نسخه های بعدی پچ ها کی میرسه ؟
Printable View
نسخه های بعدی پچ ها کی میرسه ؟
دوستان بهترین نسخه ی بازی تا الان ریلودد هست؟!
هر ماه به طور متوسط یکی میادنقل قول:
بله بهترین نسخه تا الان ریلود هستشنقل قول:
PTE Patch 1.0
روی پچ pesedit نصب میشه ؟؟؟ چون بوندسلیگا میاد میخوام ؟
والا احساس می کنم یک سری تریپ میاند!
آخه وقتی با رونالدو و اون سرعتش نشه تو یک کورس با یک بازیکن به سرعت 60-70 برنده شد و مدافع با 5 متر فاصله با یک استارت مسخره به رونالدو میرسه از چی بازی باید لذت برد؟ سرعت مدافعین مسخره طراحی شده. 10 بار توپ رو به عمق می فرستم یا از گوشه ها فضا باز می کنم بعد مدافع در یک صدم ثانیه به بازیکن من که دی ماریا یا رونالدو هست و خدای سرعتا میرسه! :n08:
چند دست دیگه بازی می کنم و اگر با این مشکل همچنان طرف بودم بازی رو پاک می کنم میرم به همون پیس 13
اره درسته و بعضی اوقات مدافع کنارت که cpu هست وای میسته !!!!!!نقل قول:
شرکت کونامی برای به دست آوردن دل طرفدارانش و همچنین به خاطر عقب نیفتادن از رقیب اصلی خودش یعنی فیفا به طرفدارانش قولی داده که:
اولین پچ فیکس بازی اول آبان ماه عرضه میشه که شامل : تغییر کامل گیم پلی بازی به قبل، سه برابر شدن هوش مصنوعی بازی،اضافه شدن تمامی ورزشگاه ها به بازی ، لیگ برتر آلمان ، فیس کامل بازیکنان آسیا و در آخر دوربین فن توربو یا هوشمند بازی و... دوستان منتظر باشید کونامی دل طرفدارانش رو به دست میاره.
منبع : نظرات سایت سافت 98
این رو اعصاب ترین چیز بازیه! ولی یه کاری میشه کرد که انقدر رو اعصاب نره. وقتی تو موقعیت تک به تک یا فضای باز قرار گرفتید، دو بار RT رو بزنید تا توپ رو جلو بندازه و استارت سریع بزنه. اینطوری میشه یه کم از دست مدافعای کنه در رفت!نقل قول:
برای دفاع بعد از گرفتن دکمه پاس و در فاصله مناسب باید از دو بار زدن دکمه پاس (کار X رو در دفاع تاکتیکی فیفا می کنه) که توپ رو ایستاده تکل می کنه، استفاده کرد. وقتی هم شونه به شونه حریف میشی، با آنالوگ راست باید بهش فشار بیاری. با ترکیب اینا میشه تقریبا دفاع خوبی انجام داد.نقل قول:
آهان پس منظورش این بوده که بازی ما مشکلی نداره ولی ما به نظر کاربرامون احترام میگذاریم:n09:نقل قول:
کونامی امسال رو از دست داده. این کارا هم هیچ تاثیری نداره جز برای کسایی که هنوز PES رو نصب دارن و بازی میکنن. باید زودتر از این ها به فکر این پج ها می بود تا گندی که زده رو جبران کنه. ضعف هایی که وجود داره چشم بصیرت نمیخواسته که کونامی این همه وقت همه رو میخواد بگیره تا تازه پچ بده.