توي يه تاپيك ديگه يه موضوعي مطرح شده بود كه فكر كردم اينجا ادامش بدم مربوط تر باشه.
موضوع اين بود كه اين جناب كراوزر از كجا سر و كلش پيدا شده؟
يكي از بچه كشف كرده بود كه كراوزر توي اويل 2 خلبان هليكوپتر بود. ولي من به اين مسئله شك كردم چون چند تا چيز با هم جور در نميان.
كراوزر توي صحبتي كه با ---- داره به اين مسئله اشاره ميكنه كه اين طوري به نظر رسيده كه كراوزر دو سال پيش توي crash مرده بوده كه اين طوري نبوده. بايد اعتراف كرد كه يكي از معناهاي كرش سقوط كردن هم هست و ميشه گفت كه همون خلبانه بوده.
ولي اشكال اصلي اينه كه اين اتفاق 2 سال پيش نبوده همون اول اويل چهار ميگه شش سال بعد. پس اين اتفاق كرش بعد از چهار سال از واقعا راكون سيتي بوده.
يه نگاهي هم به اين عكس خلبان بندازين. (من در موردش نظري ندارم شما خودتون بررسيش بكنيد.:41:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فردي كه دقيقا وسط صفحه سر پا ايستاده كراوزر باشه پس ميشه گفت كه كراوزر عضو استارز بوده. (آينده نگري كاپكم تحسين برانگيز هست ببينيد چند نفر ديگه رو هم ذخيره داره تا توي آينده ظهور كنن!!!)
ببينيد ميتونيد چند نفر ديگه رو هم شناسايي بكنيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف ديگه كراوزر براي شركت آمبرلا هم كار ميكنه پس ميشه گفت مثل آلبرت وسكر هم استارز و هم مزدور شركت آمبرلا هستش.
ولي اگه اين فردي كه گفتم كراوزر نباشه و مثلا براد باشه باز مسئله پيچيده ميشه و نياز به فرضيه جديدي از سوي اساتيد محترم احساس ميشه :31: