سلام دوستان
یک سوال داشتم
از بعضی ها شنیدم که سری جدی پلی استیشن 3 دارای گرافیک قوی تری هست و قابل ه ک نیست
آیا چنین جمله ای صحت داره؟
قیمتش با هارد 160 چنده؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان
یک سوال داشتم
از بعضی ها شنیدم که سری جدی پلی استیشن 3 دارای گرافیک قوی تری هست و قابل ه ک نیست
آیا چنین جمله ای صحت داره؟
قیمتش با هارد 160 چنده؟
مرسی
گرافیک بیشتر چرنده .نقل قول:
قابلیت هَک نشدن اگر فرمورش به روز باشه ، نمیشه .
قیمت Ps3 با هارد 160 و فرمور 3.44 که قابل هَک شدن هم هست ، 299 یورو توی حراج های اخیر 245 تا هم من دیدم - به پول ایران خودتون حساب کنید .
سلام دوستان من هم به جمع پلی 3 دارا پیوستم /سوال داشتم .1.چجوری بازی رو توی هارد داخلی بریزم / از روی دیسک یا هارد اینترنال داخل رایانه 2.چجوری یدونه بازی رو باید پاک کرد از تو هارد . 3. میشه بازی های توپ . رو براش معرفی کنید . فعلا آنچارتد . کلیزون و گاد اف وار رو دارم 4.ممنون
سلام دوستان
میخواستم ببینم با بازی های کپی هم میشه آنلاین بازی کرد یا فقط برای آنلاین بازی کردم باید بازی اورجینال داشته باشیم؟؟
ريجن NTSC/UC ريجن 1
ريجن PAL ريجن 2
ريجن NTSC/J ريجن 2
ريجن NTSC/ASIA ريجن 3
مال من هم ریجن ntsc/j است و در کنارش عدد 3 است چرا شما اینجا نوشتید عدد 2؟
نقل قول:
سلام
برای آنلاین بازی کردن باید به psn وصل شد که با دستگاه های کپی شده امکان وصل شدن نیست. :41:
از این سایت میتونی جدیدترین آپدیت ها رو بگیری:نقل قول:
این فایل ها با پسوند PKG هستش که میتونی بریزی تویه حافظه جانبی و از طریق Instal Package File نصبشون کنی..................کد:http://store.brewology.com
لطفا یک DLC برای آپدیت ترکیب تیمها در Pes 2011 ورژن BLES01021 برای PS3 برام بزارید . ممنون
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6321576&postcount=9335
سلام
اين DLC كارش چيه پچه؟
و من ميخوام پچ بازي بگيرم كدوم ريجن رو انتخاب كنم مال من PAL است ولي براي دانلود US و EUR دارد
کمک کنید دوستاننقل قول:
سلامنقل قول:
در مورد سوال یک شما باید هارد اکسترنال بخرید ترجیحا از نوع سیگیت مدل گوفلکس و اونو میدین بیرون تا براتون بازی بریزن و سپس هارد اکسترنال رو با کمک usb به ps3 متصل میکنین و با استفاده از برنامه مولتیمن بازی ها رو روی هارد اینترنال کپی میکنین به همین سادگی :31:
درباره پاک کردن بازی از هارد اینترنال هم داخل همون برنامه مولتیمن میتونین بازی رو هم پاک کنید.
سلام.
این پچ ها که برای pes 11 میزارید به چه دردی میخورن؟
بازی رو 3.6+ نمیکنن؟
مر30 عزیز جواب دادینقل قول:
میشه بازی های توپ . رو براش معرفی کنید . فعلا آنچارتد . کلیزون و گاد اف وار رو دارم 4.ممنون
بازی خوب که زیاد داره ولی اینا بهترن:نقل قول:
uncharted 1 ,2
metal gear solid 4
L.A noire
socom 4
HEAVY RAIN
INFAMOUS 2
KILLZONE 2,3
MOTORSTORM :APOCALYPSE
----------------------------------------------
2 روز پیش داشتم UNCHARTED 1 رو تموم میکردم دیدم تو اسم سازنده های بازی نوشته بود : BEHROOZ ROOZBEH.
تا اون اسمه از صفحه رد بشه 3 بار چک کردم .واقعا یعنی یه ایرانی تو ساخت UNCHARTED نقش داشته؟
---------------------------------------
این پچ ها که برای pes 11 میزارید به چه دردی میخورن؟
بازی رو 3.6+ نمیکنن؟
این هم هست
call of duty black ops
اینکه تعجب نداره توGTA 4 هم ایرانی بودنقل قول:
برای آنلاین بازی کردن حتما باید آخرین ورژن رو داشته باشید ، برای همین من از 3.44 به آخرین نسخه آپگرید کردم . و قید کپی رو زدم :31:نقل قول:
ممنون . عزیز جان .
سوال . بازی های رو دی وی دی رو چجوری میریزن تو هارد و اجرا میکنن
ممنون
اينها بلوري هستن نه ديويدينقل قول:
از اونجايي كه اين بازي ها روي بلوري هستن شما بايد يه بلوري رايتر داشته باشيد و سپس محتويات رو كپي كنيد توي هارد .
بایداول بریزین روی هارد PC و بعد از طریق PC منتقل کنید به هارد کنسول.نقل قول:
ممنون dlc ریختم ولی ترکیب ها هیچ فرقی نکرد . اگه میشه یه dlc دیگه بده .نقل قول:
سلام دوستان من اگه از دبی برام پلی 3 بیران فرم ورش چنده؟ 3.55 امکان داره باشه؟
کلا فقط همینا بود،اینا DLC های رسمی هستن و ترکیب تیم های لایسنس نشده PES رو درست نمیکنن................نقل قول:
ممکنه ترنسفرهای زمستانی رو به وقتش درست کنن،که از کونامی این کارا بعیده...............
شما اول باید بری توی مولتی من و ورژن بازی روت رو ببینی.............نقل قول:
زیر کاور بازی نوشته!!!!!!!!
یا میتونی فایل Param.sfo که توی پوشه های بازی هستش رو با Notepad باز کنی،توی اونم ورژن بازی رو نوشته................
بعد بری توی اون سایتی که صفحه قبل دادم و با توجه به ورژن بازی آپدیت ها رو دانلود و نصب کنی..............
PLZ Delete
یه چیزی رو که تازه فهمیدم بگم. بازی های اورجینال ps3 روی هیچ بلوری رایتر کار نمیکنه.سونی یه نوع قفل زده روشون.نقل قول:
یه مدت یکی از شرکت ها بلوری رایتری زد که میتونست این قفل ها رو باز کنه ولی سونی ازش شکایت کرد و اون شرکت هم عقب کشید .فکر کنم lite on بود اون شرکت. من خودم uncharted 2 اورجینال رو گزاشتم توی بلوری رم لپ تاپ یکی از دوستام ولی اصلا واکنشی نشون نداد لپ تاپ.
------------------------------------------
اون پچ ها که برای pes 11 هست چه تغییراتی توی بازی میدن؟
بازی رو 3.6+ نمیکنن؟
NEW PS3 SLIM Model (CECH-3001A) Ships
News from TheBanditKing, tells us that the "---- proof" PS3 Slim model revision is now shipping. Sony is attempting to prevent jailbreaking with this new hardware revision, and have fixed a major security flaw found in older PS3 consoles. Also, from TheBanditKing, are several photos, and some confirmations of the changes previously mentioned for the CECH-3001A model.
نقل قول:
بله دوست عزیز بازیهای PS3 بلاک شده هستند و توی بلو-ری رم جواب نمیدن....................
فکر کنم یه خورده بازی رو بهینه میکنن و باگ ها رو رفع میکنن،نه 3.6+ نمیکنه به قول شما:31:.................
نقل قول:
ممنون.
این پچ ها رو از کجا پیدا کنم؟سایت خاصی داره؟
دوستمون که سایت بهت دادن منم نرمفزارشو :13:نقل قول:
ببخشید .الان متوجه شدم.ممنون.نقل قول:
بچه ها یه مشکل خیلی بد.کلید R2 دسته ام بر اثر ضربه شکست .چی کار کنم؟امیدی هست درست بشه؟
کد:http://hoseinati.persiangig.com/IMG_0270.JPG
کد:http://hoseinati.persiangig.com/IMG_0271.JPG
چطوری دسته رو باز کنم؟اموزشی هست؟
سلام بچه ها
میخواستم ببینم رجیون بازی ها چه تاثیری روی بازی داره؟
کدوم رجیون بهتره؟؟
آخه uncharted من وقتی کتابچه اش رو باز میکنم
نوشته هاش انگلیسی شکسته است و من هیچی ازش نمیفهمم.
اما وقتی فیلم uncharted رو از ign دانلود کردم دیدم دفترچه خیلی ساده است و خطش هم کتابیه!!!!
نقل قول:
معلوم نیست ممکنه 3.55 باشه ممکنه 3.6+ باشه.
کلاً بزار بعد از تابستون از ایران بگیر هم مطمئن تره هم ارزون میشه. :13:
اقا دمت گرم يه سوال ديگه هم داشتم:31:نقل قول:
من اگه برم تو اينترنت ولي Ps3 رو اپديت نكنم مشكلي كه پيش نمياد؟
من بازی Rio رو دارم دسته Move هم دارم ولی هر موقع بازی رو اجرا می کنم تا به نوشته ی Press Start میرسم هم با دسته معمولی هم با دسته ی Move استارت رو میزنم اما هیچکدوم نمیان .!. باید چکار کنم ؟
PlayStation®3 system software update version 3.70
3.702011-08-10
An update to the PS3™ system software was released on August 10, 2011. You can use this update to upgrade your system software to version 3.70.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.70
■ (TV/Video Services) has been added as a category to the XMB™ (XrossMediaBar) menu
You can use video streaming services under (TV/Video Services). Some services require that you download and install an application.
(TV/Video Services) has been added as a category to the XMB™ (XrossMediaBar) menu You can use video streaming services under (TV/Video Services). Some services require that you download and install an application.
For some video streaming services, the icon for the service might appear under the (TV/Video Services) category instead of the (Video) category.
The (TV/Video Services) category is not displayed in the XMB™ menu when none of the services in this category are used.
For information about displayed services to be updated, your PS3™ system must be connected to the Internet.
■ Saved Data Auto-Upload
You can store new and recently updated saved data for PlayStation®3 format software in online storage automatically on a regular basis.
This feature is exclusively for use by PlayStation®Plus members.
> See details
Other new or revised features in version 3.70
Photo
MPO (Multi-Picture format) files for 3D photos and multi-angle photos can now be displayed under (Photo) and in (Photo Gallery).
PlayStation®Network
A feature has been added for sharing information about products in PlayStation®Store with your Friends. By selecting [Recommend] on the detail page for a product, you can send a message introducing the product to your Friends.
Video
3D playback* of Blu-ray Java™ (“BD-J”) content is now supported. You can now enjoy BD-J content recorded on Blu-ray 3D™ discs.
DTS-HD audio output is now supported while playing Blu-ray 3D™ content*.
Settings
Trophy information can now be synchronized with the server automatically on a regular basis. This feature is exclusively for use by PlayStation®Plus members.
>See details
سلام
دوستان من مولیتی من جدید ریختم ام نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم تا میرم روش هنگ میکنه فقط فسمت گیم و نت ماد با فایل منجیر
راستی یه هارد ادابتوری 2ترابایت قیمت مناسب هم معرفی کنید
دوستان این بازی اجرا نمیشه میشه کمک کنید
SEGA.Mega.Drive.Ultimate.Collection.EUR.JB.PS3-PEMA
BLES-00475