گرافيك خوبي داره
رم خوبي داره
امكانات ارتباطي كاملي داره ( بدك نيست )
فكر دست دوم رو هم نكنيد ، لپ تاپ با كالاهاي تجاري ديگه فرق داره و نو خريدنش ريسك داره چه برسه به دست دوم
دوستان بهتره ادامه بحث در مورد برند سوني و مدلهاي FW رو در تاپيك خود سوني ادامه بديد تا اينجا بيشتر شلوغ نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
سلام به همه ی دوستان
یه لپ تاپ میخواستم تا 1.5 واسه برنامه نویسی سنگین
میخوام کش cpu هم بالا باشه
واسه کارای گرافیکی هم لازمش دارم
خودم dell st-xps1340 با مشخصات
cpu: 2.66T9500 cash6
ram:4
hdd:500+
vga:nv9500 256up1.5gb
13.3
و 1640 با مشخصات
cpu:2.5T9400 cash6
hard:500
vga:ati3670 512 up 1.7gb
15.4
رو انتخاب کردم دوستان لطف میکنن نظرشون رو در مورد این 2 تا و یا مدل های دیگه ای که پیشنهاد میدن بگن؟
ممنون میشم
نظرتون راجع به asus - M50V چيه ؟؟؟
تا يه ميليون شما پيشنهادتون چيه ؟؟(از همه لحاظ نوت بوك خوبي باشه )
من m50vc رو پیدا کردم با این مشخصات
cpu2 t6400
hdd:320
vga:nv9300 512up1.7
15.4
اگر منظورتون واسه من هست
واسه من یه مقدار cpu پایینی داره و من ترجیح میدم از این 3 برند انتخاب کنم dell sony hp
ولی اگر در کل میپرسید به نظر من سیستم خوبی هست خوصوصا واسه کار گرافیکی و گیم
به این 2 مدل هم یه نگاهی بندازید
dell vos 1520
dell ins 1545
البته کانفیگ هیا مختلفی دارن این دو مدل انتخاب های زیادی دارید
ولی مساله این هست که رمهاشون اکثرا 2 هست
اگر رم خیلی واستون مهم نیست که هیچ ولی اگر هست و از این سری ها انتخاب کردید باید رم رو عوض کنید
مشکلی هم نداره من دوستم یه کانفیگ 1545 رو داره همه چیزش خوب بود رمش 2 بود عوضش کرد کردش 4
كسي نبود بگه كيفيت مانيتور اين fw ها از 1340 بهتره يا نه؟نقل قول:
يه چيز ديگه:full hd بودن تو كيفيت مانيتور چقدر تاثير ميذاره؟
حق با شماست دوست عزيز. ملت اطلاعات درست ندارن از خودشون حرف در ميارن.منم خودم در مورد fw46 پرسيدم گفت حتما تا يك هفته ديگه مياد نه تا مهر و بعد از اون :5: نگران نباش.منم مثل شما دنبال همين مدلم.نقل قول:
خیلی ممنون که جواب منو دادین:11:نقل قول:
حالا این نوتالی چطوره ؟ گارانتیش معتبره ؟
بین Hp Dv4-1106 و Dell Vostro 1320 موندمممممممممم
البته اولویتم با اچ پیه چون ال سی دیش 14 و کشش 1 مگ بیشتره و قیافش
Dv4-1106:
Core2duo 2.0 1066 3mb
2Gig Ram
160 HDD
Geforce 9200
Vostro 1320:
core2due 2.1 1066 2mb
2gig ram
250 hdd
geforce 9300