بازی Resturan empire 2نقل قول:
گرافیکم آن برده ..........فقط گرافیکم پایینه ...واسه گرافیکه یا مشکل از بازیه ؟
Printable View
بازی Resturan empire 2نقل قول:
گرافیکم آن برده ..........فقط گرافیکم پایینه ...واسه گرافیکه یا مشکل از بازیه ؟
نه بعید می دونم ان شاالله کارت راه میفته...نقل قول:
والا با چیزی که این سایت به عنوان چیپست مورد نیاز این بازی گفته:نقل قول:
باید مشکل از ضعف گرافیکت باشه اگرچه خود من هم شخصا با توجه به اخطاری که میده چنین حدسی میزنم...کد:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=544&game=Restaurant%20Empire%202
دالی ؟؟؟نقل قول:
:27::27::27::27:
سلام.آخه پيغام خطا را همچنان مي دهد.اين پيغام را ميگم:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3977964&postcount=9420
من بازيcivil warرو نصب كردم.وقتي ميخوام وارد بازي بشم اين errorرو ميده
this application has failed to start because the application configuration is incorrectالبته من اين بازي رو تو رايانه ي ديگه اي نصب كردم هيچ مشكلي نداشت.
reinstalling the application may fix this problem
نمی دونم شاید بازیت خرابه یااصلا ناقصه (این احتمال در بازیهای دانلودی بالاست)!!نقل قول:
اصولا روی این بازیهای دانلودی نمیشه زیاد حساب باز کرد(ما میریم dvd میگریم صد تا ایراد توش در میاد حالا اینها که دیگه جای خود داره:13:)
نمی دونم والا اینجوری که من شنیدم این بازی باگهای زیادی داره مخصوصا توی لودینگ:13:نقل قول:
ولی خوب شما گرافیکت رو آپگرید کن چون می تونه دلیلش این باشه اگه adsl داری کرکتم عوض کنی ضرر نداره...
با سلام خدمت شما دوستان گرامی:
بعد از نصب بازی همسایه ی جهنمی 2
موقع اجرا وقتی آیکنشو باز می کنم علامت زمان میاد
حدود10 ثانیه که صبر می کنم
:25::25::25::25::25:علامت زمان می ره و بازی هم اجرا نمی شه:18::18::18::18::18:
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2:
كركو كپي كرديدنقل قول:
شايد اشكال از بازي باشه
سيستمتم بنويس تا يه چكه كوچيك بكنم
در بازی Call of Duty - World at War وقتی که به مرحله دوم(مرحله ای که باید دو تا تانک رو با استفاده از راکت از بین برد) میرسم وقتی میخوام که وارد مرحله بعد بشم گیر میکنه و صفحه سیاه میشه
چاره چیست؟
حتی دوبار هم این بازی رو خریدم
اصلا کرک ندارهنقل قول:
رم 1 گیگ
گرافیک 512
هارد 500
دو تا سی دی مختلفم امتحان کردم
با سلام من بازی وگاس 2 رو روی سیستم sp3 نصب کردم و به راحتی و بدون مشکل اجرا شد وبازی کردم . بعد تصمیم گرفتم ویندوزم رو عوض کنم ویندوز رو عوض کردم و همون sp3 رو نصب کردم بعد وگاس 2 رو نصب کردم رفتم تو بازی دیدم صفحه بازی نصفش سفید ه و آدم هاش صورتش معلوم نمیشه و تقریبا بازی سیاه و سفید است . مشکل از چیست ؟
سیستم : رم : 3 گرافیک 8500 جی تی سی پی یو : 4.5 دو هسته ای
شاید بازی برای سیستم شما نمیخوره مشخصات سیستمت هم میگفتی خوب بود. شاید مشکل از ویندوزهنقل قول:
بازی رو دوبار خریدی :18: یا دوبار نصب کردی ؟ :31:
همون كرك نداره مشكل همين جاستنقل قول:
شما يه سرچ تو عمو گوگل واسه كرك بازي بكن يا نه اصلا بيا تو تاپيك درخواست كركو ... درخواست كرك بازيو بده احتمالا بازي كه دستته از نسخه ي اورجينال رايت نشده واسه همين اين مشكلو داري
دوست عزيز من اين بازيو دويست دفعه از اول تا آخر رفتم مرحله ي دومش كه يارو رو ميبرن واسه اعدام بعد از مرحله فتح كشتي ديگه تانك مانك نداره كه احتمالا اسم بازيو اشتباه نوشتي:8:نقل قول:
منون ولی یه سوال فوری تر یکی از دوستام یه بازی به نام بتل فیلد 2142
برام خریده. بعد از نصب می گه پسورد و اسم اکانتو از اینجور چیزا بده
خوب ميتوني با گشتن تو خود سي دي فايل key cd يا يه چيزي تو همين ماييه ها پيدا كني واسه پسوردنقل قول:
اگه پيدا نكردي تو همون تاپيكي كه گفتم درخواست پسورد بازيتو بده :11:
پسوردش از این معمولییا نیست اینتر نتی شماره اکانت هم می خواد
اگر اينجوريه اون پسورد مربوط به كركه بازي شما درخواست كرك كن تو اون تاپيكي كه گفتمنقل قول:
بيشتر مشكل pc بازها از اورجينال نبودن بازي هست اگه بازي اورجينال باشه هيچ كدوم از اين مشكلات پيش نمياد
عزیزم تو Modern Warfar رو گفتی اون World At Warنقل قول:
بازی paradise رو که نصب کردم همون اول نصبش آنتی ویروس nod32 یه فایل رو که نمی دونم چی بود به عنوان ویروس شناسایی کرد . وقتی نصب تمام شد اصلا بازی اجرا نشد. مثل اینکه اصلا نصب نشده بود!!! حالا مشکل چی بیده؟!
نقل قول:
برو از شیر فرهاد بپرس :31:
لطفا سوال منم جواب بديد(944)
من بازي Trine رو نصب كردم PhysX رو هم از روي dvd نصب كردم تو بازي كه ميرم و فيلم اول بازيو نشون ميده بعد از اينكه لودينگ به انتها ميرسه از بازي مياد بيرون روي دوتا سيستم (يكي ويندوز xp و يكي هم ويندوز ويستا) امتحان كردم... مشكل از كجاست؟ چجوري درستش كنم؟؟؟
فايل كركش رو كسي داره؟
دوست عزیز درایور کارت گرافیکت قدیمی هست:11::11::11:
دوست عزیز درایور کارت گرافیکت را به روز کن
من در بازی هایی که برنامه xliv رادارند مشکل قفلی شدن بعد چند دقیقه را دارم
لطفا اگه میشه یکی جواب دهد
دوست عزيز معذرت من فقط كال اف ديوتي شو خوندم فكر كردم 4 رو ميگي ميدوني اخه 4 بيش تر از 5 طرفدار داره حالا مشكلت چي بود يه بار ديگه بگو از دوستان ميپرسم جوابتو ميدم :10:نقل قول:
دوست عزيز لطفا درخواست كركو تو تاپيك كرك مطرح كنيدنقل قول:
دوباره بازييو نصب كن اگه بازم آنتي ويروس ويروس پيدا كرد مطمعن باش كه سي دي يا دي وي دي بازيت مشكل داره ممنون :10:نقل قول:
مشكل ممكنه از ويندوز باشه يه ويندوز عوض كني مشكلت حله البته احتمالانقل قول:
ممنون.نقل قول:
فکر نمیکنم ربطی به سی دی داشته باشه.نمیدونم چرا فایل ستاپ اصلی رو ویروس میگیره؟؟؟
قبلا نصب کردم اینجوری نبود....:2:
سلام
من بازی mirror's edge رو گرفتم
ماله شرکت مدرنه
بازی کرک نداشت رو dvd
وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو می ده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان گفتن کرک دانلود کنم شاید درست شه
درست نشد
کرک رو از اینجا گرفتم :
http://gf.wiretarget.com/mirrors_edge.htm
می شه کمک کنین
من تو کف این بازیم شدید
خوب دوست عزيز وقتي stup اصلي رو به عنوان ويروس شناسايي ميكنه معلومه كه سي دي ويروسيه :10:نقل قول:
نقل قول:
ممنون.
فکر نمیکنم ربطی به سی دی داشته باشه.نمیدونم چرا فایل ستاپ اصلی رو ویروس میگیره؟؟؟
قبلا نصب کردم اینجوری نبود....
ببخشید، من اصلا تو این جور مسائل وارد نیستم. این تاپیک رو هم اشتباه اومدم و فقط همین صفحه اش رو دیدم. گفتم تجربه ی مشابهی رو هم بگم شاید به درد خورد.نقل قول:
خوب دوست عزيز وقتي stup اصلي رو به عنوان ويروس شناسايي ميكنه معلومه كه سي دي ويروسيه
من هم یه بازی داشتم.(از اینای که ایرانی ها توش دست برده بودن.) که سر نصب و اجراش انتی ویروسم بد جوری گیر می داد بهش.
بعد از یه مقدار فضولی فهمیدم کار کرک بازی هست. که به خاطر مدلش انتی ویروسم باهاش مشکل داشت.
من هم سر هر بار اجرا انتی ویروسم رو دیسیبل می کردم.
چند وقت بعد هم کامپیوترم ویروسی شد بد.حالا نمی دونم به این ربطی داشت یا نه. من که سر بازیه کلی حال کردم و می ارزید کامپیوترم ویروسی بشه.
یکی جواب من را بدهد من در بازی هایی که برای سیو گیم به برنامه xliv نیاز دارند مشکل دارم
مثل بازی sdsa street fitgher iv gta iv the club
من در صفحه ی قبل هم نوشتم این مطلب را ولی کسی جواب مرا نداد
شما این سه کار رو بکن:نقل قول:
1-disable کردن unimodem....
2-دانلود آخرین نسخه nvidia phsyx...
3-اگه داخل بازی رفت حتما phsyx بزی رو غیرفعال کن...
اگه کارت راه نیافتاد مشخصات کامل سیستم رو بگذار...
شما اولا باید xlive رو که داخل dvd بازی هست نصب کنی.اگه اینکار رو کردی دقیقا بگو توی پوشه کرکت چندتا فایل وجود داره...نقل قول:
يه كار ديگه هم ميتوني بكنينقل قول:
اين اروري كه من ميبينم مربوط به كركه شما تو تاپيك كرك درخواست كرك بازيتو بكن دوستان اونجا كمكت ميكنن احتمالا كركي كه كپي كردي كامل نبوده:10:
با سلام
هرچی کرک برای بتل فیلد ریختم بازم پسورد نام اکانتو می خواهد
خيلي ممنون گفتم اگه مشكل از كرك باشه بگين و كركش هم بدين. چون اصلا من نميدونستم مشكل از كجاستنقل قول:
مشكل از PhysX بود كه البته بي ربط به كارت گرافيك نيست.نقل قول:
عزيز بازيت ايراد داره چون هم چين بازيه سنگينيم نيست احتمالا رايت شده از نسخه ي ارجينال نيست واسه همين نميتوني اجراش كنينقل قول:
من كه هر چي به زهنم ميرسيد گفتم :18:
منم یه پیشنهاد دارم یه جا خوندم که این بازیها در قسمت user نام کمپانی ناشر(مثلا giga)رو وارد و قسمت پسوورد رو یا خالی بگذار یا در اون قسمت هم نام کمپانی رو وارد کنی شاید درست بشه...نقل قول:
در ضمن تا اونجا که من می دونم این بازیها درقسنت مولتی پلیر پسوورد میخواد نه در قسمت تکنفره:18:
شما روی آیکون تکنفره که کلیک میکنی...
سلام دوستان من الان چند باره بازی Call of Duty(R) - World at War(TM) Multiplayer رو نصب میکنم.
خطاهای زیر رو میده لطفاً کمکم کنید ممنونم:
عید مبعث مبارک.
موفق باشید.
راه حل شما اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
دوستان من بازی \SuperstarsV8Racing رو گرفتم و وقتی تنظیمات قبل بازی رو انجام میدم و میخوام برم تو بازی یک لحظه اجرا میشه اما بعدش میاد بیرون.به نظر شما مشکل چیه؟
سلام
من بازي BF2 رو راحت اجرا ميكنم،
ولي وقتي پچ بازي رو نصب ميكنم، ديگه بازي اجرا نميشه و تا اجرا ميكنم مياد بيرون.
با نسخه ي فارسي دارينوس اينجوري بود، نسخه ي خود EA رو هم دانلود كردم همين مشكل رو دارم.
90% نقشه هايي هم كه دانلود ميكنم اجرا نميشن و وسط لود اون نقشه از برنامه خارج ميشه.
----------------------
win xp 32bit
8800 GT Alpha Dog
CPU: 3Ghz X2 64bit
2GB Ram
---------------------
تو انجمن جستجو هم كردم چيزي پيدا نكردم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام
دوستان خیلی از مواقع وقتی داخل بازی ها میشم speaker یا headset شروع به خر خر کردن میکنه که خیلی هم ازار دهنده هست
چطور باید این مشکل رو حل کرد؟