برید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لینکی که گذاشته رو با آی دی ام بگیرید ببینید سرعتتون چقدرهنقل قول:
اینجوری دیگه مجبور نیستید 4 تا همزمان بزارید تا سرعتو بهتون بده
Printable View
برید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لینکی که گذاشته رو با آی دی ام بگیرید ببینید سرعتتون چقدرهنقل قول:
اینجوری دیگه مجبور نیستید 4 تا همزمان بزارید تا سرعتو بهتون بده
سرعت من امروز ثبات نداره بعضی وقت ها میره تو 40 بعضی وقت ها 90 بقیه سرویس های نامحدود چطورن ؟
سلام دوستان ببخشید که این موضوع به این تاپیک ربطی نداره ولی اگه میشه راهنماییم کنیین.دیگه خسته شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود شبانه اينترنت 1 مگ چقدره ؟ هزينش چي ؟ ميارزه از شاتل كوچ كنيم اينجا ؟ شاتل رسمون رو كشيده :n02:
سلام
سرعت سرویسهای 256 512 1 مگ و 2 مگ حجمی در روز هر کدوم بیشتر روی چه سرعتی هستند؟
سلام....دوستان با این وضعیت تازه بوجود اومده من گیج شدم...میشه یکی بگه یه بهترین سرویس که به قیمتش بیارزه کدومه!!!؟و چقدر سرعت داره!؟
یکی هم اینکه بهترین گزینه برای سرویس زیر 20 تومن در ماه چیه؟
میتونی به این لینک بری و قیمت ها رو ببینینقل قول:
در ضمن اگه برای سرعت بالا میخوای محدود رو بگیر که سرعتش بالاتره.
سرعت شبانه شما الان چنده ؟؟! ، من سرویس کیمیای(2 مگ) حجمی(30 گیگ) رو دارم و دانلود شبانه م سرعت میشه 1 مگ ! ، برای شما هم همینطوره یا برای من اینطوریه فقط ؟
برای منم همینطوره!
نقل قول:
با سلام دوستان .
این چند روز پینگ اسیاتک بهتر شده اینه تست ها
سرور ایران
سرور خارجی
نقل قول:دقیقا واسه من هم همین اتفاق میفتهنقل قول:
دوستان آسیاتک سر موقع مهلت زمانی مگه اینترنت را قطع نمیکنه ؟
من اینترنتم تا امروز وقت داشت ولی هنوز قطع نشده توی crm هم زده منفی یک ... !!
سلام
میشه بگید واسه وبگردی سرعت شبانه چه طوره؟ من دانلود ندارم. یک سال پیش آسیاتک داشتم سرعتش حدود 10 -15 بود که اصلا جالب نبود، الانم همینطوره؟
مثلا بدون استفاده از نرم افزار یک فایل دانلود بشه سرعتش چنده؟
سلام
اگه میشه این سوالا رو جواب بدید
من بیشتر شبا دانلود میکنم و الان اینترنت چلچله دارم 512
سرعت دانلود شب من چند تا با هم دانلود میکنم مثلا 3تا باهم هر کدوم حدودا رو 90-100 هستند
الان میخوام ببینم با اینترنت چلچه نا محدود نقره ای سرعت دانلود شب چقدره ؟
اگه بخوام سرعت دانلود شب برسه به 600 - 900 کدوم سرویس ( نامحدود یا محدود هر کدومو بگین ) انتخاب کنم ؟؟؟
ممنون از شما
شما با 512 تو ساعات شبانه با300 دانلود می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟ جلالحالقنقل قول:
کجای کشوری که همچین سرعتی داری چون حتی دومگ ها هم شبانه با 120دانلود می کنند
روزی 150 تومن جریمت میکنه:n03:نقل قول:
دوستان سلام
چرا دانلودمنیجر من هیچ فایلی رو دانلود نمیکنه فقط ارورو میده.از هر سایتی که به ذهنم میرسید تست کردم.دلیلش چیه؟
نقل قول:نقل قول:برای منم همینطوره، البته با این تفاوت که تو بهترین شرایط سرعت به 120، 130 میرسه، سرعتم تا 60 افت میکنه، تو روزم سرعتم میانگین 180!!!نقل قول:
مثلا سرویس 2 مگ گرفتیم:n23:
تا چند روز قطع نمیکنه؟نقل قول:
من اکانتم حجم زیاد داره
تا 30 روزنقل قول:
بعد از این 30 روز هم میتونی دباره 4500 بدی رزرو کنی 1ماه
البته اگه مخابراتتون محدودیت پورت داشته باشه یکهفته جریمت هست بعد از یکهفته جمع میکنن میتونی رزرو کنی تا 1 ماه جمع نکنن
خب مثل اینکه مشکل سرعت شبانه من، برای همه همینطوره. البته بعضی شب ها مثل دیشب برای من استثناء داشته و سرعت مثل روز یا نزدیک به روز بوده ولی تو این چند روز اخیر شب ها سرعت رو روی 1 مگ بستن مثل اینکه. همه جا وضع اینترنت و تکنولوژی بهتر میشه اینجا بدتر ...
سلام
سرعت سرویسهای 256 512 1 مگ و 2 مگ حجمی در روز هر کدوم بیشتر روی چه سرعتی هستند؟
دوستان یه سوال
من چون سرعتم پااین بود زنگ زدم خطم رو از 4 مگ اوردن 3 مگ بستن میگفتن که سرعتت بهتر میشه به نظر شما خوب میشه؟
خود یارو گفتن که اگه تا فردا خوب نشد بهم زنگ بزن من خطت رو همون 4مگ ببندم حالا به نظر شما چیکار کنم؟
چرتو پرت گفته! mdf به زور رانژه میکنه حالا بیاد پورت شمارو یه بار سه مگ کنه یه با چهار مگ؟ اگرم بکنه هر درخواست یک هفته الکی سرکارتت میزارن
امسال عیدی فقط این بود که شبانه بشه 1 تا 9 ؟!
اونا که خودشون نگفتن من که اینو دیدم بهشون دوباره زنگ زدم گفتن که تا فردا تست کن ببین خوبه یا نه.نقل قول:
گفتن که خطت رو از 4 مگ اوردیم 3 مگ که سرعتت خوب بشه.
شبانه که 1 تا 9 بود!!نقل قول:
عیدی این بود که سرعت شبانه رو نصف کردن
این قبلا برای شما 4 بود بعد زنگ شد 3؟ جالبه که 2020 میگفت باید پورت عوض شه بره رو dslam جدید که پورتت از 2 مگ بشه 2500!!!!!نقل قول:
قبل از اینکه زنگ بزنم روی 4096 بود الان اومده روی این عدد قبلا snrروی 13 بود الان اومده رو 19.فرا زنگ میزنک میگم خطم رو 4 مگ کنن.نقل قول:
سرعتم قبلا روی300 تا 400 میچرخید کم پیش میومد تا 450 بره ولی الان بیشتر لینکه هایی که 200 میرفت ثابت رو 350 هست.
فردا به شما زنگ بزنم بگم که خطم رو 4 مگ کنن؟
بجه ها کسی نمیدونه چرا اینجوریه!!
معمولا بین 2 تا 3.8 متغیره
اگه تو تنظیمات مودت هست خطت نویز داره به خاطر همین متغییره من هم وقتی مخابرات داشتم همینطوری بود.تمام اتصال ها رو تمیز کن اگه نشد.نقل قول:
به مخابرات زنگ بزن میام تابلو مخابراتی که داره اون درونش سیمی که میاد به خونتون رو تمیز میکنن مشکلت حل میشه.
قبل از این کار به 1544 زنگ بزن.یا نمایندت
از موقعی که اسیا تک گرفتم اینجوری شدهنقل قول:
قبلا با شبدیز همچین مشکلی نداشتم همیشه رو 4 مگ بود
منظورتون از تمیز کردن اتصالات چیه؟
یه سیم که مخابرات میاد داخل خونه+اتصالات داخل خونهنقل قول:
به 1544 یا نمایندت زنگ زدی؟
نه هنوز آخه هنوز نمیدونم دقیقا مشکل چیه!!!نقل قول:
یه پیشنهاد...برو تو تنظیم مودمت از رو حالات adsl 2+ ور دار بزارش رو حالات دیگه....snr ت کلی تغییر میکنهنقل قول:
دقیقا کدوم قسمت؟نقل قول:
ا.ل به اونجا زنگ بزن ببین چی میگن بعد اگه نمیتونستن زنگ بزن 117 بگو که خطت نویز داره اونا که اومدن بگو که درون تابلو تلفن رو یه نگاهی بندازن.برای من هم نمیومدن من هم همین کار کردن خطم اومد رو 7 مگ.البته برای مخابراتنقل قول:
مخابرات رو 7 مگ میبنده؟؟!؟!؟' اینجا 2560 ه!!!! مخابراتشنقل قول:
آسیاتک هم 5120
فردا عکسشو میزارمنقل قول:
سلام . تو رو خدا جواب این سوالات من رو بدید حیلی مهمه : من میخوام سروبس دو مگ ماهی 10 گیگ رو بگیرم . میخواستم ببینم اینترنتی سفارش بدم زودتر وصل می کنن یا تلفنی ؟ سرعت روز ها و ساعات رایگان در طرح من چنده ؟ کلن چه مدارکی باید تحویلشون بدم ؟؟