نه غیر واقعی نمیشه اکثر این مشکلاتی که گفتین به خودتون بر می گرده نحوه بازی کردن و ترکیب چیدن خیلی مهمه !نقل قول:
ویرایش: در مورد غیر واقعی من فقط کمی میتونم نحوه دقیق و زیاد پسکاری رو صحیح بدونم بقیش از نظر من رد میشه ....
Printable View
نه غیر واقعی نمیشه اکثر این مشکلاتی که گفتین به خودتون بر می گرده نحوه بازی کردن و ترکیب چیدن خیلی مهمه !نقل قول:
ویرایش: در مورد غیر واقعی من فقط کمی میتونم نحوه دقیق و زیاد پسکاری رو صحیح بدونم بقیش از نظر من رد میشه ....
سلامی دوباره.نقل قول:
صحبت من کلی بود و با شخص شما نبود.تعصبی هم به هیچ کدام از چیزهایی که اشاره شد ندارم. گفتم که سخت نگیری.
به عنوان کسی که با انواع ورژن های فوتبال بازی کردم همیشه به این نتیجه رسیدم که راهی برای نتیجه گرفتن به جز تمرین زیاد نیست.تمرین و تمرین و تمرین
2015 هم اگه دقت کنید از مهندسی معکوس استفاده می کنه.البته یه زیر برنامه هایی هم برای گل زدن داره که بهش میگن چیت پروگرم.
مثلن در نزدیک پایان وقتها از دقایق 43 و 87 شروع میشه. یا موقع عقب افتادن کامپیوتر یا ضربه آزاد و پرتاب اوت و کرنر ....
اینا یه جور زیر برنامه یا برنامه فرعی هستن که فعال می شن و ما در واقع موقع اجرای این زیر برنامه ها سرکاریم و هیچ نقشی نداریم(یادمه موقعی که آتاری تو بورس بود برای ساکت کردن بچه ها دسته دوم رو می دادیم بهشون و فکر می کردن اونا دارن بازی می کنن.)
قبلا جن کی یا نسا یا یاریس ، یه EXE هایی منتشر می کردن برای حذف این زیر برنامه ها ولی الآن یه مدت خبری نیست . این روش در واقع جز سیاست های سازندگان بازیه.
پاس در عمق در واقع یه پاس به دفاع حریفه. پاسکاری در خط دفاع خودتون خیلی خوبه ولی به سمت میانه میدان و خط حمله خیلی ضعیف میشه. و درواقع شما داری به دفاع حریف پاس می دی.
هر کی بیشتر حفظ توپ بکنه و پاسکاری به نظرم میتونه موفق بشه.
ضربه آخرم شاید همون لحظه که توپ بهت رسید نزن . یه چرخشی یه مکثی یه R2 ای.
قبول دارم دفاع حریف غوله ولی می شه با چرخاندن توپ و فضاسازی به گل رسید.
من خودم 2012 و 2014 حال نکردم با پی ای اس ولی خداییش از 2011 و 2013 و 2015 خوشم میاد.
یکسری بک آپ و نظر سنجی از بازی کنندگان گرفته می شه و برای سال بعد تغییرات می دن.
روشی که تو 2011 می شد گل زد تو سری های بعد امکانش کمتر می شه.(سانتر از جناحین و ضربه سر)
پاس توی عمق 2013 دیگه تو 2015 امکان نداره.
حمله تکنفری و گرفتن سرعت دیگه کمتر میشه شانسش.
تو دفاع همیشه گرفتن سرعت و پاس جواب نمیده.هافبک ها نقش مهمی تو دفاع دارن و دفاع نباید جلو آورده شه. چون راحت جا می مونن. حمله کامپیوتر از کناره ها و تغییر جهت 90 درجه ش خیلی رو مخه.
البته من تجربیات خودمو می گم.
دقت در چینش بازیکنان و توجه به حالات روحی آنها ( بنفش و ...)، نوع حمله ، استفاده از سیستم های دفاعی و مارک کردن ،توجه به آرایش حریف ،تعویض به موقع، استفاده از Skill ها و حرکات خاص ، تمرینات بخش Training و ..... همه اینا موثرند(البته جسارت نمی کنم که شما اینارو نمیدونین.، کلی دارم می گم)
ولی در کل ما انسانیم و از ماشین برتر.ما می تونیم با تمرین زیاد برنده بشیم. همیشه اوایل یه بازی سخته بعدن مثل آب خوردن می شه و گله از سازندگان که سوپر استار هم مالی نیست. در واقع مثل رشد خودمون می مونه در نظر خودمون چیزی نیست ولی برا دیگران چرا.
بازم تکرار میکنم سعی کنیم از زندگی مون لذت ببریم. حالا یه سال پی ای اس یه سال فیفا . مهم مائیم. نه بازی.(عاشق همتون هم هستم و جسارت به کسی نمی کنم.)
خب به نقل قول پایین پاسخی دادم اگه دونه به دونه حرفام رو به ترتیب رد و تایید کنید و براشون دلیل بیارید منم حرفتون رو میپذریم در غیر این صورت خیر قادر به پذیرششون نیستمنقل قول:
نقل قول:
نگاه کنید شما بیشتر دارین به نوع بازی کردن میپردازین من بیشتر به نوع بازی و غیر واقعی بودنش خودتون هم به بعضی از این موارد اشاره کردین ولی تفاوت من با شما شاید در اینه که شما می تونید این تغییرات رو بپذیرید ولی من نمی تونم باهاشون کنار بیام
مثلا میگین ضربه آخر رو با R2 بزن بحث سر این نیست منم ضربات آخر رو با R2 میزنم یا حالات روحی رو رعایت میکنم و ...
همون مواردی که گفتم رو اینبار به صورت دیگه ای و ساده تر مطرح می کنم :
وقتی دارید پاس در عمق میدید خیلی راحتتر میشه توپ رو هوایی و پشت دفاع انداخت تا اینکه روی زمین پاس در عمق بدی ولی توی فوتبال واقعی اینطور نیست و عکس این موضوعه و برای همین برام مصنوعی جلوه میکنه
یا مثلا درباره پنالتی که گفتم نمی دونم تجربه کردید یا نه هوش مصنوعی وقتی داره به صورت خودکار دفاع رو انجام میده به طور عجیبی پنالتی میکنه روی حریف در حالی که من هیچ نقشی در این پنالتی نداشتم و کاری هم از دستم بر نمیومده
اینکه نزدیک دروازه حریفی و داری با یه بازیکن سرعتی مثل بیل یا رونالدو داری استارت میزنی و یه بازیکن درپیت که چند متر عقب تره استارت میزنه (طوری هم استارت میزنه که اوسین بولت نمیتونه :n02:) و میاد ازت توپ رو میگیره قابل قبول نیست
مثلا درباره همین آمادگی بازیکن ها برید توی مستر لیگ قبل از شروع بازی می بینید که مثلا بیل قرمزه و کاسیاس بنفش حالا یه بار از مستر لیگ بیرون بیاید و دوباره وارد مستر لیگ بشید میبینید که بیل مثلا بنفشه کاسیاس سبز
هیچ قاعده کلی برای آمادگیشون وجود نداره و این برای من یعنی غیر واقعی
در حالی که مثلا تو PES های سال های قبل اگه ببینید بر اساس تمرین ها نیمکت نشینی ها و بازی کردن ها آمادگی بازیکن ها تعیین میشد
اینکه مثلا 4 دقیقه وقت اضافه اعلام میشه ولی بازی به خاطر اینکه در دور و بر محوطه جریمه تیم من در جریانه و چون طبق برنامه ریزی که از پیش شده در همچین زمانی داور سوت نمیزنه و تا دقیقه 99 بازی رو ادامه میده تا من گل بخورم قابل قبول نیست
مثلا با یه تیم دست دومی مثل رکرتیوو هوئلوا بازی میکنی نصف بازی رو در دست دارن و طوری پاسکاری می کنن که با پرسینگ سنگین هم نمی تونی توپ رو ازشون بگیری خب مطئنا از دنیای واقعیت بدوره
اصلا درک نمی کنم که چرا کونامی برای PES 2015 انقدر اصرار به استفاده از تیکی تاکا داره حالا هر تیمی باشه هوئلوا یا ... و اصلا به سبک بازی تیم ها توجه نمیکنه
از این موارد خیلی زیاد هست و بیشتر به این برمیگرده که کامپیوتر چی میخواد میشد خیلی طبیعی تر بازی رو سخت تر کرد ولی به نظرم اینطوری خیلی مصنوعی و غیر طبیعی و همچنین اعصاب خرد کن شده
برد غیر ممکنه نیست و به نظر من همچنان آسونه ولی همونطور که گفتم تغییراتی که ایجاد شده فقط باعث شده که با یه بازی اعصاب خرد کن روبرو بشیم
اینکه شما میگید که هدف کونامی اینطور بوده که بازی بدین صورت باشه دقیقا مشکل من سر همین مسئله هست :n02:
سلام مجدد میلاد خان
باهات موافقم.تیم مقابل هر تیمی باشه سبک بازی معینی داره و در واقع می شه گفت که بیشتر از استایل تیمی به استایل انفردی بازیکن ها در نحوه بازی کردن و دویدن وغیره پرداخته شده و استایل تیم ها در نظر گرفته نشده. مثلا بازی آرسنال که روی زمینه با بازی تیم های دیگه یکیه(از طرف کامپیوتر)
ولی نباید این موارد رو فراموش بکنیم که
1- این فقط یه بازیه . وفقط یه سرگرمی.برای سنین از 6 به بالا
2- در نظر گرفتن If های زیاد و ایجاد حلقه های تکرار در یک برنامه ، نوشتنش رو غیر ممکن و حتی ناممکن می کنه.
3-این بازی بیشتر داره میره سمت آن لاین و آف لاینش زیاد اهمیت و درآمدی برای شرکت سازنده نداره.در بخش آن لاین هم که حالات و وضعیت بازیکنان مهم مرتب تغییر می کنه.
درخصوص بعضی چیزهایی هم که نوشتی مواردی رو میشه اصلاح کرد.
مثله در خصوص پنالتی دادن ، می تونی در هنگام انتخاب سمت بازی با دسته در بخش تنطیماتش ، تکل اتوماتیک رو آف کنی تا این مساله در منطقه جریمه رخ نده.
اون زیر برنامه هایی هم که گفتم در وقت های اضافه راه می افتند دقیق خودت اشاره کردی.اگه توپ رو ببری سمت یک سوم میانی زمین و راه بری با بازیکن، سوت پایان رو می زنه.گرچه به این نتیجه رسیدم که اگه بخواد گل بزنه میزنه و ما تماشاگری بیش نیستیم.مخصوصا اگه وسط یه بازی مثلا کاپ بیایی بیرونو دوباره برگردی داخل بازی سیو شده بیچاره ای و هیچ راهی جز شکست نداری. حتی اگه سه گل هم جلو باشی.
به هر حال هر بازی باگ خودشو داره و اینکه:
بازهم یادآوری می کنم که این فقط یه بازیه.
مورچه چیه که کله پاچش باشه !نقل قول:
بازی رو دیلیت کردیم از وقتی که انلاینش از کار افتاد
چه ربطی داره که پست رو نقل قول کردی!!!!نقل قول:
چمن سه بعدی
چمن سه بعدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.mediafire.com/download/q1pomf6dz27rzjh/3D+Grass.rar
چجوری؟ کجا بریزمشون؟:n01:نقل قول: