دوستان به نظر شما فضای کم دیسک های 360 مشکلی در اومدن بازی ها برای این کنسول ایجاد نخواهد کرد ؟
دوستان به نظر شما فضای کم دیسک های 360 مشکلی در اومدن بازی ها برای این کنسول ایجاد نخواهد کرد ؟
سوالی که قبلاً هم پرسیده شده بود و جواب خیر هست!نقل قول:
بازی Forza 3 قراره روی 2 دیسک عرضه بشه که دیسک دوم روی هارد نصب میشه و خیلی راحت میشه از تمام Content های بازی استفاده کرد... کاری که به نظرم در آینده بازیسازان اون رو انجام خواهند داد. ( عرضه ی بازی روی چند دیسک )
این دو درایو هر دو دارای ساختار کاملا یکسان هستن و هر دو از structure شرکت phillips تبعیت میکنننقل قول:
درایو lite-on با ادعای صدای تولیدی کمتر هنگام خوندن Dvd های بازی اومد که در عمل چنین نبود
شما اگه صفحات قبلی این تاپیک رو میخوندی یا سری به سایت های خارجی میزدی میدید که بار ها و بار ها مصاحبه اقای green از microsoft و همچنین مدیر عامل Crytek سازنده crysis و همچنین مدیر عامل epic games سازنده ابر اثر انحصاری این کنسول یعنی gears of war بار ها و بارها در نشست ها و مصاحبه های مختلف اعلام کردن که قدرت فوق العاده 360 که اون رو تبدیل به leader صنعت بازی ها کرده و به عنوان قدرت مند ترین کنسول نسل حاضر ( در عمل نه روی کاغذ و با اعلام developer ها ) از نظر سخت افزاری جواب گوی تمامی نیاز های بازار تا سال 2013 خواهد بودنقل قول:
و هیچ کدوم از 3 کمپانی مثلت صنعت بازی تا قبل از 2014 هیچ قصدی برای تولید و عرضه کنسول جدید ندارن
و در بعضی محافل هم نداشتن چیز جدید برای عرضه از سمت Developer ها و همچنین استفاده نشدن تمام قدرت کنسول های حاضر اعلام شده
gears of war 2 حدودا 65 درصد از سخت افزار 360 استفاده کرده
باز هم اگه پیشینه ای راجع به history این کنسول از 2005 داشتی میدونستی که سال 2006 و 2007 بازی هایی مثل lost oddysey اومد یا 208 بازی مثل star ocean که 3 تا 4 تا dvd بودننقل قول:
سلام به همه .
من بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه رسیدم که یه 360 بخرم راهنمایی میخوام . اینجا قیمتش 170 یورو هستش ، فقط چه مدلیشو بگیرم که کپی اجرا کنه ؟ یا بشه کپی خورش کرد ؟
دم همگی گرم .
مدل الیت بگیر.همه مدلش کپی خور میشه ولی تو دیگه چرا.تو آلمان و کپی.!!!!وای وای وای:31:نقل قول:
همون الیت باید بگیرم ، اون یکی ها گرون تره پول ندارم :)نقل قول:
کپی خور کردنش خیلی سخته ؟
اول کپی شو دانلود میکنم خوشم اوند اوریج میخرم نیودم هم پول بیخودی ندادم :)
سر PS2 زیاد پاچم شده :(
الیت از همه گرون تره.آرکید ارزونترینه.نقل قول:
کپی خور کردنش سخته.من که بلد نیستم واسم سخته:31: تورو نمیدونم
بابا اونجا مرسدس بنز سوار میشین دیگه ایکس باکس که شوکولاته .پس این کبرا 11 چیه؟خالی بندیه؟:31:
اشتباهی گفتم :)نقل قول:
آرکید رو با الیت عوضی گرفتم :)
الیت 230 یورو باید قمیتش باشه یا بیشتر .
آرکید 170 تاست پرمیوم رو نمیدونم .
آلمانی ها فراری و لامبورگینی هم سوار میشن ما بد بخت بیچاره ها دوچرخه هم نداریم :)
آقا این خوبه برم بخرم ؟ کپی خور میشه ؟
از اونهایی که درایوش با ساتا کپی خور میشه بهتره تا لحیم کاری .
کد:http://www2.saturn.de/webapp/wcs/stores/servlet/main?langId=-3&storeId=12053&catalogId=11553&productId=1442865&categoryId=19119&parentCategory=19107&topCategory=19039&ok=T_PRODUCTS&uk=proddetail&sort=price
آره خوبه.فقط تاریخ جدید بگیر.آره اونی که با ساتا میشه بهتره.نقل قول:
این مورد که درایوش با ساتا وصل میشه رو از کجا باید بفهمم ؟ روش نوشته ؟ نوع درایو رو از کجاش بفهمم و سایر ؟ یه راهنمای خرید بی زحمت بنویسید برای ما آماتور های بیسواد .نقل قول:
الان درایو ها همه این خاصیتهایی که گفتی دارن.درایو ها الان همه lite-on هست دیگه.نقل قول:
والا تو ایران اینجوریه.تاریخم فکر کنم ماله برج 7-8 2009 تو آلمان باشه دیگه.مگه نه؟
دیگه چیز خاصی نداره.همین
5 اوکتبر 2009 هستیم ، یعنی برج 10 .نقل قول:
:31::31::31:منظورم تاریخ امروز نبود دیوونه!!!!!!:10:نقل قول:
منظورم تاریخ ساخت کنسول بود.میگم یعنی کنسول جدید ساخت بگیر.متوجه شدی منظورمو؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه ، ببخشید امروز خیلی سوال کردم .
روی آرکید میشه هارد چسبوند یا نه ؟
راستی یه خبر خوب برای 360 هم داره MGS میاد .
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/metalgearsolidrising/index.html
يه سوال برام پيش اومد
بازي هايي كه روي دو ديسك ارائه ميشن رو ميشه با كنسول بدون هارد(آركيد) بازي كرد؟
مشكلي از اين لحاظ پيش نمياد؟
چون قبلا كه PS1 داشتيم و بازي هاي دو ديسكه اومد، هيچ مشكلي نداشتيم
بازي رو تا وسطا كه ميرفتيم ميگفت ديسك 2 رو بذاريد تو دستگاه
اينم بايد همين طوري باشه درسته؟؟؟
آدرس سایت خرید آنلاین بهم میدی؟ ممنونم :40:نقل قول:
دوستان تو سری xbox ها کدوم از همه بهتره .از همه لحاظ .... ممنونم :11:
بله میشهنقل قول:
اون خبر هم ماه هاست اعلام شده
بله میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
بهتر نداریمنقل قول:
کاملتر داریم که اونم مدل elite هست
دوستان درسته که میگن در آینده ای نچندان دور بازی ها تو ایران به صورت free عرضه خواهند شد ؟
اقا اساتيد كمك!!!من بعد از مدت ها اومدم بازي كنم ديدم يه چراغ مي كنه و اروري با اين اسم ميده .E74
راهي هست خودم درستش كنم .اگه زحمتي نيست بگين مشكلش چيه .
در آینده نه همین الانم اکثر بازی ها فری هست چند وقت دیگه همه فری میشهنقل قول:
مشکل از رم کنسوله.بده بیرون درست میشه.این دو بارنقل قول:
کسی جاسپر داره ؟؟
تا حال مشکلی نداشته ؟؟؟
از نوع گرما و اون چراغ ها مشکلی نبوده؟؟
بالاخره 360 یا 3.کدومو میخوای بگیری؟نقل قول:
بردهای فالکون و جاسپر مشکلی ندارند اگه 3-4 ساعت باهاش بازی کنی.
جاسپر کمی بهتره و تقریبا مشکل حرارتی نداره.فکر کنم 7% احتمال خرابی داره.(اگه کم بازی کنی و رعایت کنی)
خودت میدونی میخوای چی بخری؟؟؟نقل قول:
کسی جاسپر داره ؟؟
تا حال مشکلی نداشته ؟؟؟
از نوع گرما و اون چراغ ها مشکلی نبوده؟؟
بابا همین 360 رو بگیر پول کمتر هم میدی؛طوریش هم نمیشه.
(خوبه همه مثل تو بخوان کنسوی بخرن:دی)
مال ما الیت هست با برد فالکون روزی 6-7 ساعت باهاش بازی میکنیم.نقل قول:
بردهای فالکون و جاسپر مشکلی ندارند اگه 3-4 ساعت باهاش بازی کنی
3چراغ دیگه قدیمی شد و باید تو خاطره ها پیداش کنید.
منظور شما از کم بازی کردن چیه یعنی روزی 5 ساعت نمیشه با جاسپر بازی کرد؟؟؟؟؟؟
بله میشه 5 ساعت هیچ مشکلی به وجود نمیارهنقل قول:
من تو این تاپیک خوندم یکی گفته بود روی هارد 20 گیگ 3تا بازی میشه ریخت
میخاستم بدونم چه طوری تونسته 3 تا بازی بریزه رو هارد؟؟؟؟
من که یه بازی بیشتر نمیتونم بریزم
هر بازی بیشتر از 9 گیگ حجمش نیست.نقل قول:
میخاستم بدونم چه طوری تونسته 3 تا بازی بریزه رو هارد؟؟؟؟
من که یه بازی بیشتر نمیتونم بریزم
اون دوستی که میگی حتما بازیاش کم حجم بوده. تو هم حداقل میتونی 2 تا بازی بریزی روش.
خیر ، قراره که برای اینکه دست هکر ها از بازار کوتاه بشه هر بازی در هر کشوری بسته به قدرت خرید مردم اون کشور عرضه بشه و این ابتکار شرکت مایکروسافت بود برای بار اول .نقل قول:
شما اگه Demo های بازی ها که حدودا 2 گیگ حجمش هست رو پاک کنینقل قول:
و این update جدید که باعث کاهش حجم بازی ها میشه رو بریزی میتونی مجموع 2 تا بازی نصب کنی
در مواردی مخصوص که بازی کم حجم تر باشه ممکنه سر جمع به 3 هم برسه
من به شخصه بازی از روی Dvd rom رو به install شده تو hdd ترجیح میدم
میگم من یه سوال دیگه هم دارم ،
چیزی شبیه به گیم شارک یا Cwcheat برای 360 هست ؟
ولی بازی ها الان تو ایران همه یا اکثرا فری هستنقل قول:
سلام به همه بروبكس Xbox باز. خوبين ؟؟ بچه ها من اگه بخوام Xbox ام رو بفروشم Next ميخره يا نه؟؟؟
منظور ریجن نیست،قیمت هستنقل قول:
ولی بازی ها الان تو ایران همه یا اکثرا فری هست
خوب برای یک کنسولی مثل Ps3 قدرت خرید بازی خیلی پایینه و تقریبا هیچ بازاری در ایران نداره البته در مقایسه با کشور های دیگه . برای همین Xbox هم شما ترجیح میدی یک بازی کپی بخری 3000 تومان یا اصلا 1000 تومان یا اورجینالش رو با کلی مزایا بخری 10000 تومان ؟نقل قول:
نهنقل قول:
هنوز همچین چیزی موجود نیست
=========================
دوستان اگه میشه لطف کنید بحث های سوال و جواب دار که شبیه به درد و دل هستن رو تو profile یا chat مطرح کنید
در مورد بازی های مشترک درست میگی.نقل قول:
ولی بازی های انحصاری اینجا مثل هویج فروش میره.همچینم بی بازار نیست:5:
مثلا الان اینجا که من هستم هنوز نینجا گایدن سیگما 2 رو نتونستم بخرم میرم میگه 20 تا آوردم تموم شد.مجبوری پول بدی نگه داره
بهترین جا توپ خونه هست .چون اونجا بخش تعمیرات بسیار گسترده تره و قطعات بیشتر مورد استفاده قرار میگیره.نقل قول:
چون Next Gen یک مرکز خرید Consol هست معمولا جنس دست دوم خرید نداره .
خیلی بعید هست که همچین چیزی برای بازی های Xbox360 عرضه بشه چون تمام سیاست MS بر پایه ی رقابت کاربراننقل قول:
با GamerTag های بدست اومده است که اگه قرار باشه همچین چیزی باعث به هم خوردن روند کسب اون بشه حتما MS با اون برخورد
خواهد کرد.همینطور که میبینید تمام بازی ها با نظرات پایانی خود MS به مرحله ی نسخه برداری میرسه.
به همین علت MS عرضه ی ریجن J و UC رو در خاور میانه ممنوع کرده و گفته هر ریجن باید مخصوص به منطقه ی خودش باشه.نقل قول:
دوستان این G که تو داشبورد XBOX میزنه چیه
مثلا 1650G یا 1500G