چطور میشه با sed، همه کلمات رو replace کرد؟ درواقع replace all توی برنامههای گرافیکی
Printable View
چطور میشه با sed، همه کلمات رو replace کرد؟ درواقع replace all توی برنامههای گرافیکی
اوهوووووووووم!!سلـــــــــ ـــــــــــــــــام!!نقل قول:
خوب با این میشه دیگه ...برو یه هات بساز به هر اسمی که میخوای بعد از نتش اسفاده کن.....نقل قول:
جفتش رو نصب نکن!!نسخه پیشنهادیشو بنصب!همونکه آخرش تو پارانتز نوشته (recommplaaaaaaaiint)نقل قول:
بعد از نصب دیکه اگه دوباره با علامت سبز آوردش کاریش نداشته باش اون نصب شده.....خودش چند روز بعد خسته میشه میره پی کارش
خواهش میکنم زکات علم دانش است!!!!!نقل قول:
نه نمیشه. من می سازم. تند تند قطع می کنه اسمش توی گوشی میاد ولی نمیشه وصل شد. تا میام رمز رو بزنم قطغ میشه. دو ثانیه مهلت نمیده:41:نقل قول:
من رفتم داخل XChat و پرسیدم گفتن فعلا ممکن نیست. این که اینترنت adsl2 رو بر روی wifi شیر کرد.
راستی این نحوه وارد شدن با Root به محیط گرافیکی رو هم توضیح بدین. من از مینت و میزکار گنوم استفاده می کنم.
نقل قول:
مزخرف گفتن...
حساب کتاب داره این وایرلس چند نوعه رمز دهیش باسه استفاده تو خیلی از گوشیا باید ساده ترین نوع پسوردو بهش بدی(پسورد ندی خخخخ)
بیا من الان وصلم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱- رو کیبرد ctrl+alt+t رو فشار بدهنقل قول:
۲- کد زیر رو به ترمینال بده
۳-پستوردتو بده اینجاکد:sudo passwd root
۴-یه پسورد به روت انتخاب و اینحا بنویس:کد:[sudo] password for mab:
۵-دوباره بنویس:کد:Enter new UNIX password:
۶-پایان:کد:Retype new UNIX password:
۷-وایسا یه مرحلش مونده اینم بزن: (واسه فعال کردن وارد کردن دستی نام کاربری در هنگام لوگین)کد:passwd: password updated successfully
۸-رستارت کن بذا سیستمت بالا بیاد:کد:sudo sh -c 'echo "greeter-show-manual-login=true" >> /etc/lightdm/lightdm.conf'
هم شهری اولده بی یاز اولاری کی دمیشم باخ گور نمنه گتیریر سورا سوال سوروش!نقل قول:
دا اله بو اوزی سلکت آل الییر دا پیییییییییییییییییییییییی یی!!منیده شکه سالدین!
کد:mab@mab-Vostro-1520:~$ echo | sed 's/[dD][uU][gG][hH]/sandis/' cc.txt;
salam man emruz sandis khordam!
sandis
sandis
sandis
sandis
mab@mab-Vostro-1520:~$
مشکل این کد کجاست؟ از صبح منو علاف خودش کرده، هرجوری هم امتحان کردم نشد:
راستی، شما که همشهریمون از آب در اومدین، توی لاگ لینوکس تبریز هستین؟ من که تا به حال نرفتمکد:[[ s55 = "s[0-9]+" ]] && echo something
باید نقل قولها رو برداریکد:[[ s55 = s[0-9]+ ]] && echo something
چرا دروغ بگم نه والله و از این حرفا!نقل قول:
تو تبریز تنها چیزی که رنکش میره بالا تیراختوره
الان دیدم ای یکی از بچای لینوکسی از تبریز که قبلنا یه گروه مانندی لینوکسی تشکیل داده بود
:دی
میخای چیکار کنی مگه دادا؟! اونو [9-0]$ بکن ببین میشه...
نه نمیشه. دقیقا اینطور مینویسم ولی چیزی نوشته نمیشه:نقل قول:
کد:[afterpc@afterpchost ~]$ [[ s55 = s[0-9]+ ]] && echo something
نمی دونم چرا با + مشکل داره