سلام دوستان
بنده قبلا 1 مگ و 2 مگ از پارس گرفتم و سرعت دانلود هم خوب بود حتی در 2 مگ با idm دانلود 1 مگ را هم داشتم الا 512 گرفتم ولی حس میکنم سرعت دانلود اومده پایین
آیا کسی تجربه دانلود با سرعت بالا در 512 را داشته؟
خطم هم روی 9 مگ بسته شه
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
بنده قبلا 1 مگ و 2 مگ از پارس گرفتم و سرعت دانلود هم خوب بود حتی در 2 مگ با idm دانلود 1 مگ را هم داشتم الا 512 گرفتم ولی حس میکنم سرعت دانلود اومده پایین
آیا کسی تجربه دانلود با سرعت بالا در 512 را داشته؟
خطم هم روی 9 مگ بسته شه
با تشکر
سلام
دوستان ، این پارس آنلاین برای تولد ، هدیه نمیده؟!
نه از این کارا نمیکنهنقل قول:
پارس خوش میگذره رفیق ؟ :n02::n09:نقل قول:
شاتل فکر کنم میده ولی پارس نه
های وب 7 گیگ ، 1 روزه هدیه میدهنقل قول:
سلااام ، چه طوری عزیز؟!نقل قول:
تا 1 ماه پیش آسیاتک داشتم که واسه دانلود و شبانه خیلی خوب بود ، منتها دیگه دانلودی نداشتم و از یه طرفم این پارس آنلاین یه جشنواره خیلی خوبی گذاشت که 3 ماه با 53 گیگ حجم ، 53 تومن ؛ این شد که اومدم پارس!
پینگش که تا حالا از همه شرکتایی که داشتم بهتر بوده ( حالت گیمینگ ) ولی ایرادایی که داره اینه که *خیلیییی حجم میخوره و *تجهیزاتشم به درد نمیخوره و خطم زیاد نمیکشه!!
حالا که از دیشب مشکل پیدا کرده و چند دیقه میشه اینترانت و بعد میشه اینترنت و همین منوال!!
سلام ، اگه زحمتی نیست لینک این جشنواره رو بزارید... ممنون:n16:نقل قول:
سلام
من حدود یکساله که هر ماه سرویس 512 رو خریداری میکنم قبلا سرعت دانلودم تا 1.5 مگابیت هم میرفت ولی الان مدتیه که نهایت سرعت دانلود 400 کیلو بایت شده حتی وقتی از سرورهای ایرانی دانلود میکنم این مشکل واسه همه هست یا زنگ بزنم پشتیبانی؟
اگه نصفه شب نزدیکای صبح هم همین مشکل رو داری زنگ بزن اما اگه از سر ظهر تا نصفه شبه که منم این مشکل رو دارم تاره اون ۴۰۰ که میگی با دانلود منیجره !نقل قول:
سلامنقل قول:
چون الان پارس دارم ، واسه همبن دیگه این جشنواره رو واسم نشون نمیده ؛ چند وقت پیش که با نت همراه اول رفتم تو سایتش ، واسم نشون داد! همون صفحه اول سایت زده جشنواره دانشجویی...