وقتی از کیفیت خطم و SNR بالا میگم، منظورم دقیقا اینه :
به نظر شما این خط باید مدام قطعی و وصلی داشته باشه؟!!!!!!!!!!
Printable View
وقتی از کیفیت خطم و SNR بالا میگم، منظورم دقیقا اینه :
به نظر شما این خط باید مدام قطعی و وصلی داشته باشه؟!!!!!!!!!!
خب مودم جدیدم خریدم به قیمت 2 میلیون و 175 تومن! ( این مودم قبل از عید 1 میلیون 700 بود! )
در واقع یه چیزی خریدم که دهن فن آوا بسته بشه تا بفهمم مودم من مشکل داشته یا فن آوا!
این مودم ( ASUS AC55U ) شرایط خطم رو بهتر کرد ( نویز رو کمتر و SNR رو بیشتر و کشش آپلود خط رو هم بیشتر کرد ):
به هرحال امیدوارم مشکل از مودم قبلیم یعنی D-Link 2730U بوده باشه
نقل قول:
خط شما عالی هست و هیچ مشکلی نداره! بدون هیچ مشکلی میتونید سرعت دانلود رو بگین براتون پشتیبانی تا 16 مگابیت هم تنظیم کنه! و آپلود هم به راحتی 2 مگابیت، چون کیفیت خط حرف نداره، ولی اگه مشکل دارین ISP رو عوض کنین، فن آوا فک نکنم ISP خوبی باشه، من تا حالا نظر مثبت براش ندیدم، مخصوصا پیج اینستاش که همه مینالن ازش، به نظرم عوض کنید، کیفیت خط هم عالیه و به راحتی میتونید 16 مگابیت رو دریافت کنید. اگه مشکل تون با فن آوا رفع نمیشه، برید سراغ آسیاتک و پیشگامان و شاتل (پیشگامان و آسیاتک حجمشون بیشتره)
نقل قول:
درسته مودم جدید تون خیلی بهتره و نویز کمتری نسبت به 2730 میده، ولی این مودم 2730 با این شاخص کیفیت خط هم به هیچ وجه نباید قطعی داشته باشه، من وضعیت خطم بدتر از این هست، شما با مودم 2730 میرایی یا attenuation آپلود تون 13 هست و مال من 15! و میرایی دانلودتون 20 هست و مال من 24! با این حال که مال من بیشتره ولی من هیچ گونه قطعی ای ندارم (با اینکه حتی سرعت بیشتر از شما آپ کرده واسم پشتیبانی)، پس این مشکل نمیتونه از سمت شما باشه، چون کیفیت خط کاملا مناسب و مطلوب هست.
البته بعضی موقع ها مودم دچار نقص هایی میشه و قطعی به وجود میاد (با اینکه کیفیت خط مطلوبه) شما مدتی با مودم جدید هم کار کنید، اگه اونم قطعی داشت، پس دیگه مشکل حتما از فن آوا هست.
مودم رو حالت ANNEX A هم تست کردم که میزان کشش آپلود خط اومد رو 1 مگ و میزان کشش دانلود خط به طرز قابل توجهی زیاد شد و الان دقیقا 21 مگ کشش خطم شد ( SNR دانلودم اومد روی 29.7 ) که البته هم در این حالت و هم در حالت قبلی، میزان کشش خط ثابت نمیمونه و متغیره ولی در کل اگر سرعت دانلود براتون مهمتره و این مودم رو دارید، روی ANNEX A بذارید ولی اگر آپلود بالا میخواید، روی ANNEX M بذارید ( البته حالتی داره به اسم ANNEX A/I/J/L/M که وقتی اینو انتخاب کنید، حالت دیفالت هستش و براتون روی ANNEX M تنظیم میشه )نقل قول:
فعلا حدود 1 ساعتی میشه از مودم جدید استفاده میکنم و هنوز قطعی نداشتم! اما حتما چه قطعی داشته باشم و چه نداشته باشم، در این تاپیک اعلام خواهم کرد
ضمنا Firmware مودم رو هم به آخرین نسخه که در تاریخ 2020/01/16 منتشر شده، به روز کردم
بله کیفیت خط حرف نداره و به هرحال مودم رو عوض کردم ببینیم چی میشه ...نقل قول:
آسیاتک قبلا داشتم، پیشگامان هم نظرات مثبتی راجع بهش نمیگن ولی در کل تنها ISP موجود که حجم های بالایی میده، فقط همین فن آواست
اگر قطعی دیگه بوجود نیاد، نتیجه میگیریم که مودم قبلیم نیمسوز شده بود ( که بدترین حالت همینه چون نه کامل میسوزه که آدم مطمئن بشه سوخته و نه کامل درست کار میکنه! ) ولی اگر با این مودم درجه 1 ایسوس، بازم قطعی بوجود بیاد، حضوری میرم دفتر فن آوا و سرویسشون میکنم چون 3 ماهی میشه که به خاطر کرونا بیکارم و این قیمتی که برای این مودم دادم، خیلی برام سنگین بودنقل قول:
فعلا از زمان خریداری مودم جدید تا الان قطعی نداشتم، بنابراین تماس گرفتم و گفتم سرعتی که خریداری کردم رو برام برگردونن ( 12 مگ خریده بودم که تا الان روی 8 مگ بود ) و پروفایل گیمینگ هم گفتم برام فعال کنن و پینگم اومد پایین تر و بهتر شد. الان مسلما SNR اومد پایین تر و از الان به بعد مهمه که چک کنم ببینم قطعی و وصلی پیش میاد یا نه
خب بالاخره امروز 99/3/1 یکبار قطع شد. مودم جدید قابلیت اینو داره که کشش خط هرچقدر بالا و پایین بشه، در حد توانش استیبل نگه داره و بعد از قطع شدن حدود 10 دیقه مدام نگاه کردم و فهمیدم نوسان کشش خط از سمت مخابرات شدید شده و مدام با سرعتی که دارم یعنی 12 مگ، مماس میشه و مودم تا جایی که میتونه در مقابل قطعی مقاومت میکنه ولی مودم قبلیم نمیتونست مقاومت کنه و قطع میشدنقل قول:
نتیجه گیری:
مشکل 100% از سمت تجهیزات قدیمی و آشغال فن آوا در مرکز مخابراتیه و به هیچ عنوان هم زیر بار تعویض تجهیزاتشون نمیرن و هردفعه به دروغ میگن کارشناس رفته چک کرده و مشکلی نداشته!
درود پینگت با المان 4.2.2.4 روی پروفایل گیمینگ چند هست و مودمت چیهنقل قول:
امروز هم 3 بار قطع شد و زنگ زدم و کار به فحش و فحش کاری کشیدنقل قول:
پروفایل گیمینگم گفتم بردارن و الآن در حالت عادی ام
مودمم ASUS AC55
راهش اینه بری دنبال vdsl یا فیبر اگه تونستی.همه isp ها روز به روز دارن بدتر می شن.نقل قول:
خیلی وقت پیش VDSL مخابرات رو ثبت نام کردم. قیمتش خیلی بالاست و حجمشم نسبت به قیمتش فاجعست ولی در کل بعید میدونم تا 1 سال دیگه خبری بشه. اینجا ایرانه و روز به روز جای پیشرفت، پسرفت اتفاق میفتهنقل قول:
فیبر هم موقعیت خونمون، اجازه سیم کشی جداگونه نمیده و کلا شدنی نیست
بعد از کلی داد و بیداد و دعوا و فحش و غیره، بالاخره برام تعویض پورت کردن. کشش خطم اومده پایین تر ولی قطعی نداشتم که البته 4 خرداد این کار رو کردن و باید 1 ماه بگذره. در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم
مزخرفترین شرکت همینه ، سرعت تک لینک سرویس 16 مگش 100 کیلوبایت بود ، اسم این شرکت و باید از فن آوا تغییر بدن به عن آوا :thumbsdow
فن آوا رو تبدیل کنن به عن آوا یا عن آقا:n15::n15::n21:
خب امروزم چندین بار قطع شد پس ربطی به تعویض پورت نداره و ربطی به مودم قبلیمم نداشت. بیخودی 2 میلیون و 200 پول مودم جدید دادم ( البته من آینده نگری کردم و برای VDSL بودن مودم، اینو خریدم )
حالا مشکل چیه؟ مشکل اینه که در یه بازه خاص ساعتی از روز، کشش خط میاد رو 3 مگابیت!!!!!! کشش خطم وقتی آسیاتک داشتم رو 22 الی 23 بود. اومدم رو فن آوا ( حدود 5 سال پیش ) روی 20 اومد. رفته رفته کمتر شد ( حدود 18 ) و قطعی ها فاجعه شد. قیمت ها رفت بالاتر. بهمن 1396 هم اومدن از سر خط چک کردن و مشخص شد مشکل از خودشون بوده بعدش یه مدت درستش کردن و رفته رفته بد و بدتر و الانم بدترین شده ( وقتی مودم جدید خریدم، روی 18 بود و پسفرداش روی 15 ثابت شد و الانم متداولش روی 14 اومده!!!!!!!!! که در یه بازه ساعتی میاد روی 3 و 2 و 4 و 5 و 1 و حتی کمتر ). پس اگر فن آوا دارید، به فکر تعویض مودم و تعویض پورت و تعویض سیم کشی نباشید، فقط و فقط باید ISP تعویض بشه که متاسفانه ISPهای دیگه هم یکی از یکی بدتر هستن و حجم های مسخره و قیمت های مسخره تری رو ارائه میدن.
نقل قول:
به نظرم فن آوا رو دیگه ول کن، حجم بالا چه فایده ای داره وقتی به قول خودت هی قطع میشه؟! آسیاتک و شاتل و پیشگامان گزینه های خوبی ان، حجم هاشون هم درسته کمتره از فن آوا، ولی حداقل کیفیت سرویس بهتری دارن. خیلی احتمالش کمه که نتیجه بدتری با ISP های بالا بگیری.
آموزش: ( 1399/3/7 )
اگر مودم ASUS دارید ( نمیدونم کدوم مدل هاش این تنظیمات رو ساپورت میکنه ولی مودم من ASUS AC 55U هستش )
برید به قسمت Administration و بعد تب DSL Setting رو انتخاب کنید و گزینه Dynamic Line Adjustment (DLA) و G.INP (G.998.4) رو Disabled کنید تا اعداد گزینه Stability Adjustment براتون فعال بشه و بعدش همون Stability Adjustment رو بذارید روی 10 DB و اینجوری حداکثر کشش خطتون رو میتونید دریافت کنید:
من به تک تک گزینه های مودم ور رفتم تا اینو پیدا کردم و الان کشش خطم ( دانلود رفت روی 21 مگابیت و آپلود رفت روی 2 مگ ) در حالت ANNEX M و در حالت ANNEX A ( دانلود رفت روی 23 مگابیت و آپلود رفت روی 1 مگ )
و دلیل اینکه در قسمت Path Mode برای من روی حالت FastPath تنظیم شده اینه که زنگ زدم و گفتم که برام گیمینگ رو فعال کنن که کردن
نکته مهم:
اینکه با این کار قطعی و وصلی هام رفع میشن یا نه رو، زمان مشخص میکنه ولی با این کار میتونید حداکثر کشش خطتون رو داشته باشید
ضمنا:
اگر با این کار کشش خطتون تغییر نکرد، باید زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید اینترنتتون رو روی حالت Auto بذارن تا بتونید از تمام قابلیت های مودم استفاده کنید
نقل قول:
مکس کردن این گزینه باعث میشه کشش بره بالاتره، ولی SNR میاد پایین تر، رو مقدار منفی بذار (کشش خط 2 مگ از مقدار دیتا ریت بالاتر باشه هم کافیه) البته خط شما اوکیه ولی باز بهتره بیاری پایین تر.
rx agc gain adjustment هم بزار high performance اگه این گزینه رو داره
قبل از نوشتن آموزش، Rx AGC GAIN Adjustment هم تست کرده بودم. وقتی روی High Performance میذارم، کشش و SNR میاد پایین تر یعنی شرایط بدتر میشه البته نه خیلی. در نتیجه روی دیفالت بهترهنقل قول:
و اینکه انواع اعداد رو روی Stability Adjustment هم تست کردم. هرچی به سمت پایین تر میاد، SNR بهتر نمیشه و میشه گفت اصلا تغییر نمیکنه ولی از اونور کشش خط رو میاره پایین ( خیلی میاره پایین )
در کل باید باز یه چند روزی بگذره ببینم شرایط چجوری میشه تا اینجا اطلاع رسانی کنم
نقل قول:
بله به این خاطر نمیاد پایین چون که خط شما کیفیتش خیلی خوبه، ولی کسی که خطش مناسب نیست کلا باید از مقدر مثبت بگذره و بیاد مقدار منفی، و اینکه کشش خط به چه دردی میخوره وقتی شما دیتا ریت تون رو همون 12 مگ ست شده؟ SNR تون هم 16 هست، به ازای 2 مگ، مقدارش 4 تا میاد پایین تر، الان خط شما 14 رو هم میتونه منیج کنه، به فن آوا بگید بذاره رو 14...
به خاطر این میخواستم بالا باشه چون در یه بازه زمانی افت میکرد. اگر از 21 افت کنه بیاد روی 16 بازم قطعی نخواهم داشت ولی وقتی رو 13 بود و خطمم که رو 12 بشته شده بعد میپرید میومد رو 6 و 7 و 8 و 9 و 10 و غیره و قطع میشدنقل قول:
سرعت 12 خریداری کردم وگرنه اگر 16 میخریدم، میگفتم رو همون 16 بذارن
نقل قول:
راستی تو فن آوا به صورت رسمی و رو جدول خرید مگه سرعت 12 هم داریم؟ (البته داریم ها سرعت 12 ولی نه به صورت رسمی که تو لیست سرویس ها اومده باشه) سرویس ها 8 و 16 هست و با درخواست مابین این سرعت ست میشه، یعنی فن آوا به صورت رسمی و در روی کاغذ هم 12 مگ میفروشه؟ یا مثل آسیاتک و پیشگامان فقط 8 و 16 هست و با درخواست روی 10 یا 12 یا 14 و... میگذارن؟
سلام آره من 12 میگیرم. کشش خط من بالای 13 نمیشد برا همین به صرفه بود. و ماکزیمم سرعتت رو فیکس میکنن 12 البته قبلنا مودم روی 16 ست میشد ولی سرعت بالای 10 نمیرفت الان مودم رو فیکس میکنن روی سرعتی که خریدی هرچند این دو سه ماه سرعتم به زور به 9 میرسهنقل قول:
نقل قول:
پینگت داخلی و خارجی (فرانکفورت) با چنل مود فست پث یا همون پروفایل گیم چنده؟ از سایت speedtest.net چند تا تست بذار اگه میشه، آخه تقریبا 80% نظرات از بدی های فن آوا میگن، یعنی تا این حد این شرکت بده؟
بیشتر مشکلاتی که گفته میشه از مخابرات منطقه هست. هیچ اعتباری به هیچ پینگ و سرعت هیچ شرکتی نیست. 5 ساله مشترک فن آوا بودم پینگ و سرعتم قبل عید عالی بود ولی بعد عید خراب شده پشتیبانی هم بد شده. پکت لاست دارم بین 4 تا 10 درصد.نقل قول:
پینگ شرکتا نهایتا 10 یا 20ms فرق کنه. الان من پینگ 100 بهت بدم یکی میاد با همین شرکت پینگ 200 میگه یکی دیگه پینگ 80 میده.
پروفایل گیم هم نگرفتم چون سرعت دانلودت رو میارن روی 4 و قیمت 3 برابر. ارزش نداره.
اینترنت کلا بستگی به نقطه ای که الان هستی داره ممکنه همسایت اینترنتش بهتر از تو باشه در حالی که از یه شرکت و مخابرات نت میگیرین.
ممنون، شما یا بقیه دوستان از سرویس های مخصوص گیم که XON زون نام دارن (منظورم پروفایل فست یا گیم نیست) استفاده کردین؟ که سرعتشون فقط تا 4 مگه و نت تایپ 2 دارن و آی پی اختصاصی! این ادعاها صحت داره؟نقل قول:
من شنیدم که پینگ پایین میاد ولی قیمتش خیلی بالا بود و سرعتش پایین. به درد من نمیخورد مگر اینکه 2تا اینترنت داشته باشم که باز هم اشتباهه. سرعت 4 اصلا قابل استفاده نیست. نت تایپ 2 که همینجوریش هست نیازی به پروفایل گیمینگ نداره.نقل قول:
نقل قول:
من نظرات پیج اینستاش رو دیدم در رابطه با XON ظاهرا تبلیغات هست و الکی، ولی فن آوا از یه نظر خیلی ضعیفه، اونم پشتیبانی، الان 6 ساعته پیام دادم بهشون تا سوالاتی بپرسم هنوز هیشکی جوابم رو نداده، پیشگامان و آسیاتک فورا جواب میدن :|
ولی حجماش خیلی خوبه یه ماهه 8 مگ 640/320 گیگ میده 64 تومن حیف این ورا کسی نداره که ببینم چطوره وضعیتش.
های وب 350 گیگ بینالملل ماهیانه را 35 هزار تومن می دهد در جشنواره یکساله ولی در مورد کیفیتش در مرکز مخابراتیتان نظری ندارم.نقل قول:
های وب به درد گیم نمیخوره و پینگش تعطیله در مقایسه با بقیه، چنل مود FastPath یا همون پروفایل گیم نداره و در هر صورت پینگش از بقیه شرکتا بالاتر خواهد بود، نوپا ترین شرکت ها چنل مود فست دارن، های وب هنوز چنین چیزی ارائه نمیده.نقل قول:
برای من پروفایل گیم رو روی سرعت 12 بستن و پول اضافه هم نگرفتن
سرعت 12 به صورت جداگانه هم به فروش میرسه ( تو پنل کاربری )
جدیدا سرعت بدون محدودیت ( هرچی خطتون بکشه ) اما با حجم خیلی کم که بدرد نمیخوره رو هم اضافه کردن
فن آوا از لحاظ تنوع عالیه ولی چه فایده که کیفیت در این شرکت معنی نداره. البته تمام ISPها همینن.
نقل قول:
دوست عزیز تعجب میکنم از شما که چرا هنوز تو این شرکت موندید من به اجبار تو این شرکتم چون مرکز مخابراتیم فعلا خود مخابراته دزد و نوچه دزدش فن اوا خدمات ارایه میده . برو یه شرکت دیگه هر جایی از فن اوا و مخابرات بدتر وجود نداره . من با کشش خط 12 مگ وارد فن اوا شدم الان کشش خطم به 3 مگ رسیده . مشکلمم بین مسیره که مخابرات درستش نمیکنه شش ماهه باهاشون درگیرم . از اون طرف فن اوا حروم زاده ام باهاشون دست به یکی کرده میگه مشترک از اول کشش خطیش 3 مگ بود !. به خاطر همین شکایتم همیشه تو 195 تو تجدید نظر دوم رد میشه چون یه مشت حروم زاده تو فن اوا هستن . این عوض کردن پورتم به منم گفتن به همه همینو میگن . من فقط بتونم مدیرعامل این شرکت گیر بیارم :)
از 48 ساعت 47 ساعت قطعه !
بی پدرا ادعا دارن فقط
با اون اپراتور های دوهزاریشون
کلا 3 تا اپراتور داره به خدا فک کنم
تست سرعت اینترنت عن آقا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو تمام فرومها اینجا تحقیق و بررسی کن یه شرکت بیار بگو که این شرکت کسی ازش شاکی نیست و دزد خطابش نمیکنن. ما هم بریم سراغ اون شرکت. الان همه یه وضعیتیم مجبوریم چیزی که دستمون میرسه رو بگیریم و قبول کنیم. هر شرکتی شما بری به همین اندازه اعصاب خوردی داره. کل عمرمون نمیشه که بین اینا جابجا بشیم.نقل قول:
درسته تمام شرکت ها به نوعی ضعف دارند . من تو این ده سالی که adsl نت داشتم از مخابرات و فن اوا و اسیاتک و داتک و پارس انلاین سرویس داشتم . مخابرات که تکلیفش روشنه هیچ . فن اوا به طور واضحی از بقیه شون ضعیف تره . رسما دروغ گو و همدست مخابرات هم شدند . اگر مرکز مخابراتیمون به جز خودش و فن اوا هر شرکتی بتونه سرویس بده یک لحظه دریغ نمیکنم 8 ماه تو صف شاتل هستم بعد مرکز مخابراتی ما شدیدا ادم های بی شعوری هستند حتی به خیلی از شرکت ها زنگ میزنیم باهاشون مشکل دارند .نقل قول:
البته در حالت کلی کیفیت اینترنت به منطقه هم ربطی داره ولی چیزی که من از فن اوا دیدم رفتار کاملا غیراخلاقی هست اینو واقعا نمیشه تحمل کرد منتظرم به نحوی با بتونم با مدیرعامل ارتباط بگیرم
قبول کنید گاهی وقتا توقعات باید درست و بجا باشد. اول از همه که ADSL دوره اش گذشته است و تا حالا هفت کفن پوسانده است. بعد طرف میگه من لازم ندارم و نمی خوام پول بیشتر بدم. اول از همه که باید این سرویس های قدیمی رو بی خیال شد. تانوما و اگر نبود حداقلش VDSL است. ای دی اس ال چه بخواهیم و چه نخواهیم خودش محدودیت هایی دارد و واقعا از شرکت ها کاری بر نمی اید. باید مردم سمت تانوما برن تا فیبر نوری بیشتر شود. نمی شود هم خدا را خواست و هم خرما را. اگر مصرف متوسطی دارید برید سمت اینترنت نسل ۴ ثابت یا همون (TD-LTE). یا مودم 4G بگیرید و از طرح های اینترنت موبایل استفاده کنید. اگر ترافیک بیشتری می خواید پیگیر تانوما و VDSL باشید.نقل قول:
از سیم مسی و ADSL خیری به کسی نمی رسد. حالا شما مدام برو و به اپراتور بد و بیراه بگو. اونم یکی مثل شما. طرف واسه یه لقمه نون پشت تلفن میشینه و جوابگوی تلفنه. اختیاری هم ندارد. باید نگاه خود را عوض کنید و الکی وقت و اعصاب خود را واسه ADSL خورد نکنید.
باید مردم سمت تانوما برن تا فیبر نوری بیشتر بشه؟ حاجی 4 ماهه دم مخابرات نشستم تانوما بده که نمیده هر هفته میرم میگم من میخوام میگن امکانش فراهم نیست فعلا. وسط تهران هم هستیم حتی نمیگم شهرستان یا حتی اطراف تهران.نقل قول:
با هزار بدبختی 3 میلیون هزینه کردم بعد 3 ماه انتظار اینترنت p2p گرفتم حالا اینم میبینم شدیدا لگ داره و پینگ نوسانش فاجعس. بازم مجبورم همون adsl باشم پینگش بهتره. چاره نداریم. بگن اینقدر پول بده نت خوب میدیم ولی نیست.:grrr:
دوست عزیز حالا کاری با بحث ADSL ندارمنقل قول:
ولی در مورد P to P که شما گرفتی از معدود کسایی هستین که میشنوم با پینگ نوسان مشکل داربن
جدای از هزینه ها و تعرفه های سرسام اور سرویسای p to p همیشه سرعت و پینگ ثابتی داشته کاری با کم یا زیادشم ندارم فقط ثابتیشو کار دارم
شما ممکنه یه اشکالی یه جای کار داشته باشه که قطعا همینطوره بگردو مشکل رو پیدا کن
مشکل از قطعا از خود نصاب بوده که نصب کرد گفت درست میشه و نشد. احتمالا فاصله زیاده و نویز بالاست یا درست نصب نشده یا هرچی. میگن باید اختصاصی بگیری. واسه من اشتراکی هست.نقل قول: