از شاتل گرفتم !!!
نه سیدش هم بالا بود اتفاقا !! آخه ماله 2 تا از دوستان هم که از شاتل دارن همینجوریه !!!
از شاتل گرفتم !!!
نه سیدش هم بالا بود اتفاقا !! آخه ماله 2 تا از دوستان هم که از شاتل دارن همینجوریه !!!
سلام دوستان
ببخشید میشه روش اپلود فایل در سایتهای تورنت را توضیح بدید
و ساختن فایل info و sfv برای ان ترنت.
و یک نرم افزار هم معرفی کنید که فرمت و توضیحات فایله تصویری را بگه
ممنون میشم
مرسی
نسبت شیرینگت چطوری است ؟ تو نرم افزار سوابقت چطوری است؟چند تا سید و پییر معمولا داری و چند تا وصلی ؟سرعت بقیه چطوری است؟نقل قول:
تو این تاپیک یک راهنما در مورد ساخت فایل تورنت و اپلود نوشتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت رو از info و sfv دقیق نفهمیدم:13:
سلام zed2 عزیز
مرسی ولی در utorrent 1.8.2 زیر قسمت سراغ گیراها جایی به نام دانه های اضافه شده که نه میدونم باید چه کار نکم انجا.
به روش شما عمل میکنم ترنت درست میشه ولی زمان اچرای ترنت میگه اینوایلد فایل تورنت خراب است.
در مورد info و sfv هم منظورم همان فایلهایی هست که کنار بیشتر فیلهای تورنت هست که info توضیحات فایل هست و sfv هم برای خراب نشدن فیلاها به کار میره که فایله بین کاربران در زمان ارطبات خراب نشه .
ممنون دادا
یکی از دوستان لطف میکنه در مورد این یه توضیح بدهنقل قول:
به خودت بستگی داره ولی نباید زیاد محدود کنی چون تو سوابقت ثبت میشه
یعنی چی تو سوابق ثبت میشه؟
در ضمن من یک مشکلی دارم
این فایل با سید بالایی که داره اما سرعت دانلود خیلی پایین هست
کسی میدونه مشکل از چی هست؟
کد:http://www.mininova.org/tor/617822
سلام
من یه موردی رو متوجه نشدم و قتی ما سیدر میشیم ما فایل هارو تویه کامپیوتر بقیه آپلود میکنیم یا بقیه میان از تو کامپیوتر ما دانلود میکنن ؟
آخه من وقتی سیدر میشم میبینم همون فایل رو هی دارم آپلود میکنم اگه کلاینت دیگه که داره از فایل من استفاده میکنه قراره به امید آپلود من بشینه با این سرعتا دو روز طول میکشه و بلعکس وقتی من فایل میگیرم از اونا باید سه سوته بگیرمش
اگر هم هرکس باید فایل خودشو دانلود کنه دیگه این فایلی که ما آپلود میکنیم کجا میره
سلام
demonoid فعلا بازه:
کد:http://www.demonoid.com/register.php
منظورتان رو میشه با تصویر بگین چون نفهمیدم مشکلتان دقیقا چیست:41:نقل قول:
تو ترکر های عمومی سوابق ارسال و دریافت و نسبت شیر رو بر اساس ip ذخیره می کنن.اگر سید نکنین به مرور تمام ip های که استفاده می کنید اولویتش تو ترکر های عمومی می افته پایین.نقل قول:
تست رو الان نمی تونم.پوزش
در جواب سوالت هر دوش.یعنی نرم افزار شما به درخواست نرم افزار کسی که درخواست داده جواب میده و بسته فایلی رو که می خواد براش می فرسته.نقل قول:
در ضمن وقتی اپلود می کنید فکر نکنید فقط شما هستید تمام کسایی که تو تورنت هستن هم اپلود می کنن.در ضمن موقع دانلود هم شما از یک نفر در یک لحظه دانلود نمی کنید بلکه بسته به سرعت از چندین نفر به طور هم زمان بسته های درخواستی تون رو می گیرین
نسبتا متوجه شدم فقط
یه چیز
وقتی ما یه تیکه رو درخاست میکنیم
کامپیوتر دیگه تویه کامپیوتر ما اون تیکه رو آپلود میکنه ؟
یا ما خوده ما میریم اونو دانلودش میکنیم ؟
یا ظاهرا اینطوری که شما میگید هر دو
یعنی اگه من بخام یه فایل رو از تویه کامپیوترم به اشتراک بزارم سرعته پایین کانکشن من رویه دانلود بقیه که من سیدرشون هستم تاثیر میزاره ?
============================================
یه چیزه دیگه من تازه تو demonoid عضو شدم و هنوز هیچی ازاون سایت نگرفتم ولی امروز که نگاه کردم یه مقدار آپلود و دانلود برام زده جریان این چیه ؟
سلام.
برادرم برای مغازش adsl گرفته این شرکت (ISP ) شب ها چهار ساعت دانلود رایگان داره من می خوام از این فرصت استفاده کنم و سریال لاست رو از طریق تورنت دانلود کنم به نظرتون بهترین روشی که بشه بدون حضور در مغازه کاری کرد که کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل شه و شروع به دانلود کنه چیه ممنون می شم دوستان پروفشنال راهنمایی کنند:31::10: